FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
1, Alonso-Hamilton
2, Massa-Button
3, Vettel-Sumi

de sok minden függ az autótól. Ferrari és a Meki erõs lehet mint mindig, a Brawn Merci jó alapokra tud építkezni, a Red Bull meg kitudja, ott is jók az alapok, de sosem voltak még egy egész éven át stabilak, hiába gyorsak

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Legend Killer
második pilótának jó egy közép csapatban.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Máté94
A 3. ilyen.....
Ez a jövöbe lát!

MaSzKa
ja volt olyan 2003-2004 körül mikor a bratyóját is leiskolázta rendesen

de csak pár jó megvillanása volt

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
http://www.f1csatorna.hu/kepregeny/

tök jó képregények 😄

desigo
allock
bmw-nél volt pár jó versenye régen, mikor montoya-val volt legalábbis úgy emlékszem, de az már régen volt

#hhwnd

passatgt
nem volt azért olyan béna ralf...

Legend Killer
forma1es biciklivel 😄. amúgy lehet még lenne esélye, annyira azért nem volt rossz. de tény, h Michaeltõl fényévekre van.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Black Ghost
Ralf Schumacher elutasította a Formula-1-es ajánlatot

Ralf Schumacher elmondta: "A DTM-ben a Mercedesszel jól érzem magam, de biztos vagyok benne, fel tudnám venni a sebességet egy Formula-1-es autóban."

persze, persze 😊
Detto <#eljen><#zavart1><#taps>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

hja, en is igy vagyok vele, inkabb Schuminak szurkolok, Rosbergnek es a Mercinek (meg egy kicsit Hamilton-nak)...

a Ferrarit meg szeretnem ott latni, ahol a Schumacher-Todt-Brawn korszak elott volt...

http://gaborszantai.co.uk/

Még jo hogy jon sumi. Igy nem esik annyira a nezettseg😛
Bar nekem rossz eloerzetem van..szerintem Sumi nem dontott jol, de ne legyen igazam.En neki szurkolok hamár kimi elment😊Bár régebben nem rajongtam érte, most tetszik ez a visszatérõ nagyöreg szerep😄

bardocz
Valószínû<#wilting><#wow3>
MaSzKa
ide mérleg

10+1 dolog, ami nem történt meg 2009-ben a Formula-1-ben!

MaSzKa
változások történtek:
jövõre Kobayashi Sauber és a Mercedes-nek szurkolok

MaSzKa
ja csak akkor sok lenne a kémkedés meg a csalás meg a másolás

viszont a durvaság miatt izgalmasabb lenne

oroszoknál pénzesek is akadnak bõven

Máté94
Sõt a tribûnökön mérnék a leggyorsabb végsebességet!
bardocz
Õk csinálnák a legjobb kocsikat, sóderágyon gyorsabban mennének, mint aszfalton.
MaSzKa
<#eljen> még jó, hogy az oroszok nincsenek benne az F1-ben

mflex
A franciákat mindig is utáltam, épp úgy ahogy õk a Magyarokat, az olaszok meg elmehetnek a halál vérvörös f...ába, amit értük (ferrariért) tett Sumi, egy versenyzõ sem fogja felülmúlni, inkább csak alul, lehet ez fáj nekik!

What about the forests?

mflex
Már csak 78 nap van? <#idiota>

What about the forests?

Ulvar
Mindig mondtam hogy engem az érdekel hogy a csapat nyerjen 😊. Arra szarok hogy ki ül benne, csak nyerjen!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

mostmá' drukkolhatsz alonzónak <#levele><#idiota>

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Ulvar
ez aztán a nemzetközi...olasz és francia 😄.

Legend Killer
amúgy nem tudtam mi van a Brawn csapattal és ezért voltam összekavarva, de mosmár tom, csak lemaradtam.

én tavaly kaptam 😊, vagyis kértem 😊
MaSzKa
köszönöm ezt a hasznos oldalt

rengeteg hasznos írást találta itt
bele is merültem rendesen<#worship>

Ulvar
Én ezeket kaptam 😊

<#taps>

Totti5
Kaptam egy Forma 1 Krónikája könyvet, amit csak ajánlani tudok minden F1 ajongónak, masszív tartalom és egy életre elegendõ F1es infó. Az elsõ nagydíjtõl a 2008asig minden momentum és fontosabb mérföldkõ minden statisztika, minden pilóta, pálya, autó és nagydíjesemény benne van.

viszont

Isten kíséri utadat :)

Legend Killer
najóvan, kevertek felalá<#idiota><#hehe>. nem figyeltem. amúgymegnemmind1? lényeg, h itt lesz jövõre.

atomboy
Pont a Mercedeshez megy...

BF2 100K 131K 133K TDU2: atomka

Békés, booldog karácsonyt mindenkinek!

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Legend Killer
ja, kösz. csak megkavart a család. mert nem tudtam mi van. úgy hallottam, h brawn, aztán mondják, h merci és összezavarodtam.

egy fokkal jobb 😄. nem a Mercedeshez megy, de azért nem semmi lett volna, ha ott köt ki.

Gyocsika
Személy szerint én is Schumacher fan vagyok, mióta eszemet tudom, ebbõl adódóan Ferrari fan is.

Schumi viszont Brawn miatt ment most a Brawn Gp-be.

NEM Mclaren Mercedeshez, hanem Mercedeshez.
Ne keverjük a szezont a fazonnal, mert a Mercinek ez gyári csapata lesz.

Konklúzió: ----->>> Hajrá Schumi!

Legend Killer
én amióta nézem a forma1t, Michael Schumacher fan vok és Ferrari fan lettem hamar.
most pedig ketté szakadok 😞.
egyik felem a Ferrariért él továbbra is, másik meg Michaelt élteti és nem érdekli nagyon, h mercibe ment. de természetesen picit rossz... viszont ekkora marhaságokat valóban hihetetlen látnom, amit az olasz lapok írnak. árulás? francot. nektek van igazatok, h a Ferrari maga alatt vágta el a fát azzal, ahogy elintézte a 2010es üléseket... ha hagytak volna helyet Michaelnek, valszeg oda megy.
pénz? mit érdekli õt, úgy megszedte magát fénykorában és egész pályafutása során 😄, h õ már csak szeretetbõl versenyzik és neki sztem mind1 a csapat, a márka, õ csak versenyezni akar.
és egyetértek vele. én is ehhez próbálok igazodni, de tény és való, hogy módfelett nehéz lesz megszoknom, hogy nem pirosban látom a nagy kedvencemet és az is sajnálatos dolog, hogy pont a rivális csapathoz, a McLaren Mercedeshez igazolt... fájó szívvel, de elfogadom és nem titulálom árulónak és riválisnak se kiáltom ki. Az igaz, hogy a mclaren ettõl még riválisa a Ferrarinak, de én nem fogok így rátekinteni és hát lehet idõvel megszeretem még jobban a csapatot, ha Michael sokáig ott lesz... de én most csak Michaelnek fogok drukkolni a mercinél, gondolom megértitek és barátságban maradunk ettõl függetlenül. hiszen tisztelem az ellenfelet, Michaelért pedig rajongok.
nehéz ügy, ja.
úgy, h lényeg, örülök, h visszatért... ill fog, hisz még nincs 2010, nem kezdõdött el a szezon, de örülök. és próbálok megbarátkozni azzal a gondolattal, h Michael a Mercedesben. furcsa látvány lesz.
de... újra tömve lesz a Hungaroring és jegy eladási rekord is sztem megfog dõlni, mert a Király, Michael Schumacher, visszatér.

mivel is zárhatnám ezt a hosszú szösszenetet?

HAJRÁ MICHAEL SCHUMACHER!!!!!!!!!!!<#eljen><#worship><#worship><#worship><#worship><#hawaii> örülök, h visszajött és újra láthatom, a világ hülyesége, így az olaszok sírása nem érdekel és maradok Ferrari fan is, remélem ismét felkapaszkodnak és ütõképes csapat lesznek. Michael meg remélem képes lesz bírni a tempót, hiszen a nyaka nemtom milyen állapotban van, meg kihagyott pár évet. de az egyik legjobb versenyzõ. és próbálom elfogadni, h mercedesnél van, de nem fogok teljes oda adással szurkolni a csapatnak rögtön az elején, az biztos 😄.
nahm, szal Michael rulz!<#eljen><#hawaii>

Ulvar
nem csodálom 😄.

desigo
Fail <#hehe>

Ralf Schumacher felajánlotta szolgálatait a Renault-nak, ám azok visszautasították.

Német lapértesülések szerint nem csak Michael, hanem az öcs Ralf Schumacher is versenyzõülést szeretett volna magának az F1-ben. Konkrétan a Renault csapatot kereste fel, ám a franciák visszautasították.

Ralf 2007-ben hagyta el az F1-et, azóta a Német Túraautó Bajnokságban versenyez..
a.carkey
Massa?

A medve nem játék.

a.carkey
Megj. Hakkinenék házassága is azért ment tropára, mert Mika abbahagyta a neje unszolására a F1et.

A medve nem játék.

a.carkey
Barrichello is elsõre alapból lebuzizta. Azóta nem tudom mit gondol, de jövõre megbeszélhetik.

A medve nem játék.

a.carkey
😄

A medve nem játék.

bardocz

"Egy olasz autót kint felejtettek az esõn"

:ASD:ASD:A
Totti5
:😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Bandee1987
Ezek az olaszok meghülyültek. Nemtom mit kell rinyálni, Schumi versenyezni akar, a Ferrariban meg már nincs hely számára. Ross Brawnt nem akarják szidni? Hisz õ is nagy Ferraris volt....A Ferrari barátságban elvált Michaeltõl, ezek a heves vérmérsékletû hülyék meg (újságírók, rajongók,...) el kezdik fikázni azt az embert, aki miatt a 2000-es években a Ferrari ismét a csúcsra jutott.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!