182279
  • nyuny01 #108498
    Rosbergnek Q3-ban volt gondja a hátsó szárnnyal.
  • G_ArchAngel #108497
    Raikkonen uj szponzora:DDD
  • TomSolberg
    Én meg úgy hallottam most szakad az eső a pályán.
    Remélem nem szárad fel holnapig.
  • TomSolberg
    Na ezt nem kellett volna mondanod.
    Ezzel még jobban lejáratod Schumachert.
    Csak azért mert ha Rosberg is hibás autóval futotta a Q1 es körét, akkor nincs miről beszélni.
    Nem a nyilatkozattal van a bajom, hanem a teljesítményével.
    Régen am. én is Shumi fan voltam, mikor még ferraris volt, de azóta Vettel az új "Shumi" :)
  • nyuny01 #108494
    Ha ezt írta akkor ez van,nem tetszik?Akkor maradj csendben,nem kell itt bírálni a nyilatkozatait!Úgy hallottam Rosbergnek is gondja volt a szárnyal a Q3-ban!Am. hallottál Rosbergtöl olyan nyilatkozatot hogy minden tökéletesen működött?Szerintem nem...
    Több van ebben az autóban,csak egy a gond sohasem tudják kihozni belőle a 100%-ot!
  • bakkerman
    remélem egy kiadós zuhéval indul a futam,aztán hirtelen felszárad,de pár kör múlva megint elkezd esni az eső :) mekkora futam lenne te jóég...de jó lesz a sínautó is :)
  • TomSolberg
    Esik már az eső a pályán?
    Van valamilyen élő kép?
    Mi várható holnapra?
  • IXEMGabeo
    várjátok meg a futamot, ha megint kiszúrják a gumiját lehet szidni;)
  • Minstrel
    ritka amikor azt mondják, hogy ez van szar voltam ma, emlékszek pl. Montoyás szinte sose tudta ezt mondani edzések után, vagy "poros volt a 7-es kanyar kijáratánál 3cm-en, vagy feltartottak, vagy az autó volt szar"
  • G_ArchAngel #108489
    Schumachernek az egesz F1 problema, mert gyors. 7x VB, csodalatos karrirert tudhat maga mogott, ertem, hogy a vere hajtja, de miert nem ment DTM-be, vagy akarhova, ahol meg jo lehet vagy ha nem, akkor magyarazhato a teljesitmenye.
  • TomSolberg
    Schumachenek minden időmérőn meg futamon van valami baja.
    Érdekes hogy már 1 éve mindig hivatkozik valamire.
    Rosbrggel meg sosincs semmi baj.
    Egyszerűen már vannak nála jobb pilóták, és vannak sokkal jobb kocsik is, ennyi.
    Ha valaki hibázik be kell ismerni.
  • Minstrel
    ezt gyorsan lenyilatkozták, amúgy még a szezon előtt minden arról szólt, hogy ez a rendszer biztonságos és soha nem marad nyitott állásban a szárny, mert van védelmi rendszere stb.
  • IXEMGabeo
    7 tized mondjuk tényleg sok annak tükrében, h pont a Q2-nél volt gáz
  • Minstrel
    hát igen, Gyuszkó szerint mindig megbeszélik edzés előtt, hogy Vettel nyer
  • mcmoha
    Schumaher-nek problemai voltak a hatso szarnnyal!
  • mcmoha
    Gyuszi siman hulye.:) Arra nagyon jo volt a Palik, hogy helyretegye.;)
  • IXEMGabeo
    jaja:D erről beszélek hatalmas össze lehetne már vágni róla anyagot annyiszor mondta:D
  • paj01
    Vettel minden siker után bemondja radioba, hogy "thats what im talkin about..."Gyula meg mindig azon morfondirozik, hogy vajon mit beszélhettek meg:D:D Valaki bemondhatná neki a fülébe, hogy ez nem azt jelenti Gyuszi:D
    Végre izgalmas lesz a verseny holnap.
  • IXEMGabeo
    annyira látszódik körülbelül egy 2-3 éve, hogy a technika abszolút elsődleges és a pilóta képességek maximum 1-2 tizedet tudnak hozni jobb esetben 5 tized a max...
  • IXEMGabeo
    UI: csalódott vagyok a teljesítmény láttán, mert Rosberg se tud mit csinálni ezzel a szeméthalmazzal
  • IXEMGabeo
    nem inkább az a magyarázat, hogy a teszt korlátozások, amik régen nem voltak azok mind Schumi malmára hajtotta a vizet, mert kedve kénye szerint, mint tesztpilóta beült és nyomatta, azért is volt olyan gyors + a szabályváltozások, a gumik és az évek a technika nem teszik lehetővé, hogy ismét a régi fényében tündököljön ez jött le. Reflexei, ha nem is drasztikusan, de nem kophattak meg nála hisz Barrichellonál is ugyanúgy megvannak még és tud az öreg szintén gyors lenni, a motiváció is megvan nála és a fizikuma is, tehát nem lenne gond. Tavaly még rá lehetett fogni az autóra, gumira idén már nem.
  • Murder3
    nem fog már tudni, 40 akárhány évesen+ennyi év kihagyás után így már nem lehet eredményesen vissaztérni.

de nem baj van ám utódja Vettel személyében:D
  • Minstrel
    engem is, de hát ez az rtlklub szint, vagy stream-en sincs szinkronban?
  • bakkerman
    már 2. éve csak a kifogásokat halljuk sumi részéről,ideje mutatnia valamit. jah,hogy most nincs alátolva világbajnok autó? sajnálom.
  • G_ArchAngel #108474
    Tulliheged, jobb lenne ha figyelnel arra, aki latja, nem csak nezi az F1-et.

Zsepit esetleg?
  • LeventeV
    Kobayashitól dícséretes az, hogy folytatja azt amit a tavaly elkezdett és egy jóval gyengébb autóval rendre bekerül a q3-ba.
  • mflex #108472
    Miről? Amiről te beszéltél az az utolsókról szólt, ami nem igaz, a másik, hogy odaírtam, hogy "bár ettől még a végén lehet, hogy sehol nem lesznek".

Szöveget értelmezni tudod?
  • bakkerman
    a jóhír az,hogy a meki elég közel került vettelhez,a ferrári pedig nagyon levan szakadva a két élcsapattól. holnap izgi lesz a rajt,kiváncsi vagyok button mit kezd webberrel
  • desigo
    holnap meki-redbull fight
    esetleg Alonso,Petrov bekavarhat
    többi körözgethet mögöttük
  • G_ArchAngel #108469
    jaja, es itt a P2 igen jo rajthely:)
  • desigo
    legnagyobb volt,hogy ivott az egészségünkre
  • G_ArchAngel #108467
    szeretnel rola beszelni?
  • Norbi1990
    Azért a McLaren megszorongatja a Red Bullt.
  • desigo
    höhö
    Vettel odatette magát a végére
  • bakkerman
    sumák megint jól tolta,megint elverte a csapattársa,PERSZE a rosberg autója jobb,nem sumi tehet róla. aha,igen.
  • G_ArchAngel #108463
    John Button mekkora arc:)))
  • nearo
    Mit, a sisakját?
  • LeventeV
    Kobayashi megint bekerült a q3-ba
  • G_ArchAngel #108460
    Jobban jart volna a Mercedes szegeny Hulkenberg-gel:/
  • madmanic
    Sumák megint altat...

aztán megy és letesz valamit az asztalra...