FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
2, Massa-Button
3, Vettel-Sumi
de sok minden függ az autótól. Ferrari és a Meki erõs lehet mint mindig, a Brawn Merci jó alapokra tud építkezni, a Red Bull meg kitudja, ott is jók az alapok, de sosem voltak még egy egész éven át stabilak, hiába gyorsak
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
de csak pár jó megvillanása volt
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
#hhwnd
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Ralf Schumacher elmondta: "A DTM-ben a Mercedesszel jól érzem magam, de biztos vagyok benne, fel tudnám venni a sebességet egy Formula-1-es autóban."
persze, persze 😊
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
a Ferrarit meg szeretnem ott latni, ahol a Schumacher-Todt-Brawn korszak elott volt...
http://gaborszantai.co.uk/
Bar nekem rossz eloerzetem van..szerintem Sumi nem dontott jol, de ne legyen igazam.En neki szurkolok hamár kimi elment😊Bár régebben nem rajongtam érte, most tetszik ez a visszatérõ nagyöreg szerep😄
jövõre Kobayashi Sauber és a Mercedes-nek szurkolok
viszont a durvaság miatt izgalmasabb lenne
oroszoknál pénzesek is akadnak bõven
What about the forests?
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
http://gaborszantai.co.uk/
rengeteg hasznos írást találta itt
bele is merültem rendesen<#worship>#worship>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Isten kíséri utadat :)
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
egy fokkal jobb 😄. nem a Mercedeshez megy, de azért nem semmi lett volna, ha ott köt ki.
Schumi viszont Brawn miatt ment most a Brawn Gp-be.
NEM Mclaren Mercedeshez, hanem Mercedeshez.
Ne keverjük a szezont a fazonnal, mert a Mercinek ez gyári csapata lesz.
Konklúzió: ----->>> Hajrá Schumi!
most pedig ketté szakadok 😞.
egyik felem a Ferrariért él továbbra is, másik meg Michaelt élteti és nem érdekli nagyon, h mercibe ment. de természetesen picit rossz... viszont ekkora marhaságokat valóban hihetetlen látnom, amit az olasz lapok írnak. árulás? francot. nektek van igazatok, h a Ferrari maga alatt vágta el a fát azzal, ahogy elintézte a 2010es üléseket... ha hagytak volna helyet Michaelnek, valszeg oda megy.
pénz? mit érdekli õt, úgy megszedte magát fénykorában és egész pályafutása során 😄, h õ már csak szeretetbõl versenyzik és neki sztem mind1 a csapat, a márka, õ csak versenyezni akar.
és egyetértek vele. én is ehhez próbálok igazodni, de tény és való, hogy módfelett nehéz lesz megszoknom, hogy nem pirosban látom a nagy kedvencemet és az is sajnálatos dolog, hogy pont a rivális csapathoz, a McLaren Mercedeshez igazolt... fájó szívvel, de elfogadom és nem titulálom árulónak és riválisnak se kiáltom ki. Az igaz, hogy a mclaren ettõl még riválisa a Ferrarinak, de én nem fogok így rátekinteni és hát lehet idõvel megszeretem még jobban a csapatot, ha Michael sokáig ott lesz... de én most csak Michaelnek fogok drukkolni a mercinél, gondolom megértitek és barátságban maradunk ettõl függetlenül. hiszen tisztelem az ellenfelet, Michaelért pedig rajongok.
nehéz ügy, ja.
úgy, h lényeg, örülök, h visszatért... ill fog, hisz még nincs 2010, nem kezdõdött el a szezon, de örülök. és próbálok megbarátkozni azzal a gondolattal, h Michael a Mercedesben. furcsa látvány lesz.
de... újra tömve lesz a Hungaroring és jegy eladási rekord is sztem megfog dõlni, mert a Király, Michael Schumacher, visszatér.
mivel is zárhatnám ezt a hosszú szösszenetet?
HAJRÁ MICHAEL SCHUMACHER!!!!!!!!!!!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii> örülök, h visszajött és újra láthatom, a világ hülyesége, így az olaszok sírása nem érdekel és maradok Ferrari fan is, remélem ismét felkapaszkodnak és ütõképes csapat lesznek. Michael meg remélem képes lesz bírni a tempót, hiszen a nyaka nemtom milyen állapotban van, meg kihagyott pár évet. de az egyik legjobb versenyzõ. és próbálom elfogadni, h mercedesnél van, de nem fogok teljes oda adással szurkolni a csapatnak rögtön az elején, az biztos 😄.
nahm, szal Michael rulz!<#eljen>#eljen><#hawaii>#hawaii>
Ralf Schumacher felajánlotta szolgálatait a Renault-nak, ám azok visszautasították.
Német lapértesülések szerint nem csak Michael, hanem az öcs Ralf Schumacher is versenyzõülést szeretett volna magának az F1-ben. Konkrétan a Renault csapatot kereste fel, ám a franciák visszautasították.
Ralf 2007-ben hagyta el az F1-et, azóta a Német Túraautó Bajnokságban versenyez..
A medve nem játék.
A medve nem játék.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!