182279
  • desigo
    Alonso,Petrov hátha feljavul
  • MaSzKa
    Unalmas verseny várható?
    Nem nagyon beszélnek az eső lehetőségéről most.
    Pedig az folyt a csapból is, hogy most esős izgalmas futam várható.
    Kíváncsi leszek, holnap mi lesz a nagy harci helyzet.
    Lehet, hogy csak az amúgy is gyér érdeklődést akarták felspannolni.
  • Redmer
    Ma csak 4 versenyző lesz a pályán, Vettel,Webber,Hamilton,Button. A többiek körözgetnek.
  • G_ArchAngel #108535
    lassan csak sikerul osszerakni :D
  • Minstrel
    Nationwide
  • G_ArchAngel #108533
    Hehe, felcsereltek a rajthelyeket, Vettel indul jobb poziciobol, nem csinalhatja meg Hamilton, amit tavaly Vettel csinalt:)

Kicsi Sebastian nem hulye, nem akarta, hogy Lewis azt csinalja, amit tavaly O maga:D
  • Dietrich
    múltkor még az volt eltekintenek a lépcsőzéstől :)
  • G_ArchAngel #108531
    Kimi már megegyezett KB-ékkal, ha jól megy, akkor idén kipróbálja a Nationalwide-ot is.
  • Dietrich
    lehet nem efegyeznie kellene akkor ;)
  • Norbi1990
    Jaja. Danica se ment Truckba azt hiszem.

Viszont ma olvastam, hogy Kartikheyan 2010-be ment 1 Truck versenyen és 13. lett a 30 akárhányból elsőre rövid oválon. Az nem semmi :D
  • Dietrich
    ezzel azt akartam csak nem mindig kell szamárlétrázniuk..
    amcsi ow-ből érkezőnek a truck kimarad többnyire.
  • Norbi1990
    Ott mindig indul :)
  • Dietrich
    Kanadában Vili indult a Buscba/Nationwide
    nekem marad elnevezésnek a nextel, busch,truck úgyis :)
  • Norbi1990
    Sokan szoktak visszamenni a Sprint Cupból így 1 hétvégén 3 futamot is letolnak.
    Aki szinte mindig megy mind3 sorozatba az Kyle Busch és mind3ba ott van a top5be ha ki nem lökik. Ő aki felkészíti Raikkönent
  • Dietrich
    truck a neve de pickup lenne a megfelelő :)
    rangsorban elvileg ez a könnyebb..
    Sprint cup a top kategória 1,5 tonna vas hozzá 750 ló nem alkalmas újoncoknak
    Nationwild csak külsőleg ugyanaz viszont jóval kevesebb a ló (indycarból itt kezdenek vagy akiknek volt közük oválhoz pl. JPM is asszem itt kezdte)
    Truck lassabb autó a felépítése miatt is ehhez 650 ló dukál (újoncoknak ez a belépő szint)

ennél jobban nem tudom megfogalmazni.
  • Norbi1990
    Ja szamárlétra van, mint a F1be, csak 3 lépcsős. Van ez a Truck, van a Nationwide ami hasonlít a Sprnit cupos autókra csak gyengébbek, és van a Sprint Cup ami a legnagyobb kategória.

De sokan szoktak néha menni a Nationwide illetve a Truck szériában is, mert hiányzik nekik a versenyzés, és a pályát lehet tanulni illetve tapasztalatot is lehet gyűjteni.
  • desigo
    Nascarban minden új belépő pilóta ilyen platóssal kezd vagy miért ezzel csapat Kimi?
  • IXEMGabeo
    na és az 1998-as Belga és a 2003-as Brazíl nagydíjon nagyobb esők voltak mégsem állították le a futamot, mondjuk a Brazíl nagydíjon anno vízátfolyások voltak de legalább elkezdték 14 kör SC után...
  • tmp
    Ki az a Kimi Raikönnen?
  • bardocz
    Ja, ez kaka lett sajnos:S
  • Norbi1990
    Barcelonára teljesen új kasztnit kapnak mert ez a új kaka lett.
  • Totti5
    De ez nem függ(het) össze, hisz "csúcs" ( nyilván nem kapják meg ugyan azt, de majdnem ) teknikával mennek és ott kellene idegesíteniük a nagyokat elől, mert 2 éve nagyon jó évük volt és gyorsak voltak... ennyire el lenne szúrva az aeró?
  • Dietrich
    volt már ilyen..itt nem eső esik hanem monszun ;)
  • IXEMGabeo
    Di Resta mondjuk megverte Sutilt, de majd a holnap lesz mérvadó. Attól félek ha eső lesz akkor leállítják a futamot a barmok:S
  • passatgt
    kérdéeben a válasz:)
  • Totti5
    Force Indiával mi történt? amióta mercivel mennek egyre mélyebben vannak... STR veri őket.
  • bardocz
    Ja. Elintéztem, hogy én ne a lebutított motorossal menjek, hanem a rendessel.
  • TomSolberg
    idén megy valaki formula 1 es Jordan tesztvezetésre a Hungaroringre?
  • Dietrich
  • IXEMGabeo
    sztem Chandhok ügyesebb ennél a Karthikeyan gyereknél...
  • IXEMGabeo
    Malajzia mindig kiszámíthatatlan:)
  • tmp
    Én szeretnék holnap egy félig esős félig száraz futamot, lenne izgalom az biztos. Bár ahogy elnéztem a köridőkből az élmezőny egyáltalán nem nedves körülményekre állította a gépeket, holott szinte mindenki tudja, hogy esni fog (vagy nem). Kíváncsi vagyok melyik gép, hogyan viselkedik esős körülmények között. (volt esős szabadedzés?)
  • Minstrel
    hát Karthikeyan 6-7 éve se a tehetsége miatt autózott a mezőnyben és idén se, most még Indiai nagydíjat megvárja, ott minden Indiai összerosálja magát, hogy mekkora király a gyerek, aztán jövőre jön a helyére olyan aki többet tud fizetni :)
  • Totti5
    Előtte sem volt nagy szám.
  • Norbi1990
    Vagy mert kihagyott 6-7 évet, míg Liuzzi nem :D
  • Totti5
    Az se sok a körülményeiket nézve és ez csak jobb lesz. Nyilván Liuzzi a szint, ő jó kiindulási pont... India gyöngyszeme nem reprezentálja a kocsi gyorsasáságt tehát hogy mennyit kap lényegtelen, mert lassú mint pilóta.
  • bardocz
    Hát ha a rosszabbik Virgintől kapott fél sec alig valami, akkor igen. A jobbiktól viszont kapott majdnem 1sec-et Liuzzi, Karthikeyan meg kettőt.
  • IXEMGabeo
    igen bezony Liuzzi nem is ment vele rosszul
  • IXEMGabeo
    a Merci GP autója nem lett jó, és félő, hogy úgy fognak járni, mint a Honda, BMW, vagy éppen a Toyota, mert kísértetiesen hasonlít ennek a csapatnak az életútja a Toyotáéhoz...1-2 dobogó, győzelem nélkül viharosan távozva...félő h ez lesz, és biztos van ennek köze ahhoz, hogy gyári csapat pfff...

nem értem miért van az, hogy a Ferrari szinte az egyetlen gyári csapat (Lotuson kívűl), mely sikert sikerre tudott halmozni?
  • Totti5
    Jól látom hogy a HRT bekvalifikálta megát és "alig" van elmaradva a sokat tesztelő Viringtől?