FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dietrich
"míg a Tuttosport a 20 millió eurós fizetésre hivatkozva (Schumacher egyébként hétmilliót fog keresni)"

gondolom kimaradt az hogy 3 év alatt..3x7 milla..biztos elfogyott az asszonynak a pénze 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
Valamit írniuk kell...az más kérdés hogy egy oltári nagy baromságot de az õ dolguk...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

DannyL
Hülyék ezek a digók teljesen! Hova ment volna ha Alonso-val betömték a lyukat?

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Az olasz sajtó csalódással vette tudomásul, hogy a hétszeres bajnok Michael Schumacher elhagyja a Ferrarit, és a Mercedes színeiben tér vissza a Forma-1-es bajnokságba. Míg egyes napilapok úgy fogalmaztak, hogy 'viszlát barátom', voltak akik keményebben bántak a szavakkal és 'csaó áruló' címmel cikkeztek Schumi új szerepérõl.

Az olasz rajongók közül sokan úgy érzik, hogy a német pilóta elárulta õket, mivel korábban hûséget ígért a Ferrarinak. A Scuderia elnöke, Luca di Montezmolo kijelentette, hogy "csalódott vagyok, de barátságban válunk el."

A csapat szóvivõje, Luca Colajanni hozzátette: "Sok sikert kívánunk neki. Mostantól õ is egy olyan vetélytárs, mint bárki más, és megpróbáljuk megverni õt."

A La Gazzetta dello Sport "felségárulás"-nak nevezte a szerzõdéskötést, míg a Tuttosport a 20 millió eurós fizetésre hivatkozva (Schumacher egyébként hétmilliót fog keresni) azzal vádolta Schumachert, a pénz miatt távozott a Ferraritól.

"Erõsebb volt benne a versenyzési kedv, hogy a fiatalokkal mérettesse meg magát, mint a Ferrari iránti szeretete. Azt azonban el kell ismerni, hogy a Forma-1 számára egy remek hír. Schumacher asszonyának, aki nem tudta õt otthon tartani ez egy szomorú nap. Szomorú, hogy Schumiból nem lett Michael." – írja a Gazzetta dello Sport.

A Tuttosport ujsagiroinak uzennem, hogy eleg lenne a kozelmultig fellapozni a tortenelemkonyvet, hogy talaljanak kapcsolatot az arulas es a penz kozott...

Mondjuk en nem bannam, ha 10x VB lenne, mert kicsit bant, hogy a legjobb motorsport versenyzo egy 'csaj', Valentina Rossi...<#gonosz1>

Banano
Pontosan.<#finom>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Bandee1987
Esélyt akar adni a fiataloknak is 😊

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

desigo
de jó lesz
miért nem marad akkor vagy 20 évig még?
Banano
Mivel most 3 évre szól a szerzõdése ezért 10x-es világbajnok lesz,és így vonul vissza😊.

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Totti5
Az év 18 versenyén ment el, de nem tõlem hallod. Mellesleg Alonak is volt peches versenye, bár ez lehet hogy most titeket nem érdekel.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Ulvar
áhhh...akkor is...

Bandee1987
Ezzel mi lett volna, ha kezdetû mondatokkal utólag nehéz bármit is mondani. Minden jó sorozat egyszer végetér. Ez már csak így szokott lenni. Lehet azt is mondani, hogy belefásult a csapat a túl sok gyõzelembe 😊

Ulvar
Nem kellett volna...mert lehet lett volna akkor 9 vb cím is...attól független hogy szarrá alázták a mezõnyt.

Bandee1987
2004-ben volt is mire nagyképûnek lenni...finoman szólva is átgázoltak a mezõnyön akkor. Egyébként sztem is a szuzukai motorhalál miatt úszott el a vb 06-ban.

jaszy
Egyetértek!

Banano
Schumiiiiiiiiiiiiiii yippieee😊
Ez a nap legjobb híre,jobb mintha fehér karácsony lenne😄.

csak egy fel nemet, fel finn es egy svajci van a Mercedesnel^^

a.carkey
Ja, meg nem kell két német pilóta, mert annak nincs számunkra üzleti értéke (mondá Norbert Haug, úgy november elején.)

😄

A medve nem játék.

Dietrich
"Amúgy megnézted hogy hány éves a tag? mert idõsebb mint te 😊

annak sose higyj 😊
attól több..

Totti5
Alonso már megmérkõzõtt Sumival nem is olyan régen, nézz utána ha esetleg nem láttad... Hamilton meg nem béna, akárhogy is vergõdtök, õ nem fog Sumitól beszarni és ha jó lesz az autójuk akkor nagy csaták lesznek!

Te meg hebegsz habogsz orba szájba,de még ráadásul olyan ostoba is vagy,hogy bele is dõlsz..
de ha ettõl jobban alszól,lehetek hülye is,felvállalom..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

én soha nem voltam egy nagy schumaheres, de az tuti, hogy jövõre hamiltonék és alonsoék is a mercedes gp hátulját fogják nézni akár kinek akár hogy fáj ez az igazság.
Rosberg meg nagyon jó lesz az öreg figyelni fog rá.

Dietrich
szerintem te hülyébb vagy az átlagnál..és nagy a pofád..

...

Egyébbként,az se zavarjon,hogy 2005-ben a mislen csalása és a brigeston hanyatlása vezetett a Ferka mélyrepüléséhez..
Dehát értelmetlen is errõl még emlitést tenni is..

Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu

Ulvar
Linkeljek képet, akkor elhiszed? 😊 SG bug tudod... 😊.

szerintem elírta, mert bõven 47 felett van már.

b-type
Sztem ez nem a pénzrõl szól egyik oldalon sem.
Számomra a legvalószínûbb, hogy A Mercedes már az idény elején bejelentkezett a Brawn csapatért, így visszafele gondolkozva annyira összevág minden.
-Nincs elkötelezettség szponzorok felé.
-Nincs elkötelezettség versenyzõi oldalon.
-Világbajnoki autó, Ross Brawn-l.

Egy idõ után furcsa volt, hogy az az csapat amelyik az idény elsõ 7 futamából 6-t megnyert még mindig 'fehér'...nem kötelezte el magát egy nagy névadó szponzornak sem, az összes szponzori szerzõdése rövid távra szól.
A Mercedes abból a szempontból is szerencsés, hogy nem kell kifizetnie egy versenyzõt sem, mindkét Brawn versenyzõ szerzõdésének hosszabbítására várt, azaz azt szerzõdtetnek majd akit akarnak.
Ennyire jó áron amúgy sem tudott volna csapatot szerzni a Mercedes, a McLaren.ben pedig nem tették lehetõvé hogy többségi tulajdont vásároljanak.
Sztem már az idény elején bejelentkeztek a Brawn-ra felvásárlási szándékkal, és a Mercedes-nek nem probléma beletenni a pénzt, de már le is szerzõdtek egy névadó szponzorral.
Az hogy megszerezték MS-t is...csak hab a tortán, Rosberg-l és Heidfeld (Kubica..stb) is rajthoz tudtak volna állni gond nélkül, de így hogy felmerült, MS-t nem lehet kihagyni.
Kíváló hogy visszatér, bármit csinál én már most hálás vagyok neki 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

tényleg!!Hu mingyá magamalá szarok akkorát mondtál..
A 30-egykettõ szerinted több mint a 47??<#lama><#falbav><#banplz>
77 ben még megsem született,de már F1-et nézett..
Hidd el unalmas már ez sok barom

de hisz neki gokart pályája van, ezért azt hiszi õ a nagy f1 szagértõ

Ulvar
Amiatt a szar Ferka miatt egyedül a Ferka felel...annyira nagy képûek voltak 2004ben hogy 2005ben meg 06 elején meg is lett az eredménye aztán hála az égnek magukra találtak...De sorolhatnánk hogy schumi miért vesztette el a bajnokságot 06ban...mondjuk ha Ausztráliában nem csúszik le az ívrõl és nem lett volna szar a pálya ... de te is csak a fejed után mész...(mellesleg Ferka fan vagyok 94 óta úgyohgy ne okoskodj hogy Ferka vagy Schumaher ellenes lennék).
Amúgy megnézted hogy hány éves a tag? mert idõsebb mint te 😊.

Sztem ennél dipolomatikusabb nem is lehetten volna..
Persze,mindenkinek megvan a véleménye,(szive-joga) ezt nem is vitatom,de kész tényekkel szemben,már nem tudom,ostobaság,vagy nagyképüség vitába szállni...

Hát annál inkább..
Igy leggközelebb kezd úgy,hogy csókolom!

Totti5
az autót nem õ csinálja, de jó alapokra tudnak építkezni

Bandee1987
Sokszor mondták, hogy Schumi azért is volt baromi jó pilóta mert baromi jó emberek álltak mögötte (Todt, Brawn). Hát ebbõl a 2 emberbõl most 1 megint mögötte áll, és Brawn papa biztos, hogy jó teamet és autót rak neki össze 😊

Magic Boy
Kulturáltan ha lehet.

Attól, hogy valakinek más a véleménye még érthet annyira hozzá, mint te.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

GregSB
Szerintem...

...mivel a pilóták aktívan részt vesznek a mérnökökkel a kocsi beállításában, finomhangolásában, és õk is vezetik õket ezért túlnyomórészt igenis rajtuk múlik hogy hanyadikok lesznek.

Vannak olyanok, akik alatt hiába van ott az egyik legfejletteb technika mégsem tudják kihozni belõle a maxot (Kovalainen), és ugyanúgy vannak olyanok akik alatt kissebb költségvetésû tech van, és mégis sikeresek (Vettel a 2008-ban a Toro Rossoval, Sutil, stb...)

Dietrich
'77 óta..
egy biteském nem ittunk pertut..

Totti5
Már megint egyváltozós a függvény??

Látom követed az F1-et..
suzukában nem durran el a motorja,8x vb,amit meg azzal a szar ferkában Braziliában csinált,az meg fenomenális..
Kisfiam,sztem térj át a himzésre,nekem ugy tûnik abban még nyerõ lehetsz...

Biztos igy van,ha te mondod<#lama><#taps>

Totti5
Év elején voltak gondjaik...

Dietrich
miért Kimi vagy Hamilton egyszer sem jutott be?
jézusom...

bardocz
Jajj, ne!
Egy versenyzõ, aki próbál elõzni a pályán is!
Totti5
Tényleg nem jutott volna be, mert Kimi és Hamilton sem jutott... jézusom.

Dietrich
na látod itt a problem, hogy leszarod meg nem akarod tudomásul venni a tényt...egy jó pilóta szar autóval csak kikap (lásd sumák utolsó éveit) egy gyengébbtól akinek jó autója volt (Alonso+renault) de mondhatom az idei évet Button a BGP-vel mondjuk Kimi vagy Hamiltonnal szemben..ha helyet cseréltek volna Button a top 10-be sem jut kvalin..

Norbi1990
Legalább mer elõzni.
Singapurba õ hibázott, de Suzukába nem hagytak neki helyet. Ha a másik nem hagy helyet neki akkor persze, hogy összemennek.
Az a baj, hogy az elõl lévõ nem használja a visszapillantót vagy nem tudom, de aki elõzni szeretne mindig ráhuzza a kormányt, így vagy összemennek, vagy az elõzni készülõ pilóta fékez és nem lesz elõzés.
Webber megmutatta, hogy hogy nem szabad.
Dietrich
tudatlan vagy..

Totti5
Mert az övét még nem tették tönkre...