FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gondolom kimaradt az hogy 3 év alatt..3x7 milla..biztos elfogyott az asszonynak a pénze 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://gaborszantai.co.uk/
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Az olasz rajongók közül sokan úgy érzik, hogy a német pilóta elárulta õket, mivel korábban hûséget ígért a Ferrarinak. A Scuderia elnöke, Luca di Montezmolo kijelentette, hogy "csalódott vagyok, de barátságban válunk el."
A csapat szóvivõje, Luca Colajanni hozzátette: "Sok sikert kívánunk neki. Mostantól õ is egy olyan vetélytárs, mint bárki más, és megpróbáljuk megverni õt."
A La Gazzetta dello Sport "felségárulás"-nak nevezte a szerzõdéskötést, míg a Tuttosport a 20 millió eurós fizetésre hivatkozva (Schumacher egyébként hétmilliót fog keresni) azzal vádolta Schumachert, a pénz miatt távozott a Ferraritól.
"Erõsebb volt benne a versenyzési kedv, hogy a fiatalokkal mérettesse meg magát, mint a Ferrari iránti szeretete. Azt azonban el kell ismerni, hogy a Forma-1 számára egy remek hír. Schumacher asszonyának, aki nem tudta õt otthon tartani ez egy szomorú nap. Szomorú, hogy Schumiból nem lett Michael." – írja a Gazzetta dello Sport.
A Tuttosport ujsagiroinak uzennem, hogy eleg lenne a kozelmultig fellapozni a tortenelemkonyvet, hogy talaljanak kapcsolatot az arulas es a penz kozott...
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ez a nap legjobb híre,jobb mintha fehér karácsony lenne😄.
😄
A medve nem játék.
annak sose higyj 😊
attól több..
de ha ettõl jobban alszól,lehetek hülye is,felvállalom..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Rosberg meg nagyon jó lesz az öreg figyelni fog rá.
...
Dehát értelmetlen is errõl még emlitést tenni is..
Verseny gokart iskola Kakucson! Több mint 1 km-es pályán 14 kanyarral. www.rcr-kart.hu
Számomra a legvalószínûbb, hogy A Mercedes már az idény elején bejelentkezett a Brawn csapatért, így visszafele gondolkozva annyira összevág minden.
-Nincs elkötelezettség szponzorok felé.
-Nincs elkötelezettség versenyzõi oldalon.
-Világbajnoki autó, Ross Brawn-l.
Egy idõ után furcsa volt, hogy az az csapat amelyik az idény elsõ 7 futamából 6-t megnyert még mindig 'fehér'...nem kötelezte el magát egy nagy névadó szponzornak sem, az összes szponzori szerzõdése rövid távra szól.
A Mercedes abból a szempontból is szerencsés, hogy nem kell kifizetnie egy versenyzõt sem, mindkét Brawn versenyzõ szerzõdésének hosszabbítására várt, azaz azt szerzõdtetnek majd akit akarnak.
Ennyire jó áron amúgy sem tudott volna csapatot szerzni a Mercedes, a McLaren.ben pedig nem tették lehetõvé hogy többségi tulajdont vásároljanak.
Sztem már az idény elején bejelentkeztek a Brawn-ra felvásárlási szándékkal, és a Mercedes-nek nem probléma beletenni a pénzt, de már le is szerzõdtek egy névadó szponzorral.
Az hogy megszerezték MS-t is...csak hab a tortán, Rosberg-l és Heidfeld (Kubica..stb) is rajthoz tudtak volna állni gond nélkül, de így hogy felmerült, MS-t nem lehet kihagyni.
Kíváló hogy visszatér, bármit csinál én már most hálás vagyok neki 😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A 30-egykettõ szerinted több mint a 47??<#lama>#lama><#falbav>#falbav><#banplz>#banplz>
77 ben még megsem született,de már F1-et nézett..
Hidd el unalmas már ez sok barom
Amúgy megnézted hogy hány éves a tag? mert idõsebb mint te 😊.
Persze,mindenkinek megvan a véleménye,(szive-joga) ezt nem is vitatom,de kész tényekkel szemben,már nem tudom,ostobaság,vagy nagyképüség vitába szállni...
Igy leggközelebb kezd úgy,hogy csókolom!
Attól, hogy valakinek más a véleménye még érthet annyira hozzá, mint te.
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
...mivel a pilóták aktívan részt vesznek a mérnökökkel a kocsi beállításában, finomhangolásában, és õk is vezetik õket ezért túlnyomórészt igenis rajtuk múlik hogy hanyadikok lesznek.
Vannak olyanok, akik alatt hiába van ott az egyik legfejletteb technika mégsem tudják kihozni belõle a maxot (Kovalainen), és ugyanúgy vannak olyanok akik alatt kissebb költségvetésû tech van, és mégis sikeresek (Vettel a 2008-ban a Toro Rossoval, Sutil, stb...)
egy biteském nem ittunk pertut..
suzukában nem durran el a motorja,8x vb,amit meg azzal a szar ferkában Braziliában csinált,az meg fenomenális..
Kisfiam,sztem térj át a himzésre,nekem ugy tûnik abban még nyerõ lehetsz...
jézusom...
Singapurba õ hibázott, de Suzukába nem hagytak neki helyet. Ha a másik nem hagy helyet neki akkor persze, hogy összemennek.
Az a baj, hogy az elõl lévõ nem használja a visszapillantót vagy nem tudom, de aki elõzni szeretne mindig ráhuzza a kormányt, így vagy összemennek, vagy az elõzni készülõ pilóta fékez és nem lesz elõzés.
Webber megmutatta, hogy hogy nem szabad.