182278
  • applecomputers
    szerintem te se reagálj arra, amit ír. hátha akkor elhallgat. Imex legalább hajlik a kultúrált vitára, de ez az angel ez kész van, szerintem belebetegedett abba hogy alonsot, nem zárták ki ezek miatt a dolgok miatt, és ezen kesereg éjjel nappal.
  • vinc3nt
    ő... az ellensúlyos lengés csillapító nélkül is tudtak nyerni nem használták végig egyik évben sem ráadásul éppen ugyan az a szitu mint most vettel hajlékony első szárnya!!! szabályos volt!!!! át ment a vizsgán!!! jegyezd már meg!!!!
  • IXEMGabeo
    jaja, mert a Gyula bepánikolt:D Wéber Gabi csak hallgatta a hülyeségét nem válaszolt... grat, a Gyula saját maga elismerte, hogy hülye a futam közben a Webberes 3 szett szuperlágyas esetnél...ma sem volt a helyzet magaslatán.

ja közben még Buemit ismét képes volt Vettellel összekeverni:);)
  • IXEMGabeo
    így van
  • vinc3nt
    érdekes szavakat használsz annak fényében ahogy viselkedsz
  • applecomputers
    közvetítés közben szó volt róla, és több fórumon is... és a rajtnál is él az a szabály, hogy nem lehet össze-vissza cikázni -ok nélkül!-
  • IXEMGabeo
    Hová tűnt Falcon83?:D
  • Kit--Kat
    Jó és? Tényleg pocsék volt, de Te nem ezt mondtad, hanem, hogy Glocknak és a mázlinak köszönheti a Vb címét.

Egyébként meg nem fogom G_ArchAngelt védeni, de az, hogy 2007-ben Alonso a lopott adatokat birtokolt a Ferraritól, elemezte és nem szólt róla, vagy, hogy az ellensúlyos lengés csillapító illegális előnyökhöz juttatta Alonsot és a Renault-ot 2 éven keresztül tény. Le van írva fehéren feketén, hivatalos papírokkal igazolható. Nem ilyen tinis Glockos rosszindulatú történet.
  • G_ArchAngel #109569
    Nekem az a furcsa, hogy vege van a futamnak es se Firerock, se Falcon nem irt ide, de van egy ujabb trollunk...
  • IXEMGabeo
    én pl nem is Alonsorol vitatkoztam, hozzád se szóltam, te kezdted el a Vettel féle cikázással, aminek semmi valóság alapja nem volt, hogy büntetést kapjon. Még cikkezni, se cikkeznek róla sehol...
  • applecomputers
    majd küldenek egy kamion red bull-t az fia-nak, és el van intézve
  • applecomputers
    + hamiltont terror alatt tartja az olasz mafia, pontosabban a mafia utasítására az fia bünteti hamiltont
  • nyuny01 #109565
    10 ezer euróra büntették a Toro Rosso-t a rosszul rögzített kerék miatt!
  • applecomputers
    olvass vissza, mást sem tud fújni, minthogy 2007-ben alonso hogy csalt...
  • vinc3nt
    nem fogom neked vissza idézni hányszor nem ismerte el a jogosan megszerzett 2vb címet. csak annyit mondok a 2008-as brazil versenyre nem az a hamilton utazott el akit addig láthattunk vezetni, egy csapásra kivillant minden hibája úgy ment mint egy lány még emlékszem a futamra.
  • applecomputers
    nem dőlt az meg, attól hogy webber a friss lággyal 1,5 seccel jobbat ment hamilton legjobbjánál, még nem jelenti azt, hogy az a gumi jó volt a végén is. jó nyílván némi gumielőnyben volt webber, de azt pont kompenzálja a kers hiánya. de ha ebben nem is lenne igazam, akkor is keményebb ellenállást várnék el buttontól ilyen helyzetekben...
  • Kit--Kat
    Mint pl?
  • applecomputers
    hát bakker, mióta itt vagyok folyamatosan Alonsot fikázzák. Naná hogy próbálom védeni, főleg ha hülyeségeket írnak róla... hát délelőtt cargame azt bizonygatta, hogy massa jobb mint alonso. Nem értem mi értelme ennek, mindenki annak szurkol akinek akar, minden pilótáról lehet jót is mondani, de ugyanúgy rosszat is. Én nem akarok senkit sem meggyőzni arról hogy a kedvence jó vagy rossz pilóta, nem is igazán érdekel, de amikor itt vagyok, akkor szerintem igen is jogom van leírni a véleményem, még ha az másokéval ütközök is.
  • IXEMGabeo
    megdőlt az az elméleted miszerint Button szar volt...
  • IXEMGabeo
    ja ne zavarjon, hogy hsz-ekkel ezelőtt ezt pofáztam. ebből kifolyólag megdőlt az az elméleted miszerint Webber lágy gumin utolérte simán a mezőnyt. Kemény keverék ugyanúgy képes kopni nemcsak a lágy az a helyzet. Ez a Pirelli ez márcsak ilyen szeszélyes a Ferrarinál pl kifejezetten rosszul működött...sőt a futam elején Webbernél is hisz semmit nem tudott előrehaladni vele
  • vinc3nt
    olyankor mért nem pattogsz amikor archangel unalomig ismert dolgokat emleget fel minden futam után 2005 és 2006ból?
  • IXEMGabeo
    kedves...javítva
  • IXEMGabeo
    oké, de pl nem én voltam, aki lecigányozott téged burkoltan utána (azt még be sem linkeltem) ezeket eresztetted el, nemcsak felém írtam is...

egyébként nem is azzal van gond, hogy személyeskedsz, hanem azzal is, hogy a rettenetesen flegma és irritáló hangnemed van, pedig a másik semmi rosszat nem ír rólad. Amikor a másiknak igaza van már rögtön hozod fel a hülyeséget. Ezért van, hogy úgy reagáltam, hogy troll vagy. Apró elszólásaid hogy beteg vagy, kisebbségi...

(amit belinkeltem még hozzád se szóltam, de már ott elkezdted, hogy "a kedved Ixem" ) nekem olyan gúnyosan jött le, mintha valami hülyegyerek lennék Vettellel kapcsolatban hülyeséget mondtam:D ne vedd fel ezt a stílust nem áll jól neked a sok felkiáltó jel amúgy sem a neved mellett
  • applecomputers
    főleg, hogy azon a kaotikus futamon, szerintem fogalma sem volt, hogy hanyadik, és hogy ki van előtt vagy mögötte...
  • applecomputers
    mivel utoljára webberen lágy volt, hamiltonon pedig kemény, így nem csoda.
    természetesen, azonos gumi stratégia mellett is lett volna legalább fél sec.
  • vinc3nt
    Hamilton megint telibefosta a gatyáját a végére szinte ugyan azt láthattuk mint előtte egy évvel blokkolt féktávon idegessen vezette az autót ép hogy csak nem nyomott pitlimmitert ilyen szinten elúszott helyzetből ekkora mázli hogy mégiscsak odafért és ő is beismerte hogy enélkül megszopta volna ne akard hogy idézzem.
  • Kit--Kat
    Jó de egy tényekkel megcáfolt elsőre is szappanoperás feltételezést nem kéne felemlegetni így 3 évvel utána akkor sem, ha gyűlölsz egy pilótát, mert értelmetlen.
  • applecomputers
    te is repültél volna, sőt amennyi trágár szóval hozzájárultál a mai naphoz, ha lenne moderátor, már rég elhallgattatott volna...
  • IXEMGabeo
    OMG

Webber leggyorsabb köre 1,5-el volt jobb, mint Hamiltoné xD
  • applecomputers
    még jó, hogy ezek a hsz-ek angel-nek szólnak

ennyi szólt belőle neked " egyébként nem tudom kedves ixem milyen "nem szokás ilyenért büntetést adni"-ről beszélsz, mikor ez a hülyeség idén jött be, legalábbis lett ennyire kihangsúlyozva. "

egyébként nem értem mit erölködtök itt angel haverotokkal, meg akartok győzni arról hogy Alonso egy csaló szar, aki vezetni sem tud. Ezt ilyen-olyan okoskodással, és egy- két cikkel próbáljátok alátámasztani, szerintetek ez célravezető ? Pontosan ti vagytok a gyökerek, hogy annyi eszetek nincs, hogy észrevegyétek, ennek a vitának semmi értelme, akármit írtok Alonsonak fogok szurkolni, és megmarad a véleményem az f1 összes szereplőjéről. Bírom bennetek, hogy engem akartok hülyére venni mikor, én csak reagálok az irományaitokra. Nem szeretitek Alonsot? Kit érdekel ? Szerintem Button szar, szerinted Imex jó, hát egészségedre, hidd azt... Angel te meg higyj az összeesküvés elméletekben, nyílván ezek az ujságok mindent tudnak, azért írták ezeket a cikkeket...
  • IXEMGabeo
    egy időbe én is ezt nyomattam, hogy kotsog Glock, minek engedte el Massát biztos bunda:D de az rég volt és azt a hirtelennyi idegességemben tettem. nem titok, hogy Hamit nem kedveltem sose...
  • Kit--Kat
    Mit ismert el, mi volt a mázli?
  • vinc3nt
    Hát azért elég nagy mázli kelett hozzá valjuk be ezen nincs mit szépíteni :) Na de még maga Hamilton is elismerte hogy mázli volt nem tudom mért ugrálsz.
  • G_ArchAngel #109544
    Hja, Punker idejeben ezek ki lettek volna dobva, mint fostos kolyokmacska...
  • IXEMGabeo
    ezt csinálta a VV topikban is...érvelgetett, ami jónak is tűnt, de itt legalább terítékre került a valóság miszerint az F1-el próbál okoskodni ugyanúgy közbe nem ért hozzá...de még logikailag sem passzol össze amiket mond

pilóta építi az autót 1 év alatt vb autónak kell lennie OMG
  • Kit--Kat
    Azért mert tudom, hogy Alonso fan vagy és ebből kiindulva nem nehéz visszavezetni, hogy azért gyűlölöd ennyire Hamiltotnt, hogy ezzel a hazug szöveggel jössz, hogy Hamilton Glocknak meg a mázlijának köszönheti a 2008-as VB-t.
  • sharpshooter #109541
    Szép is volt, mikor anno Punker felügyelt a topikra...
  • IXEMGabeo
    nem én kezdtem:

"szépen beszélj már te anyaszomorító. amúgy hogy a vetteles kérdésre válaszoljak, és kijavítsam kedves ixem-et is... vettel simán büntetést kapott volna a rajtjáért, ha hamilton nem előzi meg így is. egyébként nem tudom kedves ixem milyen "nem szokás ilyenért büntetést adni"-ről beszélsz, mikor ez a hülyeség idén jött be, legalábbis lett ennyire kihangsúlyozva. "

ezzel kezdted, de te voltál, aki folytattad és nemcsak velem szemben...

"te nagyon beteg ember lehetsz. melyik futam nézése közben sikerült kitalálnod hogy a "bíró" a ferrarit támogatja? mert ahogy én látom, inkább szanaszét szopatják a ferrarit, amikor csak lehet, nemhogy segítenék... és ha már itt tartunk, a red bull-t segítik 2009-óta minden lehetséges módon, főleg 2010 óta. nevetséges, nemhogy a szárnyuk hajlik, hanem az egész autó olyan mint valami kindertojás játék, hol itt hajlik-hol ott görbül. na és ezt nem sikerült eddig szabálytalannak minősíteni..."
  • ScarY MAN
    ... látom csak a szájkarate megy, érdemleges beszélgetés nincs csak a kedvencek segget nyaljuk. :\
  • Kit--Kat
    Szándékosság rossz szó. Mert, hogy Glock semmi olyat nem csinált amivel belenyúlt volna a futamba és Massát hátrányos, Lewist előnyös helyzetbe hozta volna.

Szóval akkor miért is kéne köszöngetnie Hamiltonnak?

Ha ott Hamilton nincs észnél eldobja az autót, vagy ledarálja Vettelt idegességében amikor kiderült, hogy valaki száraz gumival trükközve elé keveredett az utolsó utáni pillanatban.