182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Nem azt írtam, hanem hogy színvonalasabb versenyek vannak, mint F1-ben. -
Gondolatolvasó vagy, hogy te ezt így megállapítod, ő mit szeret? -
vinc3nt #109615 provokatív baromságai azok tényleg szakmainak tűnő dolgok, főleg a mai "massa faster than you benyögés" meg az előző heti "overtaking too easy for Fernando Alonso" ami mind2x a flém gyújtógyertyája volt és még ő beszél trollokról.... :S -
Hát veled kapcsolatban csak ennyi az élményem. Talán nem kellett volna kiírni nyilvános helyre, hogy szerinted a vétécécécécécécé a legszínvonalasabb sorozat a világon :D -
ilyenkor hol maradnak a sirások ? " ha lenne modi, már rég bannolta volna" -
Leírni sem tudod, annyira primitív vagy. Az meg, hogy ennyit vagy képes emlegetni...balfasz. -
de te miért hiszed azt, hogy attól, hogy téged hamarabb ide evett a penész, mint mást. attól te különb vagy. igaz szószerint így nem mondtad ki, de ez jön le minden hsz-edből. Igazi fórumbandita vagy, jössz a szakmainak tűnő böszmeségeiddel, és addig csavarod a dolgokat, míg úgy nem tűnik mintha igazad lenne. -
LoL 

-
G_ArchAngel #109609 Nem kell moderator, hazigazda eleg. Vmelyik regi arc - pl. Totti5 - elvallalhatna es csak torolni kell ami nem idevalo. -
Egy klasszikus Troll.
Ha lennének modik, már rég bannolták volna. -
Jaj megszólalt a főszakértő.
Arcizás helyett inkább menj és nézd a csúcsok csúcsának a csúcsát a vétécécécét :DDDD
-
Szóval megint fingod sincs miről beszélsz, és kurvára nem tudod, hogy kik versenyeznek a WRC-ben. -
Pff gecc ami itt megy...
vmi modi benézhetne igazán, addig is marad a -fav, legalább nem tépem ki az összes hajam
Am idén eddig nem volt még unalmas, vonatozós futam hálistennek. Soha rosszabb versenyt! -
Most néztem autosporton a végeredményt, voltak tizen annak fele teve versenyzésben edződött arab, hát nagyon ügyes volt ;) Tényleg, megmutatta megint az isteni tehetségét :DDD -
G_ArchAngel #109603 Menj at a WRC topicba, kerdezd meg milyen luzerekbol all a mezony:) -
newm az volt hogy dobja a női autós majomságot a teherautókért? Most akkor mi van? Ja és akkor grat a 6. helyhez :D gondolom megint nagyon komoly lehettett a mezőny :DDDDD -
vinc3nt #109601 bevallom tévedtem (maszkával kevertelek) és konkrétan a lengéscsillapítót nem említetted de a csaló csapatot az tutikurvaélet -
G_ArchAngel #109600 WRC, de sebaj Tobias:D -
Ilyen jól megy neki a teherautózás. Egyből oda keleltt volna neki menni. -
Látom nem csak én rühellek 
-
Engem sehonnan nem szoktak elzavarni. Én nem te vagyok. Azért nem írtam ide, mert tudod nekem van munkám és néha dolgoznom is kell. Persze ilyet egy hozzád hasonló kimis buznyáknak aztán lehet mondani. -
G_ArchAngel #109596 Jaj, képzeld a finn haverod megint nem törte össze magát, 6. lett, de jobb is lehetett volna, csakhát egy defekt közbeszólt.
Remélem most már jobban tudsz aludni:D -
G_ArchAngel #109595 De Te miért jöttél vissza? Már a traktoros topikodból is elzavartak?
Vagy csak összetett a fórumot kezelni és nem találsz vissza?:D -
Igen, zsír, akkor fogjátok meg egymás kezét és takarodjatok f1lájvra és ott trollkodjatok. ;) -
micsoda szófordulatok, te beszélsz trollságról, mikor ilyeneket írsz ide, hogy az olasz maffia befolyásolja a forma1-et, hát ezek után szerintem neked, nem jár a szólásszabadság 
-
G_ArchAngel #109592 Jaja, érdemes visszaolvasnod, mert van még az a mélység, ahová egymást taszigálva sem tudtunk leérni - új trollpilla, mindkettőnket simán ver a pokoli sötétségével:D -
vinc3nt #109591 nem hazudok egy hete böfögted bele a topikba hátde az ellensúlyos lengéscsillapító világosan emlékszem rá ember, valaki keresse már elő neki -
Na idejövök tonna hsz, na vajon miért? Görcséndzsöl már megint nem bír magábal :D -
ne játszd itt a keresztapát, te .... ..... mi az hogy te határidőt adsz ? ki a .... vagy te itt ? -
G_ArchAngel #109588 Hazudsz. Mutasd. Kapsz ra egy napot.
(halkan szolok, hogy ma olvastam eloszor evek ota errol ujra...) -
vinc3nt #109587 ha jól tudom pont egy héttel ezelőtt és gyanítom hogy meg is találnám de éppen dolgozom és nincs időm a hülyeségeidre. engem ne hazudtoljon meg senki! -
G_ArchAngel #109586 Tudod mutatni, hogy mikor irtam valamit a lengescsillapitorol?
Kivancsi lennek, mert nekem nem menne. Picit le kellene mar allni a folyamatos hazudozassal, nem gondolod? -
vinc3nt #109585 az hogy sokan pl angel is keverik a csalással mert fogalomzavarban élnek és nekik szabálytalan=csalás, ráadásul addig a pontig még csak szabálytalan sem volt ameddig ki nem szereltették velük dehát olyan szinten határ eset volt mint most a redbull szárnya, egy szóval ilyennel érvelni nagyon gáz minden csapat keresi a kiskaput. -
Szabálytalannak szabálytalan, de nem tudják bizonyítani, ez olyan mint más sportokban a dopping, ha olyan dopping szert használsz amit még nem tudnak kimutatni, akkor nem doppingolsz... -
Engem nem érdekel per pill a Red Bull.
Szabálytalan volt, te is leírtad szóval mi is a baj?
-
IXEMGabeo #109582 Mégsem adtak büntetést, tehát 2x nem volt szabálytalan Vettel. Cikkezni se cikkeztek róla, hogy az volt e, ha igen mutass egyet. Múltkor is egyedül Firerock meg egy másik gyerek vetette fel ezt a baromságot... -
a kulcs a 2. sorban van: "Mivel a csapatok nem akartak megkockáztatni egy esetleges visszamenőleges büntetést, kivétel nélkül kiszerelték autóikból a konstrukciót." Idén ezzel szemben, inkább igyekeznek lemásolni. Tavaly az elsőszárnyat másolták, idnén egyelőre még csak a kipufogó környékét... -
vinc3nt #109580 "A sportfelügyelők ugyan tudtak a trükkös lengéscsillapító jelenlétéről, szabályosnak minősítették az autót, melyet később a FIA megfellebbezett.
Mivel a csapatok nem akartak megkockáztatni egy esetleges visszamenőleges büntetést, kivétel nélkül kiszerelték autóikból a konstrukciót. A FIA Nemzetközi Fellebbviteli Bírósága kedden tárgyalta az ügyet Párizsban, melynek részleteit ma hozta nyilvánosságra. "
Szerinted vettelék nem esnének vissza ha azon nyomban punktum betiltanák legnagyobb fegyverük a hajlékony első szárnyat? ugyan azt a szitut látjuk csak pepitában mégsem ugrál senki -
mint írtam, más az ha okkal csinálod, és más az, hogy elkúrod a rajtot majd mész össze-vissza, hogy feltartsd a népet -
Annyira azért nem lehetett szabályos mert betiltották és utána rögtön vissza is estek kicsit.