FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
A mezõny sokkal erõsebb lett azóta amióta sumák nem versenyzett.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
szokásos évi elmés megjegyzés Laudától..hülkyébb már õ sem lesz 😉
Azért megkérdezném tõle idén nem versenyezz sumák vagy mi? 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
"Annak érdekében, hogy ne legyen újabb csalódás egy pénztelen pályázó miatt, az FIA megteszi a szükséges lépéseket. "Nem szabad mindent elhinni, amit hallunk, de (biztos ami biztos alapon) az FIA könyvvizsgálót küld a csapathoz. Ha mindent rendben találnak a gazdasági szakemberek, a Stefan GP már Bahreinben elrajtolhat." - mondta Ecclestone."
Éppen amiatt van úgy kialakítva a kormány teteje hogy lássa a pilóta a kijelzõt, ami lehetne ott a kormányon rajta is.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
dixitque deus fiat lux
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ki nyeri a konstruktõri bajnokságot?
Ha Adrian
Van: sima Mercedes és McLaren-Mercedes
Eddig a Petronas a Saubernél volt, viszont Sumi a Mercinél van, Mclaren és Petronas logo is van a ruháján.Ezért könnyû volt összetéveszteni.
I met God. She's black
Am nem to hanem in, elírtam😛
I met God. She's black
See you to Bahrein March14-15😛
Nem is tudtam hogy most lesz azt hittem Áprilisban😄
Beújjítok egy new logot😛
I met God. She's black
Üzemszerûen igen, de ahogy látom, most még csak aszfalton sincs😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC