FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
55x nem
viszont a virgint meg a lotust kizárhatnák mert botrányos lesz az állandó feltartás a pályán, 4 bohóc
...hát ha egyet látok keresek egy keményen bepipázott feketét hegesztõpisztollyal, feszítõvassal és neki adom magam <#zavart1>#zavart1>
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
http://paddock.f1gp.hu/
SIMRACING.HU - Hírek a szimulátorversenyzés világából!
ferrari sehol sincs ma kiderült meg a mclaren se
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
#hhwnd
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Emlékszem mikor a McLaren nem fért be az utolsó boxokba mikor hátrasorolták.
Teli vannak nem javítható csak cserélhetõ cuccokkal, csak egy cégtõl vásárolható qva biztonságos töltõberendezéssel, földeléssel a boxok elõtt, valag eletronikával. ...a HunRing egyenese egyszer már elõretolódott mert kellett a hely, meg felhúztak már vagy 10 boxot (motorhome-mal term.)
Egyszerûen ami akkor volt már nincs, soha többet nem fogsz rövidgatyában kereket cserélni, nem fogja a versenyzõ csaja mérni edzésen az idõt, és a versenyzõ cigivel a szájában lazulni..
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
viszont ha bevezetik a világmotort újra lesznek turbók..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ez már egy más világ.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Régebben más volt, manapság már egy arra kószáló FIA ellenõr hazazavarná az egész akkori csapatot.
A kutyát nem érdekli tíz év múlva, hogy teszem azt Senna és Prost 1988ban szar csapatokat vert meg, vagy sem, mert:
1. rekordot állítottak be, 15/16 gyõzelemmel
2. õk nyerték az utolsó turbós vébét
3. Senna elsõ vébé gyõzelme volt
Senki sem arra emlékszik, hogy a Lotus mennyire szar volt, vagy hogy a Williams sem tudott nyerni.
A medve nem játék.
Meg sztem nagyon nem érdemes visszafele gondolkozni, régen más volt...az már soha nem lesz.
Ahogy egy jelenlegi rajongót sem tehetsz vissza a heti egy Autó-Moto elé.
Az F1 változni fog, ezt mindenkinek tudomásul kell venni...és ez egyre gyorsul, az elmúlt 10 év történései semmi a következõ 10 évhez képest. 😞
A medve nem játék.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
(37) Douwe 2010.02.24. 15:50
Én már tudom mi lesz idén nem nyernek és kivonulnak, Brawn
megveszi 1$-ért és megnyeri a vb-t 2011-ben
#hhwnd
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
emlékeim szerint ez csütörtökön volt a pénteki napon már volt aki ott sem volt mert addigra összepakoltak 😉
Ja, és Bernienek is max. egy kis konc kellett volna, és azonnal elnézõbb, ahogy azonnal más lett a hang, amikor "kivágták" Mosleyt.
Mindig is voltak kis csapatok, lehet velük játszogatni, de akkor kéretik a költségekbe nem bele szólni. Aki életképes, az marad, aki meg nem, az eltûnik, de látva a Toyota idei, és a Honda tavalyi dobbantását, most akkor ki életképes a F1re? Mert ennél a kettõnél tényleg volt pénz.
Jó volt látni, ahogy a nyolcvanas-kilencvenes években tele volt a mezõny kis csapatokkal. Volt, aki bírta, volt aki nem, de sok régi öreg (Tyrrell, Brabham, Lotus, Ligier, stb.) is kiszállt, viszont más csapatok, újak (Jordan, Sauber, stb.) megmaradtak, és valahogy (akár más néven), de túléltek mindenkit. Volt olyan is aki zsinórban több vébécímet is nyert, de mára középmezõnyben van (Williams), de olyan is aki feltámadt (Renault).
Szóval a Ferrari kapcsán is csak az jutott eszembe, hogy nem õszinte amit írtak, pontosabban nagy semmi, ahol vsz több a probléma, mint szokott lenni és így legalább nem arról kérdezik õket, hanem, hogy ezt most miként gondolták? (Legalábbis nem jut eszembe olyan évad az elmúlt években, amikor egy top csapat azon kesereg, hogy: "Mennyire szarok a kicsik és most ezt minek kellett?")
Én annak örülnék, ha ismét eljutnánk arra a szintre, hogy legalább tele a rajtrács, mint korábban. Sõt, az sem borítana ki, ha ismét lenne 107%os szabály, vagy pénteki prekvalifikáció, mert annyi csapat akar indulni, de csak 26 hely van.
Az év közbeni teszt tilalom a legnagyobb baromság. Ez a kötöttség inkább viszi a pénzt, mint spórolás lenne. Megfeszített munkában dolgozik egy jóval nagyobb csapat, mint az indolkolt volna vagy mint azt tették a szabály bevezetése elõtt, gondolom, nõttek a pályadíjak is, minden szart kell építeni, hogy egyenlõ feltételek alakuljanak ki, és ha a pilóták közül valaki kiesik, nincs megfelelõ helyettes, mert nem ismeri az év közbeni autót, csak az év elejit, így ha esetleg pótolnia kell valakit, akkor az elején még az sem bizti, hogy még egy jobb autóval is jönnek az eredmények, ami szintén csak csökkenti a bevételeket (ls. Fisco esete!).
A medve nem játék.
A medve nem játék.
rengeteg pénzrõl van szó...óriási perek a pályák részérõl a megkötött szerzõdések miatt, sok innen átláthatatlan dolog. Igen elvileg megtehették volna, nem volt még aláírva a Concorde. De ki tudja mi van még...az sejthetõ hogy pl. biztonságilag úgy fingatták volna õket mint a szél, ha FIa akkor azért, ha nem FIa akkor a szabályok különbözõsége, vagy éppen hasonlósága miatt. Lehet hogy mondjuk a németeknél nem lehetett volna verseny, mert kötik õket a szerzõdések az eredeti F1-hez, perelhet a pálya is, de az évek.
Ahol rendezhetnének az viszont nem biztos hogy alkalmas....ez már nem az a világ mikor Mosley-k rugták össze a port a FISA-val és rendeztek F1-n kivüli F1 futamot.
---
Mi van a másik oldalon, végül is az ami ellen a legjobban háborogtak, a kétféle szabályrendszer, és a költségcsökkentés-nek kikiálltott, de qvára költségnövelõ alapvetõ szabályváltozások ami miatt kukázhatják az elözõ évi autókat, és Mosley akihez ezek köthetõek...a 'véletlenül' elcseszett eslõ slick, a 30%-s aerocsökkentés dacára 'véletlenül' slendriánul megfogalmazott diffúzor szabály, kifogásolható büntetések...és nyílatkozatok, pl. nincs szüksege az F1-nek a Ferrari-ra, ..ha kell feltöltjük a GP2-bõl a mezõnyt, ..ha a gyártók a fejemhez nyomják a pisztolyt akkor húzzák meg a ravaszt (miután õk nem fizették ki a csapatoknak az FOM pénzeket).
A pénzéhség fellelhetõsége....magam ellen beszélek, de a McLaren-t lehet hogy valóban el kellett volna tíltani, de valahol mindenki sejti hogy nem fogják...pláne ilyen helyzetben, amikor hitelbõl vásárolták ki Bernie-tõl a FOM pénzek jogát, amikor szükségü van a nézettségre mint a falat kenyérre.
...ez veszélyes.
Mert ha egy csapatot el kell tiltani akkor tiltsák el, oda ne férjenek üzleti érdekek.
-----
Szal végül a FOTA elérte amit akart, Mosley elment, az egység pedig müködött. Bizonyos dolgokon nem tudnak változtatni, de más dolgokban ezzel az egységgel a jelenlegi keretek között nagyobb mozgásteret vívtak ki.
Az meg hogy ezt szóvá tette a Ferrari, hát nem tudom kiben nem merült fel ez már gondolatban,...mi van Petrov a Renault-nál, míg Heidfeld..vagy akár Davidson és mások sehol, mit is nyert Petrov??
Aztán USF1 majd jövök, ..teszt nélkül, mit fognak azok csinálni versenyen?!
A Campos-nak van Bruno Senna-ja, indulási joga...de ki tudja milyen a sasszé, 3 hét alatt kell összerakniuk az autót, és csak egy tesztalkalma van futam elõtt (ha összejön(!!)), ott a Stefan GP, aminek van Toyota kasztnija, Nakajima-ja, tesztelne ezerrel...de nincsen indulási joga és így gumija.
Egy röhej ha belegondolsz....és itt büntetéseket szabtak ki a -szabályoknak megfelelõ, de a szabályok 'szellemiségének' nem- felfogással?
Mit fognak csinálni ezek az így-úgy összerakott autók, teszt nélkül, olyan versenyzõkkel akik nem érdemelték ki hogy itt legyenek.
Megvan még a pörgõ-forgó Yuji Ide Melbourne-ben?....aztán 4 futam után kitessékelték az F1-bõl.
Nem mondom hogy ez lesz....de túl nagy a sansz rá.