FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
amúgy az a Medical car nem cseszte le egy kicsit? A boxutcából indulók után kellett volna mennie nem?

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

szolszil
<#worship><#eljen>

Ash nazg durbatul&#251;k, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatul&#251;k agh burzum-ishi krimpatul.

Legend Killer
elcsesztem. a lolosat #93151 a ##93149-re akartam. jó lett a képregény nagyon.

csak reggel van 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
LOL 😄.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
<#idiota><#hehe>

desigo
cement

respect to the man in the ice cream van

Shiwo
Le Figaro < jéé..ezek ismerik a Palikot 😊

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Peppus
neked nagyon dughatnékod van 😊

Legend Killer
hülye japánok, LOL. a csajt húznám 😄.

a.carkey
ScarY MAN
visszapillantó vidibol hiányzik az alábbi vidi 😄

...

Legend Killer
nah, csak most néztem meg 😄.

kúl a csaj a bannerben, vinném 😄. és végre nincs nála gumi 😄.

ausztrál verseny atom zsilett király volt!<#eljen><#worship><#worship><#hawaii>

kérdés, ezt jó idõben megtudják ismételni? 😄

örülök annak, hogy a Ferrarik megvédtél a pozíciójukat 😄 és nem emiatt volt jó a verseny 😄DDD. attól, hogy sok elõzés volt és izgis lett.
és mint kiderült, a személyi edzõkkel se volt probléma, me régen ugye börni elvonta õket a rajtrácsról a túl sok személyzetre hivatkozva és erre a versenyzõk felemelték szavukat, h akko nem állnak rajthoz.
szóval nekem teccett a verseny, meg örülök Michael pontszerzõs helyének.

lehet összehasonlította a saját verdáját meg a virgineket hogy meik a jobb 😄

szolszil
ahháá!
kösz

Ash nazg durbatul&#251;k, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatul&#251;k agh burzum-ishi krimpatul.

gercse
nem a boxból indultak azok a kocsik? szerintem ezért ért ki elõbb a medical car

a boxból rajtolókat engedi el...

háttérben Alonso tököl, keresi a pályát...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Kit--Kat
Esõben minden futam elmebeteg.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

szolszil
kösz!!!
nem esett le, de azt továbbra sem értem, hogy mit keres a virgin-ek között

szolszil
nade a rajt után rögtön?
ez egy medical car, nem a safety car
<#wow2>

Totti5
a mezõny mögött õ is elindul, ha baleset van akkor ott tud lenni egybõl

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Totti5
Mekinél pont volt egy elmebeteg versenye pl a Nürbürgring-i futam.

desigo
elengedte a körhátrányban lévõket...
szolszil
valaki meg tudja mondani, mit keresett itt a medical car? és miért elõzte a vr autóit meg alonso-t?

nonicks
és Button-nal mivan?😄 jó lehet hogy a többiek jó mûsort adnak de...!

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Kit--Kat
Ez nem is kérdés sõt, a mai mezõnyben szerintem magasan Hamilton a legpengébb. Még Alonso is jóval elmarad tõle, amit Rosberg ellen csinált, az valami beteg volt.
Hozzátenném, hogy az utóbbi években Alonsotol sem láttam valami nagy agressziót a McLarennél sem, az elmúlt években csak Kimi és Hamilton elõzött a pályán elsõ helyezésért.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Jacek
talan azert mert soha nem ugatott foloslegesen, nem hisztizett stb... amit masok csinalnak , es ezert nagy kiralynak tartjak oket.....

Totti5
"Mutatok egy példát, ilyen elõzésre nem sokan voltak képesek:"

Hamilton, Alonso is sok elmebeteg elõzési manõvert hajtott végre, ahogy Kimi is, nem véletlen világbajnokok és a legjobbak. Nem látom a mérleget Kimi felé dõlni. Neki is voltak szép évei a Mekinél, de tény hogy a Ferrarinál nem nyujtott olyan agressziót, mint elõtte, hogy miért? csak õ tudja, lehet hogy az autó nem volt olyan, vagy a stílusát nem tudta átvinni, ki tudja... csak õ.

Kit--Kat
Én mindig figyelem a hozzászólásokat, régebbóta itt vagyok, mint ahogy te elkezdtél ide behányni.
Csak álatalában fölöslegesnek tartom belefolyni a dolgokba, de a bõdületes baromságokra ráunok én is.
Mondjuk a te ámokfutásaid általában ignorálom.

Kit--Kat
Erre mit mondjak? Aki csak 1-2 éve nézi az F1-et amióta nem nagyon lehet elõzni, az nem is értheti, bár mostanában is volt 1-2 elõzése elsõ helyért is.

Érdemes lenne belenézned mi történt korábban és megértenéd.
Számtalan futamon az utolsó helyekrõl elõzte föl magát dobogóra, vagy elsõ helyre.
2 VB-t úgy bukott el, hogy a kocsija lerohadt alatta amíg az ellenfélé nem.
Mutatok egy példát, ilyen elõzésre nem sokan voltak képesek:
http://www.youtube.com/watch?v=8bmj9jjBH6M

Mind1 aki izomból gyûlöli az sosem fogja elismerni.

Peppus
Te olyan vagy mint Batman, vagy a Pókember. Amint megemlítjük Kimi nevét, máris berobbansz ide, és hõsiesen megvéded szegényt a sok gonosz hozzászólástól.

nonicks
...😄 és biztos magával küzdött vagy mi?(arra akarok kitérni, hogy még ez se ok arra hogy miért van itt ilyen nagy hírneve...)

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Kit--Kat
Hozzátenném, hogy a pályafutása alatt többet elõzött mint Masssa és Alonso összesen, csak akkor te még a tininidzsákat nézted tüzesszikla.

Kit--Kat
😄DDD
Dedó 1.
Menj Matchoboxozni, inkább ne égesd magad, hogy lövésed sincs<#whatever>

Ulvar
összefosnak valamit hogy vegye a nép...ennyi az egész...szánalmas de hát ez a bulvár...költse hülye szennyre a nép a pénzt 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Totti5
Vicces ezeket olvasni a multkori verseny után ahol már komplett eltemették ez egész F1 szezont😊)

http://gaborszantai.co.uk/

nearo
Ferrariban valóban... de azért mekiben ott volt a szeren.

#93116: kimirõl van szó.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

passatgt
MOntoya világbajnok lett? Lemaradtam valamirõl?😄

Firerock
szép csatákat?Õ?Soha,egyik legunalmasabb versenyzõ akit valaha láttam,és rohadtul szerencsésen lett világbajnok

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kifli
mert nem véletlenül lett világbajnok, meg az elõtte lévõ évben is elég szép csatákat nyomott...
Ááácsi.Én erre reagáltam: "Ez olyan, mint amikor autópályán vki hírtelen fékez, és te vagy számítasz rá, és meg tudsz állni, nem neki menni, vagy beleszállsz."
Nem volt itt szó semmiféle kormányrángatásról, bevágásról, veszélyes közlekedéstõl.
Ha megy elõtted valaki (még a sebessége is lehet akármekkora), olyan távolságot vagy köteles tartani, amennyi elég ahhoz, hogy Te megállj.Még akkor is, hogyha az elõtted haladó 0,00001 sec alatt 0-ra fékez (ami persze lehetetlen,hacsak nem egy betonfal van elötte😊) -de a Te követési távolságod úgyis elég, hogy megállj.
A Kölni példád nagyon rossz erre a szituációra, hiszen a golfos kimerítette a közúti veszélyeztetés fogalmát.Még jó, hogy õ a hibás.
Amúgy én vágom, hogy érted a dolgot, csak annyira rosszul példálózol, hogy ez sokakat megkavar😊

GregSB
"Alonso és Schumacher már unják magukat, ezért driftelve veszik be az elsõ kanyart" <#zavart1>

ezeket pedig csak úgy :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

desigo
áh
tolatós kép a best xDDD
... ez lemarad az elejérõl : ! :

... <#ticking>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

desigo

zoliapu
Nem vagyok F1 versenyzõ de szerintem te sem úgyhogy a jótanácsaiddal tudod hova menj.
Amúgy meg lehet nem az õ hibája volt tényleg, ezért írtam.
Ez meg egy fórum ha minden igaz még, ami arról szól, hogy posztolunk, persze lehet ágaskodni, de minek, így...

Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy

Ulvar
nem valószínû, hanem biztosan...letört alá bukott egyenesen kivágtázott a vizes fûre ahol már esélytelen volt megfogni

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Minstrel
szerintem neki is letörött az elsõ szárnya és amiatt nem tudta irányítani

http://topgearhungary.blogspot.com/