FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
csak reggel van 😄.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
A medve nem játék.
kúl a csaj a bannerben, vinném 😄. és végre nincs nála gumi 😄.
ausztrál verseny atom zsilett király volt!<#eljen>#eljen><#worship>#worship><#worship>#worship><#hawaii>#hawaii>
kérdés, ezt jó idõben megtudják ismételni? 😄
örülök annak, hogy a Ferrarik megvédtél a pozíciójukat 😄 és nem emiatt volt jó a verseny 😄DDD. attól, hogy sok elõzés volt és izgis lett.
és mint kiderült, a személyi edzõkkel se volt probléma, me régen ugye börni elvonta õket a rajtrácsról a túl sok személyzetre hivatkozva és erre a versenyzõk felemelték szavukat, h akko nem állnak rajthoz.
szóval nekem teccett a verseny, meg örülök Michael pontszerzõs helyének.
kösz
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
háttérben Alonso tököl, keresi a pályát...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
nem esett le, de azt továbbra sem értem, hogy mit keres a virgin-ek között
ez egy medical car, nem a safety car
<#wow2>#wow2>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Hozzátenném, hogy az utóbbi években Alonsotol sem láttam valami nagy agressziót a McLarennél sem, az elmúlt években csak Kimi és Hamilton elõzött a pályán elsõ helyezésért.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hamilton, Alonso is sok elmebeteg elõzési manõvert hajtott végre, ahogy Kimi is, nem véletlen világbajnokok és a legjobbak. Nem látom a mérleget Kimi felé dõlni. Neki is voltak szép évei a Mekinél, de tény hogy a Ferrarinál nem nyujtott olyan agressziót, mint elõtte, hogy miért? csak õ tudja, lehet hogy az autó nem volt olyan, vagy a stílusát nem tudta átvinni, ki tudja... csak õ.
Csak álatalában fölöslegesnek tartom belefolyni a dolgokba, de a bõdületes baromságokra ráunok én is.
Mondjuk a te ámokfutásaid általában ignorálom.
Érdemes lenne belenézned mi történt korábban és megértenéd.
Számtalan futamon az utolsó helyekrõl elõzte föl magát dobogóra, vagy elsõ helyre.
2 VB-t úgy bukott el, hogy a kocsija lerohadt alatta amíg az ellenfélé nem.
Mutatok egy példát, ilyen elõzésre nem sokan voltak képesek:
http://www.youtube.com/watch?v=8bmj9jjBH6M
Mind1 aki izomból gyûlöli az sosem fogja elismerni.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Dedó 1.
Menj Matchoboxozni, inkább ne égesd magad, hogy lövésed sincs<#whatever>#whatever>
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
http://gaborszantai.co.uk/
#93116: kimirõl van szó.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Nem volt itt szó semmiféle kormányrángatásról, bevágásról, veszélyes közlekedéstõl.
Ha megy elõtted valaki (még a sebessége is lehet akármekkora), olyan távolságot vagy köteles tartani, amennyi elég ahhoz, hogy Te megállj.Még akkor is, hogyha az elõtted haladó 0,00001 sec alatt 0-ra fékez (ami persze lehetetlen,hacsak nem egy betonfal van elötte😊) -de a Te követési távolságod úgyis elég, hogy megállj.
A Kölni példád nagyon rossz erre a szituációra, hiszen a golfos kimerítette a közúti veszélyeztetés fogalmát.Még jó, hogy õ a hibás.
Amúgy én vágom, hogy érted a dolgot, csak annyira rosszul példálózol, hogy ez sokakat megkavar😊

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
... <#ticking>#ticking>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Amúgy meg lehet nem az õ hibája volt tényleg, ezért írtam.
Ez meg egy fórum ha minden igaz még, ami arról szól, hogy posztolunk, persze lehet ágaskodni, de minek, így...
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC