FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
- mé?
- me szar idõ van sepangban.
- TUDJUK.
- azt is, h jöhet hurrikán?
- hja... akko kalapács és szögek elõ.
😄.
eléggé vészterhes az a borult, setét felhõ :S.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
http://gaborszantai.co.uk/
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
2005 Japán.
Vagy...
2006 Brazília.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Összes szavazat:14936
Szavazás kezdete: 2009. 12. 27
Ismét megmutatja, hogy még mindig õ a király és a vezetésben a kor nem akadály! Világbajnok lesz! - 46%
A mezõny nagy részénél még most is jobb, de már vannak gyorsabbak nála. - 39%
Schumi felett eljártak az évek, nehogy megbánja a visszatérés ötletét… - 14%
„Tudom, hogy furcsán hangzik, de hasznos volt az Ausztrál GP – írta Schumi a honlapján. – Aki csak az eredményemet nézi, csalódott lehet, de akit a részletek is érdekelnek, megláthatja, milyen sokat fejlõdtünk az idény eleje óta. Ha nincs a karambol a rajtnál, a dobogóért küzdhettem volna. Nem vagyok messze a régi formámtól, Sepangban ismét nagy csatára számítok."
„Tartom, hogy a miénk az egyik legerõsebb pilótapáros – mondta Norbert Haug, a Mercedes sportigazgatója. – Michael otthon is ülhetne, de ez nem az õ stílusa, visszatért a szenvedélyéhez, és csak az autóján múlik, hogy nincs az élen. Három év kihagyás után nincs akkora rutinja, mint Nico Rosbergnek, aki az egyik legjobb a mezõnyben."
A medve nem játék.
Azt azért írom mert ha jól emlékszem anno volt ilyen F1be is Japánba. Ha nem futják le a teljes táv ( 80%???) át (javítson valaki ha tévedek a százalékban) teljesíteni akkor újra fogják futni, vagy ha alkalmatlan a versenyzésre a pálya akkor is elhalaszthatják.
Amúgy másnap az egyiket d.u. 4kor másikat 6kor eresztették el. Az IndyCar futam durca volt. 2 órán át tartott 😊.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
czolner: repkednek a szélben.
palik: nem mondod gyulám? látom, de nem adtam nekik repülõ jegyet.
amúgy csak nem lesz veszélyes körülmények, normál esõ oké.
realmadrid.alonso.eagles.spurs.
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul.
csak reggel van 😄.