FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ha nem ismernél még: második nevem veszély, az első játék... Ambient Enjoy
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Mondok egy példát: Kölnnél mentem százzal (annyi volt a max, mert lehajtó következett), Golfos gyerek három sávot jött át (hat sáv volt) kb. 180-al, hogy még le tudjon rongyolni a kihajtón, mert baromja késõn eszmélt. Tõlem szerencsére de kb. 15 centire még elment, de jobbra tõlem egy szabályosan közlekedõ Audi viszont hátulról telibekapta a Golfost - miután az hirtelen jelent meg mellette és nem tudott rá reagálni. A Golfos ezután kikötött egy oszlopon, pont a kijárat mellett (nem döglött meg). Szerinted kit hoztak ki hibásnak? Az Audist, mert hátulról kapta el és "nem tartotta be a követési távolságot" (egy sávban voltak az esetkor)? Nem. A köcsög Golfos patkányt, aki balfasz manõvert hajtott végre, egyszerre több sávot átvágva - mások életét kockáztatva -, nem nézett se jobbra, se balra, csak elõre, mert a kijáratot akarta becélozni. Szart se számított, hogy az Audi mennyire ment rá az elõtte haladó furgonra (a sávjában amúgy egy Ford Transit volt korábban). Remélem érthetõ voltam.
A medve nem játék.
#hhwnd
akkor már inkább Montoyát..
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Szóval,a pálya mellé locsolóberendezéseket kell helyezni a fûbe,verseny elõtt fel kell locsolni az egészet,aztán hajrá:o min 2-3 kiállás,elõzések,egy kis eksün stb.<#szeret>#szeret>
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
A medve nem játék.
De Monza-ban sok volt...néha meg kell hogy adja magát, és a Monza-i egyenes elég hosszú ahhoz, hogy ha elcseszte a Parabolica kigyorsát akkor le kell nyelje a békát.
Harcoljon, de jól. Mert különben tönkreteszi a saját és más versenyét, az utóbbi még kezelhetõ, de az elõbbi neki sem jó és a csapatnak sem.
Nem, nem kell beállni vonatozni, tökösnek kell lenni de meg kell tudni csinálni a szitut.
Különben teljes joggal kiteszik a csapatból, mert szép ha valaki akar, de ha ebbõl kétszer a sóderágyban köt ki (a mostani versenyen) az nem a siker titka.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
"azért Hamiltonnak is kemény köze volt abban, hogy Webber ennyire beleszaladt. Ez olyan, mint amikor autópályán vki hírtelen fékez, és te vagy számítasz rá, és meg tudsz állni, nem neki menni, vagy beleszállsz. De ha te nem is koccansz, semmi sem garantálja, hogy beléd viszont nem jönnek hátulról."
Igazad van, ezt nem is kellett volna kommentálnom...
önmagáért beszél...
bocsánat <#kocsog>#kocsog>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
És ha jól emlékszem az egyik futamon Alonsoval.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De a lehetõség nem volt meg, csak azt hitte...és ezért el kell hogy vigye a balhét, ha sikerült volna akkor király, ha nem akkor balfék tipikus esete. Ezt nem Webber-re értem, hanem ez egy ilyen szitu.
Haragudni nem kell, de két futamon kétszer vitte Hamilton-t a kiesés közelébe úgy hogy egyszer nem tudta megelõzni, ellentétben Hamilton-nal.
Webber sajna valszeg nem tudja eredményre váltani a jó technikát..eddig úgy tünik, mert megvan hozzá az autója hogy bárkivel harcoljon, de valahogy mindig gázos szitukba keveredik.
Pl. ahogy Massa-t szorította Monza-ban a fal felé az sok volt, pedig bírom az ilyet...ha ott valaki kijön a pit-bõl az kasza..még ha kék alatt is jön ki.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Az, hogy Hami meg Webber közösen mit alkotott az tényleg elgondolkodtató, csak ezt ne próbáld normál autóvezetéssel megmagyarázni😊
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
2004 Formula Nippon Team Impul 9 1 1 32 3rd
2005 Formula Nippon Team Impul 9 1 2 39 2nd
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
A medve nem játék.
annyira nem illik a Red Bullba, és mások versenyét b*ssza szét, most már több futam óta!
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
Elõzõ HSZ valamelyikébe be volt linkelve.
webber balfasz volt, hami meg vetel szerencsétlen, alonso meg kubi jól védekezett le a kalappal, massának meg kibaszott nagy mázlija volt 😊
buttonak meg jó taktikát csinált a csapat
ja meg azé alonso honnan jött már fel 😮
e a mercedes az amit tavaly az utolsó futamokon láttunk egy rendszeres pontszerzésre jó, de gyõzelemre nem rosberg : schumi 2:0