FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Ergo szerinted Schumi nem lehet gyorsabb Rosbergnél ugyanolyan kocsiba? Szerintem ha most nem is, idõvel gyorsabb lehet.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Szinte biztosra veszem ,hogy Sumi Rosberg mögött végez ....hacsak ,hacsak
ez a fals tv felvétel alatt(ahol 100 km-t ment)nem okoskodtak ki valamit amit Rosberg nem kap meg.Ha Sumi jobb lesz akkor biztos ez a helyzet...
De biztosra veszem nem kellett volna visszajönnie,túl erõs a mezõny...
baromi nehéz kitalálni..sorsolással osztják ketté a mezõnyt az elsõ körre..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
http://gaborszantai.co.uk/
Baumgartner Zsolt<#ticking>#ticking>
Sokan emlegetnek és közlöm hogy a Vasárnapi race-t meg fogom nyerni!
Köszönöm a támogatást minden szurkolónak fõleg Shumikának!!
XXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDDDD
A Meki és a Ferrari sem mutatta meg a foga fehérjét.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Szerintem max a 3. hely lesz meg neki ha minden klappol és nem jön közbe semmi gixer.
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Kubica és a Ferrari? háh, hajrá.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
#hhwnd
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
De ennek a puzi Nick Frynak a hangjat nem birom<#zavart2>#zavart2>
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
ellenben a bannerben kattintva megy az angol nyelvû stream...
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10