FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
oks abbahagytam <#worship>#worship>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
VOLT!
A legjobb talan, de 3 ev kihagyas egy olyan teruleten, ami versenyrol-versenyre kepes nagyon megvaltozni, szerintem remenytelenne teszi a visszatereset.
Nem O tehet rola, ez egyszeruen igy normalis...
http://gaborszantai.co.uk/
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Miután megnyerte elsõ VB-jét a Benetton-nál és átment a Ferrarihoz, a helyére érkezõ pilóta (ha jól emlékszem Berger) azt nyilatkozta, azt sem tudja elképzelni hogy ezt a kocsit hogy tudta úton tartani, nem hogy futamot, VB-t nyerni.
Inkább az a gond hogy ezt az autót már nem õrá tervezték, Button után kapták meg akinek tejesen más a vezetési stílusa, Sumi már nem elsõ számú pilóta és Nico-nak is lehet beleszólása a fejlesztésekbe, hiszen õ hozza az eredményeket.
De az is lehet hogy csak egyszerûen jobbak a többiek, Sumi reflexei megkoptak és ki is hagyott pár évet, az F1 meg nem arról híres hogy bevárja a lemaradókat.
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Az nyert akinek a legjobb kocsija volt Hill, Villeneuve és Hakkinen :)
99 az nem játszik mert akkor ugye eltörte a lábát Silverstoneba :S
de sztem felejtsük el a Michael Schumacher témát, ha ennyire mélyen érint mindenkit :D. mindig csak vita van, nem jó ez.
de azt ellehet fogadni, hogy a kedvencem :D. és, ha jön egy Michael Schumacher, ne legyen az, ami elõbb volt, h nanyomjadlegend... mer ez szánalmas.
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Mindig az nyer akinek a legjobb teknika van a segge alatt :)
persze vannak kivételek az esõs futamokon
#hhwnd
end of story
egyébként meg annyi, hogy Michael anno, mikor Ferrarihoz ment, nem volt egy top csapat a Ferrari. ennyit errõl.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Újabb taggal bõvült a Michael Schumachert kritizálók népes tábora. Ezúttal a német pilóta korábbi nagy riválisa, Damon Hill jelentette ki, hogy Schumi kevésbé jó autóval nem képes futamokat nyerni.
„Úgy tûnik, hogy Michael teljesítménye nem olyan jó, ha az autója nem az igazi. Mások, mint például Jim Clark, nagyon nehezen vezethetõ versenyautóval is tudtak nyerni. Nem gondolom, hogy Michael képes lenne erre. Ha az átalakított Mercedesben sem cáfolja ezt meg, akkor nagy problémája van" – nyilatkozta Damon Hill, a Formula–1 1996-os világbajnoka.
Az F1-es idény hétvégén a Spanyol Nagydíjjal folytatódik. A szezon elsõ európai versenyére az összes csapat fejlesztette autóját, így nagy kérdés, hogy az átalakított Mercedesszel milyen teljesítményre lesz képes Schumacher, aki az elsõ négy futamon mindössze tíz pontot szerzett, míg csapattársa, Nico Rosberg ötven ponttal a pilóták pontversenyének második helyén áll.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Másodikon pedig a rajt után 3 autó összement és telibe kapta a falat, és ahelyett hogy új rajtot rendeltek volna el újra SC, aztán én már nem néztem mert mentem el, gondoltam 20 perc múlva új rajt... a fenéket, lett valami új rajt SC mögül, de akkor meg volt egy nagy baleset és szintén SC alatt végigkocsikáztak 10 kört.
Kb ennyi volt...
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
nem engedik el a mzõnyt két körig, majd 2 kör verseny, valaki összetöri, verseny végéig SC.
Második verseny:
Elrajtolnak, elsõ körben már az egyenesben 3 kocsi totálkár, SC, 1 kör verseny utána, megint SC, meg Farfus meg Menu összeakad, és legvégül az utolsó körön engedik õket versenyezni.
Ráadásul hány hónapot kellett várni erre a bohózatra...
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
vagy ha igen akkor melyik részre?
FIA GT-LE, Mans series az ami sztem elképzelhetõ Norbi-nak..az sem gyenge ahol most van, sõt.
De én viném ha lenne pénzem mindkét Norbi-t, és esetleg Wéber-t is ALMS-be, LMS-be mindenképpen.
Minek túraautókban gondolkodni szvsz, rwd sportkocsi a következõ lépcsõfok.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Bár úgy néz ki a BMW 2012-ben csatlakozik: Audi and Mercedes welcome BMW to DTM
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC