FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
most akkor "jogerõs" sumák büntije,vagy amolyan félhivatalos??

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

a történelmet írt kicsit erõs, mondjuk lehet hogy nem javított még senki 18 helyezést monacoban mert mikor schumi 5. nek elõrejött akkor 22 v 20 induló volt, de agresszívan vezett amennyire lehetett, elég jó idõket futott miután kielõzte trulliékat, csak ugye vigyázni kellett a gumikra hogy kibírják végig.

Kit--Kat
Azért el ne ájuljak, más pilótának sikerült az élmezõnyben is elõznie, ennek a 6 versenyzõnek a megelõzése nem volt történelmi tett.

Pláne nem úgy ahogy a szánalmas spanyolok beállítják.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Amikor lehetett akkor nem teszteltek...
Norbi1990
Miért írt történelmet? 😮
Lemaradtam valamirõl?
gibson9
Marca: "Fernando Alonso történelmet írt és 18 helyet javított."

As: "Alonso 77 kört futott kerékcsere nélkül. Az agresszív vezetésének és a kiváló stratégiának köszönhetõen a 24. helyrõl a hatodikra jött elõre."

ezek már idegesítõen elfogult cikkek a spanyol újságírók részérõl...<#wow3>

Ezt komolyan mondjátok? monaco tipikusan az a pálya, ahol szinte képtelenség elõzni, a múltban is volt rá példa, hogy jóval lassabb versenyzõ a fél verseny keresztül feltartotta a másikat...
én azt vártam, hogy Alonso mikor dobja el az autót, szinte biztos voltam, hogy valamelyik elõzésbõl baleset lesz. Ehhez képest megoldotta, pedig nem tûnt veszélytelennek az alagút kijárata..

\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\

RelakS
Ja, minél jobb verdát adni a minél jobb sofõrök alá

Viszont akkor meg nem sírni, ha egy "tragaccsal" kell versenyezni, mert épp úgy jött ki a lépés

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

megértetted a forma1 lényegét látom..

amire te gondolsz már létezik, indycarnak hívták..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

RelakS
Ha nem lekörözés, akkor igenis küzdjön meg a lassúbb verdával a világbajnok is.
Egyébként meg egyenkocsit mindenkinek, és akkor nincs olyan probléma, hogy most kers, meg efcsatorna, meg anyámkínja, csak ki hogy vezet és taktikázik. Talán még olcsóbb is lenne

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Norbi1990
Hogy feljesszenek ha nem tudják, hogy mire jó a kocsi?
Tesztelni nem lehet ugye.
allock
pedig épp hogy letudta gyûrni a lassúbb kocsikat.
alfonz várta, hogy elengedje mindegyik szó nélkül hát tévedett

#hhwnd

zmeor
nemtom, de bírom amikor egy 22. utolsó HRT-Virgin stb bele akar szólni a VB -be, amikor közük sincs az egészhez... ilyenkor lehet mondani hogy "versenyben van" de a vak is látja hogy nincs versenyben tök mind1 hogy lekörözik, vagy épp megelõznék.. balesetveszélyesek
egyértelmûen látszik, hogy semmi haszna nincs annak, hogy ott vannak.. inkább fejlesztenének többet és jönnének késõbb amikor van értelme

leszarom a konfigod...

Firerock
vótmá

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Dietrich
ferrari csapat errõl híres 😉
rá is szóétak Alonsora eszébe ne jusson elõzni..az más kérdés azokkal a leharcolt gumikkal esélye sem volt rá..meg a többiek zárták az ívet nem úgy mint de ugye a csapat szólt neki..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

nearo

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kit--Kat
Alonso szerintem is zseniálisat ment, ahogy megelõzte a nála 6 másodperccel lassabb újonc csapatokat, mutogatott Di Grassi mellett és ahogy elengedte Glock és Jarno, egyszerûen zseniális volt, csak a nagyok képesek erre <#pardon1>

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ulvar
pontosan, ha annyira beakarták volna hozni õket akkor sárga zászló alatt behozzák mint indycarban nem téves infokat meg kétes dolgokat tesznek.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Hillbõl nehezem nézném ki, hogy szándékosan keresztbetenne schuminak...

Frentzen nem ült ott a bizottságban?😊

Mindig így kezdõdik, aztán jön a futás meg a sikítás...

Kit--Kat
Fölösleges ebbõl ilyeneket kihozni. Én arra reagáltam, hogy valaki azt írta, azért csinálta Hill mert nem volt képes a pályán megverni.

Amúgy én sem büntetném meg, mert a pályabírók, vagy igazgató kúrta el, a megtévesztõ zöld zászlóval.

Legend Killer
folyton változtatják ezt a kurva szabályt, a faszom se tudja követni már, nem, hogy õk.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Legend Killer
kuss.

kurvára utálom, hogy mennek a fikáûzások fel-alá és lehet, hogy volt egy-két ilyen manõvere, de nem sportszerûtlen. ezeket leszámítva.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

MEdievil
Komolyan ez még is micsoda? Nem mérnökökre meg szerelõkre van szükség a csapatban hanem egy 20 tagú jogász csapatra akik folyamatosa kapcsolatban vannak a pilótával és ha véletlenül versenyezni próbálna egybõl nyugalomra intik hogy ne mert azért büntetés jár. Egyáltalán minek hívták ki a SafetyCart ha már úgy se lehet versenyezni? Csodálkozunk hogy unalmasak a versenyek mert csak körbe mennek és nincs elõzés amikor kb minden be van tiltva amitõl érdekes lehetne.

F

Minstrel
ja fotóbolt vagy tilt shift objektív 😊

http://topgearhungary.blogspot.com/

photoshop, de jó <#ravasz1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Sztem bárki elõzött volna, ha van rá lehetõsége. Máskülönben, ha annyira nem lehet elõzni az uccsó körben, akk mi a faxért tolta mindenki mint az állat az uccsó pár száz méteren??? Akk simán begurulhattak volna, hisz úgysem lehet elõzni. De mivel zöld volt, vagy ha úgytetszik GREEN, akk mirõl beszélünk???

Visca El Barça!

Igen.. Ugytunik alkottak egy oszver szabalyt... Az utolso koros SC szabaly bent maradt, csak SC nem volt mar hozza a palyan az utolso 100 meteren, ahol az idei szabalyok szerint, meg mar szabad a gazda.. Szoval zsenialisan leszabalyoztak, es alkalmaztak.. Pfuuuuuuuuuuuu....

DannyL
Schumák for president! <#vigyor1>

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

Dietrich
mindamellett megint sikerült az FIA-nak átvenni valamit a tengerentúlrúl és rosszul alkalmazni 😉
a SC is onnan van csak ott pace car a neve..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
az utolsó körös SC szabály már régebbi, tavaly is megvolt - amikor még nem a boxutca behajtás környékén lévõ vonaltól kezdve lehetett elõzni, hanem a célvonaltól!

egyszerûen elfelejtették az idei változtatáshoz tisztázni ezt a szabályt

Black Ghost
az 😄
Ulvar
Akárcsak Senna Prost ellen és vissza...akkor mind2 egy mocskos szemét láda??? Erre szeretnék választ kapni 😄.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Jacek
nem akarom vedeni mert egy kocsog😊 de😊 hogy ennyi mindent elerj kell is hozza, Hill legalabb akkora kocsog volt abban az evben😄

Adott egy keresztezodes zold a lampa atmesz rajta, de a masik iranybol is zold, te vagy a hibas? szerintem nem hanem aki elkurta hogy zold volt a lampa errol ennyit..

jaszy
<#mf1>

Hat mint leirtad, a palyan nem ment neki..<#papakacsint>
Viszont a versenyzoket nem azert "rendeltek" a versenybirok melle, hogy 100 evvel ezelotti serelmeikert "szurkalodjanak" utolag, meg felmosolyokbol olvassanak ki dolgokat.. Raadasul az elozo versenyeken gyakorlatilag szinte mindent elengedtek nemi ejnyen-bejnyevel.. Furcsa ez a hirtelen iranyvaltas, foleg arra tekintettel, hogy a verseny vegen, teljesen idiota dolgokat muvelt a verseny levezenyloje az SC boxba kuldesevel, illetve a zold jelzesekkel.. Ezzel az egesz mezonyt megkeverve, mert lathatoan az osszes versenyzo az utolso 2 kanyarra elesbe ment be...

1., fellebeztek
2., eddig a pillanatig senki sem biztos, hogy szabalyos volt vagy sem a manover:
- a jelzes zold volt, tehat elozhetett (sargan kellett volna a biroknak hagyniuk)
- a SC az utolso korben ment ki, tehat nem elozhetett volna, de akkor sarga jelzesnek kellett volna maradnia
- Damon Hill

...es en utalom MS-t, ezt itt sokan tudjak, de ezt a zold jelzes miatt csinalta es nem sportszerutlenul.

http://gaborszantai.co.uk/

zmeor
abba mi az alázás, hogy szabálytalanul megelõz valakit?
múltkor is keresztbe parkolt, hogy más ne tudjon jobbat menni, anno Hill-nek is betett.. ez egy ilyen fazon.. sportszerûtlen..
és ezt éjjenezni.. nem semmi!

leszarom a konfigod...

Plán úgy hogy elõtte meg õ milyen elõzéseket csinált és pont a végén kap egy szívatósat úúúú de jó volt 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Ezt Alonso sem fogja elfelejteni - hiaba kapott vissza pontot, egy nyugdijas nem kicsit alazta meg, alig talalta meg az ivet utana😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Szó sem róla, nekem tetszett 😊

Benne van a fritz vér de azt a nyálképü balfaszt (alfosot) akkor is jól meg szivatta xDDDDDDDDDDDD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Csabesz6
Szerintem tökös volt az öreg kerpeni, nekem tetszett szarok rá hogy bünti vagy sem<#zavart1>

Éljen MS!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Kit--Kat
Én ezt csak arra írtam, hogy a pályán nem ment Schumi ellen...

Hát azért ez nem így van.
Ha nem emnt volna, akkor nem kell ilyen eszközökhöz folyamodnia Schuminak, hogy kilöki.

TommyC
és kit érdekel?
ejsze visszahat a téridõ, vagycsak elfogult ez a barom

dixitque deus fiat lux

Kit--Kat
Javíts ki, ha tévedek, de egy falrakent autót visszakormányozva Schumacher tette tönkre Hill autóját 94-ben, hogy ne tudjon célba érni és ezzel világbajnok.

Monda ezt egy fanyar mosollyal az arcan Hill... Feltetelezhetoen arra gondolva, ha mar a palyan nem ment Schumi ellen, most jol megadta neki..

Dietrich
"A hétvégén Monacóban a versenybírák mellett foglalt helyet Damon Hill is, Michael Schumacher régi nagy ellenfele.

Hill végül a hétvége egyik fõszereplõje lett, miután az õ közremûködésének köszönhetõen is megbüntették a hétszeres világbajnokot.

„Helyesen cselekedtünk!” – mondta Damon Hill az eset után.

Hill erõs utalást tett arra, hogy Schumi tudta, hogy szabálytalan.

„Volt egy fanyar mosoly Michael Schumacher arcán.” – tette hozzá Hill."

rendben én avval kiegyezek, hogy eltörlik Schumi büntetését, de akkor a 7. helyen Alonso MÖGÖTT legyen leintve ne 12.-nek, én így tennék igazságot és akkor megnyugodhat mindenki...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.