FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zmeor
abba mi az alázás, hogy szabálytalanul megelõz valakit?
múltkor is keresztbe parkolt, hogy más ne tudjon jobbat menni, anno Hill-nek is betett.. ez egy ilyen fazon.. sportszerûtlen..
és ezt éjjenezni.. nem semmi!

leszarom a konfigod...

Plán úgy hogy elõtte meg õ milyen elõzéseket csinált és pont a végén kap egy szívatósat úúúú de jó volt 😄

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Ezt Alonso sem fogja elfelejteni - hiaba kapott vissza pontot, egy nyugdijas nem kicsit alazta meg, alig talalta meg az ivet utana😊))

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Szó sem róla, nekem tetszett 😊

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Benne van a fritz vér de azt a nyálképü balfaszt (alfosot) akkor is jól meg szivatta xDDDDDDDDDDDD

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

Csabesz6
Szerintem tökös volt az öreg kerpeni, nekem tetszett szarok rá hogy bünti vagy sem<#zavart1>

Éljen MS!

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Kit--Kat
Én ezt csak arra írtam, hogy a pályán nem ment Schumi ellen...

Hát azért ez nem így van.
Ha nem emnt volna, akkor nem kell ilyen eszközökhöz folyamodnia Schuminak, hogy kilöki.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

TommyC
és kit érdekel?
ejsze visszahat a téridõ, vagycsak elfogult ez a barom

dixitque deus fiat lux

Kit--Kat
Javíts ki, ha tévedek, de egy falrakent autót visszakormányozva Schumacher tette tönkre Hill autóját 94-ben, hogy ne tudjon célba érni és ezzel világbajnok.

Monda ezt egy fanyar mosollyal az arcan Hill... Feltetelezhetoen arra gondolva, ha mar a palyan nem ment Schumi ellen, most jol megadta neki..

Dietrich
"A hétvégén Monacóban a versenybírák mellett foglalt helyet Damon Hill is, Michael Schumacher régi nagy ellenfele.

Hill végül a hétvége egyik fõszereplõje lett, miután az õ közremûködésének köszönhetõen is megbüntették a hétszeres világbajnokot.

„Helyesen cselekedtünk!” – mondta Damon Hill az eset után.

Hill erõs utalást tett arra, hogy Schumi tudta, hogy szabálytalan.

„Volt egy fanyar mosoly Michael Schumacher arcán.” – tette hozzá Hill."

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

rendben én avval kiegyezek, hogy eltörlik Schumi büntetését, de akkor a 7. helyen Alonso MÖGÖTT legyen leintve ne 12.-nek, én így tennék igazságot és akkor megnyugodhat mindenki...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Sejteni lehetett hogy büntetés lesz. Amúgy ha büntetnek akkor nem szokták visszaadni azt a pozíciót amiben elõtte volt, mert akkor nem lenne büntetés... a büntetés lényege hogy szankciókat von maga után a tett. Alo tudta hogy nem elõzhet, ezért sem figyelt Sumira, aki viszont nem tudta hogy nem elõzhet és elõzött. Ez amúgy Merci fail, mert az ott ülõ tudoroknak a boxban ezt tudniuk kellett volna és szólni hogy ez a vége.

"Alonso elmondta, hogy õ is tervbe vette, hogy elõzési manõvert hajt végre Lewis Hamilton ellen, a Ferrari azonban közölte vele, hogy ez tilos"

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

<#banplz><#banplz>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Rosberg megint verte Schumachert...<#idiota>

http://gaborszantai.co.uk/

LaszloLedzenyi
tûnés van sváb<#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

shumika
Hogy felejtették el a hûtõfedelet?? állatok

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Punker
török nagydíj még van? azt hittem már tavaly se volt

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Legend Killer
na, errõl beszélek. fogd be nyugodtan te is, ahogy más is mondta. egyszer mondtam most gyökér.

szánalom a topik basszátok meg.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

shumika
Vettel egy kcsit lazábbra vette. Sztem

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

sztem már az 1-2 akcióért ami volt a futamon megérte megnézni, Barrichello jelenetén szakadtam, Trulli-Chandhok esetnél ismét szakadtam😄, utána meg ámultam a Schumi-Alonso eseten, és közben azon gondolkodtam Webber honnan kerített hirtelen 4 tizedet Vettel ellen😮

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
egyébként ha Jean Todt nem azzal foglalkozna,hogy Briatore bemehet a paddockba vagy nem akkor talán elkezdhetne ésszerû javaslatokat hozni
shumika
Te mindenkit elküldesz innen de ha téged küldünk el a picsába akkor meg vagy sértõdve! Vegyél vissza/változtass a stílusodon egy kicsit.

azt hittem egy pillanatra Montreal jön amely mindig izgalmas😊 de rájöttem h jön a Török nagydíj kíváncsi leszek a nézõszámra😛😄 Massa vajon ott lesz elõl?😊

Kit--Kat
Nem én voltam aki kussba lelépett 2 napja amikor mindenki elküldte a rákba innen a hülyeségeiért. Ha esetleg véletlenül nem reagáltál azokra, akkor lapozz vissza pár oldalt, egyébként psszt!😉

Én anno nem szerettem Schumit, de most láthattunk valamit abból, amiért régen sokan szerették.

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Firerock
igen már mondtad 1000x,ne vidd túlzásba megint...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
annyira hiányoztál ide,el is mehetnél rögtön
te egy felettébb antiszociális emberek vagy.nem kéne emberek közé engedni

Legend Killer
jaja, csak unom má ami a topikban megy.

de örülök Michaelnek, meg a versenynek is. én örülni tudok mindennek.

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

Nah ezek se normalisak...
Es raadasul buntetes...leglabb hagytak volna 7.nek ha mar faxok voltak,
Mi az istennek alkottak meg akkor ezt az uj safety car os szabalyt? hagytak volna a picsaba a regi modszert es akkor nem lenne ilyen..
Meg ezek a x. szabaly y paragrafus z bekezdes... undorito.
A 18954. szabaly 83. paragrafus 458. bekezdes 48. cikkely kimondja hogy nem szabad alonsot megelozni a raszkaszban ha nyugat felol 15 km/h oras szel fuj...allatok.

totál mind1 h szabályos volt e vagy sem ma Schumi lealázta Alonsot igazam van vagy igazam van?😛😛 csak visszatért a mester...

Legend Killer
énigen.

Nem m1 h melyiknek milyen a fejformája? csak az számít h hogy vezet.
nonicks
már megint megy az agyatlan flame...nem unjátok még?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Kit--Kat
Követhetnéd te is, nem hagynál túl nagy ûrt a súlytalan butaságaiddal és hozzánemértéseddel.

Tény, hogy mindkettõnek elég ritka az fejformája, de Alonso-ra nehezebb sisakot erõltetni. 😊

MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX

Webber C

shumika
WTF??

shumika
mé, nincs s schuminak téglafeje

Firerock
nevetségesen gyerekes vagy,elmehetnél már,lassan mindenhonnan kiutálnak,többek között a kamuzásaid miatt

"lófejû" ... akor a sumira meg "téglafejû" 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

shumika
Tudom de azért jó lenne😊

Vackor1024
A-nak nem kell már bizonyítani !

shumika
Már miért is? Sztem nem bántottam meg vele senkit

desigo
vegyél vissza ebbõl a stílusból...
shumika
Szegény Chandhok hogy megijedhetett a Trullis ütközésnél.

shumika
F: Barrichelo kormánya XD

shumika
<#eljen>

Nekem mindegy, csak Alonso ne!