FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
múltkor is keresztbe parkolt, hogy más ne tudjon jobbat menni, anno Hill-nek is betett.. ez egy ilyen fazon.. sportszerûtlen..
és ezt éjjenezni.. nem semmi!
leszarom a konfigod...
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
http://gaborszantai.co.uk/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
Éljen MS!
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Hát azért ez nem így van.
Ha nem emnt volna, akkor nem kell ilyen eszközökhöz folyamodnia Schuminak, hogy kilöki.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Hill végül a hétvége egyik fõszereplõje lett, miután az õ közremûködésének köszönhetõen is megbüntették a hétszeres világbajnokot.
„Helyesen cselekedtünk!” – mondta Damon Hill az eset után.
Hill erõs utalást tett arra, hogy Schumi tudta, hogy szabálytalan.
„Volt egy fanyar mosoly Michael Schumacher arcán.” – tette hozzá Hill."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"Alonso elmondta, hogy õ is tervbe vette, hogy elõzési manõvert hajt végre Lewis Hamilton ellen, a Ferrari azonban közölte vele, hogy ez tilos"
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
http://gaborszantai.co.uk/
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"
szánalom a topik basszátok meg.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
te egy felettébb antiszociális emberek vagy.nem kéne emberek közé engedni
de örülök Michaelnek, meg a versenynek is. én örülni tudok mindennek.
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum előttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
Es raadasul buntetes...leglabb hagytak volna 7.nek ha mar faxok voltak,
Mi az istennek alkottak meg akkor ezt az uj safety car os szabalyt? hagytak volna a picsaba a regi modszert es akkor nem lenne ilyen..
Meg ezek a x. szabaly y paragrafus z bekezdes... undorito.
A 18954. szabaly 83. paragrafus 458. bekezdes 48. cikkely kimondja hogy nem szabad alonsot megelozni a raszkaszban ha nyugat felol 15 km/h oras szel fuj...allatok.
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
MSI Z97 Gaming 3; Intel Core i5-4690K ; 8 GB HyperX Savage; Palit GTX970; Soundblaster X-FI ExtremeGamer; Pinnacle PCTV110i, Corsair 650TX
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.