FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

biztos hogy ez spanyolul van? :D

De tud, csakhogy ez lengyelul azt jelenti, hogy 'mi a franc van?'...

http://gaborszantai.co.uk/

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

en mindig is utaltam palikot, viszont o legalabb kisse elvezetesebbe teszi a faszsagaval a futamokat. gyula es akarki mas melle eleg unalmas.

mentegetõzõ duma:)

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

mint a gyerekek.. sõt.. rosszabb :))

Magic Boy

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Az ember mindig remenykedik, hogy egyszer gyoz a jozan esz...<#buck>

Az igazi poen az lett volna, ha Red Bullal toltik fel a medencet....<#crazya>

bakkerman
lennék a kocsi helyében :)))

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

egy pár választást megértél már, velem együtt, nem most kezdünk el csodálkozni gondolom..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Semmi gondom nem lenne a Palikkal, ha nem akarna mindenáron kommentárként is minket boldogítani.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Lathatoan a hulyek maris rakaptak a kommentekre a cikk alatt.. Lehet szeretni, nem szeretni Palikot.. De azt meg kell hagyni, a Hungaroring dolgait jol, es kemenyen kezben tartottak.. Ismerve azt, hogy nalunk azok a vallalatok, amiben allami tulajdon van, mennyire ossze-vissza mukodnek, es hogy mikent, hihetetlen profizmussal van iranyitva a Hungaroring.. Sajnalnam, ha azert raknak ki, mert kellenek az allasok az uj kormanyzat haveri korenek.. <#szomoru1>

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

ahol becsapodik a fotos kb. csak a felsotestet rantja hatra, mig a tobbiek elszaladnak...

de az igazi fotos igy dolgozik:)

http://gaborszantai.co.uk/

nagyon nagy fazon ez a Webber nem tudok minek szidtátok õt is:D:D

http://www.youtube.com/watch?v=9VnTT26pEQw

ez pedig csatt:)

desigo

De ez az f1 re akkor sem lenne igaz sztem. itt sok esetben van olyan hogy gyorsabb auto sem tud elozni, mert itt tenlyeg jo pilotak vannak. Ha meg egyenlo eroviszonyok lennenek meg rosszabb lenne. Forditott rajtsorrend vagy plusz suly jot tenne a dolgoknak.

Totti5
Minden versenyágban vannak nagyon jók és lassúak. Ott a MotoGP, ott is vannak privát csapatok akik kört kapnak és sok mpvel lasabbak, pl Talma is egy ilyan csapatnál volt tavaly többek közt. Minden olyan sportágban így van ez... ahol meg egyenkaszni van ott a háttér, ugyan úgy a pénz és fõként a mérnökök és a profizmus a döntõ, és persze a jó pilóták is azokkal a nagy nevû csapatokkal lesznek bajnokok a GP2ben is vérõl évre.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

basszus nem igaz bár...

ha normális pályán mentek volna, és nincs safety car, TALÁN odaért volna pontszerzõre..

Az újoncokat lenyomta volna mintha állnának, a középmezõnyben fennakadt volna, gumival sem bírta volna a sok szélárnyék miatt, egy kiállással sem tudta volna megcsinálni emiatt..

Itt számolgatjátok, hogy kit elõzött meg kit nem.. értelmetlen..

Nem az egyen kaszni a donto.. Egy GP2-es kocsi, vagy egy NASCAR versenykocsi olyan egyszeru, mint a faek, foleg ami az aerot illeti.. Amugy ez is becsapos.. Ott is tudnak akkora kulonbsegek lenni, mint az F1-ben.. Csak ott az dont, hogy melyik csapat, milyen tudasu mernokokkel dolgozik (beallitasok), illetve mennyi penze van minden versenyre uj alkatreszeket beepiteni a kocsikba.. Es ehhez jon, hogy versenyzok tudasa kozt is iszonyu a szoras.. Az F1-ben a pilotak kremje van.. Az emlitett sorozatokban az F1-hez hasonlo tudasutol, a "ketbalkezes fakezuig" bezarolag minden szint megtalalhato.. Ezt igy osszerakva nagyobb hiba %-al dolgoznak, igy tobb is az elozesi lehetoseg..

Dietrich
ahol egyen motor és egyen karosszéria van bármelyik bajnokságba..több az elõzés mint a F1-be ezek tények.ott nem a technika dönt..
Montoya: "F1-ben 80%-ban a technika a döntõ Nascarban csak 20%.."
az más kérdés a F1 nem lehet egyen bajnokság mert ha nem F1 lenne a neve akkor prototyp-nak hívnák.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

LaszloLedzenyi
hülkenberg az elsõ körbe
delarosa 22 kör. delarosa 18 körbe volt a boxba. már rég megelõzte mikor kiesett.
kobayashi 26 kör. õ is volt pitbe tehát alonso mögött volt.
barrichello meg 30 kör. õ májkül után volt tehát a 9 helyen, mikor alonso 6 on.

egyébként meg teljesen felesleges ezen vitázni, mákja volt a ferrarinak hogy bevállalta hogy 77 kört megy 1 gumin alonso és bejött. ennyi. buttonak is bejött már idén nem is 1x.

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

Nico Hülkenberg (kicsúszás)
Pedro de la Rosa (hidraulika)
Kamui Kobayashi (váltóhiba)
Rubens Barrichello (kicsúszás)

ezeket tényleg mind a boxban elõzte meg ... te veréb . <#levele> <#wow3>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

LordVenom
De jó,hogy idetaláltam... halálra nevetem magam,ahogy az okosok oltják egymást. :)))

A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...

LaszloLedzenyi
nézd már vissza te veréb, ahogy álltak ki kerékcserére úgy jött föl. mikor hamilton kijött kerékcserére akkor jött mögé vissza és pont azt beszélték ezek az idióta gyuláék hogy ha hamilton 5. helyrõl jött ki akkor alonso kb a 6. lesz. aki kiesett az mind utána esett ki. kivéve button

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

jah es h feltegyem az I re a pontot... en tudom hova tunt damon hill...
ement a rottenbiller utcaba:D

hat multkor belefutottam egy gp2 es futamba... de semmi extrat nem lattam. f1 bol is lehetne linkelgetni epikus versenyeket.

desigo
milyen kár,hogy Schuminak nem akadt egyetlen cimborája sem 2 óra alatt
<#eplus2>

ooo, hátpersze. El vagy te varázsolva .

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Igazabol nem esik nehezemre.... szerintem meg mindig jobb mint azok az oltasok amik itt mennek.
NE haragudjatok ha keves vagyok a kifinomult humorerzeketeknek:D

Legend Killer
...

Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!

LaszloLedzenyi
te milyen versenyt néztél haló? a 6 leggyengébbet megelõzte, kivéve trulli aki elengedte, a többieket akkor elõzte meg mikor boxba voltak. akik kiestek mind utána estek ki. bejött a safety car os taktika, ha ott az elsõ körbe nincs safety car akkor nem tud felzárkózni.

Oké, hogy 24. pozícióvól 6. lett végül, csak kb. 12 versenyzõ nem fejezte be a futamot, a maradék 6 pontenciális megelõzendõ "vetélytárból" pedig 5 darab állítólagos országos cimorája volt ezért inkább lehúzódtak nehogy feltartsák szegényt. Ez aztán a kimagasló teljesítmény! Grat. Haggyukmá'

pfff ...

Ulvar
ez az fiam! :DDDD akkora vicceket mondasz...már fááj :D....

Figyelj és tanulj!!! :)))

http://www.youtube.com/v/nIJIue4uExw

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

de szépen felépítgetted, hogy el tudd lõni a poént <#ravasz1>

sokat dolgoztál rajta? <#nevetes1>

Micsoda? mar csak az kene...egyenlo feltetelek... akkor ennyi elozes se lenne:D Az a baj h a versenyzok tul profik. nem hibaznak. Nem kene annyi szabadedzes:D tulsagosan begyakoroljak a palyakat:D

Kit--Kat
Igen, de nem a zsenialitásának köszönhetõen. Az új szabályok adta lehetõség miszerint tankolás miatt nem kell kiállni az Sc-alatt tett kerékcsere, amivel úgy zárkózott fel közvetlenül amögé a 6 másodpercekkel lassabb kocsi mögé, hogy nem kell már boxolnia hozta meg ezt az eredményt.
Azzal meg magát tette nevetségessé, hogy mutogatott az elõtte versenyben lévõknek, hogy engedjék el, aztán a sajtóban panaszkodott, hogy feltartották õt az elõtte lévõk és ezért nem végzett Hamilton elõtt... Pff szánalmas, ez autóversenyzés nem elegendõ bajnokság ahol aki gyorsabb az had menjen...
Helyén kell tudni kezelni ezt az eredményt.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hat ez..:D Hill latta h sumak kacsintott ezert megkellett buntetni:D
Csak nehogy megtalaljak a schumacher fanatikusok...mert akkor feltehetjuk majd magunknak a kerdest: Hova tunt Damon Hill?:D:D

desigo
24-ik helyrõl a 6-ikra jött fel
számolgass még kicsit...
többit átaludtad?
bakkerman
ennyi,amíg nem lesznek egyenlõ feltételek,addig lószarnyi izgalom se lesz a száguldó "cirkuszban" :SS

Dietrich
nem hívták..hívják most is

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
há,ha az a 6 ember,akit megelõzött nem a mezõny 3 legszarabb autójával ment volna,akkor azt mondom ESETLEG,de így semmi...szép volt,jó volt,de semmi több,Trulli meg...hát igen,lefekvés powa :)

bakkerman
most akkor "jogerõs" sumák büntije,vagy amolyan félhivatalos??

a történelmet írt kicsit erõs, mondjuk lehet hogy nem javított még senki 18 helyezést monacoban mert mikor schumi 5. nek elõrejött akkor 22 v 20 induló volt, de agresszívan vezett amennyire lehetett, elég jó idõket futott miután kielõzte trulliékat, csak ugye vigyázni kellett a gumikra hogy kibírják végig.

Kit--Kat
Azért el ne ájuljak, más pilótának sikerült az élmezõnyben is elõznie, ennek a 6 versenyzõnek a megelõzése nem volt történelmi tett.

Pláne nem úgy ahogy a szánalmas spanyolok beállítják.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Amikor lehetett akkor nem teszteltek...