FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://gaborszantai.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
de az igazi fotos igy dolgozik:)
http://gaborszantai.co.uk/
http://www.youtube.com/watch?v=9VnTT26pEQw
ez pedig csatt:)
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ha normális pályán mentek volna, és nincs safety car, TALÁN odaért volna pontszerzõre..
Az újoncokat lenyomta volna mintha állnának, a középmezõnyben fennakadt volna, gumival sem bírta volna a sok szélárnyék miatt, egy kiállással sem tudta volna megcsinálni emiatt..
Itt számolgatjátok, hogy kit elõzött meg kit nem.. értelmetlen..
Montoya: "F1-ben 80%-ban a technika a döntõ Nascarban csak 20%.."
az más kérdés a F1 nem lehet egyen bajnokság mert ha nem F1 lenne a neve akkor prototyp-nak hívnák.
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
delarosa 22 kör. delarosa 18 körbe volt a boxba. már rég megelõzte mikor kiesett.
kobayashi 26 kör. õ is volt pitbe tehát alonso mögött volt.
barrichello meg 30 kör. õ májkül után volt tehát a 9 helyen, mikor alonso 6 on.
egyébként meg teljesen felesleges ezen vitázni, mákja volt a ferrarinak hogy bevállalta hogy 77 kört megy 1 gumin alonso és bejött. ennyi. buttonak is bejött már idén nem is 1x.
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Pedro de la Rosa (hidraulika)
Kamui Kobayashi (váltóhiba)
Rubens Barrichello (kicsúszás)
ezeket tényleg mind a boxban elõzte meg ... te veréb . <#levele>#levele> <#wow3>#wow3>
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
A világ legjobb üzlete lenne,ha embereket vehetnék annyiért,amennyit érnek, és eladhatnám õket,annyiért,amennyit gondolnak magukról...
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
ement a rottenbiller utcaba:D
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
NE haragudjatok ha keves vagyok a kifinomult humorerzeketeknek:D
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
pfff ...
Figyelj és tanulj!!! :)))
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
sokat dolgoztál rajta? <#nevetes1>#nevetes1>
Azzal meg magát tette nevetségessé, hogy mutogatott az elõtte versenyben lévõknek, hogy engedjék el, aztán a sajtóban panaszkodott, hogy feltartották õt az elõtte lévõk és ezért nem végzett Hamilton elõtt... Pff szánalmas, ez autóversenyzés nem elegendõ bajnokság ahol aki gyorsabb az had menjen...
Helyén kell tudni kezelni ezt az eredményt.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Csak nehogy megtalaljak a schumacher fanatikusok...mert akkor feltehetjuk majd magunknak a kerdest: Hova tunt Damon Hill?:D:D
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Pláne nem úgy ahogy a szánalmas spanyolok beállítják.
\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"