FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Vijay es Ecclestone interju<#eljen><#eljen><#eljen>

http://gaborszantai.co.uk/

Jacek
Igen, de a regi rovid autoval😊 amivel gyorsabb volt Rosberg.

Kit--Kat
Igen de itt Vettel volt a mérce, mint csapattárs, és ugye ez itt nem a Ferrari, a Red Bullnál nem trükköznek a pilóták között.

Én Vettelnek drukkolok, de össze kell szednie magát. Vagy mentálisan van baja, vagy tényleg a kocsival volt valami gond. Senna is panaszkodott hogy valami alapvetõen elvan kúrva a kaszniján ami miatt ennyire lassú volt Chandhokhoz képest is. Monacora megoldották.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Stohlnal.

shumika
Szólítottál? Kitöl voltam jobb?? 😄D

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

de idomeron/teszeken latszott hogy jobb volt schumi.

Totti5
Barszában Rosberg versenye kuka volt, szóval ott nem volt semmi összehasonlítási alap. Monacoba meg egy szinten mentek kb.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kiderul evvegen 😊

Totti5
"Ja, ráadásul megalázó különbséggel volt gyorsabb Vettelnél."

nem csak Vettelnél... amúgy meg kifogás gyanús

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Peppus
Vettel tavaly szarrá törte itt az autóját.. És idén már VB esélyes, az sem túl nyugtató érzés. A mezõny legütõsebb autója van továbbra is alatta, csak vele vannak gondok szerintem.

szerintem csak arról van szó, h Seb elfelejtette levágni a körmöket a lábáról az benõtt és ezért a gázpedálra nem tud rálépni max erõvel mivel a cipõ és a hosszú lábköröm kényelmetlenné teszi a vezetést <#eplus2><#zavart1>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
Ja, ráadásul megalázó különbséggel volt gyorsabb Vettelnél.

Akit eddig nem úgy ismertünk aki fut a csapattársa után.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

lathattuk a mercedesnel, hogy mennyti szamit egy egy valtozas, rosberg vs schumacher eseteben.

gyorsabb volt, de akkor is fura hogy eddig meg vegig vettel votl a jobb😉 nem felejtett csak ugy el autot vezetni, vettel mostanaban mclarenekkel/ferrarikkal is alig tudta tartani a lepest. tuti nem vettellel magaval van a baj. ettol fuggetlenul webber is maximumot hozta magabol ez nem vitas. de ezt a cikk sem vitatja imo.

"A csapat pontos tájékoztatást nem adott arról, hogy milyen hibát találtak az alvázon."

Vettelt.. <#eplus2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Firerock
ez mekkora kamu má'
miért nem lehet elismerni hogy Webber gyorsabb volt...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

kis izgalmat akartak a végére..

sikerült

allock
MS csak megnézte lehetséges e abban a kanyarban elõzni ahol senki se várná
jövõre mindenkit ott fog megelõzni <#vigyor1>

#hhwnd

bardocz
Egyáltalán ha tudják, hogy azon az utolsó x körön már tuti SC van, akkor miért nem intik le hamarabb? Nevetséges.
Norbi1990
De a Charlie Whiting is letölthetné 😄
Nem kéne zöld zászlót adni az utolsó kanyarba ha nem lehet elõzni -.-"
LaszloLedzenyi
de ilyet bazdmeg, letölthetõ a FIA szabálykönyv. annyira nem képesek hogy leszedjék az kinyomtassák? angolul tudnak, megkeresik azt kész.
mármint gyuláék a retek klubbon

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

hat azt irta a szabaly, hogy "...as NORMAL" szoval ennek szolhatott a zold lampa. szoval zoldkent mint normal futamnal viszont ucso kor eseteben elozni mar akkro sem lehet.

Norbi1990
<#eljen>
mcmoha
Stirling Moss:
"Ezt az egész ügyet az váltotta ki, hogy a jelzõfények zöldre váltottak. A versenyösztön zöldnél cselekvésre késztet. Ezenkívül úgy tûnt, hogy tíz másik csapat is arra utasította a pilótákat, hogy folytassák a versenyzést. Ha továbbra is sárga jelzések lettek volna érvényben, nem is lett volna vita ebbõl az egészbõl."

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

bardocz
Ja, elengedték a mezõnyt az utolsó kanyarra, nem tudom mit problémáznak, már megint az idióta szabályok😄
ez idaig tiszta is, de ha nem lehet elozni, akkor sarga zaszlo es lampa jelzes van ervenyben, nem zold...

ScarY MAN
lehet persze....de tök véletlenül az utolsó körben már nem lehet 😄 ....ki érti ezt 😄DD

...

bardocz
Pedig a Gyula pont azt ecsetelte, hogy új szabály szerint lehet elõzni😄
mert nem elozhette volna meg alonsot. van egy olyan szabaly hogy ha utolso korben SC van akkor az bejon a kor vegen es megy minden normalisan tovabb es rendesen leintik a mezonyt kockaszaszlo alatt, de mar nem szabad elozni.

az a 150k tuti kamu volt. nem kerulhet annyiba egy kormany, raadasul akarhol nezed neten nem talalsz ilyen nagysagu adatot egy forma1es kormanyra, "joval olcsobb" 😊

"Di Montezemolo megtehetett néhány >>> gyorskört <<< a barcelonai pályán." Ugye ezt a gyors jelzot az ujsagiro nem gondolta komolyan... <#buck>

bardocz
MS-t miért büntették? Néztem a versenyt, de semmire nem emlékszek Barichellon kívül, amiért büntetés járna.
azért nekem a csúcs a gyémánt volt az autó elején..

ami aztán el is veszett <#eplus2>

tényleg, meglett?

Dietrich
adásban 150.000 font hangzot el..330-al szorozva 49,5 milla

50.000 dollár x 220 = 11 milla..
és itt azt kell nézni mit tett és nem azt mibe fáj egy F1 kormány
a másik pedig Birka simán kitudja fizetni ezt az összeget vagy levonja a csapata éves fizetésébõl és befizetnék..az hogy nem kapott semmilyen büntetést röhej...

holnap után akkor lehet dobálózni a bukósisakkal is mint a nascarban? Hozzáteszem ott már büntetik és ennyivel amit írtam..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

TommyC
xDDD <#eljen>

dixitque deus fiat lux

nem a kormány összegét vedd alapul 😊 mi lett volna ha az aki jött utána és a kormány miatt ki kell állnia? alig pár millát locsolnak egy ilyen verseny a legkisebb csapatok is

nem tudom emlékszik e még valaki amikor a hungaroringen az egyik kicsúszott versenyató kormánya 'veszett' el mert az egyik pályabiztosító manusz úgy gondolta jól mutat majd otthon a polcon akkor 100k$-ról beszéltek (pedig az nem ma volt) .. de nagy a gyanúm hogy ezek erõs túlzások és sosem fogjuk mi földi halandók megtudni mibe is kerülnek

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Nightt
a = az

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Nightt
Es ha a kormany miatt osszetorik egy masik auto, akkor a mennyi lenne? Siman kaphattak volna nagyobb buntetest is!

A masik, h az a kormany 180.000 font...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

a kormany 40k USD, ez olyan lenne, mintha Te 10M-os autoval elkovetett gyorshajtasert 12.5M-t fizetnel...

Dietrich
nem volt idejük leirni hogy 50.000 dolláros bünti kormányhajigálásért..vagy nem tudnak irni <#vigyor1>

komolyan nem értem azt sem mit kell ezen tárgyalni..az eset után 2 percel már ki is oszthatták volna a pénzbüntetést..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Mit kepzeltek... Futam kozben nem ertek ra, mert...:
Neztek a futamot..
Kozben Red Bullt kortyolgattak..
A McLaren hostesei massziroztak a hatukat..
Atlapoztak a legujabb Ferrari katalogust..
Megcsodaltak a Williams altal a Porschejukba szerelt lendkerekes KERS-t..
Hill a regi szep idokrol meselt, amikor meg azzal a szemet Schumival korozgettek errefele..
Na ennyi munka mellett, ilyen aprosagra mar nem volt ido....<#eplus2>

idõrend...?

Jacek
Tragikomedia ez az F1😊))

"A versenybírák hivatalos tájékoztatása szerint azért nem büntették meg a kormányát dobáló Barrichello-t, mert túlságosan is elfoglaltak voltak Michael Schumacher büntetésével."

Mivaaa????

Jogi kifejezes...sztem is igy kell hasznalni.
Egyebkent van olyan ige h lebbez? mert en meg azt nem hallottam meg igy soha😊 meg hulyen is hangzik. Ezt sztem nem egy igekotos ige ez igy egy szó es kesz.

allock
alonso is nézi a budapest tévén tihanyit és így szívja el az energiát az ellenfelébõl <#idiota> energializálódik

#hhwnd

Sziasztok!
rFactor nevû játékkal Forma1 2010-es online bajnokségot indítunk.
Aki szereti a Forma1-et és szeretné magát kipróbálni kedvence autójában igazi ellenfelek ellen, az jelentkezzen, mindenkit szeretettel várunk. Mi sem profi játékosok vagyunk, a szórakozásért játszunk. A liga teljesen ingyenes.
Jelentkezni MSN-en tudtok : [email protected]
Minden új tagot szívesen fogadunk !

Bocsi az OFF-ért
RelakS
nyugi, sokáig nekem sem volt evidens. Jó is volt az az Álljunk meg egy szóra Grétsy Lászlóval

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE