FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Az 1999-es szezonra azonban Frank Williams még az 1998-as CART bajnokot, Alessandro Zanardit szerzõdtette le Formula–1-es csapatába, Montoyát pedig elküldte Zanardi helyére a CART sorozatban szereplõ Chip Ganassi csapathoz tapasztalatokat gyûjteni.
A Reynard kasztnival és Honda motorral szerelt autóval Montoya rögtön elsõ évében megnyerte a CART bajnokságot – ez elõtte csak az 1992-es Formula–1-es világbajnoknak, Nigel Mansellnek sikerült. A maga 24 évével ráadásul Montoya a sorozat legfiatalabb bajnoka is lett egyben. A bajnoki cím mellé így természetesen Montoya kapta az „Év Újonca” kitüntetést is. Montoya legnagyobb ellenfele a skót Dario Franchitti volt – a szezon végén mindketten azonos pontszámmal végeztek és Montoya több (7) futamgyõzelme döntött a kolumbiai mellett.
2000-ben a Chip Ganassi csapat motort és kasztnit váltott (Toyota, valamint Dallara), ám ez a csomag csak ovál-pályákon és gyors pályákon volt jó, a szûk, utcai pályákon kevésbé. Montoya így a szezon végén csak kilencedik lett a bajnokságban, ám egy nagy sikert így is elkönyvelhetett a szezonban: megnyerte a híres Indy 500-as versenyt, amelyen elõször indult. Korábban csak a kétszeres Formula–1-es világbajnoknak, Graham Hillnek sikerült megnyernie elsõ Indy 500-as futamát.
Ennél már csak Villnöv volt druvább aki ezek mellé még F1 VBt is nyert, pedig köztudottan béna és tehetségtelen<#zavart2>#zavart2>
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Annyira autogramot akart kimitõl, hogy észre sem vette hogy fellöki a gyereket 😊
nade Montoya 5 év alatti 7 gyõzelme eléggé gyenge teljesítmény...
Swift GTI bajnok lol xDDDDDDDD
amúgy tetszett az agresszivitása...
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
1986 junior gokart bajnok
1989-1990-1991 országos junior bajnok
1993 Swift GTI bajnok
Mexikói Formula N bajnok
1997 Forma-3000 bajnok
1999 CART bajnok ( elsõ évében )
Indy 500 gyõztes
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
akkor miért nem vízszintesen van a keze?
Lánya van buzi nem lehet
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
photoshop?
video van róla?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
F1 a közelébe nem jár..
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
nem hiába az egyik legkorrektebb csapatfõnök, kíváncsi lennék, ha egyszer nagy csapat lesz a FI-ból akkor hogyan fogja kezelni a médiát...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
http://gaborszantai.co.uk/
Én Vettelnek drukkolok, de össze kell szednie magát. Vagy mentálisan van baja, vagy tényleg a kocsival volt valami gond. Senna is panaszkodott hogy valami alapvetõen elvan kúrva a kaszniján ami miatt ennyire lassú volt Chandhokhoz képest is. Monacora megoldották.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!