FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Sosem volt alatta olyan autó amivel VBt nyerhetett volna az F1ben, vagyis a W.BMW minden volt csak nyerõ autó nem.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

sok pilota örült volna, ha ennyire futotta volna egyébként ez függ attól h milyen autóban ül ki a csapattársa és akkoriban ott volt a mezõnyben egy szinte verhetetlen Schumacher, Mclarennél meg Raikkonen akinél csak néha volt gyorsabb...arról nem is beszélve arról h tulajdonképpen tényleg a "semmire" volt anno nagy a pofája...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Folyamatosan versenyezett, nyilván nem mindent nyert meg elsõre és volt ahol nem nyert.

Totti5
CART

Az 1999-es szezonra azonban Frank Williams még az 1998-as CART bajnokot, Alessandro Zanardit szerzõdtette le Formula–1-es csapatába, Montoyát pedig elküldte Zanardi helyére a CART sorozatban szereplõ Chip Ganassi csapathoz tapasztalatokat gyûjteni.

A Reynard kasztnival és Honda motorral szerelt autóval Montoya rögtön elsõ évében megnyerte a CART bajnokságot – ez elõtte csak az 1992-es Formula–1-es világbajnoknak, Nigel Mansellnek sikerült. A maga 24 évével ráadásul Montoya a sorozat legfiatalabb bajnoka is lett egyben. A bajnoki cím mellé így természetesen Montoya kapta az „Év Újonca” kitüntetést is. Montoya legnagyobb ellenfele a skót Dario Franchitti volt – a szezon végén mindketten azonos pontszámmal végeztek és Montoya több (7) futamgyõzelme döntött a kolumbiai mellett.

2000-ben a Chip Ganassi csapat motort és kasztnit váltott (Toyota, valamint Dallara), ám ez a csomag csak ovál-pályákon és gyors pályákon volt jó, a szûk, utcai pályákon kevésbé. Montoya így a szezon végén csak kilencedik lett a bajnokságban, ám egy nagy sikert így is elkönyvelhetett a szezonban: megnyerte a híres Indy 500-as versenyt, amelyen elõször indult. Korábban csak a kétszeres Formula–1-es világbajnoknak, Graham Hillnek sikerült megnyernie elsõ Indy 500-as futamát.

Ennél már csak Villnöv volt druvább aki ezek mellé még F1 VBt is nyert, pedig köztudottan béna és tehetségtelen<#zavart2>

Norbi1990
Gondolom nem pénzes családból jött és nem jött össze elég pénz, hogy végigtudjon menni egy bajnokságot, azért van annyi év kihagyása...
Dietrich
most megy a viasat explorenen egy doksi film ahogy átépitették F1-re az indianapolisi pályát

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Baumgartner Zsolt? miatéma? 😊

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Jacek
igen? es aki mondjuk megy 150 versenyt es nem nyer soha??

kifli
nem, az anyuka lökte fel a kislányt 😄
Annyira autogramot akart kimitõl, hogy észre sem vette hogy fellöki a gyereket 😊
desigo
nyilván az összes F1 pilóta óvodás kora óta tolja valamilyen szériában

nade Montoya 5 év alatti 7 gyõzelme eléggé gyenge teljesítmény...
Jacek
Ugy erzem te forditva ultel fol a lora😊 az igazi F1-es az F1-ben ul eloszor autoba??? lol bazz

desigo
ebbõl pont azt látni,hogy az F1 közelében sem volt
Swift GTI bajnok lol xDDDDDDDD

amúgy tetszett az agresszivitása...
Dietrich
van aki meg az autogrammot kérõ kislányt lökte fel a box utcában..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
köszönjük emese

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti5
Nem kellett vergõdnie, mert eredményei magukért beszélnek.

1986 junior gokart bajnok
1989-1990-1991 országos junior bajnok
1993 Swift GTI bajnok
Mexikói Formula N bajnok
1997 Forma-3000 bajnok
1999 CART bajnok ( elsõ évében )
Indy 500 gyõztes

amikor lefejelte a kamerát, annál nincs nagyobb!

nonicks
értelmes hozzászólás, mehetsz is!

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

SL
bevergõdte magát ott játszotta magát 5 évig azt csõ

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

túl agresszív volt Hamilton elõdnek hívom😄 akkor mekkorát nevettem amikor vezette a 2001-es Brazíl futamot és Verstappen egy lekörözésnél felöklelte😄😄😄 nem néztem meg az arcát, de biztos ideges lehetett a kolumbiai xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

MaSzKa
Montyt hiányolom

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
<#wow3>
MaSzKa
combját?

akkor miért nem vízszintesen van a keze?

Lánya van buzi nem lehet

bakkerman
semmi PS nincs benne,csak simán buzy az öreg,ennyi,mit nem lehet ezen érteni?

kifli
mellényúlt az öreg szerintem 😄
a combját akarta megpaskolni 😊
MaSzKa
ezt meg hogy
photoshop?

video van róla?

LaszloLedzenyi
<#banplz><#idiota><#action>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

mármint nem te hanem Berni buzzancs fajtáját xD

rohadjál meg

bakkerman
így akkor már világos Bernie ferrariszíve 😊 sumih adott neki faszt 😊 7szer,ugyebár

LaszloLedzenyi
lááál

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

bakkerman
hát igen,de a WTCC se volt kutya...

Dietrich
elég? 😊
F1 a közelébe nem jár..

bardocz
Elég jó volt.
Dietrich
F2 versenyét érdemes nézni..Monza..

MR ME
pfff

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

szimpatikus ember<#eljen>
nem hiába az egyik legkorrektebb csapatfõnök, kíváncsi lennék, ha egyszer nagy csapat lesz a FI-ból akkor hogyan fogja kezelni a médiát...

desigo
neki aprópénz
befizeti és minden megy tovább...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

nagyonszinpatikus #1hsz nagyon egyet tudok érteni 😊) még 5ilyen kaliberû ember és akkor lenne a f1 igazán jó

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ScarY MAN
Nagyon szimpatikus egy ember<#eljen><#hawaii>

...

Vijay es Ecclestone interju<#eljen><#eljen><#eljen>

http://gaborszantai.co.uk/

Jacek
Igen, de a regi rovid autoval😊 amivel gyorsabb volt Rosberg.

Kit--Kat
Igen de itt Vettel volt a mérce, mint csapattárs, és ugye ez itt nem a Ferrari, a Red Bullnál nem trükköznek a pilóták között.

Én Vettelnek drukkolok, de össze kell szednie magát. Vagy mentálisan van baja, vagy tényleg a kocsival volt valami gond. Senna is panaszkodott hogy valami alapvetõen elvan kúrva a kaszniján ami miatt ennyire lassú volt Chandhokhoz képest is. Monacora megoldották.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Stohlnal.

shumika
Szólítottál? Kitöl voltam jobb?? 😄D

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

de idomeron/teszeken latszott hogy jobb volt schumi.

Totti5
Barszában Rosberg versenye kuka volt, szóval ott nem volt semmi összehasonlítási alap. Monacoba meg egy szinten mentek kb.

kiderul evvegen 😊

Totti5
"Ja, ráadásul megalázó különbséggel volt gyorsabb Vettelnél."

nem csak Vettelnél... amúgy meg kifogás gyanús