FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

allock
kanyarban :D

#hhwnd

Norbi1990
160-180nal ott mennek ezek a gépek....
MaSzKa
"180-nal is hajtott" - nap persze..
jó ha elérte a 60km/h-t

annak a sárkányrepülõnek meg direkt kellett ott csúfkodnia

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Dietrich
Le Mans Series - 1000 km of the Hungaroring, Radical European Masters

esemény kezdete: 2010-08-21 00:00:00
esemény vége: 2010-08-22 00:00:00

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Firerock
Le Mans series?WOW
mikor?és menyni lesz a belépõ?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

látom frissíteni kellett volna :)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

FIA GT idén nem :-/
de lesz LMS :)

Firerock
valaki megtudná nekem mondani hogy mikor lessz a Gt futam a hungaroringen?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ScarY MAN
legalább lesz egy kis akció :D

...

allock
ez nem a Gombos Edina férje? <#fejvakaras>

#hhwnd

Minstrel
lesz itt még balhé, épp a hétvégén rúgták ki a pirellit a seat eurocup-ból, mert sz@r gumikat vittek

http://topgearhungary.blogspot.com/

Háhá,ez jó! :)

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

úgy nézem még nem volt :)
http://www.youtube.com/v/Onaz3tH3DLo" width="640" height="385
Totti5
Bemutatókra hurcolt autó, mindent kibír. Remélem a következõ helyszín a Hold lesz:D

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

meg a sós víz? <#nyes>

1 autó kuka... <#szomoru2>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Dietrich
ez se F1 viszont ez is hétvégén volt Imolában..

http://www.youtube.com/v/jsfTRr-kyZQ

emlékszem olyan idõszakra 2002-bõl amikor sorra szerezte a pole pozíciókat asszem vagy 7-et is és mégis mindig Schumi nyert:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Black Ghost
Hát álmatlan éjszakáim nem lesznek emiatt, no meg a scroll is mûködik.
Eleg nagy ez a forum, csak elferunk, nem?

http://gaborszantai.co.uk/

Dietrich
Tilke tepsit most tudnak épiteni nem 20 meg 30 éve <#hehe>

amúgy kihagytad a legjobb pályát..Road America

bardocz
Eddig is itt volt, de nyugi, máshol is fanoskodik.
Black Ghost
Kit-Kat Kimi imádata már kikopóban, helyette kaptunk egy elvakult BMW fant.

FASZA!
Jacek
jon megegy tilke dogunalom.....

Totti5
Nem volt jó, VBhez meg pláne nem. Monty kihozta a maximumot, de ha akart volna akkor sem lett volna VB vele, mert nem lehetett és ez nem rajta múlott hanem az autón, azt meg hogy milyen motor van benne lényegtelen, ahhoz tapadás is kell hogy átvigye a pályára az erõt.

Amúgy a majdnem mit jelent neked? 2001ben 6. lett csak. 2002ben valóban majdnem megnyerte hisz 3. lett összetettben, csak az volt a gond hogy egy db futamot nem nyert és Sumi 3* annyi pontal nyert mint amennyi Montynak volt. 2003ban már tényleg majdnem nyerhetett volna, Kimi is, csak amíg Sumi 6 futamot nyert õk ketten összesen 3at.

Ulvar
Neeee NEM KELL BAZDMEG NEKIK WATKINS GLEN, VANPORT, LONG BEACH, LAGUNA SECA, BIRMINGHAM, etc......neeem bazdmeg ... új kell... áhhh :'(...

„A Forma-1 amerikai története során elõször fordul elõ, hogy egy világszínvonalú, abszolút erre a célra épített versenypályán kerül megrendezésre az esemény” – mondta Ecclestone."

Mert Watkins Glen mi a faszért épült anno Vénember!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

MaSzKa
Majd a végén kiderül, hogy a többi autó nem szar, hanem õk nem csaltak annyit

bardocz
És ez így is van, a Red Bull-hoz képest minden autó szar.
MaSzKa
a W BMW igen is nyerõ autó volt
2001 2002 2003-ban majd nem Monty VB lett, nem sokon múlott
2003-ban a legjobb F1 motor a BMW-é volt

a te elgondolásoddal most 2010-ben a Red Bullon kívül az összes autó szar

xD jóó

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

cement
:DDDD

respect to the man in the ice cream van

Totti5
Inkább tökig:D:D

Norbi1990
Biztos Börni is benne volt nyakig :D
mennyire igazad van 2001-ben a W BMW elsõ gyõzelme Imolában (4. futam a brazíl akkoriban a 3. volt) volt és Ralf nyert pff éreztem én, h Verstappen szándékosan csinálta és nem ok nélkül...Montoya ehhez mit szólt erre nem emlékszel véletlenül?:) sajnos 2001-ben nem volt netem meg a média se volt túl erõs h közölje az ilyen infókat mint manapság...

ilyen alapon egyszer csak beigazolódik a gyanúm, miszerint Schumit 2000-ben Zonta Ausztriában, Fisichella pedig a Hockenheim ringen lökte ki (2 egymás utáni futam volt) méghozzá biztos szép kis summáért vagy másért, csak azért, h a Mclaren párosa Hakki és Cou fel tudjanak zárkózni a vb-ben, ilyen alapon ezt is tudom képzelni...

Dietrich
BMW-nél meg köztudott volt az elsõ gyõzelmét csakis német versenyzõ szállithatta..ott volt ugye a kisebbik Sumák..
ha valaki emlékszik rá akkor #95824 írt bizonyos Verstappen (akinek ugyanaz volt egyidõben a menedzsere mint sumáknak)affér követlezménye volt, hogy nem JPM nyerte az elsõt és mit ad isten a következõnél már nem kellett kamikaze akció ;)
és ha valaki azt hiszi véletlenek történtek rosszul hiszi..ez üzlet abból kell kiindulni.

Dietrich
JPM most éppen találos kérdéseket tesz fel twitteren ;)

Humorosbol:

http://gaborszantai.co.uk/

Totti5
Sosem volt alatta olyan autó amivel VBt nyerhetett volna az F1ben, vagyis a W.BMW minden volt csak nyerõ autó nem.

sok pilota örült volna, ha ennyire futotta volna egyébként ez függ attól h milyen autóban ül ki a csapattársa és akkoriban ott volt a mezõnyben egy szinte verhetetlen Schumacher, Mclarennél meg Raikkonen akinél csak néha volt gyorsabb...arról nem is beszélve arról h tulajdonképpen tényleg a "semmire" volt anno nagy a pofája...

Totti5
Folyamatosan versenyezett, nyilván nem mindent nyert meg elsõre és volt ahol nem nyert.

Totti5
CART

Az 1999-es szezonra azonban Frank Williams még az 1998-as CART bajnokot, Alessandro Zanardit szerzõdtette le Formula–1-es csapatába, Montoyát pedig elküldte Zanardi helyére a CART sorozatban szereplõ Chip Ganassi csapathoz tapasztalatokat gyûjteni.

A Reynard kasztnival és Honda motorral szerelt autóval Montoya rögtön elsõ évében megnyerte a CART bajnokságot – ez elõtte csak az 1992-es Formula–1-es világbajnoknak, Nigel Mansellnek sikerült. A maga 24 évével ráadásul Montoya a sorozat legfiatalabb bajnoka is lett egyben. A bajnoki cím mellé így természetesen Montoya kapta az „Év Újonca” kitüntetést is. Montoya legnagyobb ellenfele a skót Dario Franchitti volt – a szezon végén mindketten azonos pontszámmal végeztek és Montoya több (7) futamgyõzelme döntött a kolumbiai mellett.

2000-ben a Chip Ganassi csapat motort és kasztnit váltott (Toyota, valamint Dallara), ám ez a csomag csak ovál-pályákon és gyors pályákon volt jó, a szûk, utcai pályákon kevésbé. Montoya így a szezon végén csak kilencedik lett a bajnokságban, ám egy nagy sikert így is elkönyvelhetett a szezonban: megnyerte a híres Indy 500-as versenyt, amelyen elõször indult. Korábban csak a kétszeres Formula–1-es világbajnoknak, Graham Hillnek sikerült megnyernie elsõ Indy 500-as futamát.

Ennél már csak Villnöv volt druvább aki ezek mellé még F1 VBt is nyert, pedig köztudottan béna és tehetségtelen<#zavart2>

Norbi1990
Gondolom nem pénzes családból jött és nem jött össze elég pénz, hogy végigtudjon menni egy bajnokságot, azért van annyi év kihagyása...
Dietrich
most megy a viasat explorenen egy doksi film ahogy átépitették F1-re az indianapolisi pályát

Baumgartner Zsolt? miatéma? :)