FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jó ha elérte a 60km/h-t
annak a sárkányrepülõnek meg direkt kellett ott csúfkodnia
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
esemény kezdete: 2010-08-21 00:00:00
esemény vége: 2010-08-22 00:00:00
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
mikor?és menyni lesz a belépõ?
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
de lesz LMS :)
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
http://topgearhungary.blogspot.com/
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
1 autó kuka... <#szomoru2>#szomoru2>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
http://gaborszantai.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
amúgy kihagytad a legjobb pályát..Road America
Amúgy a majdnem mit jelent neked? 2001ben 6. lett csak. 2002ben valóban majdnem megnyerte hisz 3. lett összetettben, csak az volt a gond hogy egy db futamot nem nyert és Sumi 3* annyi pontal nyert mint amennyi Montynak volt. 2003ban már tényleg majdnem nyerhetett volna, Kimi is, csak amíg Sumi 6 futamot nyert õk ketten összesen 3at.
„A Forma-1 amerikai története során elõször fordul elõ, hogy egy világszínvonalú, abszolút erre a célra épített versenypályán kerül megrendezésre az esemény” – mondta Ecclestone."
Mert Watkins Glen mi a faszért épült anno Vénember!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
2001 2002 2003-ban majd nem Monty VB lett, nem sokon múlott
2003-ban a legjobb F1 motor a BMW-é volt
a te elgondolásoddal most 2010-ben a Red Bullon kívül az összes autó szar
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
ilyen alapon egyszer csak beigazolódik a gyanúm, miszerint Schumit 2000-ben Zonta Ausztriában, Fisichella pedig a Hockenheim ringen lökte ki (2 egymás utáni futam volt) méghozzá biztos szép kis summáért vagy másért, csak azért, h a Mclaren párosa Hakki és Cou fel tudjanak zárkózni a vb-ben, ilyen alapon ezt is tudom képzelni...
ha valaki emlékszik rá akkor #95824 írt bizonyos Verstappen (akinek ugyanaz volt egyidõben a menedzsere mint sumáknak)affér követlezménye volt, hogy nem JPM nyerte az elsõt és mit ad isten a következõnél már nem kellett kamikaze akció ;)
és ha valaki azt hiszi véletlenek történtek rosszul hiszi..ez üzlet abból kell kiindulni.

Az 1999-es szezonra azonban Frank Williams még az 1998-as CART bajnokot, Alessandro Zanardit szerzõdtette le Formula–1-es csapatába, Montoyát pedig elküldte Zanardi helyére a CART sorozatban szereplõ Chip Ganassi csapathoz tapasztalatokat gyûjteni.
A Reynard kasztnival és Honda motorral szerelt autóval Montoya rögtön elsõ évében megnyerte a CART bajnokságot – ez elõtte csak az 1992-es Formula–1-es világbajnoknak, Nigel Mansellnek sikerült. A maga 24 évével ráadásul Montoya a sorozat legfiatalabb bajnoka is lett egyben. A bajnoki cím mellé így természetesen Montoya kapta az „Év Újonca” kitüntetést is. Montoya legnagyobb ellenfele a skót Dario Franchitti volt – a szezon végén mindketten azonos pontszámmal végeztek és Montoya több (7) futamgyõzelme döntött a kolumbiai mellett.
2000-ben a Chip Ganassi csapat motort és kasztnit váltott (Toyota, valamint Dallara), ám ez a csomag csak ovál-pályákon és gyors pályákon volt jó, a szûk, utcai pályákon kevésbé. Montoya így a szezon végén csak kilencedik lett a bajnokságban, ám egy nagy sikert így is elkönyvelhetett a szezonban: megnyerte a híres Indy 500-as versenyt, amelyen elõször indult. Korábban csak a kétszeres Formula–1-es világbajnoknak, Graham Hillnek sikerült megnyernie elsõ Indy 500-as futamát.
Ennél már csak Villnöv volt druvább aki ezek mellé még F1 VBt is nyert, pedig köztudottan béna és tehetségtelen<#zavart2>#zavart2>