FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem tudom elképzelni, hogy ennek a "vitorlának" olyan sok szerepe lenne.., tudom, minden tized számít, de régen legalább volt egy kis kreativitás, változatosság a csapatok között (nem is kicsi😄). Most is erre lenne szükség, és nem arra, hogy ki tudja jobban utánozni a másikat.
\"A pessimist sees the difficulty in every opportunity; an optimist sees the opportunity in every difficulty.\" \\Sir Winston Churchill\\
http://topgearhungary.blogspot.com/
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
nascar Forh Worth
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Tilke tervez és a szabálykönyv végez. Sajnos manapság annyi biztonsági szabály van hogy nem lehet olyan klasszikus pályákat építeni. Szélesnek, hatalmas bukotereknek kell lenni amit Tilkének be kell tartania. Amúgy nagyon szép és jó pályákat tervezett ebbe kár belekötni... Bahrain egyik kedvencem, bár sikerült elcseszni az új résszel, ami teljesen felesleges volt.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
nekem ez pont ugyanolyan kamunak tûnik mint az USF1 😉
azért ott másképp mûködnek a dolgok mint európában..öreg kontinensen ez úgy zajlik, hogy az állam beszáll a projektbe többnyire, na most odaát ez nem így van ráadásul texas ahol a Nascar felségterülete is van 😉
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Ilyen pl Watkins Glen, Road America, vagy Laguna Seca! Az utcai pályákat még nem is említettem. Azok is vannak tonna számra az Amerikaiaknál.
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
én személy szerint el sem tudom képzelni, hogy 100km/h-val mennek vagy mentek a boxban, egyszerüen nem adja vissza a tv a sebességet 😄 legalábbis nekem
#hhwnd
180km/h a marketingesek vagy az szenzációhajszás újságírók találták ki az szinte biztos.
A fele se volt meg
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
jó ha elérte a 60km/h-t
annak a sárkányrepülõnek meg direkt kellett ott csúfkodnia
esemény kezdete: 2010-08-21 00:00:00
esemény vége: 2010-08-22 00:00:00
mikor?és menyni lesz a belépõ?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
de lesz LMS 😊
http://topgearhungary.blogspot.com/
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
1 autó kuka... <#szomoru2>#szomoru2>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
http://gaborszantai.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://gaborszantai.co.uk/
amúgy kihagytad a legjobb pályát..Road America
Amúgy a majdnem mit jelent neked? 2001ben 6. lett csak. 2002ben valóban majdnem megnyerte hisz 3. lett összetettben, csak az volt a gond hogy egy db futamot nem nyert és Sumi 3* annyi pontal nyert mint amennyi Montynak volt. 2003ban már tényleg majdnem nyerhetett volna, Kimi is, csak amíg Sumi 6 futamot nyert õk ketten összesen 3at.
„A Forma-1 amerikai története során elõször fordul elõ, hogy egy világszínvonalú, abszolút erre a célra épített versenypályán kerül megrendezésre az esemény” – mondta Ecclestone."
Mert Watkins Glen mi a faszért épült anno Vénember!
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC