FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Minstrel
végén azt mondta Laci, hogy red bull kettõs gyõzelem született <#idiota><#banplz>

http://topgearhungary.blogspot.com/

amúgy milyen volt úgy összeségében a török futam? nem is mondtátok...sztem idén jobb volt, mint tavaly😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
-.-" Hol van a te BMWd azzal foglalkozz! 2006-2009....ejjejj...de ha flémelni akarsz menj a gumiszobába!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Freedom88
az egész közvetítése az volt.
Azt nem értem az egész kommentátor csapatban, hogy egy csapattárs miért nem küzdhet meg a másikkal és miért kell nyalni csókolni egymást? Versenyzõk. Az az alap egy versenyzõnél, hogy a csapattársát megelõzze, mert akkor többet tud tõle és ez fontos csapaton belül. Igenis csatázzanak, persze jobban vigyázni kell egymásra.

T.T.

gibson9
azért palik üvöltésével kicsit izgalmasabbnak hat, mint így 😄

<#wilting>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

gibson9
akkor lehet 2 külön jelenetrõl beszélünk 😊 de volt ma jó pár mellé lövése paliknak az biztos

whiskeyman
Köszönjük az értelmes hozzászólásod!
Egy F1-es világbajnok tehetségtelen...pff
Idegesítõ és ostoba vagy sajnos!

&#1641;(&#830;&#9679;&#814;&#814;&#771;&#830;&#771;&#830;)&#1782; CefreTeam&#8482; &#3663;&#865;&#815;&#3663;&#64831;

shumika
nem csak neked

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Freedom88
nem...Õ azt mondta h a könnyû autóval...idióta hülye kommentálása, fáj tõle a fejem komolyan mondom.

T.T.

ToCsEk

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

gibson9
azt konkrétan úgy mondta, hogy üresben gyors köröket futhat.. és szerintem arra értette, hogy nincs elõtte senki

Jacek
na az komoly volt😄

kirol
És amikor azt mondta Palik, hogy milyen király helyzetben van most Button, mert a könnyû autóval, így hogy kint maradt gyors köröket futhat!?

Amikor nincs is tankolás!

Ugy is az utolso futam utolso kanyarjaban dol majd el hogy kobayasi a bajnok😄 Foleg igy h megszerezte elso pontjat..most majd verszemet kap😄

Peppus
Tudtam, hogy valami nagy hülyeséget fog csinálni Vettel. Ilyenkor derül ki igazán, hogy ki milyen pilóta, amikor a VB cím a tét. Kezd az egész olyan lenni, mint a Hamilton-Alonso csata. Remélem itt is az lesz a vége, hogy egyik sem lesz világbajnok..

V43 1105
Még mindig jobb volt mintha egyedül Gyuszi beszélt volna... :L

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Cannot play media. Sorry, this media is not available in your territory.

Errol ennyit...<#circling>

Jacek
na mas😊 Palik ma szerintem meg sajat magat is alul tudta mulni😊 beszartam amikor Hami TV kamerajara azt mondja Rosberg😮

Szegeny minden masodik szava az volt hogy "I need to...to..to we need to...to" <#hehe>

http://news.bbc.co.uk/sport1/hi/motorsport/formula_one/8713766.stm

Most Webber kivetelesen nagyon is figyelt Vettelre.. Az eddigi tapasztalatok szerint, ilyen esetben, mindig rahuzta a kocsit szinte mindenkire, most meg csak ment egyenesen... Ez tole nagyon is figyelmes, es korrekt viselkedes volt.. Nem erdemes osszevetni a McLarennel, mert Button egy kulon kategoria korrektseg teren.. Meg neki van esze, tudja, hogy Hamival vigyazni kell... <#vigyor>

amúgy mostmá tudjuk hogy miért szakított button a csajával, mert eljegyezte hamilton barátnõjét!

"Mindig is egyet kértünk a versenyzõinktõl, hogy hagyjanak egymásnak helyet a pályán. Ma egyikük sem engedett, és az eredményt mindenki láthatta: a csapat pontokat veszített, Mark pontokat veszített és Sebastian is pontokat veszített. Mindenki veszített"

By Horner

Hat sztem nem kerdeses h ez az uzi kinek szol😄

valami ilyesmit

desigo
Arra lennék még kíváncsi,hogy mit mondott Hamiltonnak a Mclarenes ember aki még a serlegosztás elõtt folyamatosan magyarázott a fülébe.

"ne csináld a balhét még 10 percig bírd ki aztán mindent megbeszélünk"
vagy wtf?
Jacek
egyebkent amekkora kocsog neha Webber ez teljesen korrekt volt tole mert nem sziritotta le mint Kimit Braziliaban😊)) tehat tekintettel volt ra hogy a csapat tarsa😄 Vettel tok hulye volt gyertelmu.. a pilotak is ezt mondjak.....

desigo
A RBRsok közül Christian Hornert sajnáltam legjobban.
Patentul összerakja csapatot pilótái meg elrontják elsõséget.
Webber nem figyelt egyáltalán Vettelre pedig folyamatosan jött föl egyre jobban rá.Hamilton és Button miért tudott ütközés nélkül küzdeni?
Mert tiszteletben tartják valamilyen szinten egymást.
Webber sokadszorra is bebizonyította,hogy senkire sincs tekintettel még a csapattársára se.
Még ha Webber jó formában is van az utóbbi versenyeken lehetne tekintettel másokra.
bakkerman
no,akkor asszem ezzel az RBR-es incidenssel Webbernek elszállt minden esélye,hogy hosszabítsanak vele 😊 mert hogy Horner biztos a kis németet fogja védeni,az is tuti! Raikkönen kezdhet csomagolni 😊

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Vettel olyat csinalt, amiert a pilota kepzoben meghuzzak a nebulot.. Korulnezes, es gondolkodas nelkul kihuzta a kocsit jobbra a fektav elott, mikozben mellette ott volt egy masik kocsi jobb oldalon.. Webber erre nem reagalhatott, annyira kiszamithatatlan akcio volt.. Arra nem lehet bazirozni, hogy azt gondolom, hogy a masik kiment jobbra, es hagyott nekem helyet.. Ha nem latom mit csinal, tartom a vonalat, mert minden mas esetben jo szazalekban utkozest generalok.. Ennyire egyszeru ez.. Webber meg harcolni akart a vezeto pozicioert, es jol csinalta... Tartotta sajat vonalat, kozte, es a palya szele kozt elfert Vettel, de a fektavnal, illetve a kov. kanyar kombinacioban Vettel lett volna nehezebb helyzetben.. Parszor mar megrottam Webbert a rahuzogatasokert, most kivetelesen teljesen korrektul vedekezett.. Ez Vettel sara.. Lehet rajta latni az utobbi idoben, hogy nem tudja feldolgozni, hogy az utolso versenyek Webbernek jottek ki jobban.. Ugytunt kemenykedni akart, rajtevesztett..

ha mar elment volna mellette akkor nem tudta volna terelni😊 ELeg annyi h elorebb volt... onnantol az iranyit aki elol van..szeritnem.
Nem hat ezt igy kell csinalni... nyilvan terelni kell a masikat a kedvezotlenebb pozicio felé. es altalaban a versenyzok tobbsege enged is mert nem kockaztat meg egy utkozest mint webber😊

Nem duda kell, hanem hang-agyu😊))

http://gaborszantai.co.uk/

de van, ahogy a videot nezem (es ahogy a tobbi pilota is alltja) Webber hagyott egy autonyi helyet - Vettel ennek ellenere ki akarta tolni jobbra Webbert, mikozben meg el sem ment mellette. Amit tett megmagyarazhatatlan hulyeseg.

Ugye milyen mas ez a szemszog?

nonicks
miért nem dudált?<#banplz><#banplz>

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

már hamilton is és rosberg is azt véleményzte hogy ott abban a szituban vettel hibázott ..

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Totti5
"Vettel akkor mit csinalt?"

Õ látta és direkt ment neki? 😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

VEttel azt csinalta amit tanitottak neki a pilota kepzo iskolaban...😊
Van tukor... aminel az anyam sminkeszleteben levo tukor is nagyobb plusz olyan sebessegnel rezonal is rendesen sztem. webbernek meg nincs szeme?

lehet, mert nem valtoztatott iranyt, csak ment egyenesen...

Vettel akkor mit csinalt? Tukor nincs az auton?

(OFF - Kimi amugy 10. lett a Portugal futamon - ON)

fifi
végignéztem vagy 20X a videót, sztem ez a fasz Webber kurvára észre sem vette, hogy Vettel ott van mellette, csak akkor amikor csatt volt...
erre nagy pénzt mernék tenni.
bealudt a csávó.

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Kit--Kat
Tegyük hozzá, hogy Hamilton is párszor eljátszotta, hogy leterelte az ellenfeleit a pálya szélére, ráadásul itt kanyar jött és csapattársak voltak. Szerintem mindketten hibásak, csak az kérdéses ki mekkora arányban.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Hamilton:
"Nagyszerû volt, olyan, mintha egy akciójelenetet láttam volna HD minõségben vagy 3D-ben. Fantasztikus volt, én láttam a legjobban a történteket! Sebastian biztonságosan vezet, de csak annyit láttam, hogy belülre húz, Mark pedig tartja az ívet, és nincs hely jobbra húzódni, nincs értelme Sebnek jobbra mozognia"- magyarázta a mclarenes. "Számukra ez balszerencse volt, számunkra pedig szerencse."

Ugy tunik Horner bazinagy ongolt rugott, kezd a Red Bull idol osszeomlani...

Kit--Kat
Ha ez igaz, akkor tuti dobbant Webber.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

basszák meg 😮 😞(

(Dr)Maszka: köszönöm mostmár nem fogok hüjén meghalni .. omg Villeneuve tehetségtelen

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Totti5
Plusz az RBR szerint Webber a hibás. Majdnem elhittem hogy nem a német a csókos Hordnernél és Webber is ugyan olyan elbánásban részesül, de ugyfest nem így van... csalódtam az RBRben.

Akkor a szavazason a "too close to call" helyere Christian Horner kerulhet😄

Totti5
Tehetségtelen pilóta hogy lehet sikeres bajnok a Cartban, F1ben? húzzál innen a hülyeségeddel...

BBC-n azt mondjak, hogy a RBR radion utasitotta a baleset elott Webbert, hogy sporoljon. Vettelt meg arra kertek, hogy tekerje fel a motort.

Ha ez igaz, akkor az RBR elmehet a jo budos...

Totti5
„Nagyon világos, hogy Sebastian (Vettel) hibája volt ez. Mark (Webber) középen maradt, Sebastian belülre ment.” – mondta Nico Rosberg.

Kit--Kat
Ja, azt bírom amikor a fõ illetékesek dobálóznak ezzel, neveket nem mondok <#ravasz1>

Jacek
ezen a szinten tehetsegtelensegrol beszelni azert vicces😊