182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #113375 pl. havon ezt ne probald ki... -
Direkt, úristen 
Tudod, ha megcsúszik az autó, akkor ellenkormányozni szokás. -
G_ArchAngel #113373 Ricciardo Liuzzitol is kort kapott?:)
Csodalatos lett volna STR-be ultetni... -
-
Pontosan. -
G_ArchAngel #113370 Az a Szujo Zoli lehet?
-
és ezzel mielőtt megtámadnak.. nem azt mondom, hogy Vettel szar pilóta
(sőt Ő a legszimpibb az összes ilyen zsinórbanyerős (+button) versenyző közül.)
csak azt, hogy ha nem lesz alatta VB kocsi, akkor szenvedni fog..
meg azért kicsit túl van lihegve sztem a tehetsége.. semmivel sem jobb mint a többi hamilton,alonso top pilóták. sőt... -
McCartman #113368 az biztos.
-
ÉS akkor most szeretném megkérdezni, hogy miért is baromság?
Nemtudom hány körön keresztül ment Hamilton mögött egy VB autóval.. és nem tudja megelőzni..
pont ezt magyaráztam, hogy csak elöl tudja a tempóját menni, de előzni nem fog megtanulni...ENNYI -
G_ArchAngel #113366 nem olvassak az SG forumot
-
dashed_ #113365 Igy tobbszor megnezve telleg inkabb versenybaleset es kesz. Csak mostanaban annyira buntetnek mindent ,hogy mar nem lehet tudni kedves biraknal mit szabad es mit nem. -
BBC-nél mindenki azt mondja nem hibázott senki. Jó csata volt. Még Domenicalli is. -
hamilton fog kapni bűntetést. nem azért mert hibás volt, hanem azért mert idén nem létezik a "versenybalset" fogalma. -
dashed_ #113362 Szntem hemi hibazott tul rovidet akart fekezni. Belecsuszott massaba ,de mindenkepp hibazott. Massan vette be gyakorlatilag a kanyart. A bunti meg egy jo kerdes ,hogy jar e ezert. -
Nyilván ahhoz hogy kis ívben forduljon hamarabb kellett volna fékeznie, de akkor Massa simán kikerüli külsőről, így pedig sem Hami, sem Massa nem engedett, egymásnak feszültek, Hami nyert. Tökös küzdelem volt. -
mar a startnal tudta hogy ezt fogja csinalni a vegen 
-
Megcsúszott nem? -
Hami direkt blokkolta az első kerekeket, hogy belecsússzon Massába. Ez egy előre eltervezett ütközés volt Hami részéről
-
Szabi1991 #113357 a kormányt nézd.. még direkt rá is rántotta kormányt, úgy ment neki másodjára.. -
Amikor az első kerekek megcsúsznak, akkor merre megy az autó, jobbra vagy balra? -
Hamilton azt 100ból 100szor így csinálná és eddig is így csinálta. Aki az hiszi hogy befordul elé külső ívről a kanyarban az mást nézett eddig... ez nem elengedő verseny. -
Jó. 1 bíró azt mondja, hogy versenybaleset a többi meg azt, hogy nem akkor nem lesz versenybaleset... -
Letöltöd a kalózos oldalról. Egyébként a BBC-ről megy ha jól tudom. -
Szabi1991 #113352 a kanyarba ment egyenesen tovább... -
Vagy nem, viszont ha Mansell igazságos akar lenni akkor álljon ott vasvillával mögöttük és úgy tegyen javaslatot, mert vicc hogy ami nem tökéletes előzés az 10 sec s&g, ilyen a világon nincs... -
dashed_ #113350 -
Igen, kicsit átgondoltam az esetet és hami tényleg kockásra fékezte a gumit.
Miután belement massába. -
hol lehet azt nézni? :) -
Jaja! Bár nem miatta várom, mert a sztárvendégek nem érdekeltek sosem. -
G_ArchAngel #113346 Este TopGear-ben Vettel lesz, ha erdekel vkit. -
Szerinted Mansell véleménye a döntő??
Az FIA azt csinál amit akar, ő csak javaslatot tesz az FIA számára és ők hozzák a döntést. -
paj01 #113344 Nah azert volt kitol tanulni:"fernando is quicker than you":D -
Szabi1991 #113343 érdekes módon massa nagyobb tempóval is kényelmesen eltudott fordulni ha akart.. a sötétlovag meg inkább nekiment..
ez túrakocsis bajnokságban beleférne, itt nem.. -
G_ArchAngel #113342 Huha, Horner nagyon magyarazkodik.
Szerintem lesz ennek meg utohangja... -
Álltat futam volt. MS esete belefért a versenybalesetbe, Hamilton pedig védekezett, abban semmi nem volt. Kis test test elleni tili toli, ha ezért büntetést kap akkor azt hiszem Mansell most éli ki minden piszkos vágyait... -
fostak, hogy kiütik egymást sztem... -
G_ArchAngel #113339 Ott MS tamadott, itt Hamilton vedekezett es belso iven volt. Nem ugyanaz. -
Hamilton kockásra fékezte a gumit, kéziféket ne húzza be? :)
Nem lesz itt semmilyen büntetés. -
dashed_ #113337 Hami szntem egyertelmuen belement.. Ha sumit buntettek koba miatt akkor neki is kijar. De telleg latni kene meg1x
Redbull meg erdekes. De ha ugy vesszunk ,hogy attol feltek kiutik egymast ertheto. De erdekes mindenkepp. -
badoer #113336 az a gond ha vettel mindig a dobogón végez nehéz lesz megakadályozni a címvédést.