FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
http://www.twitch.tv/hegii
borzasztó ez a gyerekes (érvek nélküli)utálatod,vak rajongásod
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Takuma Szato
Montoya
velük biztosan nem lenni ennyi unalmas futam
A videó Formula One Management tartalmát tartalmazza, aki letiltotta azt szerzõi jogi okok miatt.
Szépen cenzúráznak a Youtube-on 😞
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
-törekednek, hogy amennyire lehet német legyen a csapat
-elismerik, hogy hibáznak
-a szabályokat megpróbálják betartani
-tisztességesek
-reálisak
ilyesféle csapat volt régen a Sauber és a BMW is
ezért szurkolok nekik idén
1-2 dobogós hely kinéz nekik idén
viszont a családi név miatt többet vártak tõle mindig is
azért néha megmutatta, hogy ha minden összejön tud õ jól vezetni
Trulli-ról jó véleménnyel vagyok, néha villantott, de az az eset áll fenn, hogy rosszkor volt sokszor rossz helyen
Heidfeld nagyon megbízható stabil és jó pilóta, de nem kitûnõ õ se
itt is megemlíthetõ: "rosszkor, rossz helyen"
Szerintem a legtehetségesebb pilóták közé õk sorolhatók (utóbbi évek):
Schumacher(Ferrari), Montoya(BMW), Kubica(BMW), Vettel(BMW - Red Bull), Kimi (Mclaren Mercedes)
Utána jönnek
Alonso (Renault) ott csaltak ahol tudtak (ellensúlyos lengés csillapító kiderül elõbb akkor nem lett volna 1 vb címe se)
Hamilton (Mclaren Mercedes) szerencsés, tehetséges, de beképzelt és mákos
Button (Brawn Mercedes, Honda) szerencsés, tehetséges, jó versenyzõ
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
amúgy szerintem Vettel hibája volt, legalább is nekem úgy tûnt hogy Webber a pálya bal széléhez elég közel autózott egy bal kanyar elõtt és Vettel mégis balról próbálta elõzni
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
nem szoktam beugatni senkinek, de azért halkan megkérdezném te mi a pandamaci pici bolyhos faszáért írkálsz ilyeneket mikor végre nyugalom van?
semmi közöm hozzá, csak kicsit zavar..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Gondolom akik itt irtak hogy o a hibas, elgondolkoztak hogy szinte mindenhol Vettel-t hozzak ki hibasnak, ujsagirok, pilotak stb, plusz meg ez a szopatasa Webbernek, meghogy a mernok nem szolt hogy Vettel nem tekerte vissza az autot😄😄😄:
El Mundo: "A Red Bullnál hatalmas a viszály, amelyben nagy szerepe van a féltékenységnek, a csalásnak és az irigységnek."
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Webber kormánya meg sem rezdül, szépen tartja az irányt.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
http://topgearhungary.blogspot.com/
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
Christian Horner
Most már minden tény a kezünkben van. Mark üzemanyag-takarékos üzemmódra váltott, ami egyben azt is jelentette, hogy az egyenesekben veszített némi teljesítményt, mely megmagyarázza, hogy Sebastian miként is tudta õt megelõzni.
A nagy hiba az, hogy nem adott elég helyet és magyarázat is van arra, hogy Sebastian-nak miként is sikerült szélárnyékba kerülni. Sikerült megspórolnia egy extra kilogramm üzemanyagot. Mindkét autó azonos mennyiségû üzemanyaggal indul el a versenyeken.
Volt még egy extra köre optimális motor módban, de nem vettük el tõle, mert a mögötte autózó Lewis Hamilton nyomásban tartotta. Csalódottak vagyunk, mivel 28 pontot ajándékoztunk el és az elsõ két helyen kellett volna célba érnünk. A csapat számára nem fontos az, hogy miként is teszik ezt. A lényeg az, hogy kettõs gyõzelmet szerezzenek. Pontosan ez az, amit meg kellett volna tenniük.
Azt hiszem, hogy Mark a piszkos oldalra tolta Sebastian-t, kis helyet adva neki. Sebastian nagyon agresszív volt. A McLaren-nél ma kicsivel több tiszteltet mutattak egymás felé a versenyzõk."
Nalam ez ugy jon le hogy letekertettek a motort Webber-el hogy a kis Vettel aki mar a hiszti kuszoben van sikerelmenyt szerezzen....... mi masert lett volna igy?
+ mi az hogy a piszkos oldalra tolta?? mivan?? hat o ment oda be elozni😊))
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.