182279
  • nyuny01 #113415
    Buemi kénytelen volt feladni a versenyt,mert abban a körben kapott egy nem kis defektet!Akkor hogy is van ez?
  • WNW
    Massanak megvolt az elozes, ha Hami nem billenti ki a kocsijat az egyensulyabol, ki tud gyorsitani, es nyer egy helyet.. Ez a nem vesztett semmit, eros blodseg..
  • bardocz
    Azt valószínű nem láttam, mert nem emlékszem rá.
  • WNW
    Masik forditas...: "A versenyen első alkalommal használtam a DRS-t, és a kanyarba túl nagy lendülettel érkeztem" - magyarázta. - "Alulbecsültem ennek a hatását, nem fékeztem eléggé, és emiatt történt az ütközés. Helyes döntés volt érte büntetést adni, de szeretném megérteni, hogy miért 'stop and go'-t, és miért nem csak áthajtásost kaptam, mert véleményem szerint ez túl kemény volt."
  • IXEMGabeo
    Horner kontra Webber
  • IXEMGabeo
    nem is érdekel...minden hülyeségért Schumi kapja a nagyobbat legtöbb esetben, a többiek hellyel közzel megússzák, 1-2 eset túlzás volt mondjuk Hamiltonnál is elismerem, de azért elgondolkodtató, hogy az FIA mit művel főleg 2-3 éve ezekkel a büntetgetésekkel
  • nyuny01 #113409
    Akkor kérdem én Buemi mennyit bukott azzal hogy Paul di Resta nekiment hátulról?Ha jól emlékszem nem is vizsgálták az esetet...
  • bardocz
    Nem túlzás, Kobayashinak bukott azzal 4 helyet, és el lett baszva a versenye vele, míg Massa nem bukott semmit, és a versenye sem lett elbaszva.
  • IXEMGabeo
    nem azt gondolom, hogy Hamilton és Massa esete büntethető lett volna totálisan hiszen versenybalesetnek látszódott, csak Schumi esetéhez mérten, aki megcsúszott a DRS és a vizes talaj miatt, beleszállt Kobayashiba ehhez mérten túlzás a Stop & go és ennyi erővel Hamiltonék is kaphattak volna...összevissza büntetget az FIA és nagyon nehéz megítélni...
  • G_ArchAngel #113406
    Massa nyilatkozata.

De gondolom mindjart megmagyarazod, hogy nem igy gondolta, csak szineszkedik vagy felreforditottak.

Hibaznak Massa esteben, ez igaz, de a pontjai kellenek a konstruktori bajnoksaghoz, igy szandekosnak nem mondanam. Inkabb csak olaszosnak.
  • IXEMGabeo
    Domenicali nagyívben szar Massára, minden helyzetben a Ferrari őt hagyja kint (cserben), de körökön keresztül is, hadd kopjon el a gumija és hadd ússzon el a taktikája...Domenicali, amúgy is "hihetetlen" csapatvezetői képességekről tett tanubizonyságot
  • G_ArchAngel #113404
    Be lett masolva a sokak altal istenitett motorsportal.hu-rol, ez nem a mi velemenyunk, hanem Schumacher nyilatkozata, akar almatlansagot fog ez neked okozni, akar nem.

Hamiltont vizsgaltak? Nem. Massa panaszkodott? Nem.
    A BBC-sek meg az angol pilotakat is szetszedik, ha kell, kulonosen Jordan, most neki sem volt baja. Volt interju Domenicali-val, neki sem okozott serulest Hamilton es Massa parbaja.

Akkor kerdenem: Neked mi az uristen bajod van, amikor ez nem az SG.hu forumozoinak a velemenye?
  • IXEMGabeo
    sejtettem, hogy az SG-sek képesek megmagyarázni Hamilton esetét is és persze megint nem volt kicsit se hibás, még Schumi igen:D na jó...pedig, ha Schumi ilyen balesetért 20 secet kapott, Hamilton ugyanennyiért kaphatott volna, Montrealban is amikor már Webber befordult akkor se kapott semmit se, persze az is versenybaleset volt, itt Massa elmegy ő megpöcköli megy tovább minden szépen, éljeneznek:D Button lökdös mindenkit Montrealban semmit nem kap mostanában az angolokkal kíméletesebbek. Csak egy észrevétel...
  • 5m0k3sh0w
    jajjhát a magyar fordítás.. ahány ember annyiféleképpen fordítják le a szöveget..
  • desigo
    "az autó meglepően gyors lett"

ez de szánalmas
    nincs tisztába a saját autója képességeivel?
    lol
  • G_ArchAngel #113400
    elmondtak, rovid a boxutca, igy nem lett volna ertelme a drive through penalty-nak
  • IXEMGabeo
    nem ért Stop&go büntetést...
  • G_ArchAngel #113398
    A Mercedes Grand Prix versenyzője, Michael Schumacher csalódott volt a Brit Nagydíj után, ahol egy 10 másodperces stop-and-go büntetés után csak a 9. helyet tudta megszerezni. "Sajnos nagyon sokat vesztettem a (Kamui) Kobayashival történt ütközés miatt, ami az én hibám volt."

"A DRS segítségével próbáltam előzni, de az autó meglepően gyors lett, így nem tudtam a kanyar előtt kellőképpen lefékezni. A kerekek blokkoltak, így nem lehetett elkerülni az ütközést. Ez nagyon sajnálatos, mert sokkal több volt ebben a versenyben, akár a negyedik hely is meglehetett volna" – mondta az RTL-nek a hétszeres bajnok, aki meglepődött, hogy ilyen keményen megbüntették.
  • IXEMGabeo
    nem ez a problémám, a Red Bull ilyet szólt év elején, sőt még tavaly is, hogy igen engedik versenyezni a pilótákat, szabadon harcolhatnak, ehhez képest Vettel óriási előnnyel vezeti a vb-t és Webber állt a tabella 2. helyén akkor minek szóltak rá a RB-sok? akkor ne nyilatkozzanak ilyet, hogy szabadon küzdhetnek, ha mégsem, mert nem előzhetik meg Vettelt...
  • desigo
    A FIA Motorsport Világtanácsának pénteki döntése szerint a jövőben engedélyezik a Forma-1-es istállóknak, hogy utasításokat adjanak a pilótáknak.

2010.12.10
  • Firerock
    nem láthattuk hogy mi történt,szerintem elég az hogy valamelyik edzésen megverte,élete első formula1-es időmérőjén pedig fél másodperccel kapott ki a csapattársától...
  • IXEMGabeo
    ja és a Red Bull egy álnok sunyi csapat, legalább a Ferrari anno bevallotta, hogy csapatutasítás volt, ugyanezt csinálta a RB...áá az lett volna szép, ha Webber otthagyja Vettelkét...
  • Firerock
    úgylátom ebben a témában is egyet fogunk érteni:)
  • IXEMGabeo
    láttam ma a futamot én csak annyit mondott a kurva édes anyját az FIA-nak...érdekes módon az angolokat nem büntetik, de Schumit minden szarért, amiért visszajött...ha Hamilton-Massa esete versenybaleset volt, a Schumi-Koba eset méginkább..rohadjanak le ez a véleményem...amúgy simán gyorsabb volt Rosbergnél az öreg megint...
  • a.carkey
    Ne felejtsd el, hogy a csapat hibája miatt volt esélye Webbernek odaérni Vettel mögé. Azt se, hogy bár Vettel ment el elsőnek a startnál, Webber kapott kedvezményeket, pl. korábban mehetett be a boxba, meg ilyenek. Korábban a Mekinél is volt egy szabály: aki az első kanyarba befordul, az a kedvezményezett a versenyen. Hakkinen és Coulthard, Kimi és Coulthard alatt ez működött. A Ferrarinál szintén így van: ott sem Alonso rovására szoktak kedvezni Massának. (A Schumacher ERAt már nem is említem.) A Renaultnál is Alonso javára kedveztek Fiscoval szemben. És ez akkor csak három csapat. Webber mehet a Mercihez pl. Ott sincs csapatsorrend.
  • Totti5
    Júeszesz Enterprájz Keptön Zsán Lük Pikárd volt.
  • Zoli007
    Szerintem inkább Ben Kingsley.
  • WNW
    Marmint ora gondoltal... Kicsit tobb, mint facepalmos szinesz..:)
  • LeventeV
    a facepalmos színész volt a rajt előtt a tv-be? nem figyelte valaki?
  • Minstrel
    én megadom :) de van aki nem bír várni és pont láttam múltkor, hogy itt szokott lenni
  • Laceee
    http://formula.hu/hirek/153/383/56060/megegyezes-szuletett-a-diffuzorrol
  • Totti5
    Madj 11kor torrentről rendes minőségben, vagy pár órával később HDban... meg kell adni a módját.
  • Totti5
    " Az ausztrál versenyző "négy vagy öt alkalommal" kapott olyan üzenetet, amiben arra kérték, ne támadja Vettelt, de úgy döntött, ellenáll. Arra a kérdésre, milyen érzés csapatutasítást kapni, úgy felelt: "Nem értek vele egyet, egyáltalán nem. Ez a válasz a kérdésre.""

Érdekes, a Ferrari is ezt játszotta anno MSC-vel hogy hiába vezette toronymagasan a VB-T, Barinak át kellett adnia a győzelmet... amikor már nem tudják hol a határ annyira jól állnak...
  • Minstrel
    Top Gear stream ma 21.00-kor itt!
  • applecomputers
    nem értem mit lihegtek ezen, 4. helyért ment a fight, egy 95%-ban eldőlt vb-n.
  • Laceee
    Milyen rossz is lett volna, ha próbál tenni valamit azért, hogy ne üsse ki a másikat, ő egy másik szinten versenyez...
  • Laceee
    A mondatod addig érdekes amíg nincs ott a HA utána már nem ér semmit...
  • bardocz
    Nem vezettem még hóban, a megforgást, vagy az ellenkormányzást?
  • bardocz
    Ja, mert az sokkal jobb lett volna, ha beleforog, és mindketten kiesnek^^
  • Laceee
    Csak nem akkor amikor félig benne vagy egy másik autóban..., vagy az nem szempont, hogy más is van a pályán ?