FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akkor mi Ralf Scumacher, Trulli vagy Heidfeld? Amator hetvegi hobbyautosok?
http://gaborszantai.co.uk/
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Webber-nek van talán 1 is utolsó esélye, hogy VB legyen és mindenáron az is akar lenni
amúgy ugyanolyan tehetségtelen, mint Jacques Villeneuve
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
teljesen reális ez így
olasz digók...
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ha elmennek egymás mellet (Webber-Vettel), Webbernek úgy kellett volna bevenni a kanyarokat ahogyan Hamilton, amikor még vele meccselt (Hami-Webber) a futam elején
akkor Hami ráesett mindíg szinte a RBR-re, ez könnyebben ment volna a 2db RBR-nek, de nem így lett, elkrták 😛
mint mondtam mindketten hibásak, Vettel türelmetlen volt, Webber meg figyelmetlen, nem figyelte a másik autó mozgását, gondolom mindketten másra számítottak, hogy engedékenyebb a csapattárs
történet vége
#hhwnd
(forras: formula1.com)
http://gaborszantai.co.uk/
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Saor Alba
de illusztrációt is kérünk.
hogy a következõ kanyarkombinációban pontosan mit is keressek arra vonatkozóan, hogy Webbernek ebben a szituban arrébb kellett volna mennie, vagy el kellett volna engednie Vettelt..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Saor Alba
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
NEM kellett.. Webber azon az íven megy, amelyik neki tetszik... Konkrétan tök egyenesen.
Jaa, hogy Vettelnek is az tetszett meg...<#zavart2>#zavart2>
bezzeg ha kimi csinálta volna ezt
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Na errol van szo. Lehet ezt profin is.
Saor Alba
szimulátorral játszottál már?
ha Vettel eltud menni Webber mellett, gondolom nem olyan hülye, hogy egyenesen menjen tovább mikor egy elég éles bal kanyar jön amiben minnél kevesebb tempót akar veszteni, ezért húzódott jobbra felé, hogy legalább az ideális ív közelében legyen ahogy Webbernek is ezt kellett volna tennie de hát mind1, így alakult
#hhwnd
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Hamilton arra számít hogy VERSENYBEN!! Button nem fogja megpróbálni megelõzni amikor sokkal gyorsabb volt, mint Hamilton.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Max. rohogve elment volna mellettuk ahogy tortent.
Saor Alba
Spiczi kollégával arra jutottunk hogy nem jutott el Button agyáig a csapatutasi információ, miszerint spóroljatok mind2en a benyával.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
majd idõvel leülepedik az esemény kb 2nap
végülis mindketten hibásak fifti-fifti arányban, Haminak kedveztek így, gondolom elõbb utóbb úgyis megelõzte volna õket de így tettek egy szívességet neki 😛
itt senki se hivatásos elemzõ gondolom én, ez csak sima fórum a sok közül ahol bárki elmondhatja, hogy õ hogy gondolja a látottakat
#hhwnd
ki ne találd már hogy Webber mnt neki Vettelnek az isten áldjon már meg!!
Egyenesen haladt, a kis nyomi meg ráhúzott, de most írom ezredszer..
Teljesen laikuskent irom ezeket, nem tehetem meg? <#rolleyes>#rolleyes> Most nem fogom minden mondatomhoz hozzatenni hogy szerintem... Ez egy forum, eszmecsere talaltak ki nem? Ha annyira profinak tartod magad, a retekklubban a helyed... 😄DD
Saor Alba
figyi..
de tényleg..
Vettel itt 2 dolgot csinálhatott volna:
1. hosszabb féktávot vesz
2. nem erõlteti és visszalassít Webber mögé.
ugyanis:
sehol nincs leírva az ha valakit az elsõ helyen támadnak, legyen az csapattárs vagy maga Börni bá, annak helyet kell hagyni, amíg meg nem elõzte. Vagy h nem védheti a pozíciót. Vettel szerinted megelõzte Webbert?? Akkor övé volt a lehetõség hogy megmutassa milyen ügyesen tud kanyarodni balra.. mondom BALRAAA!!!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
csak webber itt nem szorított ki senkit -egyenesen ment tovább- csak azt akarta elérni hogy a köv balos kanyarban vettel jól elfékezze magát
wéber gyerek mondta jól: itt az elejét webbert ba**ta el a végét meg vettel .. verseny volt nem jótékonysági fogadás
Saor Alba
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
Vettel el akarta venni Webber-tõl a visszatámadás lehetõségét, és nekiment. Webber nem szorított senkit sehova..tudta õ hogy jó helyzetben van a visszatámadásra..és vissza is támadt volna...az elsõ helyért meccseltek.
Vettel sztem hiába mutogatott, hunyó.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
valaki védi a vezetõ pozícióját..
E helyett jobban izgatta hogy a csapattarsa veletlenul se elozze meg...
Saor Alba