FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Villeneuve tehetsegtelen?
Akkor mi Ralf Scumacher, Trulli vagy Heidfeld? Amator hetvegi hobbyautosok?

http://gaborszantai.co.uk/

Jacek
Vege azert eros volt kicsit😄

Kit--Kat
Na iylenekkel ne dobálózzunk, jó?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Mit mondott..?

MaSzKa
mindketten hibásak, mert egyik se akart engedni a másiknak

Webber-nek van talán 1 is utolsó esélye, hogy VB legyen és mindenáron az is akar lenni

amúgy ugyanolyan tehetségtelen, mint Jacques Villeneuve

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
Pont olyan a Ferrari amilyennek lennie kell és mindig is volt
teljesen reális ez így

olasz digók...

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

allock
olyanra nincs idõm 😄

ha elmennek egymás mellet (Webber-Vettel), Webbernek úgy kellett volna bevenni a kanyarokat ahogyan Hamilton, amikor még vele meccselt (Hami-Webber) a futam elején

akkor Hami ráesett mindíg szinte a RBR-re, ez könnyebben ment volna a 2db RBR-nek, de nem így lett, elkrták 😛

mint mondtam mindketten hibásak, Vettel türelmetlen volt, Webber meg figyelmetlen, nem figyelte a másik autó mozgását, gondolom mindketten másra számítottak, hogy engedékenyebb a csapattárs

történet vége

#hhwnd

(forras: formula1.com)

http://gaborszantai.co.uk/

az a gond h megszoktátok már h Webber a hibás mindenért, pedig ez nem elsõsorban az õ hibája volt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Solten
Hat a Youtube-on is megoszloak a velemenyek azzal kapcsolatban hogy ki is a hibas... <#alien>

Saor Alba

nna akkor ezt fejtsd ki...

de illusztrációt is kérünk.

hogy a következõ kanyarkombinációban pontosan mit is keressek arra vonatkozóan, hogy Webbernek ebben a szituban arrébb kellett volna mennie, vagy el kellett volna engednie Vettelt..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

allock
a válasz az utánna következõ kanyarkombinációkban keresendõ

#hhwnd

Solten
Nem ertem miert nem lehet kulturaltan, ertelmesen megbeszelni a tortenteket. A szemelyeskedok/okoskodok masszanak vissza oda ahova valok: link. Thx.

Saor Alba

Totti5
Nem volt elõtte, max mellette és nem volt ideális pozícióban. Vettel a lehetõ legrosszabb helyen volt, de ez látszott már akkor amikor ott próbálkozott.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

de MIÉRT KELLETT VOLNA??

NEM kellett.. Webber azon az íven megy, amelyik neki tetszik... Konkrétan tök egyenesen.

Jaa, hogy Vettelnek is az tetszett meg...<#zavart2>

Firerock
már megint hülyeségeket írsz ostoba barátom😊
bezzeg ha kimi csinálta volna ezt

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gercse
és közben reagáljon az elõtte lévõ versenyzõ mozgására...ez nem sikerült

Solten
"Ugyan mar. pont az utana kovetkezo mclaren csata mutatta hogy hogyan kell lekovetni a masik mozgasat"

Na errol van szo. Lehet ezt profin is.

Saor Alba

allock
egy a lényeg, csapattárs vagy sem bárki lecsapott volna erre az alkalomra ha a kocsik ugyanazok szinte, más kérdés, hogy ki merte volna így bevállalni

szimulátorral játszottál már?
ha Vettel eltud menni Webber mellett, gondolom nem olyan hülye, hogy egyenesen menjen tovább mikor egy elég éles bal kanyar jön amiben minnél kevesebb tempót akar veszteni, ezért húzódott jobbra felé, hogy legalább az ideális ív közelében legyen ahogy Webbernek is ezt kellett volna tennie de hát mind1, így alakult

#hhwnd

Firerock
igaz

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5
Fékezett volna, ha Vettel nem löki ki, amikor jön a féktáv. Lehet hogy õ sem ideális íven veszi, de védekezett és amikor valaki védekezik akkor nem mindig megy az ideális íven, mert elsõsorban az a lényeg hogy védje a pozícióját.

Kit--Kat
Jó kezdésként valaki mondjon már egy olyan szitut amikor Webbert valaki megtudta elõzni anélkül, hogy kavicságyat vagy boxot látogatott utána.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ugyan mar. pont az utana kovetkezo mclaren csata mutatta hogy hogyan kell lekovetni a masik mozgasat. Foleg csapattarsak kozott! Igen webber megakarta csinalni hogy vettel kifekezze magat a kanyarbol, de ha elotte van mar ennyivel akkor azert szerintem neki kene "alkalmazkodni" a helyzethez mivel o lat tobbet abbol hogy hol a masik. Ha valaki elotted autozik figyelembe kell venned hogy mit csinal. Mint ahogy nem vehetsz ugyanolyan fektavot sem ha elotted autozik valaki stb... ez ugyanolyan dolog mintha valaki haturrol rafutna a masikra mert nem veszi figyelembe hogy 50 meterrel hamarabb fekez. Webber mar nem vedte a poziciot..maximum visszavehette volna!

250fölött valszeg nehéz két ellenfélre koncetrálni.. talán ezér

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Norbi1990
De nem értem a mekiseket sem 😄
Hamilton arra számít hogy VERSENYBEN!! Button nem fogja megpróbálni megelõzni amikor sokkal gyorsabb volt, mint Hamilton.
Ulvar
De ér <#beka3>! Hisz ugyanazokat a szabályokat alkalmazzuk 😄. ( én 4éve )

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Solten
Azt is irtam, (lasd lejjebb) hogy Webber viselkedese felfoghato pozicio-vedeskent is. Csak nem tudom hogy akarta bevenni full gazzal igy a kovetkezo balost, mert mogottuk jott nagy tempoval Lajos.

Max. rohogve elment volna mellettuk ahogy tortent.

Saor Alba

Ulvar
Másik kérdés az az hogy mi van a McLarennél? Mi volt ez a nagy elõzgetés.

Spiczi kollégával arra jutottunk hogy nem jutott el Button agyáig a csapatutasi információ, miszerint spóroljatok mind2en a benyával.

szimulátor nemér b3 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Jacek
Volt egy masik futam is?😊az hogy nem ad tobb helyet ok, de megy egyenesen Vettel rahuz(webber meg sem mozdul) es o a szabalytalan? mivan bazze? Vettel keszen van agyilag ennyi a tortenet!!!!!

Ulvar
[!felteszi a kezét szmájli]

allock
egyetértés úgy sem lesz, ez a jó ebben a fórumban 😄
majd idõvel leülepedik az esemény kb 2nap

végülis mindketten hibásak fifti-fifti arányban, Haminak kedveztek így, gondolom elõbb utóbb úgyis megelõzte volna õket de így tettek egy szívességet neki 😛

itt senki se hivatásos elemzõ gondolom én, ez csak sima fórum a sok közül ahol bárki elmondhatja, hogy õ hogy gondolja a látottakat

#hhwnd

Totti5
Fejtsd ki hogy miért van az úgy amit írsz, mert mi nem ismerjük azt az autósport szabályt ami alapján Webbert elitéled.

tegye fel a kezét aki autóversenyzõ? 😊

nemigaz itt mindenki fogósmûtétes??

ki ne találd már hogy Webber mnt neki Vettelnek az isten áldjon már meg!!

Egyenesen haladt, a kis nyomi meg ráhúzott, de most írom ezredszer..

Solten
Akkor magadnak is felteheted ezt a kerdest.

Teljesen laikuskent irom ezeket, nem tehetem meg? <#rolleyes> Most nem fogom minden mondatomhoz hozzatenni hogy szerintem... Ez egy forum, eszmecsere talaltak ki nem? Ha annyira profinak tartod magad, a retekklubban a helyed... 😄DD

Saor Alba

úúúbazz ha leírhatnám ami legelõször az eszembe jutott....

figyi..

de tényleg..

Vettel itt 2 dolgot csinálhatott volna:

1. hosszabb féktávot vesz

2. nem erõlteti és visszalassít Webber mögé.

ugyanis:

sehol nincs leírva az ha valakit az elsõ helyen támadnak, legyen az csapattárs vagy maga Börni bá, annak helyet kell hagyni, amíg meg nem elõzte. Vagy h nem védheti a pozíciót. Vettel szerinted megelõzte Webbert?? Akkor övé volt a lehetõség hogy megmutassa milyen ügyesen tud kanyarodni balra.. mondom BALRAAA!!!

b-type
Ez nincs így, nem az számít kinek az autójának az orra van elõrébb..a pozíció akkor van meg ha teljes egészében elé kerül...

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Aki nem ért az autó versenyezhez az miért nézi, és miért elemzi? nem bántás, csak hülyeséget írsz.

"Normalis elozoseknel az szoritja kifele a masikat aki elorebb van"
csak webber itt nem szorított ki senkit -egyenesen ment tovább- csak azt akarta elérni hogy a köv balos kanyarban vettel jól elfékezze magát

wéber gyerek mondta jól: itt az elejét webbert ba**ta el a végét meg vettel .. verseny volt nem jótékonysági fogadás

Solten
Ahogy a kepen is latszik, elegge meg volt verve, Vettel hatso kereke Webber elsojenel van, csak szabalytalanul tudta megallitani Vettelt.

Saor Alba

allock
azaz? Vettel átvette a vezetést egy fél autóhosszal, így már õ védi a pozicióját

#hhwnd

Ez egyértelmûen Vettel hibája, helye volt és mégis behúzta, ez innentõl kezdve az õ sara.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

b-type
Messze ellenvéleményen vagyok, Vettel ráhúzta az autót Webber-re...hogy miért? mert nem akart a poros íven fordulni. Rászaladt Webber-re mert a verseny ezen szakaszában gyorsabb lett, aztán megfogta Webber-t és megpróbálta megelõzni, de egy elõzés akkor van befejezve ha elé tudott kerülni...mert simán lehet hogy a másik a felgumizott ideális íven körbeautózza...pláne itt, ebben az S-ben ahol Button megmutatta hogy az elsõ kanyar külsõ íve a másik kanyar belsejét adja.
Vettel el akarta venni Webber-tõl a visszatámadás lehetõségét, és nekiment. Webber nem szorított senkit sehova..tudta õ hogy jó helyzetben van a visszatámadásra..és vissza is támadt volna...az elsõ helyért meccseltek.
Vettel sztem hiába mutogatott, hunyó.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

<#csodalk>

hat webberrol mar reg kiderult hogy mekkora egy gyoker. de ezt mar tudnia kene midnen pilotanak, ezert sem ertem vettel miert gondolta, hogy majd a nagywebber arrebb megy az o kedveert.

hihetetlen mi? hogy autóversenyben ilyesm elõfordul...

valaki védi a vezetõ pozícióját..

Hat szamomra nem kerdeses h webber a ludas ebben az ugyben..amilyen multja van. Nem egy fereg anti fairplay megmozdulasa volt mar vedekezokent. Allandoan ezt csinalja szoritja lefele a masikat. Tobbszor eloztek mar meg a fuvon mint aszfalton. Vettel mar poziciot fogott, elorebb volt! webbernek menni kellett volna kulso ivre mar. Normalis elozoseknel az szoritja kifele a masikat aki elorebb van, nem az aki hatrebb. Szerintem siman meg kelett volna buntetni.

Solten
Webber szvsz azert balf@sz mert oriasi volt a tempojuk, mar reg kellett volna neki is huzodnia jobbra ha be akarja venni a kanyart:

E helyett jobban izgatta hogy a csapattarsa veletlenul se elozze meg...

Saor Alba

Totti5
Én nem láttam hogy bárhova is odakényszerítette volna. Õ akarta balról, ahol nem lehet, csak akkor ha Webber elengedte volna.