FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
(Kitaposta a belet valami exDaewoo-Chevrolet csodanak a versenypalyan)
Saor Alba
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ezt most is csak bizonyította.
Mint versenyzõ sosem voltam különösebben oda érte, bár mindig a mezõny elsõ felébe raktam tudás alapján és bár tavaly azért nem ájultam el tõle, de bebizonyította idén, hogy helye van a világbajnokok között mindenképp.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Sajnos lemaradtam a tegnapi futamról, csak a 2 nagy "showt" láttam.<#szomoru1>#szomoru1>
Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ez egy kúrvanagy sakkjáték amibe mi halandók soha a büdös életbe nem fogunk belelátni..
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nem tudom miért kell lehúzni Vettelt.
Ha nem szaródik el alatta annyiszor a verda 3 gyõzelemmel toronymagasan vezetné a VB táblát.
Komolyan nem ismeritek az F1 oldalakat vagy szelektalva olvastok??????????????????????????
Vettel motorja maximumon ment Webber-el meg letekertettek uzemanyag kimelo modba😄😄 ev elozese azta kurva😄😄😄:
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
De legalább azt nem lehet mondani Vettelre, hogy csak vonatozna és a pontokat számolgatja.
csak Kit-Katre,Maszkára és a fanatkus utálókra,hülyeségeket beszélõkre
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
hol itt írtam olyat, hogy utálom?
#96344 szerintem nem erre akartál válaszolni
ha valamirõl komolyan akarsz beszélni akkor ne az emese szöveggel gyere, mert már az óvodában is tudnak jobbat kitalálni
a másik meg, hogy monoton már, már mindenki ezt nyomja és unalmas is
ha neked még mindig ez a trendi akkor gratulálok hozzá
közelítesz az Brit 18 éves lányokhoz 18 akiknek átlagosan 200 szónál megakadt a szókincsük
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______