182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Es neked mi kozod van ahhoz, hogy ki mikor es hany hozzaszolas utan ir ide ? -
És neked mi közöd van a témához, mert ha jól látom az utólsó 200hsz közt egyszer nem láttam a nevedet és semmi hozzáfűzni valód sem volt a hétvégi versenyhez vagy az azóta vitatott témákhoz, szóval tégy egy szivességet... -
G_ArchAngel #113453 A kérdésednek? Szerintem semmi, így felesleges volt feltenni.
A listán szereplő autókat pedig F1 pilóták is vezették, többek között a hétvégi műsorban Vettel. -
Ennek mi köze a topic címéhez? -
No végre!
-
a zonda miért nem került fel? -
Úúúú, picit félre néztem, azt hittem a Vetteles videóra írtad.... -
Stig:) -
Pontosan, csak utcai autók kerülnek fel rá véglegesen.
Sorrend:
1:15.1 – Ariel Atom 500
1:16.2 - McLaren MP4-12C
1:16.8 – Bugatti Veyron SS
1:17.1 – Gumpert Apollo
1:17.3 – Ascari A10
1:17.6 – Koenigseggisseggggnignigsegigisegggg CCX (with Top Gear Wing)
1:17.7 – Noble M600 (cold)
1:17.8 – Pagani Zonda Roadster F Clubsport
1:17.9 – Caterham Seven R500 (cold tyres)
1:18.3 – Bugatti Veyron
Futottak, de nem kerülhettek fel:
0:31.2 – BAE Sea Harrier
0:59.0 – Renault R24 Formula One car (Wet)
1:08.5 – Pagani Zonda R
1:08.6 – Aston Martin DBR9
1:10.6 – Caparo T1
1:10.7 – Ferrari FXX (Driven by Michael Schumacher on slick tyres) -
szerintem mert csak utcai autók kerülnek fel, az r meg pályaautó :) -
Azt kivezette? -
Pagani Zonda R 1:08-as ideje az hova lett a lista éléről? -
Kioktatja Hamiltont XD -
3:26-tól :DDDDDD
-
biztonsági öv nuku de lényeg a nyakvédő :D -
Alonso lemaradt a buszrol. 
-
IXEMGabeo #113439 ja, ha arra gondolsz csak törökben hibázott méghozzá amikor Petrovval koccant, viszont Valenciába vétlen volt... -
Vagy mert futamonként átlagban kétszer száll bele az előtte lévőbe. -
IXEMGabeo #113437 erről jutott eszembe mekkora poén h a róla elnevezett kanyaron fog versenyezni:D -
Azért büntették meg, mert német. -
páff :D -
Blick:
"A Német Nagydíj után a versenybíróság azzal magyarázta Michael Schumacher 3 stop & go büntetését, hogy az egykori világbajnok többször kiszélesítette a róla elnevezett kanyart, és ez méltatlan az F1 szellemiségéhez. Továbbá nyomatékosan figyelmeztették a német klasszist, hogy amennyiben a soronkövetkező hungaroringi futamon nem köszön előre sapkalevétellel Rubens Barrichellonak, akkor két versenyre szóló eltiltást is kaphat."
-
Vissza néztem race editet. Baromi jó futam volt, be ugrott :D Vettel hogy meg lékelte Buttont :D 1ik kedvenc pályám, biztos idén is jó lesz. -
7. lett a 21. helyről rajtolva,nagy futama volt az biztos -
Nem emlékszem most így rá a futamra. Hogy alakult a sorsa? :D -
Jó fej:) és nem meglepő a köre sem... :)
-
Azért én megvárnám Spat. Tavaly MS ott rajtbüntivel indult ... -
hmhm...
"Esélyes volt még a rubik kocka, magyar zászló és Túró Rudi ihlette overall is, de végül nem a piros pöttyös lett az igazi..." -
A teljes realitás talaján maradva a legjobb helyezés amit elérhetnek az a 7. hely, ha minden összejön és a kis csapatok nem kapnak el egy erős hétvégét. Tegnap Rosberg 6. lett, előtte volt a 2. RB, 2 Ferrari és ha Button nem esik ki akkor a 2 Meki is. -
Persze, de ha elöl lesz valami ,amibe ki esik 1-2 sztár (kanadát hozom fel megint, Alonso ki esett, Button hátra csúszott, ilyesmire gondoltam) akkor már sokkal jobb esélyei vannak :) És hát f1-be mindig történhet valami ilyesmi. Vagy eső bolondítja meg őket, és jókor megy kereket cserélni...
1 szóval reménykedek. Még abban is, hogy ne csak jövőre lássuk utoljára, én még 2-3 évig elnézném... -
Mert képes lenne rá.
igen,csak az autója nem megy,és idén nem is fog,szezon felénél járunk,drasztikus fejlesztések már nem lesznek,mostmár max a századokkal szórakoznak a mérnökök,de a mercinek nagy a lemaradása a ferrarihoz képest is,nagyon nehéz lesz top6-a jutniuk is -
Kanadába hány körig is ment a 2. helyen? Arra próbálnak célozni, HA jól össze jönne minden. Mert képes lenne rá. Csak hát büntikkel nem fog. De legalább már nem zabálja el a merga a gumikat, ez már nagy lépés! Még szerencsére van pár futam, év vége felé remélem sikerül top6, de inkább top4-be be kerülnie. Jól jönne neki 1 dobogó, én szorítok neki! -
Nem tudom mit néztél az elmúlt években de a Merci még a dobogótól is fényévekre van nem hogy egy győzelemtől. -
ez a Merci ennyire elég,ha nagyon kijönne a lépés MS-nek,fasza beállítások,ő is élvezi a pályát,akkor is max top 6 lehetne,körönként legalább 1-1.3 mp-re vannak az RB-től időmérőn,ami futamon csökken,de nem nagyon tudnának lemenni 6 tized alá,körönként 6 tized meg nagyon sok -
G_ArchAngel #113421 Sajnos olyan, mintha Butonnal egyutt kaptak volna egy korhazban Raikkonen verebol, mert tenyleg benne volt az oregben a Top6 tegnap. -
Picsába ...
*elmosolyodtam -
Amikor Schumit megbüntették, akkor azonnal elmosojodtam, hogy ha esetleg Hamilton hibázna, na őt tuti nem büntetnék meg. Megmagyaráznák, hogy miért nem, de nem büntetnék meg. Megj. eléggé észrevehető, hogy ha MS jól megy, jó pályája következik, akkor vagy büntivel indul a versenyen, vagy ott szed össze valami büntit, neki mennek, ill. ő tör. Arra tippelek, hogy ha 1x lenne egy olyan pálya, ahol nem jön neki közbe semmi, és ahol ő is jól ment anno, szereti és érzi, akkor akár nyerhetne is. Ring, Spa, stb. Minél előbb, mert ha 1x bejön neki, utána menni fog tovább. -
szombat-vasárnap végig melóztam,felvettem ugyan az időmérőt meg a futamot is,de elég volt ide benéznem,és rájöttem fölösleges kibaszni az életemből másfél órát. de a GP3-as futamok isteniek voltak,a britek ott nagyon kitettek magukért
-
Szerintem ezt versenybalesetnek nézték, és ebből a kamerából inkább Buemi fordul bele Direstába mint Diresta takarítja el, főleg hogy a kanyar előtt már mellette volt együtt veszik a féktávot... Buemi nem figyelt szerintem. Jó lenne belső kamerából látni az lenne a tiszta.
-
Nem is volt vizsgálva se, igen. Tiszta hülye az FIA.