FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
Ez a gyorsított felvétel nagyon gagyi😄
desigo

jófej<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo

azért itt is ideges😄

2006 Monaco

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gibson9
Webber is kibaszta a kormányt, mint Monacoban Barrichello 😄

hopsz tényleg ez Fuji😊 szépen lezúzta😄

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bogyo5
Neeee XD ehez aztán kellet képzelõerõ😄

MR ME
ez kész 😄DDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nekem a Horner-Newey párbeszéd tetszik nagyon😄😄😄 az nagyon el lett találva

shumika
hátt ez naon nagy!!! kb így lehetett 😄DDDDDDDDD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

gibson9
😄DD

Soot, ki kellett volna ugrania a kocsibol, es voros szonyeget teriteni Vettel ele.. Jaja...<#crazya><#bee1>

desigo
nem 200-al kellett volna tötymörögnie...
Ez tetszik..: "Mark Webber helyében én is ki lennék borulva. A durcás csapattársam 300 km/órás tempónál egyszerûen rám húzza a babakocsi kormányát........" <#buck>

Dietrich
Váratlan fordulat: minden motor jöhet az IndyCarba!

Kérdés ki csatlakozik a Hondához... VW-ék megmondták, ha nekik tetszõ lesz a formula, akkor jönnek. Hát nekik tetszõre csinálták!

Ez csak azért érdekes mert az FIA felé is megfogalmazta a VW milyen motorokat vezessenek be (egységes világmotor)..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
Button is lovag lett...

shumika
bazki!! xD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

vdapat?<#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

shumika
"A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT." amikor nem No.1 akkor azt mondja a kocsi volt a hibás ekkor a vdapat akkor webber etc.

Magic Boy
Nem tudom, hogy kitõl származik az az idézet, de hogy nem Vetteltõl az biztos.

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

shumika
Az aláírásod végére oda írhatnád idézõjelbe hogy Sebastian Vettel

Magic Boy
Önreklám. <#banplz>

A GYÕZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Totti5
ban

Üdv: www.f1fanatic.atw.hu ez az én oldalam, kicsit eltér az átlagostól:
itt krediteket is lehet gyûjteni, ha regisztrálsz és online dolgokat venni (honlapon részletes tájékoztató) ja és hírek, futamelemzések is vannak 😄
ja és Kubica is...õ volt itt a legutóbbi gyõztes...Hamilton pedig aznap csinálta élete legnagyobb baromságát amikor vakegér volt és belement Kimibe, húú de szidtam akkor is😛😄 tiszta amatõr hiba volt ezt kár tagadni...

Totti5
Inkább legyen olyan csata végig mint ami most volt, többet nem is lehetne kívánni egy versenytõl. Ha ennyire egy szinten lesz ott is a Meki és az RB akkor jó kis futam lehet. Hamilton nagyon jól szokott ott menni.

királyság jön a kedvencem Montreal😊 na ott tuti SC lesz<#taps><#eljen>

Jacek
el kene gondolkozni....

Nightt
En Vettel fan vagyok, dehibazott es nem vedem ot, mert a tenyek makacs dolgog😊

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

a vettelesek szidkozódnak fõként hogy webber miért nem húzodott le, miért merte védeni a pozícióját, én nem bánom hogy kiesett legalább Alo kapott +1 pontot 😉

Nightt
<#eljen>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Nightt
Igen es ebben hibazott, amit o is bevallott😊 Ennyi, ezt nem kell tulragozni sztem.

ja, de õ mégis jobbra húzódott...

Nightt
Jo helyen probalt elozni es meg is lett volna, csak egyszeruen nem kellett volna jobbra huzodni!

ja, hát akkor miért ott próbált elõzni?

HunnernesKonge
kifli
úgyértem hogy verseny tempóban nem lehet bevenni 😊
Nightt
Be lehet, csak lassabban, ezzel minden elozni keszulo pilotanak szamolnia kell!

dehogynem, csak lassítani kell..

kifli
ez így szép és jó, csak jött a kanyar, amit onnan, ahol õ volt, nemigen lehet bevenni.
Nightt
Egyertelmu, h Vettel ezt elszurta... Siman meg lett volna az elozes, anelkul, h jobbra huzodik. Az mas kerdes, h Webber lehetett volna kicsit engedekenyebb a csapattarsaval, de szabalyosan vedte a poziciojat!

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"