FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
Japán autók?
te valami álomvilágban élsz
Honda kiszált az F1-bõl és a Toyota is

ráadásul utóbbinak világbotránya van rengeteg autó visszahívása miatt is
ez az ára, hogy nyereségességnek

minõséget gyártani és még nyereségesek is legyenek az már nem megy nekik

amúgy milyen Japán autós sport sikerrõl tudsz beszámolni?

Pikes Peak-en kívül

a Formula 1 szerinted mibõl alakult ki?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
És ma hol vannak a német autók?<#nyes>
Meg hol vannak a világ autói a japánokhoz képest? És ez megint hogy jön a F1-hez?
MaSzKa
A Mercedes meg az Auto Union is csinálhatna bõven egy ugyanekkorát

az 19x században hol volt a Ferrari?

a 2vh elõtt csakhogy tudatosítsam bennetek sehol nem voltak az angol meg az olasz autók se a német autókhoz képest

Ulvar
1979 #11

asszony csinált saját kézzel rajzot róla 😊

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

nonicks
1972-es szerintem a legjobb 😛

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

60-as évek vége és a 70-es évek eleji Ferrarik nekem nagyon bejönnek!!! fõleg a cápa nagyon tetszik...ezenkívûl sztem a 70-es, 80-as évek Ferrarik nem tetszenek keskenyek, rövidek, a 90-es évek elmegy, viszont a 2006-os, 2007-es,08-as modell nagyon tetszik

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nearo
Najó, ha valaki be tudja szúrni nagyban...
http://9gag.com/gag/24886/

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

nearo
hmm

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

PLaci
Most megy a retekklubbon a tengerparti autózásról a riport, és a felvételekrõl jól kivehetõ, hogy az a siklóernyõs nem véletlenül volt ott, az is kamerázott.

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

bakkerman
hehe,rátolt egy csúfságot másszára 😊) helyes!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Dietrich
miután az F1-be bevan fagyasztva a motorfejlesztés jó elõre készülni mit houzhat a jövõ.
1.6 literes turbókat etanollal azaz globális versenymotort?
Mi is ez a Globális Versenymotor?

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

MaSzKa
Rossi szívesen vezetné a harmadik Ferrarit
2010.06.05, szombat 06:56

A 9 szeres motorkerékpár világbajnok Valentino Rossi továbbra sem mondott le arról, hogy egyszer a Formula-1-ben versenyezzen.

A többszörös olasz bajnokot már régóta kapcsolatba hozzák a Ferrari csapattal, amely az utóbbi években már többször is teszt lehetõséget biztosított a népszerû motorkerékpár versenyzõnek.

A 31 éves Rossi legutóbb a La Gazzetta dello Sportnak fejtette ki elképzeléseit, amely szerint õ a legszívesebben két erõs Ferraris csapattárs mellett a harmadik autót szeretné elfoglalni a Formula-1-ben.

„A Yamahához hasonlóan a Ferrarinak is egy erõs csapatra lenne szüksége, Alonso mellé szerintem Vettelt kellene leigazolniuk. Amennyiben ez lehetséges lenne, a harmadik autót pedig magamnak szeretném” – nyilatkozta a „doktor

pont most törte szét a lábát

bardocz
Ez a gyorsított felvétel nagyon gagyi😄
desigo

jófej<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo

azért itt is ideges😄

2006 Monaco

gibson9
Webber is kibaszta a kormányt, mint Monacoban Barrichello 😄

hopsz tényleg ez Fuji😊 szépen lezúzta😄

Totti5

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Bogyo5
Neeee XD ehez aztán kellet képzelõerõ😄

MR ME
ez kész 😄DDDDDDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

nekem a Horner-Newey párbeszéd tetszik nagyon😄😄😄 az nagyon el lett találva

shumika
hátt ez naon nagy!!! kb így lehetett 😄DDDDDDDDD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

gibson9
😄DD

Soot, ki kellett volna ugrania a kocsibol, es voros szonyeget teriteni Vettel ele.. Jaja...<#crazya><#bee1>

desigo
nem 200-al kellett volna tötymörögnie...
Ez tetszik..: "Mark Webber helyében én is ki lennék borulva. A durcás csapattársam 300 km/órás tempónál egyszerûen rám húzza a babakocsi kormányát........" <#buck>

Dietrich
Váratlan fordulat: minden motor jöhet az IndyCarba!

Kérdés ki csatlakozik a Hondához... VW-ék megmondták, ha nekik tetszõ lesz a formula, akkor jönnek. Hát nekik tetszõre csinálták!

Ez csak azért érdekes mert az FIA felé is megfogalmazta a VW milyen motorokat vezessenek be (egységes világmotor)..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

http://gaborszantai.co.uk/

desigo
Button is lovag lett...

shumika
bazki!! xD

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

vdapat?<#idiota>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

shumika
"A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT." amikor nem No.1 akkor azt mondja a kocsi volt a hibás ekkor a vdapat akkor webber etc.

Magic Boy
Nem tudom, hogy kitõl származik az az idézet, de hogy nem Vetteltõl az biztos.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

shumika
Az aláírásod végére oda írhatnád idézõjelbe hogy Sebastian Vettel

Magic Boy
Önreklám. <#banplz>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Totti5
ban

Üdv: www.f1fanatic.atw.hu ez az én oldalam, kicsit eltér az átlagostól:
itt krediteket is lehet gyûjteni, ha regisztrálsz és online dolgokat venni (honlapon részletes tájékoztató) ja és hírek, futamelemzések is vannak 😄
ja és Kubica is...õ volt itt a legutóbbi gyõztes...Hamilton pedig aznap csinálta élete legnagyobb baromságát amikor vakegér volt és belement Kimibe, húú de szidtam akkor is😛😄 tiszta amatõr hiba volt ezt kár tagadni...

Totti5
Inkább legyen olyan csata végig mint ami most volt, többet nem is lehetne kívánni egy versenytõl. Ha ennyire egy szinten lesz ott is a Meki és az RB akkor jó kis futam lehet. Hamilton nagyon jól szokott ott menni.

királyság jön a kedvencem Montreal😊 na ott tuti SC lesz<#taps><#eljen>

Jacek
el kene gondolkozni....

Nightt
En Vettel fan vagyok, dehibazott es nem vedem ot, mert a tenyek makacs dolgog😊

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

a vettelesek szidkozódnak fõként hogy webber miért nem húzodott le, miért merte védeni a pozícióját, én nem bánom hogy kiesett legalább Alo kapott +1 pontot 😉

Nightt
<#eljen>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Nightt
Igen es ebben hibazott, amit o is bevallott😊 Ennyi, ezt nem kell tulragozni sztem.