FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
te valami álomvilágban élsz
Honda kiszált az F1-bõl és a Toyota is
ráadásul utóbbinak világbotránya van rengeteg autó visszahívása miatt is
ez az ára, hogy nyereségességnek
minõséget gyártani és még nyereségesek is legyenek az már nem megy nekik
amúgy milyen Japán autós sport sikerrõl tudsz beszámolni?
Pikes Peak-en kívül
a Formula 1 szerinted mibõl alakult ki?
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Meg hol vannak a világ autói a japánokhoz képest? És ez megint hogy jön a F1-hez?
az 19x században hol volt a Ferrari?
a 2vh elõtt csakhogy tudatosítsam bennetek sehol nem voltak az angol meg az olasz autók se a német autókhoz képest
asszony csinált saját kézzel rajzot róla 😊
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://9gag.com/gag/24886/
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
1.6 literes turbókat etanollal azaz globális versenymotort?
Mi is ez a Globális Versenymotor?
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
2010.06.05, szombat 06:56
A 9 szeres motorkerékpár világbajnok Valentino Rossi továbbra sem mondott le arról, hogy egyszer a Formula-1-ben versenyezzen.
A többszörös olasz bajnokot már régóta kapcsolatba hozzák a Ferrari csapattal, amely az utóbbi években már többször is teszt lehetõséget biztosított a népszerû motorkerékpár versenyzõnek.
A 31 éves Rossi legutóbb a La Gazzetta dello Sportnak fejtette ki elképzeléseit, amely szerint õ a legszívesebben két erõs Ferraris csapattárs mellett a harmadik autót szeretné elfoglalni a Formula-1-ben.
„A Yamahához hasonlóan a Ferrarinak is egy erõs csapatra lenne szüksége, Alonso mellé szerintem Vettelt kellene leigazolniuk. Amennyiben ez lehetséges lenne, a harmadik autót pedig magamnak szeretném” – nyilatkozta a „doktor
pont most törte szét a lábát
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Kérdés ki csatlakozik a Hondához... VW-ék megmondták, ha nekik tetszõ lesz a formula, akkor jönnek. Hát nekik tetszõre csinálták!
Ez csak azért érdekes mert az FIA felé is megfogalmazta a VW milyen motorokat vezessenek be (egységes világmotor)..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.
itt krediteket is lehet gyûjteni, ha regisztrálsz és online dolgokat venni (honlapon részletes tájékoztató) ja és hírek, futamelemzések is vannak 😄
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"