FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PLaci
Nem mennétek ezzel a presztízs autó hülyeséggel külön topikba???

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ulvar
Te figyi ne offolj most már elég volt, menj olyan topicba ahol leírhatod vágyaid...már a faszom ki van!

A faszomat se érdekli ebbe a topicba hogy a Dubai sejknek a teve mellett Rolls Roysa van.

Gecire az utolsó volt hogy offolsz majdnem minden tetves topicba!!!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

MaSzKa
Az Arab sejkek, Dubai-i a tehetõsebbeknek nagyrészt van a garázsban a 7-es BMW mellett egy Rolls Royce (BMW tulajdonában van a márka)

idejárnak ki dxgni a Magyar celeblányok is jó pénzért

a helyi csoda luxus szálló-nál is ilyenekkel töltötték fel az autóparkot

http://www.jumeirah.com/en/Jumeirah-Group/About-Jumeirah-Group/Press-Centre/Press-Releases/2009/A-luxurious-new-arrival-at-Burj-Al-Arab/?cm_sp=2009-_--_-2009

UAE: World’s Biggest Market for Rolls Royce Cars

Dubai Beijing Dubai Abu Dhabi

A gazdag kínaiak közül sokan választanak német presztízsautót

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

azért megnéztem volna akkor a dobogón milyen pofákat vág Hami xD, amúgy pedig nem sokkal volt gyorsabb végig tudta tartani a tempóját...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Kit? megelõzte mert Hami visszatekerte, de Button nem annyira, vagy egyátalán nem. Hamilton pipa volt és azonnal visszaelõzte úgy hogy még össze is értek. Ez a futam Hamiltoné volt, és végig gyorsabb volt mint Button az elsõ körtõl az utolsóig.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

pff..pedig megnyerhette volna a futamot Button...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez vo't mert rászóltak, és rögtön elment neki lajos.

kifli
nem szoktam sokat mtv-t nézni, azért azt említettem, mert ott láttam 1x 2x hogy melyik sztárnak milyen verdája van. tvzni sem szoktam sokat, mikor nézem akk inkább comedy/discovery, az enzo pedig más értelemben luxus autó, az inkább szupersport kocsi.
Akkor mondhatnánk azt is, hogy Button visszaengedte maga elé Hamiltont...

bardocz
Tavalyit is, akár.
ScarY MAN
hát 😄... kispiké akció óta mennyi idõ telt el?😄

...

Totti5
A nyílt egyértelmû csapatutasítás a tiltott pl Géza vegyél vissza és engedd el, de ha azt mondja hogy Géza spórolj az autóval és eközben véletlen megelõzi a csapattársa az szabályos.

A videó azt támasztja alá amit a pódiumon láttunk. Button félreértette az üzenetet, ezért elõzte meg Hamit.

bakkerman
és 1,5 héttel a futi után szerinted vájkálni fognak a telemetriában?? ugyanmár...

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bardocz
Telemetriából.
bakkerman
honnan ellenõrzöd le,hogy nem volt-e tényleg kevés benyája Button-nek??? amikor mondta Lewisnak,hogy "nem,nem fog",azt arra is lehet érteni,hogy Button autójában nem volt több,hiába ott volt a seggében,nem érte volna be úgy ténylegesen...de azért bírom az ilyen Anti-Lewis-os beszólásokat 😊

V43 1105
Olyan mû ez az izé.. 😄

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Black Ghost
Meg Lexus-al,meg Yukon-al, meg Infinit-vel, meg Acura-val, meg Prius(!!!!!!!!!!)-al. Arról már nem is beszélve, hogy a legtöbbjük garázsába ott figyel négy-öt 30-40 millás kocsi.
Néha kapcsolj el az MTV-rõl, jót tesz. 😊 Am neked egy Ferrári enzo nem luxus?

De hagyjuk az egészet, ez egy parttalan vita és tényleg nem idevaló.

Más:

Grand Prix Insights: Kanadai Nagydíj (2010)

benőmenő
Nekem az elõtte lévõ üzi ragadta meg hamarabb a figyelmem, amikor Lajos visszakérdezett, hogy nem-e fogja Button megelõzni és olyan biztosan mondták neki, hogy NEM NEMFOG, holott eléggé a seggében volt.
kifli
de amúgy ilyenkor a fia azt is figyelembe veheti, hogy tényleg kevés volt-e az üzemanyag, mert ha vólt bõven, akkor az nem szabályos hogy aztmondják a versenyzõnek hogy kritikus az üzemanyagszint, mert ugye ebbõl arra lehet következtetni, hogy valamiféle kódolt utasítás.
bardocz
Csapatutasítás volt, ennyi.
Máté94
De nem tudjuk, hogy mennyi volt Button-be tehát lehet igaz is😊
Ulvar
Áhh nem volt itt csapatutasítás áááá hoool 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
kellemetlen...
miért is? <#nevetes1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Máté94
Ne álmodozz!Háhá!<#crazya>
benőmenő
Remélem elveszik a futamon szerzett pontjaikat<#boxer>
V43 1105

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Bercy
Légszíves ne offold szét a topicot F1-es hírekkel. Köszi 😊))))))))))
Mersant
off:

Webber alairt +1 evet

on:

hogy is van azokkal a verdakkal amcsiban...?! 😊

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

kifli
ha nézed kicsit az mtv-t, akkor láthatod, hogy a legtöbb amerikai "sztár", europai kocsival jár, bmw, merga, range rover, ferrari, lambo, és már kifutóban van a caddy escalade, vagy hummer sem soknak van. A luxusautókat meg ne keverjük a sportkocsikkal, mert az megint más.
Hat az eselyeket nezve, 3 auszi lannyal jobban jartal volna.. A meccs utan nemi vigasztalas ugyebar......<#buck>

Nohab
1. Szerinted mirõl írkáltak az elõbb?
2. A bannerban fent középen milyen idõpont van? Nem lottósorsolás...
bakkerman
mondjátok csak srácok hétvégén lesz formula van csempincsip?

bardocz
Hogy lehet focit nézni?😊 Inkább egy fakocka.
szerintem vedd fel a forma 1 et és nézzétek a focit! a csajokat lerendezitek aztán meglehet nézni a futamot 😉

Norbi1990
Vasárnap este már nem lesz Le Mans.
Norbi1990
Hát én a helyedbe a focit választanám 😄
Totti5
Két kispályás esemény... Le Mans 24 is lesz.

Bercy
😊
Mindegy, az F1-et jobban szeretem, mint a labdarugast, de a Nemetorszag - Ausztraliat 3 nemet lannyal es egy ausztral sraccal neznem, szoval mokasabbnak igerkezik...

http://gaborszantai.co.uk/

Hogy lehetett a meccset az F1-el egy idobe tenni...?!<#ravasz1>

Hogy lehetett a futamot a nemetek VB meccsevel egy idopontra tenni???
Idiotak...😞((

FSpofon
muszaj shit lowlvl gyartokrol vitatkozni akik nem kepesek f1 autot se csinalni? :]

Arab money

bboyatty
Ja én is azt hittem elõször, hogy nem jó helyre kattintottam...<#hehe>

Be original, be creative, be fresh, be righteous, be yourself and let no one stop you! B.Boy4life!

Normal auto eladasi listat minek belekeverni a premium kategoria vitaba..?! Amugy uzleti szfera.. Ez vajh mit jelenthet..? Minden ceges kocsi, amiben benne vannak a pizzafutarok tragacsai is, vagy kimondottan a menedzser reteg vasarlasi szokasait listazza..?

M@TriX
azt hittem rossz topikba jöttem, de már látom mivel kezdõdött... 😊

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

Black Ghost
Jaja, a BMW-t ezért hívják a tengerentúlon "Nigger-Benz"-nek. 😄
Egyébként nem az volt a kérdés hogy a menõbbek mivel mennek, megjegyzem õk sem kizárólag e két márka közül választanak.
Amúgy utána néztem és egy kis pontosításra szorulok.

" Az amerikai üzleti szférában használt autók 87%-a, amerikai ill. japán márkát használ."

Ezt meg csak úgy viszonyítás képen, hogy lásd az átlag amerikait mennyire "nem" hozza lázba az európai márka.

Múlthavi USA TOP 20 eladási lista. (típus/db)

Ford F - Series PU 49858

Chevrolet Silverado PU 33690

Toyota Camry-Solara 29295

Honda Civic 28458

Honda Accord 27835

Toyota Corolla / Matrix 26953

Ford Fusion 22381

Nissan Altima 21950

Chevrolet Malibu 21722

Hyundai Sonata 21195

Chevrolet Impala 20623

Ford Escape 19203

Honda CR-V 17820

Dodge Ram PU 17298

Ford Focus 16931

Chevrolet Cobalt 16173

Toyota Prius 14248

Ford Edge 13660

Chrysler Town & Country 13395

Chevrolet Equinox 13134
gyorsan megneztem: a legdragabb BMW-k es Cadillac-ek 60-80k USD korul vannak, szoval ez inkabb izles kerdese...

(a legdragabb BMW a 7-es hibrid, mig a Cadillacnel az XLR-V - ezek kicsivel 100k USD felett vannak, a Cadillac limuzinok ara egyedi)

cement
tevedesben vagy. ott akinek merdzsoja vagy bimmere van az a menobb nem akinek caddije van

respect to the man in the ice cream van

kifli
"Az amcsi üzletember 90%-a pedig, minõ meglepetés amcsi kocsival megy."

Akkor frankó ott valaki ha német kocsija van 😊