FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
Montreál most...

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Jacek
azt mar nem tette hozza hogy ez benne is van Maszatka uj szerzodeseben😊 ezert kapta😊

ki tudja, nem vagy jós, hogy ezt elõre megállapítsd...õk sem azok

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock
"A Ferrari csapatfõnöke, Stefano Domenicali úgy gondolja, hogy náluk nem történhet meg olyasmi, mint amit az elmúlt versenynek helyet adó Isztambulban láthattunk, hol a Red Bull Racing pilótái az élen haladva összeütköztek egymással."

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Csak az élen lehet ütközni ? <#fejvakaras>
Firerock
A Ferrari nem tart attól,hogy ütköznek a versenyzõi

Persze hogy nem,mivel soha nem lesznek az élen,esetleg esõben😄

Solten
De. £2300... <#csodalk> Ja nem... <#vigyor>

Saor Alba

Solten
Vegre okosat irtal.

Saor Alba

desigo
gondolom azért nem szaladtok venni xD

maximum te lehetsz béna...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Firerock
hát igen
valszeg okosabbak mint én😄

Totti5
Ezekszerint még sem béna<#rolleyes>

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Firerock
nanemár,reménykedtem hogy elküldik ezt a bénát(a balesete óta)

jazzy
Mindkettõ második lenne és 80-al elõzékenykednének egymás mellett az egyenesben.
Punker
feldobnak egy érmét minden futam elõtt, esetleg kõ-papír-olló 😛

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

kifli
hát a brazil <#idiota>
egy Bari-Massa felállást megnéznék <#gonosz1>

hogyan döntenék el ki a második pilóta? <#zavart1>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

mcmoha
Nem fail.😊 Senkit se talaltak Alonso melle masodhegedusnek.😉 Massanak meg mar nagy gyakorlata van ketteskent.😄

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Jacek
Ferrari Epic Fail😊

áá: Trulli: Nyomom, mint a pokol az a legnagyobb
2. Sato: 2005 Kína

itt utáltam meg Alonsot és a Renault...guys, What do you do now? és az az ideges hangnem😄

Totti5
Utóbbi évek legjobb rádibeszólása, kiakadása a Montya fáking idiót fáking fáking Rájkõnen után😄

A hiszti

Majd pár körrel késõbb nekicsapta a hátulját a falnak a sikán után, keresd meg ha akarod nekem most nincs kedvem..

2005

MaSzKa
Alonso hisztizett majd falhoz csapta a Renault

vdeót!<#taps>

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Kanadaban meg volt par szep pillanat: Alonso hisztizett Fisico mogott, majd falhoz csapta a Renault, Hamilton benezte a lampat es hatulrol kipufogoba szexelte Raikkonen FIAT-jat...

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Ha jól láttam lejjebb is egy BMW sapkás örömködött. Adjuk meg látatlanban jóindulattal, hogy õ sem ellendrukker, csupán annak örül, hogy nem Kubist takarította el az útból Hami.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Totti5
Nincs ezzel semmi gond. Félreértették egymást, rossz infokat adtak. Ha Hami nem tekerte volna le Button nem elõzi meg, de így leglább volt egy kis csata slusszpoénnak, Hamilton meg idegbõl visszaelõzte Buttont, szerencséjére nem ütötték ki egymást, de gondolom a csapatra már a kerékcseréknél is pipa volt, mert elcseszték neki és ezzel visszaesett, pedig elsõ is lehetett volna, vagy maszírozhatta volna tovább Webbert.

Totti5
Egy zseni azonnal ordítja hogy YES😄 gondolom nem Meki/Ferka drukker lehetett, vagy annyira utálta Hamit hogy azonnal odacsinált, aztán észrevette hogy egy Ferkát zúzott le😄

Kit--Kat
Én annyira nem 😄
Viszont nagyon jó ez a videó a nézõk szemszögébõl.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MaSzKa
Rocket Kubica

MaSzKa
ezt kerestem pont 😄

ok íme 2007😊

MaSzKa

Montrealba még szárazon se lehet tudni mi lesz a végkimenetel😄 tuti, hogy a gyilkos, vagy a világbajnokok falának fognak csapódni az újoncok közül és akkor jön a SC, meg a boxkiállások xD, áá ez a legjobb pálya itt minden megtörténhet...

csak ha valami presztízs autóval indulnak...

MaSzKa
Remélem idén valami jó esõs verseny kinéz
verseny közben jönne valami nagy vihar, így akik most hátul vannak nekik is lenne egy kis esélyük a jó szereplésre

jajj már.. persze hogy az volt..

minden csapatnál van.

és akkor mi van..? Nyertünk és kész <#nyes>

Ez jóhír! <#eljen>

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

desigo
"A helyi meteorológusok elõrejelzései alapján a pénteki szabadedzések és a szombati idõmérõ száraz marad, szombat éjjel azonban beborul az ég, és esõ valószínû a montreali pálya helyszínén az éjszaka folyamán.
Hõmérséklet szempontjából kellemes idõ ígérkezik, 20-25 fokot ígérnek ugyanis az idõjósok, amit kis eséllyel szombaton éjszaka zivatarok zavarhatnak, aminek elõfordulási esélye vasárnapra emelkedni fog."
MaSzKa
"te mérhetetlenül buta vagy😄"

a smájli elmond mindent
komolytalan kis taknyos hülye vagy

Ulvar
...vazzeg...áhhhhhhhh ... majd mindjárt jössz a Náci ufókkal hogy "fáj az igazság mi?"... ahhjjjj

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Firerock
te mérhetetlenül buta vagy😄
haggyátok békén,úgysem tudjátok meggyõzni az igazságról,beteg szegény

desigo
érdekel minket csak nem ebben a topikban
(A Dubai népek csak azért vesznek RR-t mert kb az egyik legdrágább autó és jódolgukban nem tudják mire költsék a pénzüket.Ferrarit,LAmbot is vesznek pedig azok olaszok...)
MaSzKa
Fáj az igazság vagy mi?
ilyenkor már azzal jöttök, hogy nem érdekel titeket
egész eddig érdekelt, ha nem nektek van igazatok akkor csak erre vagytok képesek...

Jólvanmár,leszarjuk.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep