FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Black Ghost
Háhá...BMW, Audi mint prémium márka, ......ez valami vicc?

Lamborghini, Rolls Royce (nem a bmw motor miatt), Ferrari, Koenigsegg, Saleen, -stb, ezek a prémium kategóriás autók.

A BMW-Audi-Merci trió típusainak 90%-át 25 milla alatt megveheted, míg egy prémium márka 40-tõl indul.

A milliárdos arab sejkek kedvenc kocsija Lexus, ill. Land Cruiser.

Az amcsi üzletember 90%-a pedig, minõ meglepetés amcsi kocsival megy.

A csõlátásodat tedd félre, olvass többet, és légy egy kicsit objektívebb, mert így elég komolytalan vagy.
SrAta
Maseratival is rengeteg üzletember jár fõleg Magyarországon!
Sõt mitöbb Lamborghinivel is sokan járnak és Bugattival is!

Ugyanis ezek prémium gyártók nem???
Ennél elitebbeket nem is nagyon ismerek...
Az Acura meg összevissza veri a mercit minden téren csak nem sokan ismerik itt mert nem annyira megfizethetõ mint pl egy 8éves használt merci...
Ha lenne pénzem feleslegesen akkor rohangászni egy Maserati, Bugatti, Ferrari, vagy Lamborghini, üzletinek meg egy Acura...

De lehet én vok a hülye...

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Maszka szerint igen...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

bardocz
Eddig nem tudtad? Kérdésed van fordulj Maszkához.
nearo
Szóval az számít prémium gyártónak, akinek az autóival üzletemberek járnak...?

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Jacek
mar bocsanat de magyarorszagon a legtobb ilyen autoban nem uzletemberek jarnak😄 vagyis en nem annak hivnam oket, mert a 70% koztorvenyes....

bardocz
Sportos japán üzletemberek, akik nem akkora cigányok, hogy a kocsijukkal pózolnak, mint a béjmvés meg merdzsós, ajudis parasztok.
MaSzKa
Ilyennel milyen üzletemberek járnak?
képt!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

bardocz
Még a wikipedia szerint is az, infinitivel és lexussal együtt.
Jacek
mert mi?😊

MaSzKa
Akkor hasonlítsd össze te.
MEg akarod magyarázni, hogy Prémium gyártó az Acura?

Maszka 😄
te érzed az árnyalatnyi különbséget aközött hogy valaki azért sikeres üzletember mert mercivel jár és aközött hogy azért jár mercivel mert sikeres üzletember?

és gratulálok hogy sikerült összehasonlítanod egy 8millás és egy 13millás kocsit 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

nearo
Összeraktam paint-ben a négy képet 😊
http://iaro.3dmax.hu/kep/ferrari_1950-2010.JPG

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

desigo
Többször volt már rá példa,hogy a fõnökeim nem az új 7-esükkel mentek tárgyalásra hanem inkább VW-el mert egybõl levágnák,hogy nem kis árréssel üzletelnek.
egyébként meg E-classe pfejj <#levele>
Kit--Kat
Itt is csak a kisebbségiek meg néhány kispolgár.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

okos szemüveges gyereknek tûnsz😉

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nearo
Behozza kicsiben, utána katt képre és megjelenik nagyban. Eddig oké, viszont csak a kép felét látom, mert nem lehet oldalra görgetni, csak lefelé.
Ha meg megpróbálom a kép címét másolni, akkor egy 1x1 méretû kép címét másolja.

Amit eddig csináltál az nem OFF??...

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Jacek
Csak megkerdezem, hogy az AUDI-nak mert kene elit kategoriaba mennie?? VW group amiben van Porsche/Lambo/Bugatti ezek aztan nem elit markak😄

bardocz
Utána lévõ hsz-ben ott a link, nekem behozza a képet.
MaSzKa

Totti5
Ebben a szerencsétlen országban hiszik csak azt az emberek hogy ha valami nagy autó van a segge alatt akkor attól õ több.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nearo
Faszompicsábamár megint mi folyik itt? 😞

Inkább fejtsétek meg, hogy azt a kurva Ferraris képet hogyan tudom nagyban és egyben megnézni.

bardocz
Ahhoz, hogy komoly üzletember legyél nem szükséges feltétel egy szaros merci, max a cigányok fognak jobban felnézni rád.
Siker=/=autó.
Swiftes mondatod meg nem sikerült felfognod szerintem.
MaSzKa
Akkor ne csodálkozz ha sikeres komoly dús gazdag üzletember nem leszel üzletemberként

Max ha bérgyilkos vagy, de azok is inkább BMW-vel járnak

de az biztos, hogy Suzuki Swift-tel nem 😄

bardocz
Az Acurás nem tucatember, van egyénisége. Ha választanom kéne, én is inkább Acura-val járnék. Mivel ne választhatok, gíy valószínû majd egy Swift-tel fogok járni.

Mellesleg ha leírod, hogy a prémium kocsikat veszteséges gyártani, akkor rájöhetnél arra is, hogy japánban miért nem csinálnak RR, és hasonló szintû autókat. Nincs rá kereslet, fölösleges fejlesztés meg minek?
MaSzKa
Gondolom az Apeh-nak jól ellenáll a fényezés 😄

MaSzKa

de most komolyan gondolj bele
képzeld el, hogy ilyennel érkezik egy üzletember

mennyivel más ha Mercedesszel érkezik
és az összkép is más

A kulcsszó: Elegancia

Infinity, vagy egy Acuránál ilyenrõl nem lehet beszélni

LaszloLedzenyi
én tudok olyan embert akinek több százmillába mérhetõ vagyona van és egy lepusztult opel comboval jár. nem az auto teszi az embert

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

bardocz
Awesome<#szeret>
Norbi1990
Te átlácc az autókon, hogy így megmondod, melyik autóban üzletember ül és melyikben nem?
Attól még, hogy üzletember nem kell BMW-vel járni vagy esetleg más sokmillióba kerülõ autóval mennie.
Kit--Kat
Persze mivel ezeket eddig csak Amerikában forgalmazták. Idehaza csak szürke importból hoztak be egy maréknyit.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

MaSzKa
BMW-nek nem kell oda bejutni, mert a Rolls Royce-val már sikerült

Elite autokból nincs nagy pénz
a VW is veszteséggel árulja a Bugattit

a BMW-nek nem célja, hogy elite kategóriában legyen BMW néven

Totti5 - Infiniti vagy Acura-rában láttál te már komoly üzletembert?
"Ritka, mint a fehér holló"

http://gaborszantai.co.uk/

HunnernesKonge
Én meg szeretem a Ferrarikat mer' pirosak
Aki nem tudja mire vélni...minek a flame egyik fél se fog engedni soha fejezzétek be, unalmas
A BMW es Audi messze van attol, hogy elit kategoriaba jusson - premium marka maximum, az elit alja a Mercedes/Aston Martin/Maserati.
Ez nem az aron mulik, hanem a tortenelmukon mulo presztizserteken.
Az meg az Audinak vagy BMW-nek nem jobb, mint a Renault-e vagy FIAT-e...

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Azt jobb ha tudod, hogy a Bentley és az Alfa is csinált nem egy német verõ autót a 20-30-as években. Sõt olyan is elõfordult, hogy Nuvolari 36-ban a saját hazájukban verte meg a német gyártókat.

Totti5
pl Acura

biztos van még, most ezek ugrottak be

Totti5
"Azért az jelez valamit, hogy szinte csak egy Japán Prémiumautómárka van a piacon"

pl Infiniti

bardocz
Végülis majdnem ugyan úgy néz ki😄
desigo
Monacóban a meglazult csatornafedél ami miatt SC-volt az Barrichello kormánya volt
cseppet benézték...
Totti5
Akkor a Pözsó és az Audi a világ legmegbízhatóbb autói, mert halálra nyerték már magukat Lömánba, csak ennek semmi köze nincs az utcai autókhoz, mint hogy annak sem hogy a Citroen verseny autó lenne az utakon és azzal szaladgálnak a milliomos kispöcsök, attól mert a rallyba aláznak mindenkit évek óta.

MaSzKa
Azért az jelez valamit, hogy szinte csak egy Japán Prémiumautómárka van a piacon (a Lexus), hasonlítsd már össze:

Német Elit:
Maybach, Mercedes, BMW (Roll-Royce), Wiesmann, Audi, Porsche

az is érdekes, hogy miért Audival jelent meg a botrány idején a Toyota magas rangú szóvivõje

de látod a BMW-k elektromos gázpedálja nem hibásodik meg, hogy vissza kelljen hívni az összeset emiatt

bardocz
Neked kellett japán autósport siker...

Japán minõség meg sehol sincs, ezen nevetnem kell, a német még ott sincsen.
MaSzKa
A Most-ról volt szó ember!

"És ma hol vannak a német autók?" -ezt írtad
akkor miért a régmúltról beszélsz?

a francia Citroennel nem bírtak több éven át el inkább megfutamodtak
ahogy az F1-tõl is a japán gyártók

gazdasági válságra hivatkozva

erre fel most kiderült a visszahívások ellenére nyereséges még mindig a Toyota

amúgy én is "Japánpárti" vagyok
de manapság a Japán minõség már nincs sehol

tömegtermelés van

a BMW pár hete pont a minõség és a megbízhatósága miatt nyerte meg a Zöld Pokol 24órás versenyt is. Ha nem megbízhatóak és versenyképesek akkor esélyük nem lett volna a nyerésre, de még a dobogóra se

bardocz
Te kezdtél el utca autókról beszélni, amint F1-ben a szegény pici németeknek nem megy, aztán amikor utcán nem megy nekik, akkor rögtön vissza F1-hez? Ügyes taktika, de engem nem baszol át.
A gázpedálhoz meg nem sok köze van a Toyotának, külsõ beszállítótól származik mind. Japán sportsiker meg mondjuk a rallyvb, 90-99 között csak japán autó nyert egyéni vb címet, aztán 2001 és 2003-ban, csapatvb-t meg 93-99 között. Elõtte nem képviseltette magát egy japán gyártó sem a legmagasabb kategóriában, ezután meg jött egy Loeb nevû forma, és mindent behúzott, autótól függetlenül.
Ha meg utcai autók, akkor pl a Subaru csinálta a világ elsõ szériagyártású 4kerekes autóját, 1972-ben, a németek már csak a spanyolviaszt fedezték fel 1980-ban, vagy 82, olyan mindegy.
MaSzKa
De a Toyota híres minõség ellenõrzésen kívánnivalót hagy maga után
miért nem akadt fent a rostán
vagy ha fent akadt, akkor miért engedélyezte a vezetés a silány minõségû alkatrész beépítését

Toyota botrány

Semmi nem lehet olyan jó, hogy ne lehetne tovább javítani rajta. A tény, hogy a Toyota mérnökei folyamatosan a jobbításért dolgoznak, nemcsak egy mottó vagy üzenet, amely ki van függesztve a falra, de mindenki megfeledkezik róla. Nálunk egyszerûen így folynak a dolgok. S a Toyotának erre szava is van: kaizen. Jelentése a folyamatos javítás, s ez a vezérelv irányít minket a mind jobb minõség keresésében – s ezzel érjük el a beépített Toyota minõséget is.

a Toyota minõség ellenõrzési rendszere még ma is tananyag némely szakon

MaSzKa
Mit kellene elolvasnom amit még nem tudok?
ahelyett hol lealacsonyítani próbálsz, miért nem osztod meg milyen téren vannak hiányosságaim és mik azok és hol olvashatok róluk?

Mert ez már nagyon unalmas, hogy mindenki királynak képzeli magát

Ulvar
Javaslom kezdj el tanulni és olvasgatni egy kicsit szélesebb körben mielõtt okoskodni kezdesz, nagyon ajánlom.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
Nem a Toyota gyártotta a problémás gázpedál szerkezeteket.
Beragadhat néhány Dodge és Jeep modell gázpedálja
a CTS a felelõs...