FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lamborghini, Rolls Royce (nem a bmw motor miatt), Ferrari, Koenigsegg, Saleen, -stb, ezek a prémium kategóriás autók.
A BMW-Audi-Merci trió típusainak 90%-át 25 milla alatt megveheted, míg egy prémium márka 40-tõl indul.
A milliárdos arab sejkek kedvenc kocsija Lexus, ill. Land Cruiser.
Az amcsi üzletember 90%-a pedig, minõ meglepetés amcsi kocsival megy.
A csõlátásodat tedd félre, olvass többet, és légy egy kicsit objektívebb, mert így elég komolytalan vagy.
Sõt mitöbb Lamborghinivel is sokan járnak és Bugattival is!
Ugyanis ezek prémium gyártók nem???
Ennél elitebbeket nem is nagyon ismerek...
Az Acura meg összevissza veri a mercit minden téren csak nem sokan ismerik itt mert nem annyira megfizethetõ mint pl egy 8éves használt merci...
Ha lenne pénzem feleslegesen akkor rohangászni egy Maserati, Bugatti, Ferrari, vagy Lamborghini, üzletinek meg egy Acura...
De lehet én vok a hülye...
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
képt!
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
MEg akarod magyarázni, hogy Prémium gyártó az Acura?
te érzed az árnyalatnyi különbséget aközött hogy valaki azért sikeres üzletember mert mercivel jár és aközött hogy azért jár mercivel mert sikeres üzletember?
és gratulálok hogy sikerült összehasonlítanod egy 8millás és egy 13millás kocsit 😄
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
http://iaro.3dmax.hu/kep/ferrari_1950-2010.JPG
az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(
egyébként meg E-classe pfejj <#levele>#levele>
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Ha meg megpróbálom a kép címét másolni, akkor egy 1x1 méretû kép címét másolja.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Inkább fejtsétek meg, hogy azt a kurva Ferraris képet hogyan tudom nagyban és egyben megnézni.
Siker=/=autó.
Swiftes mondatod meg nem sikerült felfognod szerintem.
Max ha bérgyilkos vagy, de azok is inkább BMW-vel járnak
de az biztos, hogy Suzuki Swift-tel nem 😄
Mellesleg ha leírod, hogy a prémium kocsikat veszteséges gyártani, akkor rájöhetnél arra is, hogy japánban miért nem csinálnak RR, és hasonló szintû autókat. Nincs rá kereslet, fölösleges fejlesztés meg minek?
de most komolyan gondolj bele
képzeld el, hogy ilyennel érkezik egy üzletember
mennyivel más ha Mercedesszel érkezik
és az összkép is más
A kulcsszó: Elegancia
Infinity, vagy egy Acuránál ilyenrõl nem lehet beszélni
\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"
Attól még, hogy üzletember nem kell BMW-vel járni vagy esetleg más sokmillióba kerülõ autóval mennie.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Elite autokból nincs nagy pénz
a VW is veszteséggel árulja a Bugattit
a BMW-nek nem célja, hogy elite kategóriában legyen BMW néven
Totti5 - Infiniti vagy Acura-rában láttál te már komoly üzletembert?
"Ritka, mint a fehér holló"
http://gaborszantai.co.uk/
Ez nem az aron mulik, hanem a tortenelmukon mulo presztizserteken.
Az meg az Audinak vagy BMW-nek nem jobb, mint a Renault-e vagy FIAT-e...
http://gaborszantai.co.uk/
biztos van még, most ezek ugrottak be
pl Infiniti
cseppet benézték...
Német Elit:
Maybach, Mercedes, BMW (Roll-Royce), Wiesmann, Audi, Porsche
az is érdekes, hogy miért Audival jelent meg a botrány idején a Toyota magas rangú szóvivõje
de látod a BMW-k elektromos gázpedálja nem hibásodik meg, hogy vissza kelljen hívni az összeset emiatt
Japán minõség meg sehol sincs, ezen nevetnem kell, a német még ott sincsen.
"És ma hol vannak a német autók?" -ezt írtad
akkor miért a régmúltról beszélsz?
a francia Citroennel nem bírtak több éven át el inkább megfutamodtak
ahogy az F1-tõl is a japán gyártók
gazdasági válságra hivatkozva
erre fel most kiderült a visszahívások ellenére nyereséges még mindig a Toyota
amúgy én is "Japánpárti" vagyok
de manapság a Japán minõség már nincs sehol
tömegtermelés van
a BMW pár hete pont a minõség és a megbízhatósága miatt nyerte meg a Zöld Pokol 24órás versenyt is. Ha nem megbízhatóak és versenyképesek akkor esélyük nem lett volna a nyerésre, de még a dobogóra se
A gázpedálhoz meg nem sok köze van a Toyotának, külsõ beszállítótól származik mind. Japán sportsiker meg mondjuk a rallyvb, 90-99 között csak japán autó nyert egyéni vb címet, aztán 2001 és 2003-ban, csapatvb-t meg 93-99 között. Elõtte nem képviseltette magát egy japán gyártó sem a legmagasabb kategóriában, ezután meg jött egy Loeb nevû forma, és mindent behúzott, autótól függetlenül.
Ha meg utcai autók, akkor pl a Subaru csinálta a világ elsõ szériagyártású 4kerekes autóját, 1972-ben, a németek már csak a spanyolviaszt fedezték fel 1980-ban, vagy 82, olyan mindegy.
miért nem akadt fent a rostán
vagy ha fent akadt, akkor miért engedélyezte a vezetés a silány minõségû alkatrész beépítését
Toyota botrány
Semmi nem lehet olyan jó, hogy ne lehetne tovább javítani rajta. A tény, hogy a Toyota mérnökei folyamatosan a jobbításért dolgoznak, nemcsak egy mottó vagy üzenet, amely ki van függesztve a falra, de mindenki megfeledkezik róla. Nálunk egyszerûen így folynak a dolgok. S a Toyotának erre szava is van: kaizen. Jelentése a folyamatos javítás, s ez a vezérelv irányít minket a mind jobb minõség keresésében – s ezzel érjük el a beépített Toyota minõséget is.
a Toyota minõség ellenõrzési rendszere még ma is tananyag némely szakon
ahelyett hol lealacsonyítani próbálsz, miért nem osztod meg milyen téren vannak hiányosságaim és mik azok és hol olvashatok róluk?
Mert ez már nagyon unalmas, hogy mindenki királynak képzeli magát
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Beragadhat néhány Dodge és Jeep modell gázpedálja
a CTS a felelõs...