FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Milyen furcsa, hogy szinte minden hétvégére jutott egy esete amit vizsgálni kellett.
Ezzel szemben vannak versenyzõk akik egy cseppet sem teszik kevésbé magukat oda, de valahogy még sem kell vizsgálni a manõvereiket.
Ez vajon miért van így?
Járna már lassan neki valami 10 helyes rajtbünti, hogy magához kapjon.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Érdekes lesz az idény második fele az egyszer biztos.
Akit divat buntetni, az Hamilton. Ha a FIA nem talal valamit egy futamon, akkor a Ferrari sug nekik, de mindegy, hogy van Lewis-on sapka vagy nincs, ha rendes versenyautot nem tudunk Massaeknak adni, akkor legalabb mentalisan tamadjuk az ellenfelet.
Mondjuk az is beteges, hogy mig Kimi/Massa paros volt a Ferrarinal, addig csak a palyan akartak elverni Hamiltont, 2010-tol kicsit furcsabb lett ez az egesz...
Alonso arnyekaban a maskor izgaga, hulyesegeket beszelo Massa milyen ertelmes es visszahuzodo lett!
Tudom, hogy Alonso-t nem kedvelem, de a Renault-t belevitte egy csalasba (nem direkt, csak Biatore igy akart a kedvencenek a kedvebe jarni), rengeteget hisztizett, de Brios mindent megtett azert, hogy kedvebe jarjon.
Aztan jott a McLaren, ahol a lopott adatokat Pedro-val cserelgettek, majd ujabb hisztik, Hungaroring, lejto...
A Renaulthoz visszaterve ismet nem lattam a fel masodpercet, amit szokott magaval vinni (igaz, Pedro sem volt ott a Ferraris beallitasokkal), vele szemben Kubica szinte szarnyal.
Most itt a Ferrari.
Allandoan bicskanyitogato stilusban nyilatkozik - ezt anno meg Schumacher sem engedte meg maganak.
Nem volt divat a Ferrari fikazasat hallgatni egy Ferrari pilota szajabol. Ez inkabb Biatore-attitud.
Nem mondom, hogy nem jo pilota, de ha Kimi tulertekelt volt, akkor Alonso nagyon az.
Az meg, hogy maniakusan kot bele Hamiltonba es hisztizik miatta, az vegkepp leverte a poharat nalam.
Nem szeretem Hamilton, de messze kimagaslik a mezonybol, ugy, mint anno Schumacher.
Hamilton-on latszik, hogy nyerni akar, ha gyenge az auto, akkor is tolja neki (ez a kepesseg halt ki Kimibol 2008-ban). Lehet neha atlep korlatokat, de ezt anno Michael is megtette. Buntetest kapott erte, Schumacher is. Azt meg nezze el a vilag, hogy a FIA nem ugy kalkulal, hogy Alonsonak jo legyen a kedve, ha mar elozni keptelen.
Akivel a hetvegen kicsesztek, az Schumacher volt, megsem fikazta a media elott a FIA-t es Ross Brawnt.
Bocsanat, de ezt ki kellett adnom magambol😊
http://gaborszantai.co.uk/
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Csak az FIA ilyen puhapöcsû szánalmas banda.
Ezzel az erõvel a nagyobb büntetést követelõk, absz. figyelmen kivûl (akarják) helyezik azt hogy valójában simán elment volna az SC mellett, és a 2 Ferrari uúgy beszorul.
..vagy azt is mondhatnám hogy Lewis-nak mindig a legjobban súlytó büntetést adnák, mert még onnan is támad.
...ahogy Spa-ban sem volt elég hogy maga elé engedte Kimi-t...rögtön megtámadta, és így rögtön nagyobb büntetés kellett neki..
Hamilton qva jó anyagból van mint versenyzõ, ezért veszélyes, ezért büntetni kell. ..ha Kubica kivág Sutil mögül az semmi a topikban, ha Hamilton teszi uezt, vagy cikázik egy Petrov-val szemben, akkor áthajtásost neki.
Ez van.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Már szeretem volna felvetni azt a témát hogy miért csak az RB autóinál lehet hallani hogy végig leér az autó alja minden pályán a kvalin is és ha utána nyakig öntik benzinnel az nem létezik hogy ez nem rontja a menettulajdonságot, hisz ha leér az alja akkor az elég drasztikus sebesség csökkenés pl... ötletek?
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
nem tudom mit erõlködnek a gyártók az USA-val..ráadásul texas ahol a nascar az úr..
inkább vinnék mexikóba ott megõrülnek az ow-ért..CART utolsó 2002-es versenyén is 350.000-en voltak kinn Mexico Cityben...csak ugye az nem olyan piac mnint az USA..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Raadasul, ha elolvastad a Gorbe Tukrot, akkor talan osszeall a kep:
1., Webber mutatvanya utani takaritas volt a legfontosabb
2., SC be lett kuldve, se a ket SC vezetoi es kiseroi, sem masok nem foglalkoztak a vonalakkal, mert ilyenkor az F1 autok - visszafogott - tempojat kell felvenni, ergo nekik a besorolas biztonsaga fontosabb
3., Charlie papa egyedul figyel mindenre: takaritas, SC, megkezdodo kerekcserek
4., Kapott egy infot Hamiltonrol - vajon kitol?<#ticking>#ticking> Lehet abban a kaoszban eszre sem vettek volna es csak futam utan buntetnek. (A GPS jelzo nem ugyanazon a ponton van az F1 autoban es a SC-ban, ez miatt nem tudtak erre hagyatkozni, hiszen csak egy felautonyi kulonbseg volt a vonal atlepesekor)
5., Beszereztek a helikopteres kepet, mert a fix kamerak felveteleibol nem lehetett latni (lasd YouTube videok)
6., Meghoztak az iteletet, ha ez minden csak 2-5 perc es Hamilton meg 2 kort rahuzhat (3 koron belul kell letolteni a buntetest), akkor maris megvan az ido, mindenfele osszeeskuves elmelet nelkul...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Nehogy már ez a tetû mondja meg kinek milyen büntetés jár... <#levele>#levele>
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Es ebbol egy komplett hirt csinaltam a motorsportalon...
biztos Ted Kravitz jött rá és szólt a csapatnak.. <#hehe>#hehe>
http://topgearhungary.blogspot.com/
Baszki, en nem gondoltam volna, hogy tonkrement a kasztnija...
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Sõt a mai napig azok a legelõkelõbb helyezései a Ferrarinak idén.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"