FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Könnyû otthonról szájkaratézni... el sem tudjuk képzelni mi mehet a háttérben, hogy minden zökkenõmentesen és gördülékenyen lefusson. Hiába jó 99%ban az amit csinálnak, ha a júzer abba az 1%ba beleköt és elkezdi osztani õket. Én ezt száninak tartom, de ez az én magánvéleményem. A mostani döntéshozatal teljesen rendben van, amúgy is ezek kétes ügyek, amik a szabályos és a szabálytalan határát feszegetik, így nyilván lehet róla beszélni heteket, de inkább errõl mint ami mult években ment, amikor olyan döntések születtek hogy aze ember nem hitte el, mert rossz volt a rendszer.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Nincs osszeeskuves elmelet, egyszeruen pancserek.. Es iden nem eloszor telik el egy fel verseny, hogy megiteljenek valamit, illetve a verseny utanra toljak... Par evvel ezelott, sokkal gyorsabban inteztek a dolgokat.. Mostanra tele vannak mindenfele kutyuvel, a legmodernebb kamera, es szamitogepes rendszerekkel, ennek ellenere egyre vontatotabb a dolog.. Es ez nem jo.. Valahogy a TV-seknek mindig sikerul par perc alatt mindent fontosat adasba adni, neki ugytunik foldontuli kepessegeik vannak..

Dietrich
FAIL
nem tudom mit erõlködnek a gyártók az USA-val..ráadásul texas ahol a nascar az úr..

inkább vinnék mexikóba ott megõrülnek az ow-ért..CART utolsó 2002-es versenyén is 350.000-en voltak kinn Mexico Cityben...csak ugye az nem olyan piac mnint az USA..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
A lényeg hogy ha Hami nem tétovázik egy pillanatra akkor tök szabályosan elmehetett volna, persze ugyan úgy verné magát a földhoz Alonso, Domenicali, Montezemolo, Massa és a komplett Ferrari a takarítószemélyzettel együtt.

Kiveve ami nem pl. a helikopter, ami altalaban a TV tarsasagoke, vagy azok berlik...

Raadasul, ha elolvastad a Gorbe Tukrot, akkor talan osszeall a kep:
1., Webber mutatvanya utani takaritas volt a legfontosabb
2., SC be lett kuldve, se a ket SC vezetoi es kiseroi, sem masok nem foglalkoztak a vonalakkal, mert ilyenkor az F1 autok - visszafogott - tempojat kell felvenni, ergo nekik a besorolas biztonsaga fontosabb
3., Charlie papa egyedul figyel mindenre: takaritas, SC, megkezdodo kerekcserek
4., Kapott egy infot Hamiltonrol - vajon kitol?<#ticking> Lehet abban a kaoszban eszre sem vettek volna es csak futam utan buntetnek. (A GPS jelzo nem ugyanazon a ponton van az F1 autoban es a SC-ban, ez miatt nem tudtak erre hagyatkozni, hiszen csak egy felautonyi kulonbseg volt a vonal atlepesekor)
5., Beszereztek a helikopteres kepet, mert a fix kamerak felveteleibol nem lehetett latni (lasd YouTube videok)
6., Meghoztak az iteletet, ha ez minden csak 2-5 perc es Hamilton meg 2 kort rahuzhat (3 koron belul kell letolteni a buntetest), akkor maris megvan az ido, mindenfele osszeeskuves elmelet nelkul...

http://gaborszantai.co.uk/

Ezt ugy hivjak magyarazkodas, nemi port szortak a nep szemebe.. A palyan kulon kamera rendszer van telepitve, csak verseny iranyitoinak, a biroknak.. Gyakorlatilag az egesz palyat latjak folyamatosan, minden rogzitve van, egy klikk, es visszanezheto.. Ezeken kivul ugye ott a GPS rendszer, meg meg mit tudom en milyen kutyuk.. Na ne vicceljunk mar, hogy fel oraba kerult, mire osszeraktak az adatokat... Eskuszom 20 eve gyorsabban dontottek, mint most, pedig akkor meg egy kukkerrel figyeltek a versenyt egy magaslesrol...<#buck>

hmm érdekes, mindenre van magyarázat... erre azt tudom mondani, h nagy mázlista Mr Lajos...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Van bõr a képén ennek a nyomorultak még ugatni..?

Nehogy már ez a tetû mondja meg kinek milyen büntetés jár... <#levele>

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Totti5

Totti5
Ha a következõn veri Vettelt, majd lesz mire fognia a kis németnek. Marknak újabb az autója:D

Kit--Kat
Így van!

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Sajnalom, kemeny az elet...

Es ebbol egy komplett hirt csinaltam a motorsportalon...

Totti5
Ez most mélyen érintett...

Haaaaat, ilyen murepulo bemutato utan, csoda lett volna, ha nem serul...

hiába a hajszálrepedés is repedés..

Minstrel

biztos Ted Kravitz jött rá és szólt a csapatnak.. <#hehe>

http://topgearhungary.blogspot.com/

A BBC riportere, Ted Kravitz szerdán azonban arról számolt be, hogy ez a kaszni tönkrement, és Silverstone-ban a négyszeres futamgyõztes (Webber) már egy vadonatúj RB6-ost fog használni. Az új karosszériát „jelenleg a csapat Milton Keynes-i gyárában építik.”

Baszki, en nem gondoltam volna, hogy tonkrement a kasztnija...

Jacek
Szamomra az az erthetetlen, hogy valaki nem szereti valamelyik pilotat, attol meg el lehet ismerni a kvalitasait...

Jacek
na ne mar:)

jaja 2005-ben Monacoban 2 Williams is (Heidfeld és Webber) szétszivatták, õ csak átvágta a sikánt...2007-ben Sato is megszivatta, e mellett számtalanszor Heidfeld és Hamilton is...a nagy varázsló, védekezõ Alonsot Schumi is megszivatta párszor legutóbb Monaco utolsó körében:D:D:D, ha olyan jó védekezõ, ezeket nem hagyta volna...Nem istenítem, de én Heidfeldnél nem láttam jobb védekezõ pilótát.

<#idiota><#eljen>

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

akkor biztos mert az nem a sebességérõl volt híres! :P

bardocz
Esélye nem volt, porba lett alázva. Ha tigristankkal megy, akkor is megelõzi Kobayashi.
Kit--Kat
Alonso az egyik legjobb védekezõ a mezõnyben. Ha nem Hamiltonnnal foglalkozik levédekezhette az utolsó körökben Kobayasit.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Ulvar
Hatalmas mákkal! Ne felejtsd. (meg persze a difiknek köszönhetõen).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

fejlesztésekkel maradt le picit a Ferrari..Bahreinbe még õk nyertek

nyugi csak szívom a véred <#ravasz1>

Ulvar
Megfogadtam hogy F1rõl nem vitázok mert felesleges. Innen könnyû mondani õk úgy is jobban tudják és Kobayashi nem hiába köszönte meg Alonsonak...

Kit--Kat
Pont ezért illett volna Alonak az ugyan frissebb gumin lévõ, de lassabb autóban versenyzõ újonc Kobayasit pár kör erejéig kivédekezni egy utcai pályán.

Ulvar
Button se Valenciában egy 2mpvel lassabb autó feltartotta csapattársa akkora elõnyt autózott ki hogy egy áthajtásos után is simán visszatért elé. Mindig van az éremnek másik oldala.

Count Adyn
jajmár, olyan kis édes utáló vagy:D lekörözöttekról volt szó, azokkal ne kelljen már versenyezni...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

a lassú szarokat sem tudta megelõzni, nem érdemli a dobogót..

Kit--Kat
Bahreinben és Barcelonaba meg Alonso ölébe hullottak az eredmények.

Sõt a mai napig azok a legelõkelõbb helyezései a Ferrarinak idén.

Count Adyn
azért a dobogó általában összejönne, csak mindig kiszopnak valamin, most ez a fasza safety car, elõzõ versenyen meg alonsót vagy 4x tartották fel a lassu szarok kritikus pillanatban, pedig a gyõzelemért mehetett volna...

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Totti5
Dobogó közelében sincsenek nagyon, így ebbõl nem lesz VB soha. RB és a Meki minden pályán jó, mert az autó is rendben van, már az alapoktól kezdve.

kifli
Nagyok az elvárások, nem teljesítenek olyan roszul azért, mehetne nyilván jobban, de úgy tûnik ennyi van a kocsiban.
Monacoban az aero nyujtotta tapadas nem annyira lenyeges, inkabb a mechanikai a fontos.. Ugytunik abban a Ferrari A valtozat eleg jo volt.. Valencia vegyes felvagott.. Silverstoneban elvileg megint az aero tapadas lesz a meghatarozobb.. A Ferrarinal erdekes lesz nezni, hogy az uj csomag ott mennyire lesz hatekony.. A modositasokkal a kocsi ezen kepessegeit fejlesztettek, ha minden igaz..

Kit--Kat
Most nem, de ez egy Monacohoz hasonló pálya, ami ugye feküdt a Ferrarinak.

Összességében homály mind a pilóták mind a Ferrari idei teljesítmény a nagy elvárásokhoz képest.

kifli
Azért a hétvégén annyira nem mentek gyengén, 3. 4. helyre simán behozzák a 2 ferrarit, ami azért nem egy borzasztóan gyenge eredmény.

Nem lett volna ekkora probléma belõle, ha nem buknak ennyi pozíciót, hamiltonhoz képest (és tökmindegy, hogy ez a ferrari, és az sem lényeg, hogy pont hamilton volt aki elment)
Nightt
Neked nincsenek, de sok ember jobban koveti azokat, mint az F1-et(persze az F1et sokkal tobben kovetik)! De ettol meg ossze lehet hasonlitani a kettot. Szamomra sokkal szimpatikusabbak az amcsi szabalyok!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Koszonom, ismerem, de akkor sem erzem olyan kozelinek, mint az F1-et...

Ulvar
Ha érdekel az Amcsi OW magyar oldalt találsz.

Itt.

Nem reklám csak ha valaki utána olvasna egy két dolognak.

Az amerikai szeriak nincsenek annyira szemelott, nem olvas egyikunk sem amerikai sportlapokat, bulvart vagy napilapot, amelyek europai megfeleloibol rengeteg info csordogal at az F1-es hirportalokra.

Garantalom ebbol sem lett volna ekkora problema, ha nem a Ferrarit* erinti, hanem egy sereghajtot.
De a legszebb az lett volna, ha Hamilton kicsit gyorsabban reagal es nyilvanvaloan elobb hagyja el a feher vonalat.

(* Ferrari helyett barmelyik topcsapat sirosabb pilotaja ugyanezt tette volna - Hamilton, Webber... - itt nem a Ferrarit akarom lehuzni, hanem a szinjatekot, aminek jogos alapja volt, csak tulzasba vittek)

Nightt
Sztem nagyon rossz hozzaallas, h lehetne rosszabb... Elmeletileg ez az autosportok kiralya, ha igy van (lenne<#kuss><#hehe>), akkor nem szabadna, h eloforduljanak ilyen sulyos biraskodasi hibak. Erdekes, h az Indyben vagy Nascarban alig hallani ilyenekrol...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

A mondanivalom lenyege az volt, hogy lehetne szarabb is a helyzet - persze jobb is, de ne legyunk telhetetlenek:)

Amugy valaki mar irta elottem, de lehet mas forumon olvastam: Egyelore ezek a kirohanasok Alonsotol, Domitol masra nem jok, mint elterelni a sajto figyelmet a Ferrari valos gyengesegerol. Mert 2008-tol lejton vannak es errol nem Hamilton vagy a FIA tehet...

Nightt
Hogy a FIFA szar, az miert lenne mentseg a FIA-nak?<#fejvakaras>

Ilyen hozzaallassal ha van egy tomeggyilkos, akkor en is gyilkolhatok, mert a masik is megtette? Szoval erted... nem a rossz peldat kell kovetni! Az amerikai szeriakban sokkal tisztabbak a szabalyok, azt kene kovetni nem a FIFA meg nem adott jogos goljait vagy megadott les goljait!