FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Firerock
<#eljen>

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Totti5
Lehet te többet tudsz az F1rõl, de hogy ennyire buta módon gondolkozzon és viselkedjen valaki az munka😄😄 nem kell ide az a gyõlölöm dolog, mert ennek se eleje se vége és semmi alapja amit írsz. Ha utálod akkor tedd azt csendben, amúgy egy F1 fan nem 1 pilóta miatt nézi a versenyt, de ez már lehet neked túl komplikált hogy belegondolj😄

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Hamilton is ugyanúgy járhat még, mint Villenuve nincs vége a szezonnak, csak annyit mondtam, ha vb lesz akkor nem fogom az F1-et nézni többet...Schumacher akit utálnak az olya kevés húzása miatt, volt aki évekig nem nézett F1-et, Hamiltonnak 4 szezon alatt több húzása volt, kijelenti a faterjával, hogy 8x vb lesz, könyvet adat ki magáról még mielõtt vb lett, nagyképû, és még alattomos is...azt hiszem jogom lesz nem nézni az F1-et, aki Schumacher idõszaknál nem nézte, merthogy sokan utálták, hogy állandóan nyer, miért ne nézhetném egy csaló korában az F1-et?

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Nem Montoyán múlott hogy nem lett VB, de nagyon közel volt és sikeres volt az F1ben. Villnöv mindent elért amit lehetett VBt nyert, amit Õ nyert, azt hogy utána nem tudott beleszólni, nem rajta múlott hanem a autóján. Bourdias pedig nem tudott egy olyan csapatban érvényesülni ahol nem volt beleszólása a dolgokba, rossz idõben, rosszkor debütált, rossz csapatnál.

Utolsó mondatot nem tudom értelmezni. Ha a Mercedes gyõztes autó lesz akkor megmutathatja.

Kit--Kat
Pontosabban az is bátor állítás lenne, hogy van olyan jó.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
De ennek semmi alapja nincs.
Még az is bátor, hogy van-e olyan jó.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

nem te szabod meg, hogy mit nézzek és állítom, te nem tudsz többet az F1-rõl, mint én...jogom van kritizálni azt akit akarok, én sem tiltom meg neked és nem mondok olyanokat, hogy nem értesz hozzá...könnyû evvel támadni

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

rengeteg az olyan tehetség, aki a gp2 után elveszik és nem fekszik neki az F1..vagy ott vannak az amerikából jött pilóták (Montoya, Villeneuve <1997-en kívûl>, Bourdais), akik szuper pilóták elvileg mégsem érnek el ott semmit sem...

állítom amúgy, hogy Rosberg sokkal jobb Hamiltonnál , csak még az 5 szezon alatt, sosem volt alatta nyerõ verda...

Totti5
Nem kellett sehova benyomni, mert RD már régóta figyelte és tudatos nevelés eredménye illetve Hamilton fantasztikus GP2es gyõzelmének az érdeme hogy bekerült a csapatba. Elsõ 6 versenyén kibérelte a dobogót, egy újonc, ami önmagában elképesztõ sorozat volt és VB is lehetett volna ha nincs az év végi szerencsétlenkedés.

Hülkembergnek egyszerûen nem jutott hely máshol, de amúgy a Williamsal debütálni nem egy rossz dolog. Szerencse is kell ám hogy oda bekerüljön valaki és rejtuk kívül még tucat tehetség vanakit azonnal be lehetne tenni a F1be, de nincs annyi hely és a kisebb csapatoknál a pénzügyi háttér is szempont.

Mint említettem, ha ennyire nem érzed át akkor ne nézd, vagy leglább ne okoskodj össze hülyeségeket.

gyenge autó csak tavaly év elejéig volt alatta...sokat számít, hogy fiatalon a faternak és Ron Dennisnek köszönhetõen benyomták a Mclarenhez...tudod ki tett volna ilyet, sosem volt ilyen, ezért gyanús az egész, ahogy van még akkor is, ha szupertehetség és szarrá vert a GP2-ben mindenkit...íme Hülkenberg esete egy Williamsben sínylõdik, közben Hamilton kapásból a legjobbat kapta anno...

b-type
😊))
semmilyen ellenszenvem nincs Kimi irányába, egyszerûen Hamilton amióta itt van ilyen...és nem gondolnám egy pillanatig sem hogy Kimi hasonló lett volna.
Nincsenek elfelejtve az érdemei, egyszerûen a pályafutásának 9 évébõl 8 évet élcsapatoknál töltött, 5 év McLaren, 3 év Ferrari és ebbõl egy kiemelkedõ éve van.
Hamilton a 3 és fél évében pole-t tekintve már hozza 16vs18, futamgyõzelmekben sem sok van 18vs.13.
Pedig aztán nem volt egyszerû dolga, debütáló évében 2×világbajnok csapattárs, következõ évben Massa meg a Ferrari, aztán 2009 nem igazán a McLaren éve, és most is az elõzõ évi világbajnok a csapattársa.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Barny
koszi😉
1.18 😮 nemsemmi...

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Ulvar
formula1.com

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Barny
Sziasztok😊 Valaki megtudja mondani a Silverstoni korrekordot? amit V8-as F1-es autoval mentek😊

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Kit--Kat
Ez a mosdatás. Miért csak vele? Miért nem Vettellel, Weberrel, vagy Buttonnal? Õk is a Vb címért mennek.

Amíg csak vele fordul elõ, nem kell megmagyarázni.

Én sem akadtam fenn az elsõ 2 esetnél mondvaán jó megtörtént, legalább jók a futamok, de már a 3.-4. eseténél már én is vakargattam a fejem. Pláne az elõélete után..

Totti5
Szituáció függõek ezek a dolgok és a legtöbb esetben olyan dologon megy a lovaglás ami bárkivel megtörténhet, de most Hamilton az, mert a tûzvonalban játszadozik. 90%a fel van fújva az eseteknek, annyira amennyit az egész nem ér...

Kit--Kat
Egyébként nem is értelek, hogy jön ide a Red Bull? Mondtam, hogy egyszerû dolog amit csinál? Nem... Csak azt, hogy ezt lehet szabálytalanságok nélkül is magas szinten mûvelni.

Kit--Kat
Nem 2009-rõl van szó, hanem az egész pályafutásáról.
Láthatóan az ellenszenved félelmetes magaslatokban van.

Egyébként az nem kérdés, hogy jelenleg Hamilton a legjobb a mezõnyben. De ezt megcsinálhatná szabálytalanságok nélkül is, mert pl. 2005-ben az általad lenézett középszer ugyanezt a teljesítményt hozta anélkül, hogy vizsgálta volna minden futamán a versenybíróság, vagy a versenytársak panaszkodtak volna rá.

Ti osszemostok dolgokat.. Egyreszt nagyon jo versenyzo, gyors, es agresszivan is vezet, ami latvanyos is tud lenni.. A habitusahoz hozzatartozik azert az is, hogy az agresszivitas miatt sokszor taktikailag ostoba dolgokat muvel egy-egy versenyen.. Ez versenyzoi oldala.. Ami a problemat okozza, hogy vagy a csapat, vagy O sokszor atcsuszik a szabalyokon, es ezt iden folyamatosan megusszak.. Az, hogy elversenyzo, es szorakoztato, meg nem mentesiti a szabalyok kovetese alol..

Máté94
Akkor ci*****-nak, meg mákos geci meg hasonlók lennének........
1997 óta nézem...természetes h erõltetem, nem értem miért baj az, ha utálok vkit. nem tagadom le hanem õszinte vagyok...

bardocz
Ez a sok szerencsétlen vajon mit fröcsögne, ha Hamilton nem balfaszkodott volna, és szabályosan elmegy az SC mellett, és az ó csodálatos nagy Alonso úgy ragad be?
b-type
Jaj de könnyen megy a minõsítés 😄D
Majd ha neked is lesz valami jó tulajdonságod, akkor ráérzel milyen. 😊
Buta meg meggondolatlan...meg bárki tudna mûsort csinálni...csak nem csinálják valamiért, illetve ha csinálják õk összeütköznek a csapattársukkal, míg a meggondolatlan buta pincebogár valahogy megoldja.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Ne erõltesd az autósportot, nem neked való.

b-type
Na akkor hogy is van az hogy idén 1 kivételével csak Red Bull indulhatott a pole-ból??!
Azaz olyan simán nem megy az eseménytelen gyõzelem.
Törökben is meg kellett elõzzön egy Red Bull-t, és Valencia-ban is megtette ugyan ezt.
Az a 'másik versenyzõ' akit említesz az messze nem ezeket produkálta, és ebbe tényleg ne is menjünk bele, egyszer már kiveséztük hogy Hamilton kiket elõzött meg és hányszor, míg az általad említett versenyzõ azévben lezúzta a Force India-t az Eau Rouge utáni egyenesben.

azt nem vitattam, hogy gyors, dehát milyen áron, egyéni vélemény, nem õ a legjobb pilóta, mûsort bárki tudna csinálni ha akarna. a Többiek se véletlenül nem kockáztatnak nem szegnek szabályt, ha megtennék kapnák szépen a büntiket. Nagyon úgy tûnik Hamilton tisztában van a háttérben bármit megtehet elõre úgy sem kap semmit...azt el kell ismerni buta és meggondolatlan mint a pincebogár😄

gercse
utáld, te dolgod, én sem csípem, fõleg azért, mert rögtön beleült a tutiba, de az is biztos, hogy nagy küzdõ, és nagy tehetség is egyben, szóval le a kalappal elõtte

gibson9
jövõre nem fogsz F1et nézni 😊

jaja bocsi már a huszon X évemen is túl vagyok😄 35-40 éves embertõl is hallottam már ilyet élõben h K*csög Hamilton...és nem primitív emberek ám csak utálják mi ebben a kivetnivaló?

Máté94
Majd felnõsz akkor megérted 😄D
ha világbajnok lesz soha többé nem nézek F1-et...ilyen emberek ne nyerjenek és az sem igaz, h pont õ miatta izgi az F1...Schumi manõvere is Monacoban izgalmassá tette a sportágat, akár Webber, akár Vettel bakijai, szép pillanatai, agresszivitásuk is izgivé tették az F1-et és persze Kubica a nem túl jó Renaultval szintén meglepetés...nem hinném, hogy Hamilton teszi izgalmassá az F1-et...

Kit--Kat
Ezt õ is megtudná csinálni szabálytalanságok nélkül, ha egy kicsit megerõltetné magát. Most nem akarok idézni egy pilótát aki ugyanezeket megtette ugyanilyen látványosan anélkül, hogy egyszer is vitás helyzetbe került volna, vagy büntetést szabtak volna ki rá.

A nevét nem írom le mert sokatoknál kiveri a biztosítékot, mivel nem ismeritek el.

b-type
<#zavart1>
Ezek már nagyon gyengék, a Hamilton drukkerek ennél jóval keményebb hozszólásokon edzõdtek.
Az hogy ki jobb, az legyen egyéni elgondolás, amíg nem zavar hogy más másként is vélekedhet.

gibson9
Ha Hamilton nem lenne, akkor ebben az évben kb végigaludtam volna minden futamot!

bocs ha szidás, csak idegesít, hogy még védeni próbálják meg magyarázni amiket csinált😊 hány esélyt kap még?

egy szemét láda nem is értem mit bírtok benne, arról nem is beszélve h sokkal jobbak vannak nála a mezõnyben a túlzott agresszivitását nem büntetik és ez szánalmas...eleve egy jó autóval kezdett és nekem már akkor ez nem tetszett 2007-ben...meg is lett az eredménye gyönyörûen elszállt magától MR Lajos...

Szerintem siman elbeszeltek egymas mellett:

Hamilton azert tunik rosszfiunak, mert a figyelem kozeppontjaban van.
A masik, hogy hibazni azok szoktak, akik csinalnak valamit. A jobb eredmenyert kockaztatni kell es ez egyuttjar a hibazas lehetosegevel.

Csinalja, leszarom, jelenleg az egyetlen pilota, aki szinte minden versenyen mutatott valamit.

http://gaborszantai.co.uk/

b-type
Persze lehet mint Vettel 😊) pole-ból nyerni.
De azért meg lehet nézni hány alkalommal csapott ki valakit Hamilton amikor elõz, márpedig nagyságrendekkel többet elõz mint más, és más kaliberû versenyzõket...még is meg tudta csinálni Törökben Button-nal a nagy csatát, míg Webber és Vettel a pole-s autóval is összeütköztek..
ritkán látsz tõle olyat hogy olyan szinten kicsapja a másikat mint mondjuk Mark õt Ausziban.
Hamilton képes az utcsó körben falhoz verni a verdát, mert ha kicsi esély van akkor kitolja a szemét...és ott Monza-ban látni lehetett ahogy kieresztette a rázókõre, hogy ez az autó ár a határon van.
Szal Hamilton körül sok ügy van, a fele a csapat sara, a fele meg mint Petrov-val, vagy most az SC-vel az övé,..de ezt az SC-t is magának fésülte össze.

Kit--Kat
Nem kell a mosdatás. Mint írtam már, nem velejárója az élen versenyzésnek, hogy kis szabálytalanságokat kövessünk el, vagy akár hazudjunk az FIA-nak. A múltat meg felesleges felhánytorgatni, mert régen is kizárták azt aki túllépte az akkor szabályosság határait.

Nekem annyi is elég lenne, ha innentõl Hamilton végig szabályosság súrolása helyett full tisztán versenyezne.
Azért mondom, hogy érik neki egy komolyabb büntetés mert eddig ennek nyoma sincs.

És ugye az intések alapján mint visszaesõnek nem is lenne ez alaptalan a következõ intésénél.

Én bevezetném, hogy egy pilóta 3 intés után 10 rajthelyes büntetést kap, ez visszatartó erõ lenne, és nem kell azt belemagyarázni, hogy ez visszafogná a pilótákat a harcias versenyzéstõl. Mert azt lehet keményen de szabályosan.

Totti5
Semi õ sem a csapat nem amatõrök. Attól hogy 1szer cikázott, amit el lehet ítélni, még nem fog minden futamon, mert nyilván kapna olyat hogy... Sumi is tombolt Kanadában, de az nem jelenti azt hogy egész évben ezt fogja csinálni.

b-type
Nem elõzött a box-ban,se a bevezetõben, se késõbb. Egyértelmû mivel Vettel nem volt elõtte így nem elõzhette meg.

Nightt
Miert valtoztatna, ha nem kap buntetest? Igy jobban jar!

A birok kellene kemenyebben buntessenek es akkor valtoztatna!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Kit--Kat
Látom nem esik le. Nem 1-1 szituval van a gond, hanem, hogy már idén több kétes helyzete volt. A mostani büntetéstõl sem kapott olyan üzenetet, hogy rosszul jársz, ah a szabályokat feszegeted (tudom, hogyha rendesen tétovázás nélkül megy nem is kapott volna büntetést) és a megintések és 10000 dollárok sem visszatartó erõk. Ezért érik már neki lassan egy komolyabb. Mert az milyen már, ha egy versenyzõ végig tol úgy egy évet, hogy szinte minden futamon megintik valami kisebb szabálytalanság miatt, de ebbõl semmi hátránya nem származik?!

Totti5
Az már botrány amit a média felfúj és haterek csámcsognak rajta? botrányok voltak a múltban Suminál vagy a többi nagy ásznál ahol aztán olyanokat csináltak amiért manapság kivégzõosztag járna, de Hami még csak megközelítõleg sem tett olyat még.

Kit--Kat
Nem egy-egy eset a lényeg, hanem, hogy hány ilyene volt idén Hamiltonnak.

Sõt az elmúlt 3 évben végig körbevették a botrányok.

Egyszerûen szerintem enm véltelen, hogy neki mindig dolga van a versenybírósággal, ezen kéne változtatni a saját érdekében is.

És ezek nem velejárói az élversenyzésnek, tisztán vitás helyzetek nélkül is lehet az élen harcolni.

Totti5
"Az elsõt a boxutcában bevezetõ elõzésért, a másodikat cikázásért kapta."

Más is csinálta. Azt hogy box elõtt, közben, kijövetkor harcolnak az a tökösség jele és sokszor láttuk már.

A Q3 igy jott ki, nem az elso pilota, akinek elfogyott az uzemanyaga, emlekeim szerint senkit nem buntettek meg ezert.
Boxutcaban elozest ketten kovettek el, Vettel ugyanannyira ludas volt a dologban.
Alonso kapott vmit, amikor Massa-t kikergette felig a kavicsra a boxutca bejaratnal?

http://gaborszantai.co.uk/

Kit--Kat
Az elsõt a boxutcában bevezetõ elõzésért, a másodikat cikázásért kapta.
Aztán kapott egy intést a Q3-as pályaparkolásért is.

Én is szeretem nézni ahogy Hamilton ledarálja a mezõnyt, de tegye ezt szabályok átlépése nélkül.

A kettõ nem zárja ki egymást, másnak is sikerült.

Totti5
2szer kapott figyelmeztetést ha jól rémlik, de már fogalmam sincs mi volt a 2., mert annyira jelentéktelen dolog. Kapjon még 10et, csak versenyezzen így mindig a jövõben is. Vonatozni, meg sopánkondi ráér 10 év múlva is. Itt nem az a lényeg hogy jófiuk legyünk... persze a szabályokat be kell tartani, de minden hülyeség miatt kár pampogni. Elmúlt években akkor is szopatták a bírák amikor nem kellett volna, és persze hogy õt mert álltalában õ a legfeltünõbb jelenség a pályán, mert gyors, agresszív és nem kímél senkit és semmit. A pályán õ a bad boy ebben a mezõnyben és ez csak a többieket minõsíti nem pedig õt😄

Kit--Kat
Összességében az, hogy szinte minden futamon kapott egy intést. Attól függetlenül mirõl tehetett mirõl nem, azért lassan ez már sok lesz.

Ha megnézed az elmúlt 3 évét amióta itt van végig szabályváltoztatások meg balhék vették körül.

Amellett jó pilóta, de megpróbálhatna már 3 versenyt zsinórban anélkül, hogy valami balhéban venne részt.