FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Utolsó mondatot nem tudom értelmezni. Ha a Mercedes gyõztes autó lesz akkor megmutathatja.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Még az is bátor, hogy van-e olyan jó.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
állítom amúgy, hogy Rosberg sokkal jobb Hamiltonnál , csak még az 5 szezon alatt, sosem volt alatta nyerõ verda...
Hülkembergnek egyszerûen nem jutott hely máshol, de amúgy a Williamsal debütálni nem egy rossz dolog. Szerencse is kell ám hogy oda bekerüljön valaki és rejtuk kívül még tucat tehetség vanakit azonnal be lehetne tenni a F1be, de nincs annyi hely és a kisebb csapatoknál a pénzügyi háttér is szempont.
Mint említettem, ha ennyire nem érzed át akkor ne nézd, vagy leglább ne okoskodj össze hülyeségeket.
semmilyen ellenszenvem nincs Kimi irányába, egyszerûen Hamilton amióta itt van ilyen...és nem gondolnám egy pillanatig sem hogy Kimi hasonló lett volna.
Nincsenek elfelejtve az érdemei, egyszerûen a pályafutásának 9 évébõl 8 évet élcsapatoknál töltött, 5 év McLaren, 3 év Ferrari és ebbõl egy kiemelkedõ éve van.
Hamilton a 3 és fél évében pole-t tekintve már hozza 16vs18, futamgyõzelmekben sem sok van 18vs.13.
Pedig aztán nem volt egyszerû dolga, debütáló évében 2×világbajnok csapattárs, következõ évben Massa meg a Ferrari, aztán 2009 nem igazán a McLaren éve, és most is az elõzõ évi világbajnok a csapattársa.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
1.18 😮 nemsemmi...
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Amíg csak vele fordul elõ, nem kell megmagyarázni.
Én sem akadtam fenn az elsõ 2 esetnél mondvaán jó megtörtént, legalább jók a futamok, de már a 3.-4. eseténél már én is vakargattam a fejem. Pláne az elõélete után..
Láthatóan az ellenszenved félelmetes magaslatokban van.
Egyébként az nem kérdés, hogy jelenleg Hamilton a legjobb a mezõnyben. De ezt megcsinálhatná szabálytalanságok nélkül is, mert pl. 2005-ben az általad lenézett középszer ugyanezt a teljesítményt hozta anélkül, hogy vizsgálta volna minden futamán a versenybíróság, vagy a versenytársak panaszkodtak volna rá.
Majd ha neked is lesz valami jó tulajdonságod, akkor ráérzel milyen. 😊
Buta meg meggondolatlan...meg bárki tudna mûsort csinálni...csak nem csinálják valamiért, illetve ha csinálják õk összeütköznek a csapattársukkal, míg a meggondolatlan buta pincebogár valahogy megoldja.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Azaz olyan simán nem megy az eseménytelen gyõzelem.
Törökben is meg kellett elõzzön egy Red Bull-t, és Valencia-ban is megtette ugyan ezt.
Az a 'másik versenyzõ' akit említesz az messze nem ezeket produkálta, és ebbe tényleg ne is menjünk bele, egyszer már kiveséztük hogy Hamilton kiket elõzött meg és hányszor, míg az általad említett versenyzõ azévben lezúzta a Force India-t az Eau Rouge utáni egyenesben.
A nevét nem írom le mert sokatoknál kiveri a biztosítékot, mivel nem ismeritek el.
Ezek már nagyon gyengék, a Hamilton drukkerek ennél jóval keményebb hozszólásokon edzõdtek.
Az hogy ki jobb, az legyen egyéni elgondolás, amíg nem zavar hogy más másként is vélekedhet.
Hamilton azert tunik rosszfiunak, mert a figyelem kozeppontjaban van.
A masik, hogy hibazni azok szoktak, akik csinalnak valamit. A jobb eredmenyert kockaztatni kell es ez egyuttjar a hibazas lehetosegevel.
Csinalja, leszarom, jelenleg az egyetlen pilota, aki szinte minden versenyen mutatott valamit.
http://gaborszantai.co.uk/
De azért meg lehet nézni hány alkalommal csapott ki valakit Hamilton amikor elõz, márpedig nagyságrendekkel többet elõz mint más, és más kaliberû versenyzõket...még is meg tudta csinálni Törökben Button-nal a nagy csatát, míg Webber és Vettel a pole-s autóval is összeütköztek..
ritkán látsz tõle olyat hogy olyan szinten kicsapja a másikat mint mondjuk Mark õt Ausziban.
Hamilton képes az utcsó körben falhoz verni a verdát, mert ha kicsi esély van akkor kitolja a szemét...és ott Monza-ban látni lehetett ahogy kieresztette a rázókõre, hogy ez az autó ár a határon van.
Szal Hamilton körül sok ügy van, a fele a csapat sara, a fele meg mint Petrov-val, vagy most az SC-vel az övé,..de ezt az SC-t is magának fésülte össze.
Nekem annyi is elég lenne, ha innentõl Hamilton végig szabályosság súrolása helyett full tisztán versenyezne.
Azért mondom, hogy érik neki egy komolyabb büntetés mert eddig ennek nyoma sincs.
És ugye az intések alapján mint visszaesõnek nem is lenne ez alaptalan a következõ intésénél.
Én bevezetném, hogy egy pilóta 3 intés után 10 rajthelyes büntetést kap, ez visszatartó erõ lenne, és nem kell azt belemagyarázni, hogy ez visszafogná a pilótákat a harcias versenyzéstõl. Mert azt lehet keményen de szabályosan.
A birok kellene kemenyebben buntessenek es akkor valtoztatna!
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Sõt az elmúlt 3 évben végig körbevették a botrányok.
Egyszerûen szerintem enm véltelen, hogy neki mindig dolga van a versenybírósággal, ezen kéne változtatni a saját érdekében is.
És ezek nem velejárói az élversenyzésnek, tisztán vitás helyzetek nélkül is lehet az élen harcolni.
Más is csinálta. Azt hogy box elõtt, közben, kijövetkor harcolnak az a tökösség jele és sokszor láttuk már.
Boxutcaban elozest ketten kovettek el, Vettel ugyanannyira ludas volt a dologban.
Alonso kapott vmit, amikor Massa-t kikergette felig a kavicsra a boxutca bejaratnal?
http://gaborszantai.co.uk/
Aztán kapott egy intést a Q3-as pályaparkolásért is.
Én is szeretem nézni ahogy Hamilton ledarálja a mezõnyt, de tegye ezt szabályok átlépése nélkül.
A kettõ nem zárja ki egymást, másnak is sikerült.
Ha megnézed az elmúlt 3 évét amióta itt van végig szabályváltoztatások meg balhék vették körül.
Amellett jó pilóta, de megpróbálhatna már 3 versenyt zsinórban anélkül, hogy valami balhéban venne részt.