FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Dobogó közelében sincsenek nagyon, így ebbõl nem lesz VB soha. RB és a Meki minden pályán jó, mert az autó is rendben van, már az alapoktól kezdve.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kifli
Nagyok az elvárások, nem teljesítenek olyan roszul azért, mehetne nyilván jobban, de úgy tûnik ennyi van a kocsiban.
Monacoban az aero nyujtotta tapadas nem annyira lenyeges, inkabb a mechanikai a fontos.. Ugytunik abban a Ferrari A valtozat eleg jo volt.. Valencia vegyes felvagott.. Silverstoneban elvileg megint az aero tapadas lesz a meghatarozobb.. A Ferrarinal erdekes lesz nezni, hogy az uj csomag ott mennyire lesz hatekony.. A modositasokkal a kocsi ezen kepessegeit fejlesztettek, ha minden igaz..

Kit--Kat
Most nem, de ez egy Monacohoz hasonló pálya, ami ugye feküdt a Ferrarinak.

Összességében homály mind a pilóták mind a Ferrari idei teljesítmény a nagy elvárásokhoz képest.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

kifli
Azért a hétvégén annyira nem mentek gyengén, 3. 4. helyre simán behozzák a 2 ferrarit, ami azért nem egy borzasztóan gyenge eredmény.

Nem lett volna ekkora probléma belõle, ha nem buknak ennyi pozíciót, hamiltonhoz képest (és tökmindegy, hogy ez a ferrari, és az sem lényeg, hogy pont hamilton volt aki elment)
Nightt
Neked nincsenek, de sok ember jobban koveti azokat, mint az F1-et(persze az F1et sokkal tobben kovetik)! De ettol meg ossze lehet hasonlitani a kettot. Szamomra sokkal szimpatikusabbak az amcsi szabalyok!

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Koszonom, ismerem, de akkor sem erzem olyan kozelinek, mint az F1-et...

http://gaborszantai.co.uk/

Ulvar
Ha érdekel az Amcsi OW magyar oldalt találsz.

Itt.

Nem reklám csak ha valaki utána olvasna egy két dolognak.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Az amerikai szeriak nincsenek annyira szemelott, nem olvas egyikunk sem amerikai sportlapokat, bulvart vagy napilapot, amelyek europai megfeleloibol rengeteg info csordogal at az F1-es hirportalokra.

Garantalom ebbol sem lett volna ekkora problema, ha nem a Ferrarit* erinti, hanem egy sereghajtot.
De a legszebb az lett volna, ha Hamilton kicsit gyorsabban reagal es nyilvanvaloan elobb hagyja el a feher vonalat.

(* Ferrari helyett barmelyik topcsapat sirosabb pilotaja ugyanezt tette volna - Hamilton, Webber... - itt nem a Ferrarit akarom lehuzni, hanem a szinjatekot, aminek jogos alapja volt, csak tulzasba vittek)

Nightt
Sztem nagyon rossz hozzaallas, h lehetne rosszabb... Elmeletileg ez az autosportok kiralya, ha igy van (lenne<#kuss><#hehe>), akkor nem szabadna, h eloforduljanak ilyen sulyos biraskodasi hibak. Erdekes, h az Indyben vagy Nascarban alig hallani ilyenekrol...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

A mondanivalom lenyege az volt, hogy lehetne szarabb is a helyzet - persze jobb is, de ne legyunk telhetetlenek😊

Amugy valaki mar irta elottem, de lehet mas forumon olvastam: Egyelore ezek a kirohanasok Alonsotol, Domitol masra nem jok, mint elterelni a sajto figyelmet a Ferrari valos gyengesegerol. Mert 2008-tol lejton vannak es errol nem Hamilton vagy a FIA tehet...

Nightt
Hogy a FIFA szar, az miert lenne mentseg a FIA-nak?<#fejvakaras>

Ilyen hozzaallassal ha van egy tomeggyilkos, akkor en is gyilkolhatok, mert a masik is megtette? Szoval erted... nem a rossz peldat kell kovetni! Az amerikai szeriakban sokkal tisztabbak a szabalyok, azt kene kovetni nem a FIFA meg nem adott jogos goljait vagy megadott les goljait!

Ulvar
Régen is elvettek VB címet is a TOP csapatok közt az egyiktõl...

Emlékezzünk vissza és még se rinyált... aki meg rinyál meg csak a pénzt hajkurássza az meg is érdemli és a "sport" is.

Milyen jó lenne ugye ha Mika Salo még versenyezhetne csak sajnos ivott az egyik futam elõtt és így okozott balesetet és el is távolították septibe. De ha ezt nem tették volna meg mert egy korrekt lépés ha adunk még egy esélyt akkor ki tudja hova fajult volna el nem? Mert ilyen szemszögbõl is nézhetjük hisz te is a végleted meg a legdurvábbat verziót vetted számításba.

Nem tudom minek kell hisztizni, a FIA sokkal korrektebb es elviselhetobbek a tevedesei/iteletei, mint a FIFA-nak...

Persze at is lehetne esni a lo masik oldalara, es akkor mar nem lenne a mezonyben Alonso, Hamilton, McLaren, Ferrari, Renault... es lehet a ket RBR-es pilota is 2 futamos eltiltasat toltene...
Kell ez nekunk?

mivan?
inkább nem írom le!
5 secet kaptak.

most akkor mi van a büntetésekkel? amit kiírtak a vége felé???
gercse
és?
mindenkinek megvan a maga hóbortja, amit élvez, neki ez...
át kell nézni az ilyen hszeken, nem véletlen csinálja az, aki ilyet csinál, pont azt éri el vele, ami itt is folyik gyakran
de nem offolok...

Firerock
nem is baj hogy védi,de értelmetlenül és igazságtalanul szapulja azt akit utál

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

ez parádés Schumi forever<#worship><#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

gercse
nem tudom minek kell nekifeszülni egymásnak, mindenki védi a kis báránykáját, és soha nem lesz egyetértés ilyen eseteknél...

Firerock
Te miért vagy még itt?
nem vetted észre hogy a kedvenced már nem ismétlem NEM a formula1-ben versenyzik?
ajánlom neked a Rally-s topikot,ott dicsérheted amennyit akarod,kezd unalmas lenni a kimi imádatod és a Ferrari utálatod...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

gercse
szépen terelgette az autót<#eljen>, sok ilyet még tõle idén, ha már nem fekszik neki a verda, legalább a rajtokat gyakorolja csak jövõre

Itt jon ki, hogy a jo auto nem minden, a ket alibivilagbajnok elol ki is kell esni...<#gonosz2>

Ulvar
Button se tudta a nyilvánvalóan 2mpvel lassabb japán barátunkat az ûber csodálatos fasza F csatornával és a legyõzhetetlen Mercédesz motorral stb stb stb... Ezerszer túl lett tárgyalva, de cseszik mindenki figyelni az értelmesebb hozzászólásokra a flém viszont kitûnõ 😊.

Ha csapkodom magam a jatekbolt elott a jardahoz, akkor az valtoztat valamit? Nem...

Ugyanazt csinalnam, mint Kimi: szarnek az egeszre es tolnek ket felest a Cornettora😊

desigo
nyilván ha más csapat vagy pilóta lenne így érintve pont ugyanígy reklamálna
Alonsón kívül sok más ember is viccnek tartja a büntetést
nyilván az érintettek nem fognak reklamálni
Te persze férfi lennél és csendben tûrnéd gondolom...
Totti5
rinyagépek...

Holnap jonnek a Rinyanzo nyilatkozatok: "Az 5mp-es pilotak miatt nem nyertem!!! Miattuk nem tudtam a Toro Rosso-t sem megelozni, a FIA kedvence Liuzzi... meg Hamilton!"<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

passatgt
<#taps>

Jacek
Shumi fikazoknak, en aki anti Csumakkeres vagyok, de nagyon unom azokat akik fikkantjak😊

Shumi, Valencia rajt😊

Totti5
google😊

tessék

Magic Boy
A Fókuszban mondták, hogy F1-es autókat hoztak Pestre.
Valami kiállítás lesz.
Senna, Hakkinen stb autói és a régiek is.
Nem mondtak a Fókuszban semmit, csak azt mutatták, ahogy rendezgetik.

Tudtok errõl valamit, hogy mikor, hol lesz és mennyiért lehet megnézni?

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

GyaxyBoy
Köszi szépen!
Totti5
Gumit a Bridgestone oldalán az F1 menü alatt megtalálod.

kifli
valaki tud képeket tenni a ferrari új hátsó részérõl? Fõleg kipufogó érdekel, nagyfelbontású képeknek elõny 😛
Totti5
R30

Car dimensions and weight
Front track: 1450 mm
Rear track: 1400 mm
Overall length: 5050 mm
Overall height: 950 mm
Overall width: 1800 mm
Overall weight: 620 kg, with driver, cameras and ballast

GyaxyBoy
Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni!
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen hosszú egy F1 es autó?
És mekkora az átmérõje ('d') egy F1 es keréknek (elsõ)!

Köszi

Hivatalos oldal is jöhet, de nem fontos!
kifli
õk jóban vannak, szóval nemhiszem hogy véres küzdelem alakulna ki köztük 😄
De azért jó lenne ha meccseznének egyet 😊
b-type
Ezt én is maximálisan így gondolom, ha én egy versenyzõt megkedvelek, akkor azt kedvelem bárhol is versenyez, és bármilyen eredményt ér el....és akkor is ha az egész világ, rajtam kívül, fricskázza.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
Egyébként nem a Rally miatt linkeltem a videót, a videó elején mutatják a tömeget ami a szervízbázisnál Kimi sátra elõtt áll, és ez egy olasz bajnoki versenyen készült.

A pontoknak és eredményeknek semmi köze egy versenyzõ kedveltségéhez, max a divat morzsolódik.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Szerintem ezt fölösleges folytatni, te eldöntöttél valami, és akkor az úgy is van.
Felõlem legyen.

b-type
nincs ez sem, egyfelõl Kimi 10. 15 ponttal, csapattársa 2. 88 ponttal, a Fin rally-n ténylegesen óriási érdeklõdés volt Kimi miatt, de aztán el ellaposodott.
ahogy a Kimi.com nézettsége is.

Sztem Kimi a McLaren-hez köthetõ. A WRC-ben esetleg ez még változhat, mert azért tényleg ez még csak az elsõ éve

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Az egy dolog, hogy megszivtak, ez benne van, volt, es lesz az SC-s mokaban.. A gond az, hogy aki lenyomta az SC-t, amire nem igazan emlekszem, hogy barki meg merte volna csinalni, az vegul nyert a szabalytalan akcioval.. Aki betartotta a szabalyt, az meg megszivta az egesz versenyt.. Ez igy komolytalan..