182279
  • Ulvar
    beszélj Tottival, ...
  • Palinko
    ezeket betiltanám
  • IXEMGabeo
  • szabii98
    ez fájt.
  • pedobear
  • pedobear
    /forma-1-az-m1-en
  • Wlanseraf
    Hehe:) ultra kemény:D
  • atiwrc
    5-6 rész megvan vhsen. 2000-2002 körül leadta az m1 az egész sorozatot. Az F1hez mint verseny annyira nem volt köze, ahogy rémlik, inkább a csapat gondjai piloták magánélete meg hasonloak.
    A Driven ilyen tekintetbe tényleg sokkal jobban az autosportrol szólt.
    Média órán 2003ba olyan szép dolgozatot adtam be a tanárnak a filmről :D. Ha jol rémlik 5 oldal lett ebből 4 oldalon az általam észerevett(a már már nagyon zavarókat) bakikat sorolgattam :D
  • Minstrel
    Itt van az eleje :)
  • Minstrel
    Ezt én is néztem, van egy nagyon izgalmas rész amikor Montreal-ban lefittyen az autó első szárnyán egy darab és nem lehet tudni, hogy kibírja-e a verseny végéig
  • Totti5
    Nekem is.

F1et szeretett volna Stallone, de asszem a csapatok sem egyeztek bele és azért lett Indy, ami számomra ugyan olyan élvezetes volt... lényegtelen hogy F1 vagy Indy.
  • bakkerman
    jaja szerintem is jófilm
  • IXEMGabeo
    nekem tetszett a felpörgetve:)
  • Wlanseraf
    imdb

de hogy ezt valahol le lehet e szedni:D
  • Wlanseraf
    lol "színes, magyarul beszélő, francia-kanadai-magyar filmsorozat, 1990"

ezt találtam csak:D
  • Wlanseraf
    Jah és magyar adón ment:)
  • Wlanseraf
    bahh nem tok:) olasz-francia sorozat volt azt hiszem..

Arra emlékszem amikor egy csávó kastélya mögötti pályán vívni kellett az ülésért:)

Az az ember létezik és kb 10-20 F1-es autója van:)
  • bakkerman
    linket!!
  • Wlanseraf
    Volt sorozat:)
  • bakkerman
    fúúú de nagyot ütne egy F1-es sorozat,kitalált pilóták életét követné nyomon,balhékkal,családdal,akcióval stb...a futballista feleségek is kibaszott jó volt,F1-ből is kéne olyasmit csinálni
  • Ulvar
    Az F1ről akart szólni de kb. Indycar verdáknak néztek ki azok a szarok meg ... tiszta fos volt...
  • Dietrich
    A hollywoodi F1-es film Ecclestone zöld jelzésére vár

A Stallone filmnek semmi köze nem volt ahhoz amiről szólni akart...
  • LeventeV
    le a kalappal előtte, hogy még 42 évesen is ilyen jól állja a sarat, ahhoz képest, hogy mekkora a korkülönbség közte és Rosberg között. (sajnos más pilótákhoz nem nagyon hasonlíthatjuk az autó miatt)
  • Master91
    Tévedni emberi dolog :D
  • madmanic
    ebben a mezőnyben már nem rúg labdába, igaza van.

• bakkerman
    hát majdnem befért mindig a 6-ba xddd
  • Totti5
    9,13,12,10,16
  • Totti5
    1 Jordan győzelem volt... és kettőt a Rönóval azzal amivel Alonso a VBket nyerte... a többi futamon "mindenki" megelőzte aki arra járt és nem hogy nem nyert, még Alonso mögött sem tudott lenni.

Én bírom Fiscót, de a teljesítményéhez képest egy hullámvasút kutyafasza...
  • IXEMGabeo
    én nem írtam még le, csak Grosjean eszméletlen sokat hibázik még:) olyan kb, mint Petrov az 1. évében...itt most a GP3-ra gondolok, de amúgy tehetséges, nem is mondtam, hogy nem, viszont ott van Ricciardo, Bianchi, Vergne, Bottas stb..
  • IXEMGabeo
    hátul kullogott mindig kivéve az olasz nagydíjon, mert ott 1 hely választotta el a pontszerzéstől...

ő 2005-ben érhetett volna fel a csúcsra, ha nem Briatore szárnyai alá kerül és Alonsoból nem faragnak vb-t. Nem is azzal van a gond, hogy Alonso volt a kezdeményezett, hanem a módszer ahogyan Fisit beállították vízhordónak, holott még Alonso se volt világbajnok és Fisi sem lassú pilótaként volt feltűntetve...Ferrari is pénzzel tartotta Barrichellot Schumi mellett másodikszámúnak, persze, hogy elfogadják az efféle ajánlatot.
  • b-type
    Grosjean-ban sem :)
    Romain-nak betett Briatore nem gyengén...gyakorlatilag Piquet helyére beugrani, abban a környezetben ami akkor volt a Renault-nál...
    Ha Fisco-nál befér a fél idényes Ferrari-s 'égése', akkor Grosjean-t sem szabadna leszólni..hasonló a cipő KERS-t megszokni..stb, sőt Giancarlo legalább ebbe a sorozatban versenyzett, mig Grosjean a biztos bajnoki címet dobta el a Renault F1-s felkérésére...
  • Master91
    Fisichella volt Massa helyett mikor balesete volt, nem? Ott nem is tudom milyen volt a Ferrarival. Olyan top 6-ba azért benne volt sokszor ha jól emlékszem...
  • IXEMGabeo
    ebben nem tévedsz volt olyan, amikor sereghajtó volt a Honda majdnem, de Barrichelloval együtt 10 millio felett kerestek:O
  • IXEMGabeo
    akkor mivel magyarázod azt, hogy Fisichella a jóval gyengébb konstrukciós Benettont, a gyenge Jordannal, az addig majdnem sereghajtó Force Indiával is dobogókat, győzelmeket tudott szerezni? ugyanúgy tán csoda módon képes volt egy gyenge konstrukcióból kihozni a legjobbat mivel lett volna gyengébb Alonsonál? 2005-ben megnyerte az év 1. futamát onnantól kezdve érdekes módon csak technikai hibái voltak és még Briatore vissza is vetette az olaszt...onnantól szépen leszálló ágba került a karrierje, pedig bitang gyors volt az olasz...

• Totti5
    "Mai napig nem értem a Toyotánál mi a jó francot csináltak"

"Közepes" pilótákat alkalmaztak, vagy újoncot... nem volt kire építeni a csapatot sosem + a japó mentalitás a vezetőségben.
  • b-type
    Button kegyetlen meg volt fizetve a BAR Honda-nál...ha jól tévedek 3. legjobban kereső versenyző volt a mezőnyben.
  • Totti5
    Miért lenne hátráltatva? nincs semmi alapja hiszen Vettel közelében sincs tempóban... Vettel jobb mint Webber ennyi a titok. Igen tavaly hozott jó pár rossz döntést az RB, igen Vettel kapja a jobb taktikát, nyilván hiszen őtőle várják a győzelmet és ő szállítja is és a VB címet is. Webbernek akkor lehetne esélye hogy nála gyengébb pilóta lenne az RBnél és ő lenne a Vettel.

Fiscó nem Alonso szint. Voltak jó versenyei és ennyi. Ha rá építettek volna most nem lenne a Rönó 2szeres VB.
  • IXEMGabeo
    az a gáz, hogy reálisan, ha nem lesz szabályváltozás, akkor a Schumi és Rosberg csapat és a mérnökök által folyamatosan fejlesztett W0-s konstrukció legkésőbb 2013-ra érhet be, de ezt így nem lehet meghatározni, attól függ, hogy a szakemberek mennyire tudják betölteni a rájuk szabott feladatokat, az is sokat nyom a latba, minél több a képzett munkaerő annál biztosabb a siker, az anyagi dolgok úgy tudom rendeződtek a csapatnál, bár olykor felesleges dolgokra is pazarolnak lásd, azt a sátras komplexumot, amit a kanadai esőben oda kitettek:D:D:D

lényeg az, hogy 2013-ban nem biztos, hogy lesz Schumi, viszont Rosbergnek lehetséges, hogy mindent visszaad az élet, Button is majdnem 7 évet várt egy csapatnál, szenvedett, küzdött, dolgozott, türelmesen, kitartott a csapat mellett és lazán nyert egy vb-t 2009-ben, meg is érdemelte, azért kitűnik, hogy 7-ből 6 futamot nem egyszerű nyerni ugye ugye, még a tavalyi szuper RBR-al se tudott Vettel annyit nyerni zsinorban, idén is eddig 6 győzelme van, és szinte egyik se volt sima neki, talán az ausztrál és a török győzelem volt igen igen jelentős neki. Én azt veszem észre, okulva a RBR sikereit illetően, hogy bizony kell egy alakuló csapatnál legalább 4-5 év, mire minden stimmel a vb címhez. Mai napig nem értem a Toyotánál mi a jó francot csináltak, hogy még futamgyőzelem se jött össze, állítólag a 2010-es autójuk vb címért harcolhatott volna, de ezt innen nehéz megmondani, minden esetre talán Trullin kivül (aki nem volt nyerő típus) nem is volt épkézláb pilótája a csapatnak, talán ez a másik ok, de ő nekik illett volna 2002-től kezdve legalább egy futamgyőzelmet szerezni.
  • Master91
    Remélem is hogy pletyi, így is már csak 1 év van a szerződéséből :( Még ha csak ilyen hátul teljesít, de akkor is olyan jó látni, hogy ott a neve az alsó csíkon, meg hogy néha látni hogy küzd, meg ilyenek. Szeretek neki szorítani.
  • IXEMGabeo
    Master91: az baromság...felejtsd el, pletyka az egész

Totti: Webber hátráltatva van a Rb által, már többször említettük, de tavaly képes volt valamennyire Vettellel menni, Alonsonál ugyanúgy beállítanák aminek nem mondana ellent, mivel Webbert hidegen hagyja a vb cím. Kubica más lenne: hiába Alonso haverja felvenné vele a kesztyűt és mivel erős egyéniség azt hiszem rendesen fejtörést okozhatna spanyol barátjának. Vettel tudjuk h gyors nem is mondtam mást vele kapcsolatban...

Az pedig, hogy néha egy egy pilóta a gyenge autóból kihoz mindent nem jelenti azt, hogy valaha vb lesz pl Fisichella, Alesi se volt soha jó helyen, Fisit pont egy Briatore fogta be vízhordónak, nem állt ellent behódolt a csapatnak innentől fogva Alonsonak sima ügye volt...az is érdekes, hogy mindig az ő Renaultja romlott el