FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rallyba benne van.. Loeb bukott nagyobbakat is.. Szerintem a fektav elejen volt egy kis hupli, az eleg volt.. No meg vegre aszfalt, jol erezte magat, lehet hogy kicsit elvitte a buzgalom...

b-type
Pedig erre a versenyre adták neki a legnagyobb esélyt, ..egyébként sztem is marad ha kap autót. Csak rá kell nézni, még a bukás ellenére is sokkal élettelibbnek tûnik az arca.
Beletanul és rallizni fog..talán még VB is lehet.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

desigo
Sakon Yamamoto

desigo
remélem,hogy mielõbb visszajön egy versenyképes csapathoz...

itt a bukása:
Ulvar
én is úgy érzem hogy leszarja, anno azért a Mclarenbe megvolt az ambíció, a küzdeni akarás. Van egy olyan érzésem hogy a nagy közönség elõtt sose az igazi énjét adta...de ez csak az én véleményem

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

MR ME
semmi értelme h visszajöjjön, nincs már benne ambíció szvsz, vonatozni meg minek jönne vissza? elvan sztem õ ott a wrc-ben, ott még van mit fejlõdnia, megvan a kihívás, f1ben már nyert egy wb-t, utána kb leszarta az egészet

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Jonnek a Raikkonenes hirek sorban:

- Kubica orulne neki, ha Kimi lenne a csapattarsa
- Kimi nem valaszol az ujsagiroknak a jovojevel kapcsolatban feltett kerdesekre
- Norbert Haug meglatogatta Kimit a svajci birtokan

A masik oldalon van ellenben egy majdnem jo helyezes a WRC bolgar futaman: sajnos a negyedik helyrol esett ki Kimi...

http://gaborszantai.co.uk/

Vettel nyeri😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Nightt
Persze, ezert mondom<#banplz>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Minstrel
persze, full hd 7.1 hangzással, választható belsõkamerákkal 😛

http://topgearhungary.blogspot.com/

V43 1105
Van HD stream?!😛

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

bakkerman
próbáltad? 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Nightt
RedBull es azon belul Vettel gyozelemre tippelek, fekszik az autonak a palya.

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

Kösz!

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

szolszil

Ash nazg durbatul&#251;k, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatul&#251;k agh burzum-ishi krimpatul.

bakkerman
jaja,azokat is láttam már,ötletesek

Totti5
Meki Voda reklámok köröket vernek erre.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Firerock
neee
remélem ez nem végleges...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

bakkerman
nem szar 😮 am nagyon mókás így Seb hangja 😄

Banano
Ah,meglepõdtem mikor magyarul szólalt meg😄D

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

Totti5
Kolles csapnivaló csapatfõnök, egy szélhámos. Ahogy a Midlandal sem tudott semmit sem csinálni, úgy a HRT is eladó sorba fog kerûlni. Az meg különösen vicces hogy pár napja a Force Indiát szólta le hogy az õ babérjain lovagolnak, és neki köszönhetõ az FU sikere.

desigo
Bruno Senna helyét Silverstone-ban Sakon Yamamoto foglalhatja el

a japán tesztpilóta "megvásárolta Senna ülését."
gabi89
Félig meddig off

Vettel Red Bull telefon reklámoz. Meg elmotyog pár magyar szót is.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Totti5
Pontosan. Senki nem veszi el tõle és nem kérdõjelezi meg a 7 vbt és hogy az F1 legeredményesebb egyéne, de ez a múlt. 2005tõl trónkövetelõk sora lépett a színre hasonlóan kiváló kaliberû versenyzõkkel pl Alonso, Kimi, Hamilton, Button. Amúgy Suminál vannak jobbak, ahogy mindenkinkinél, ez csak idõ kérdése, hogy mikor fedeznek fel egy újabb tehetséget, legutóbb ugye Hamilton volt az a személy aki mági ámulatba ejtõ. De valszeg nem lesz neki sem 7 címe, mert már nem egy olyan korszak ahol azt olyan "könnyen" össze lehet szedni, mint ami Suminak és a Ferrarinak összejött éveken át.

bakkerman
hát igen...:/ megkéne érteni,hogy ha valaki õt szapulja,mert MOST szarul megy,akkor nem azzal kell jönni,hogy õ már megnyert 176547 világbajnoki címet,és nyert 9876543 futamot,ha visszatért,akkor teljesítsen úgy,hahogy kell...

Azt biztos nem szabalyozzak, ha veletlenul meg kell allnia, akkor mi van...<#nevetes2> En bevezetnek egy kozponti sebessegszabalyozast, ha a versenybiro megnyomja a nagy piros gombot, a kocsik beallnak egy max. sebessegre egy 10 masodperces kesleltetessel.. Fekezni, lasabban menni lehet, gyorsabban, ha raall a gazpedalra a pilota, akkor se...

desigo
teljesen jó példa rá,hogy mindent ki lehet dumálni
rendben de akkor most már maradjon itt örökre mert megérdemli
ha nem kell bizonyitania akkor megis mit keres a forma1-ben? hetvegisoforkodik ?

már megint ez a "õmárbizonyítottésletettvalamitazasztalramertõalegnagyobb" faszság... <#csodalk>

Értsük már meg MOST versenyez MOSTANI techikával MOSTANI pilóták ellen...

Egyébként meg ha anyád minden este elsózza meg odaégeti a vacsorát azért csak megkérded h ne fõzzön e inkább más...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Firerock
"Úgy vagyok velük, mint az édesanyámmal: Õ is volt fiatalabb, aktívabb, régen sokkal jobban fõzött, de neki már semmit sem kell bizonyítania, mert már ezerszer megmutatta, hogy Õ a legnagyszerûbb."

EZ nagyon szép😊

allock
agree<#eljen>

#hhwnd

Magic Boy

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

SrAta
jól néz ki az új pálya😄

Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

"Alonso nem rossz, nem rossz, de azért nem forr a levegõ amikor a pályán van."

Mondhatni ellenorizni kell a Live Timing-ot, hogy palyan van-e...😊

b-type
Massa kicsit szárnyaszegettnek tûnik..mint akinek kifogták a vitorlájából a szelet.
Ez akár nagyon nagy gond...könnyen lehet hogy elbizonytalanodott magában, ami szvsz öli a versenyzõt 😞

Alonso nem rossz, nem rossz, de azért nem forr a levegõ amikor a pályán van.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Count Adyn
Hát én aztán utáltam alonsot eléggé anno, de el kell ismerni hogy kitolja a szemét az autónak és mindent megtesz a sikerért, azmeg hogy fel meri emelni a hangját az ellen hogy az F1 szabályai szerencsejátékká silányítják az autóversenyt ne számítson már nyafogásnak, köszi😊

Meg lehet nézni szegény massa merre kolbászol ezzel a ferrarival általában, a 67 vs 98 pont elég beszédes szvsz

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Firerock
Miért beszélsz hülyeségeket?

Alonso es Raikkonen eseteben az a kozos, hogy bar utobbi nyert VB-t a csapatnak es nem nyafogott, megis a jelenlegi Alonso es a 2008-as Kimi csak azert van/volt, hogy meglegyen a letszam.
S mindezt kurva sok penzert...

Norbi1990
Glockal helyet cserélnek 😄
allock
felõlem nyugodtan lehet tesztpilóta 😊 :Ð

#hhwnd

bakkerman
ehem,ehem,de ha Massa szarul nyomja idén,akkor jövõre hova menne,ha esetleg kinyomja a ferka? rb kilõve,ott van nála 2 jobb pilóta,meki szintén,mercedesbe meg sumcsyt nem dobják ki,rosberg meg jobb mint massa...nos

Te mit nem ertesz..?<#wow1>

Firerock
Te mirõl beszélsz?

Ulvar
Képzeld el hogy 2 évig a semmiért fizetsz egy embernek több millió dollárt 😊. Hiszen a szerzõdésben foglaltak szerint járnak el, akár csak Kiminél aki most is kapja a Ferkától a fizetést hiszen erre az évre is szólt a szerzõdése!

allock
ferraritól bármi kitellik, Kimit is kirakták hiába volt szerzõdése

egyik legutálatosabb csapat most a ferka(számomra), elõtte a meki volt a kémbotrány miatt 😄 bár igazából egyiket se szeretem, pilótákat inkább

#hhwnd

A Isztambul ota Alonso ugyan ott van, ahol Massa.. Ideje valtoztatni....<#buck>

bakkerman
Massa idén kb a béka segge alatt van,és lesz is szerintem,attól hogy van róla papírja,még nem 100% a maradása...ha a ferka idén se nyer semmit,ideje változtatni

Ulvar