FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Aztán amikor Aspar bele akarta rángatni a BalatonRing-s sárba, akkor is meglátták a benne rejlõ veszélyt és eljöttek...ha nem teszik, akkor a semmirevaló pálya felépült volna, semmirekellõ drága jegyárakkal, és már csak 2 MotoGp verseny rendezési jogával...az ország pénzén megépítve..ahhoz képest nevetséges jogokkal.
..és mindezt Talma arcához lehetne kapcsolni, a gazdát cserélt médiajogoknak köszönhetõen.
..
Indula a BalatonRing Team:
"
Jorge Martinez "Aspar" csapatfõnök és persze Talmácsi Gábor várt minket és tárta elénk a BalatonRing Team történetét és a 2009-es terveket..
Ahogy hallgattam a sajtótájékoztatót, egyértelmûen éreztem, hogy az ott ülõk mindannyian nagyon bíznak a magyar fiúban. Mind a csapatfõnök, aki olyannyira lát fantáziát Gáborban, hogy az egész csapat nevestül, színestül, mindenestül csak rá épül.
...
"A közös nyilatkozat szerint a Sávoly Motorcentrum Fejlesztõ Kft. száz százalékban a Worldwide Circuit Management S.L. tulajdonában áll. Ugyanez a cég a Balatonring Zrt. hetven százalékos tulajdonosa.
Jorge Martinez Aspar négyszeres világbajnok, az egyik élcsapat, az Aspar Team alapítója és negyven százalékban tulajdonosa a WCM-nek.
...
"A beruházók szerint az állami támogatásnak nevezett 20 milliárd forint valójában a Turizmus ZRt. által a Dorna felé tíz év alatt összesen fizetendõ versenyszervezési és szolgáltatási díj, amiért a jogtulajdonos cég ellenszolgáltatásként a versenyszervezés jogát(5 évbõl már akkor buktunk 2 évet) és nagyon magas értékû marketingszolgáltatást ad cserébe. Ilyen például, hogy a több mint kétszáz országban közvetített esemény során szinte az egész világon láthatják a Magyarországról készített félperces reklámfilmet – ezen kívül még sok egyéb marketinglehetõséget is biztosít a szerzõdés - áll a közleményben.
"
csak össze kell tenni a dolgokat, és máris kiderül, hogy miért a 2. évben került fel Gábor a 250cc-ben, holott megnyerte a 125cc világbajnokságot.
..valamint hogy miért kellett Aspar nevet lecserélni BalatonRing-re, és miért nem állt év elejétõl 2 motor a rendelkezésére...mert az egyikhez oda kellett volna adnia a médiajogokat...hogy aztán telirakják vele az országot, mint a BalatonRing arca...
..és amikor már Gabi lenyilatkozta hogy tök ideges a hercehurca miatt ami a szerzõdése körül van, akkor már idény közben csak a WSS vagy a WSBK (talán) jöhetett volna szóba...ehhez képest sikerült betenni Takahasi mellé a királykategóriába....oké hogy nem volt valami látványos, de amekkora rák volt ez az egész, ahoz képest nagy húzás volt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
érték: felbecsülhetetlen?!!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
A hülye menedzsere baszta el neki az egész verseny motorozást, és igen, sajnos igaz rá amit mondanak, ha azt nézzük hogy az elmúlt futamokon rendre meg veri a csapattársa Iannone. A múltkori futamon csak azért nem mert áthajtásos büntetést kapott az élrõl, és ami a legdurvább hogy a beállításokat megosztják, sõt volt hogy Talma beállításait használta a gyerek és azt hiszem azt a futamot be is húzta...remélem változni fog, mert most bambul Talma, de simán fejlõdhet még jövõre, csak lassan már kiöregszik :S.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
De itt nem hieszm, hogy a sok bíráló az autóversenyzéssel a futam látogatáson túl nem igazán érintkezve(már aki) jogosan mondhatná, hogy "de hát ezt én is tudnám isze..."
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun
De azért én innen a gép mögül nem veszem a bátorságot, hogy Zsolti vezetõi tudását és Forma 1-es karrierjét fikkantsam.
De nagyon örülök, hogy innen sokan ügyesebbek és okosabbak és jobban is nyilatkoznak nála magyarul németül és angolul is.
Õ csakis a pénzének köszönhetõen jutott el oda ahol volt,nem voltak elõtte komoly szériákban gyõzelmek,komolyabb eredméynek.
a Mai Virginnel is lehet pontot szerezni ha mindenki kiesik elõle...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Mondjuk ha több csapat megy akkor ez megoszlik.
Szóval ezek is pénz kérdése, mint az összes technikai sport, sajnos 😞
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
A Hungaroring Versenyzõiskola alapkurzusának ára 1.200 EUR + 20% ÁFA.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Itt hiába megy a fikahadjárat akár tetszik akár neme gy bizonyos teljesítmény áll mögötte, amit a hiedelemmel ellentétben nem tudna mindenki elérni, a csilliárdos lenen akkor sem.
1 évad kb 1-2 millió forint.
Ahhoz, hogy ott valaki fizetosen bekeruljon, tobbet kell dolgozni, es magasabb szinten kell allni a szakmaban, mint Te egesz eletedben fogsz, es valaha is a szakmadban amilyen szintet el fogsz erni..
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
Most pedig meséljél te milyen sporteredményeket értél el!
a pontot hogy szerezte? mindenki kiesett elole es 3 kor hatrannyal ert be. ezt barki megcsinalna, meg palik lacibacsi is...
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
AKIT UGYE ODA VERT ZSÓTIKA....zsoltunk most hol is nyomul? áhhá,sehol,értem
Octane One Void 3.0|Truvativ Hussefelt hajtás,kormány|Truvativ XR középcsapágy|Truvativ Holzfeller stucni|Novatec agyak|Sun felnik|Hayes GX-2 fék|MAXXIS|SCHWALBE|Octane One Warp k.csapi.|BTS pedál
A csapattársát Brunit pedig verte aki most GT-ben nyomul.
Ja és Monaco szervó nélkül végig, örök respect marad!
De 0 tehetséggel utána lehet csinálni, én drukkolok neked.