182279
  • WNW
    Ja.. Spa kiszamithatatlan....
  • IXEMGabeo
    szart sem ér az időjárás előrejelzés...Spa-ban nem szabad olyat mondani, hogy száraz:D
  • Master91
    Ne reménykedj te Hami sikerébe :D már csak azért mert lefikáztad Sumit. Főleg úgy hogy nem Ő tehet róla...úgy imádom az ilyen nagy okosokat :D figyeld meg ,ha nem lesz valami gebanc, ott lesz a top10 be.
  • bakkerman
    akkor lesz egy kényelmes vonatozásunk
  • Totti5
    Ahogy nézem max 13 fok és zéró eső a mai napra.
  • bakkerman
    muhahaha sumák ennyit a 20 éves ünnepedről haver :DD hamilton hátha betudna bújni az első kanyarban vettel elé
  • Norbi1990
    GP2 Link
  • Tikal #114919
    egy linket online streamhet tudtok adni?
  • Norbi1990
    Gp3ba 1. versenyhétvégéjét teljesítő Stanaway megnyerte a 2. futamot. Így kell bemutatkozni egy sorozatba

KPT 13. vagy 14. lett.
  • RatBaG #114917
  • Carlos
    csak a szponzora... :)
  • passatgt
    „Korábban is mentem már három keréken, nem is voltam lassú, de azért a hátsó kerék elvesztése után nehezebb irányban tartani az autót – mondta az utolsó rajtkockába szoruló Schumacher

:D
  • RatBaG #114914
    tudom, néztem. épp ezért nem kéne neki még kalimpálni is...
  • pedobear
    ez már csak a vége. Hamilton is ráhúzott látszott rendesen.
  • Máté94
    Nem fizetett...
  • madmanic
    ez már a második ütközés, előzőleg már koccantak egyszer, azért mutogat..

lejjebb van egy külső felvétel
  • Carlos
    Pénz beszél csapat mosolyog... ennyi.
  • G_ArchAngel #114909
    Bruno Senna:

„Nagyon elégedett vagyok a 7. hellyel, szerintem jobban nem is alakulhatott volna az első Lotus-Renault színeiben töltött időmérőm. Nem gondoltam volna, hogy benne leszek a legjobb 10-ben. Kissé ideges voltam, mert száraz gumikon mentem a nedves pályán, tegnap se és ma se tudtam ezeket normálisan kipróbálni. Arra gondoltam, ha nedves a pálya, akkor jó helyen végezhetek., ezért is tartom fantasztikusnak, hogy mindezt a száraz pályás gumikon sikerült elérnem. Az autó jól működött az időmérő alatt, remélem holnap is így lesz. Ez a pálya mindig jó volt hozzám, remélem, ez a tendencia folytatódik. Eddig egyre jobb és jobb számomra ez a hétvége!”

Vitaly Petrov:

„Jó érzés ismét az első 10 közé kvalifikálni magam, még akkor is, ha többre vágytam egy 10. helynél. Le kell ülnöm a mérnökeimmel, hogy rájöjjünk, miért forogtam meg a Q3-ban. De a körülmények is nagyon megnehezítették az egész időmérőt. A csapatnak is nagy kihívást jelentett a gumik kiválasztása, mert az időjárás többet változott, mint máshol egy egész óra alatt. Az egész hétvégét nézve eddig, nagyon érdekes az egész, mert láttuk, hogy viselkednek a különböző keverékek. De a lényeg az, hogy mindkét autónk bejutott a top 10-be. [b]Örülök, hogy újra mosolygós arcokat látok a csapaton belül.”
  • Totti5
    Talán mert mutogatni akart neki azért?:)
  • Kit--Kat
    Mi lenne, ha az elejétől látnánk nem a koccanás pillanatában?!
  • RatBaG #114906
    btw minek mutogat hamilton már az ütközés előtt?
    azért csak van egy kis vaj az ő füle mögött is...
  • bardocz
    Na így már elég egyértelmű.
  • 5m0k3sh0w
    visszakaptam. maradjon ennyibe :D
  • Count Adyn
    ezt a két tulajdonságot brit állampolgárságnak hivják:)
  • Totti5
  • sjani1995
    "Ez egy olyan helyen történt, ami egyenes, de van ott egy kanyar."

• Totti5
    Nem arról volt szó hogy a segédbíráknak vajmi kevés közük van ahhoz hogy a valódi bírák mit hoznak meg büntetés gyanánt? multkor még erről volt szó a fórumokon, de úgy tűnik Mansell mindig egyedül dönt és még az sem tisztázott hogy Hamilton lover, vagy Sumi hater:))
  • Totti5
    Még sem mondhatja hogy az volt a szándéka, mert még egyértelmű lenne hogy nem Hamilton a hibás.
  • Totti5
    Ennyi, egyenesen ment ő is bevallotta, de mivel a telemetria nem hazudik, mást nem is mondhatott... nyilván be akart inteni neki vagy hasonló és ez lett a vége, kár ezen rágódni többet. Máskor szépen félreáll és nem kezd el szerencsétlenkedni a kanyar előtt gyök kettővel, ha jönnek mögötte gyorsak és nem lesz baj.
  • Zomil
    nem volt oka leszoritani? én morci lettem volna, ha hamilton ugy kitessékel az utolso kanyarban, ahogy maldonaldoval tette :)
    nem finomkodott, csak az volt a mázlija, h csak a kerekeik értek össze
  • Norbi1990
    Telemetriát is megnézték azok meg nem hazudnak.
  • IXEMGabeo
    és persze micsoda véletlen megint Nigel Manssell a segéd:D csak megjegyeztem lehet köpködni...
  • IXEMGabeo
    Az Autosport Magazin megkérdezte Pastor Maldonadót is az esetről. A Williams pilótája állítja, nem volt szándékos az ütközés.

"Megpróbáltam megelőzni [Hamiltont], mert nagyon lelassult. Ez egy olyan helyen történt, ami egyenes, de van ott egy kanyar. Abban a pillanatban azt hiszem, hogy ő kanyarodott én pedig egy kicsit talán egyenesen mentem. Nehéz megmondani."

bassza meg legalább Maldonado ne kapott volna büntit semmi oka nem volt leszorítani Hamiltont
  • IXEMGabeo
    lelkük rajta...

jó futamot...
  • immovable
    Gyapotszedőt felmentették. lol
  • madmanic
    a három okoskodó bohócot meg el lehet zavarni a retekklub közvetítéseiből..

nem hiszem el, hogy nem találnak szakkomentátort csak ezeket a vakhangyákat.. idegesít..
  • sjani1995
    Ahány videót eddig láttam, szinte mindegyiken tisztán kivehető, hogy Hamilton nem az íven ment hanem rárántotta Maldonado-ra. Én semleges vagyok most mert semmi bajom a csokival...

Talán már nem volt pofájuk megint megbüntetni
  • Totti5
    "A Belga Nagydíj mai időmérő edzésén Pastor Maldonado és Lewis Hamilton között történteket alaposan megvitatták a versenybírók. Meghallgatták mindkét versenyzőt és csapatfőnökeiket, valamint megtekintették a Williams és a McLaren által beszolgáltatott telemetriai adatokat is.
    Ezek ismeretében Pastor Maldonado 5 rajthelyes büntetést kapott a holnapi Belga Nagydíjra, míg Lewis Hamiltont figyelmeztetésben részesítették."

Ennyi, persze a fórumokon már Hamiltont eltiltották volna még a levegőtől is.
  • Dietrich
    picsába..esett Spa-ban az eső nálunk meg nem ;)
  • IXEMGabeo
    nem fogok veled vitatkozni, benne volt és kész, látszott h rárántott. Mi a francnak kell ennek a levezető körben ott kakaskodnia? ha Maldonado gyorsabb volt már a levezető körben, minek kell ott erősködnie? és lám megtörtént ismét a vitatható eset...