182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
G_ArchAngel #114968 Buttont elnezve Hamilton a gyozelmet bukta el. -
Azért megy most ilyen jól :D -
madmanic #114966 igazad van... -
lol buttonnak hiányzik a jobb tükre :D -
az múltkor volt mikor a tükör is szárny elem volt rezgett stb. sztem hihetetlen mennyire érzik a tükörben is sokszor volt példa hogy azt hittem nem lát semmit és figyelt rá.
az előzési zónával sztem semmi gond, lehet az nélkül is betette volna -
amúgy ja, azok a tükrök kb csak dísznek vannak ott... sokszor hallottam már, hogy lószart nem lehet látni bennük -
-
a másik jobbra -
G_ArchAngel #114959 Rosberg szvsz McLarennel vagy Ferrarival is VB lenne iden, annyival jobb, mint a hat masik impotens
-
madmanic #114958 Hamilton húz jobbra hogy tudjon ráfordulni a kanyarra, csak nem számít arra, hogy ott lesz mellette koba.. -
peetfire #114957 Hami a hibás. -
ShaiHulud #114956 hozd ki hog koba a hibas lol. -
Koba nem tudom mit akart, de amúgy ő is egy kicit befele mozdult már, Hami meg kifele... hülyeség volt Kobának izmozni azokon a trágya gumikon. -
ShaiHulud #114954 es a tukor csak disz? -
Nem húzott rá szerintem, csak egyszerűen figyelmetlen volt. -
madmanic #114951 azt a retardált idiótát kellene felrúgni a holdig amelyik kitalálta ezt a debil előzési zónás faszságot!! meddig kell még várni amíg betiltják?? amíg meghal valaki??
Koba használhatta az előzés után a drs t Hami meg kurvára nem számít rá, mert már jobbra figyel a kanyar felé!
-
most hogy így visszanéztem igaz, bocsi. Ez nagyon váratlanul érhette :S -
mert nem látta meg nem számított rá -
nincs igazság ezen a kurva kibaszott földön,szerencsétlen Lewis már mióta küzd évről évre,kihozza az autójából a maximumot,de mindig vagy összetöri,vagy őt törik össze...az a fasszopó ficsúr meg kapott a segge alá egy red bullt és kétszeres VB lesz decembertől...mentem a strandra. -
mért kellett hamiltonnak ráhúzni? Nemtudott volna befordulni? -
Na, szép volt idióta... -
bye bye hamilton -
Ezeket a beszélgetéseket real time-ban adják be? Mert ha nem, akkor simán lehet, hogy Vettel még a boxkiállás előtt panaszkodott a gumira, Gyuláék meg itt kombinálnak feleslegesen... -
ROSBERG UÁÁ. -
ROSBERG ROSBERG ROSBERG
SMD vettelke -
McCartman #114941 ha nem tudod a helyén kezelni a képet az csak a te problémád. -
Gachot: Schumacher mindent nekem köszönhet -
Gondolom saját maga hatása alatt van a tegnapi szereplése óta... -
Erős túlzás és ferdítés, de már megszokhattuk, hogy az internen a hülyeségnek nincs határa és tömegeket lehet beetetni egy ilyen képekkel. -
G_ArchAngel #114937 Alonsoval mi van? Utasitottak a mediat, hogy nem kerdezhetnek tole semmit a hetvegen, semmire sem fog valaszolni.
Fapofaval ment el a BBC-sek mellett is... -
McCartman #114936 annak ellenére elég sokáig üldögélt ő is a többiekkel. -
G_ArchAngel #114935 Mondjuk az autojaban pont szet volt hullva a KERS, igy inkabb csak szerencses veletlen volt a media szamara, hogy nem csak egyszeruen eltunt a garazsban. -
McCartman #114934 vagy Raikkonen mikor a maláj futamon beleunt és lelépett fagyizni míg a többiek rohadtak a rajtrácson. 
-
McCartman #114933 ebből a szempontból is szimpatikus mostanában Hamilton , mikor kérdezgetik a pilótákat a pálya állapotáról, míg a többiek sunnyognak ő mindig tolná ezerrel.
-
Masakari #114932 Régen mentek mint a hülyék,most meg 1 kis eső miatt is az SC mögül rajtolnak meg nyomják a piros zászlót...és elvileg a technika csak jobb lett...LOL -
Sajna igaz... :(
Elkurvult ez a sport is. -
McCartman #114930 LOL , valaki linkelte egy másik fórumban egy esetleges vizes futamra vonatkozóan.
...és milyen igaz sajnos.
-
dashed_ #114929 http://www.vipbox.tv/sports/motorsports.html -
egyszer a futamhoz valaki adott egy linket, ott az angol közvetitést lehetett nézni.. az kéne :) -
ShaiHulud #114927 jol rahuzhato erre az az idezet hogy a tortenelmet a gyoztesek irjak. itt a bunteteseket a birak irjak. ez nem jelenti hogy igazuk is lenne :)