182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
madmanic #114884 látsz te rendesen? Az első koccnál még a pálya jobb szélén vannak, a végén mikor a kamerához érnek már majdnem leszorítja bal oldalt Hamiltont...
Azt akartad írni, hogy egyenesen ment a kanyarban... -
madmanic #114883 mert ha Hamilton belekeveredik valamibe az agyhalott riportereink egyből felsírnak, hogy sportszerűtlen meg idegbeteg.. affaszt..
Jön Maldonado, még el is rántja balra ahogy észreveszi aztán maradna az íven, de Maldonado ráhúz...
De a sok debil egybők köcsöghamiltonozik.. -
IXEMGabeo #114882 nem lesz semmi, de nem is baj, csak megint vita lenne belőle -
/schumacher-45809 -
Nezegettem egy ideig, hogy ez melyik palya nyomvonala, aztan rajottem, hogy ez Ausztralia. 

-
-
-
IXEMGabeo #114877 hanem akkor méghülyébb:D:D:D:D:D -
IXEMGabeo #114876 én még megvárnám a holnapi futamot, hogy alakul. Ha Senna mondjuk kiesik a saját hibájából, esetleg Petrov megveri sokkal, akkor még nem biztos, hogy Bouiller hülye volt:) -
Minden bizonnyal félrefordítás, de a lényegen mit sem változtat. -
Bouiller siman hulye.:) Ha Bruno hozni fogja az eredmenyeket akkor majd remelem megkerdezik minek kellett ev elejen mas pilotat szerzodtetnie? -
HM #114873 Megnézném az eredeti szöveget is. Lehet úgy értették, hogy nem tudja használni és félrefordították, egyik sem túl jó. -
IXEMGabeo #114872 7.
Bruno SENNA Q3 Q2 Q1
9 Renault 1:51.121 2:04.452 2:05.047
10.
Vitalij PETROV
10 Renault 1:52.303 2:03.466 2:05.292
ez azért nem rossz a kis Sennatól.
Heidfeldnél egyszerű volt a magyarázat, gyengébb volt az időmérőn, de futamon rendre Petrovot utolérte és gyorsabb volt nála, Bouillernek voltak magas elvárásai Nick felé, akinek azért rengeteg technikai gondja és 1-2 ütközéses esete volt, amiben vétlen volt bőven...
-
Melyik huvejkujja hianyzik?
-
IXEMGabeo #114870 ja, amúgy, ha eső lesz akkor Buttonra fogadok tudjuk, hogy meg fogja nyerni a 13. helyről
-
IXEMGabeo #114869 nem foglalok további állást, Monacoban se volt ő hibás, Silverstoneban se ő lökte meg Massát amikor esélye nem volt, nem ő , és persze itt is ártatlan:D, de ennek ellenére szivatják a sportbírók:D:D:D fogalmazzunk úgy nem tudnak a megfelelő időben dönteni, hogy éppen mit kellene szankcionálni... -
ShaiHulud #114868 pedig maldonado is huzott hamilton fele. az lehet akkro amit irtam hogy egymasnak akartak mutogatni aztan osszertek jol. -
paj01 #114867 Hat ebbol csak az latszik, hogy a palya jobbra kanyarodik és hami is...ő még megmagyarázhatja, hogy csak követte az ívet, de maldonado mit mond miert ment a masik irányba? -
dezsolti78 #114866 Hamilton már többször is bizonyította ideggyengeségét, most is ez történt...ennyi a történet (egy sportszerűtlen majom) -
nem az enyém yt-n találtam :) -
Ez meg a másik, Maldonado egyenesen ment a kanyarban:) nyilván ő is rá akart legyinteni, kicsit leszorítani, odatenni magát. Összejött mindkettejüknek:D:D -
IXEMGabeo #114863 most nem azért mondom, de Maldonado íve egyenes volt és Hamilton gyönyörűen ráhúzott...úgyis megmagyarázza, hogy nem látott semmit, hasonlít egy picit a Button esetre, de ott tényleg ő volt az ártatlan... -
ShaiHulud #114862 masik nezetbol is betudod? ahonann hatul-felulrol latszanak. -
-
mi a szerelő már nem is ember? :D -
ShaiHulud #114859 azt irtam csak ami LATSZIK a visszajatszason... -
IXEMGabeo #114858 SG-n mindig megmagyarázzák:)
viszont a közvetítés és Gyula is ma nagyon nem voltak a helyzetek magaslatán, látható volt, hogy Schumi kereke leesett ez a marha Gyulai elkezdi, hogy hát most emberi malőr, Gyula meg jött a vízátfolyással:D:D:D:D -
ShaiHulud #114857 esetleg meg ezt azzal lehetne kiegesziteni, hogy lehet egymasra neztek hogy elkuldjek egymast a masik anyjaba es kozben ugye osszeertek, mivel odamesz ahova nezel. -
Persze mert kanyarodni kell, de ezt nem vette észre Hami hogy Maldonado 10 centire ott van mellette mert gondolom mutogatni akart. -
ShaiHulud #114855 ezert irtam hogy a palya bal szelehez kepest... vagyis NEM kovette a palya ivet, hanem rahuzott maldonadora. -
Egyikük sem akarta összetörni a másikat... Maldonado pipa lett Hamira mert félretette a kanyarban, Hamilton pipa volt mert előtte szerencsétlenkedtek mint akik felvezető körön voltak. Maldonado direkt Hami mellé ment izmozni és mivel mind a ketten feszültek voltak ez lett a vége. Nincs ebbe semmi különleges, véletlen volt. -
Talán azért mert jobbra kanyarodik az út??? XDDD -
ShaiHulud #114852 videon meg latszik hogy hamilton jobbra huzza, a palya bal szelehez kepest. -
BBC-n azt mondták Maldonado húzott rá Hamiltonra és most Hami is azt mondja. -
IXEMGabeo #114850 nagyon jó edzés volt, Schumit sajnálom qva nagy balszerencse volt rögtön az elején, de, ha eső lesz hátha feljön legalább pontszerzőre...
Rosbi jót ment, Alger, Massa is, Buttonért kár volt
Senna pedig rögtön elverte Petrovot!!! mondtam, hogy ne írjátok le a kis brazilt...
Alonso pedig szopott:D, Hamilton pedig továbbra is kotsog:) -
Az mekkora lenne. 
Vagy ha vezetné egy ideig. :D -
Holnap Bruno fog nyerni
-
Na, akkor azt az esetet mindenki máshogy látja, király:) -
Már csak pontot kellene szereznie :) -
nézd meg jobban...