FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Norbi1990
Én mondtam jól <#mf2>
Ulvar
Hát széttéptem egy párnát bazzd....2 ezred...nem fújt hátulról a szél a célegyenesben Alonál csak Vettelnél...kb ez a hátrány.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

daniel93
Czolner miért kiabálta, hogy NEEEEEEEE? <#vigyor2><#idiota>
Yep, megint Vettel! <#vigyor3><#beka2>

Norbi1990
<#idiota>
desigo
2 ezred baaazzzzz
Massa 1 szuperlagyat hasznalt a Q2-ben.. Azon ment 5-6 kort, aztan nem ment tobbet szerintem... Alonso 1 kemeny, 1 lagy.. Massanal sporoltak egy kemenyet...

Totti5
Trulli jó, de vagy vagy alapon jönnek össze nekik a dolgok. Ha összejön akkor "nincs" ellenfele, ha nem akkor beleszürkül.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

sumi
<#ejnye1><#gun><#wave><#mf1>

Ulvar
Trullin nagyon meglepõdtem. A 3 újonc csapat közül 2 szimpatikus. A 2 csapatból 2 pilóta a körülményekhez képest a várható felett teljesítettek jóval! (Lotus, Trulli. HRT Yamamoto).

desigo
sajnáltam is,hogy Koba nem jutott be a 10 közé
pedig egész jól ment
Norbi1990
Ott egymást ütötték ki 😄
Ulvar
Egy mûsort nézünk? Valencia pl? (3. 4. helyen mentek amíg be nem jött az SC és meg szívták). Silverstoneba megint pechesek voltak.

Dietrich
így múlik el a világ dicsõsége...<#ravasz1>

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
<#banplz>
Ulvar
ÉS IGEN HÜLKENBERG KIVERTE SCHUMAHERT!!! KIVERTEEE XDDDDD<#zavart1><#idiota><#idiota><#banplz>

bakkerman
befolyásolták a végeredményt??? Én eddig semmi javulást nem láttam a ferrarikon,inkább stagnálnak,Alonso versenyzik Rosberggel,meg Kubicával,Massa meg küzd a pontszerzõ helyekért.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Totti5
Legyen neked igazad, és sose legyen súlyosabb baleset. Attól hogy nem volt az elmúlt években még nem jelenti azt hogy holnap nem lesz... mit kell értetlenkedni ezen?

Dietrich
Gyula már pánikolt, pedig látszott, hogy csak a technika volt veszélyben

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Norbi1990
Lehet én láttam rosszul.
Norbi1990
Sauberek jók <#taps>
Fõleg Kobayashi 😄
Nem tudom.. Weber folyamatosan epul le.. Ferrari javulas.. Most azon elmelkedik, hogy Hockenheim elter, ezert jobb a Ferrari.. Biztos belejatszik, de az uj csomag Valencia ota lathatoan hozza fel oket, es egyre gyorsulnak.. A helyezeseket nem erdemes ebbol a szempontbol figyelembe venni, mert olyan extrem dolgok tortentek a versenyeken, amik alapvetoen befolyasoltak a vegeredmenyt..

Utóbbi, most Senna elverte, bár a különbség a körülményekhez képest nem sok, sõt...

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Ulvar
Akkor vagy elnéztem vagy nem tom én 18.9et láttam yamamotonál. vagy szimplán hülye vagyok <#zavart1><#idiota>

Norbi1990
Yamamoto 19:8at ment ahogy láttam. Senna 18:5öt.
bakkerman
ööö láttad Webber autójának az elejét Valenciában a crash után? ÉRINTETLEN volt,szó szerint,ameddig lehet,addig zúzódott a kasztni,de tovább nem! mai F1-es autóban könnyebb meghalni,mint lábtörést szenvedni.

Ulvar
biztos? én 4 tizedre emlékszem

Ulvar
Mikor volt utoljára F1ben olyan súlyos baleset (leszámítva massa rugós esetét) hogy lábtöréssel kéztöréssel vagy egyéb esetleges súlyos sérülésekkel járt? Láttunk ennél ezerszer súlyosabb baleseteket lásd Kubica Montreálba és sorolhatnánk jó pár ezret és kisebb zúzódásokkal karcolásokkal megúszták.

Norbi1990
Senna másfél mp-et adott Yamamotonak.
Totti5
Lehet bármi más. Egy lába simán eltörhet, ahhoz nem kell látványosan esni ótóval sem... de meg is lehet úszni szaltókat is karcolás nélkül. Ez a szerencsén múlik illetve a biztonsági felszerelések csökkentik a rizikót, de nem szüntetik meg!!

Jacek
Gyulafasz😄D😄😄😄 a betonfalnak szerencsere nem lett baja😄😄 hat ez tenyleg szerencse😄

bakkerman
majd elbassza Horner valamelyik futamát,szal no para 😊) a mekinél végre elkéne kezdeni gyártani a kettõs gyõzelmeket,hogy még biztosabb legyen a konstri elsõ hely

bakkerman
gyulageci még jó hogy megemlítette,hogy leszakadt egy kerék,és ha az fejbe kapja a vördzsent...mindegy,legalább buzilaci nincs itt

Máté94
RB elsõ sor már megint már látom :S
Dietrich
Ulvar ezt reklamálja, hogy a kerék ütközés után nem pattog az autó mellett..a F1 átvette ezt a lánc dolgot amit rögtön átvariált, hogy könnyebb legyen az autó súlya..csak így éppen szart sem ér az egész..

Dietrich
jkó akkor a TDF-n meg még nagyobbat lehet esni 80-nál lejtõn lefelé..
Gyolám egy barom mindent túl reagál ami meg lényeges nem látja..

Ulvar
Ding ding ding helyes válasz!

Ulvar
Az motor bazze ott sokkal nagyobb az esély súlyos sérüléseket szenvedni mint amit eddig állítólagosan kurvára biztonságos verdákká alakított F1 autókban. Vagy akkor minek volt az a sok sok biztonsági biz basz??

Totti5
Egy kemény szabállyal kellene ezt kikötni, mert az autó teljesítményéhez mérten a cucc olyan mint egy papírautó a pilótafülkét kivéve, mert az tényleg erõs, de minden más a minimális súly és a legjobb aero érdekében van építve, a biztonságot félredobva.

Totti5
És ha úgy esik hogy valami baja lesz? nem kell ahhoz nagyot esni hogy az ember megsérüljön... Rossi sem esett nagyot múltkor látványra, mégis eltört a lába.

Dietrich
mezei spárga...😉

Sehol, nem lánc van, hanem olyan "selyem szálból készült kötél" mint amit emelésnél használnak.
Norbi1990
"Nem fogta meg a Lánc" <#idiota>
Milyen lánc? Az max kötél amit ott tartja 😄
Dietrich
Gyulám de idegesitõ ezekkel a siránkozásaival egy crash után (vajon ha látta volna a múltkor a seat leon eurocupát akkor mit csinált volna)..
sokkal veszélyesebb volt a leszakadt kerék egy másik autóra de azt meg észre sem vette...faszkalap

Ulvar
Van, csak basznak rá...aki meg mondja hol a lánc kap egy csokit!

Ulvar
Mit mondtam múltkor a leszakadó kerekekrõl... így biztonságos ... peersze...

Firerock
majdnem fejbebeaszta a Virgines gyereket a kerék,ha eltalálja akkor...
erre valamit ki kéne taálni...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Máté94
Hupsz Liuzzi😮
Norbi1990
Bazz. Majnem eltalált valakit a kereke.
desigo
Liuzzi aprított rendesen
Norbi1990
Liuzzi :S