FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
kiváncsi lennék,ha most beültetnék sumcsy helyére,akkor a hátralévõ futamokon kevesebb pontot gyûjtene-e mint eddig sumák...szerintem NEM

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Norbi1990
LOL
Megint csak fékezni kell a pályabejáráson 😄
A többi része a pályának nem fontos <#idiota>
Norbi1990
Inkább jobban motivált, mint Schumi 😄
Heifeld-ben ég a tûz <#buck><#hehe>, ne ba <#idiota>
Totti5
Eltelik lassan az évad, bocs, de elment az a kihagyott 3 évet címû vonat... ha pedig ennyire képes, akkor év végén vonuljon vissza mint ahogy anno megtette. Eddig semmit nem mutatott, és ennyit vagy többet Heifeld is tudna hozni akiben ég a tûz és még vannak céljai az F1ben.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

matyi0323
Hali. Bocs, nem akarok visszaolvasni emiatt oldalakat, ezen emg hirtelen nem találtam, egy linket kérhetnék ahol tudom nézni?
Köszi!

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

allock
3év kihagyás, 3tizeted jelent neki idõmérõn 😄
nem fekszik neki a kocsi még most se, ez van
ennél már csak jobb lehet 😊

#hhwnd

bakkerman
:/ Kobayashinak csak 4 tizedet ad,de az RB-tõl átlagosan 1 másodpercet

Totti5
A szokásos 3-4 tizedre Rosbergtõl. Valamit kitalálhatna lassan hogy mi nem jó neki, vagy Rosberg ennyire jó és ennyire jobban érzi az idei autót, bár az kétségtelen hogy nagyon jó és gyors pilóta.

desigo
hihetetlen,hogy Schumi a 7-ik hely környékét mennyire stabilan hozza
se rosszabb se jobb
wtf
Máté94
Hmm, érdekes lesz az biztos.
A harmadik edzés vége :

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Sajnos az autók már szinte teljesen felszárították a kritikus kanyarokat is de reméljük délután kettõig még lesz egy kis zápor 😮

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Ulvar
Azért a víz az úr!

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

PLaci
Éljen a víz! 😄

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

Ha a pálya nem szárad fel akkor érdekes lesz az idõmérõ 😮

Jelenleg elég sok kanyarban áll a víz és rendesen be is van borulva 😄

Totti5
Majd eltaktikázzák úgy is😊 de jó lenne egy Alonso, Vettel, Webber, Button, Hamilton harc.

<#eljen>

Dietrich
miközben arról pampognak minden évben hogy olcsobbá kell tenni a F1-t 😄

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

desigo
nekem elég ha 1 ezred is lesz...
Nightt
Mind a 29 ezredet? <#vigyor2>

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

desigo
remélem a Ferrari megtartja az elõnyét vasárnap is...
Teljesen uj gumik, igy futomu attervezesek, eltunik a dupla diffuzor, es az F-csatorna, igy az aero csomag (kocsi alja/hatso resze) teljes attervezese szuksegeltetik, illetve ujra jon a KERS (ami hat a hajtaslancra), ezzel nehezebb kocsik, es tudtommal a tengelyek kozotti sulyelosztas egyseges lesz... Szoval megint jol belenyulnak...

Dupla diffúzor kilõve, Kers, Fix súlyelosztás, új gumiszállító kapásból ezek.
Máté94
Mert jövõre mennyire lesz radikális változtatás?
Hat nem telik mindenkinek Mercire, meg Ferrarira, annak is 4 kereke van..<#vigyor4>

bakkerman
glock is ott lenne ha nem egy marutival menne 😊

Ulvar
TOP 10be 4 német....5 nek minimum ott kéne lennie! 😄.

bardocz
Na meg nekik van valami tapasztalatuk is versenyautókról.
A második edzés vége :

Ulvar
Kidobhatják a Toyota terveket a kukába jövõre hiszen megint csak új szabályok lesznek az autókkal kapcsolatban. Kapásból a difi teljesen más lesz. Még mindig a legszimpatikusabb az Euskadi.

na ne szórakozzatok hogy megengednek még egy kis csapatott rajthoz állni!

"Stefanovic elmondta, hogy számukra nem pusztán a részvétel a fontos, jól is akarnak szerepelni. "Négy motorgyártóval tárgyaltunk, de úgy gondoljuk, hogy közülük leginkább a Cosworth tud olyan terméket biztosítani, amellyel az élen harcolhatunk."

hátul esetleg!
persze mert a sok maki a brawn GPbõl indul ki hogy hoppá teljesen új csapat és nézd VBt nyertek!! persze! induljunk mi is mi is nyerni fogunk!
passatgt
Sutil 1 sec-et vert a másodikra😄

SL
legalább én tudom nézni a szabadedzést a Sky Sport HD-n <#eplus2>

&#9762; HARDSTYLE &#9762; SCANTRAXX RECORDZ &#9762;

Ulvar
nagyobb képre gondoltam 😊.

Norbi1990
Ott van a Bannerba.
ONLINE KÖZVETÍTÉS <#banplz>
Ulvar
Mind1 megoldottam attól még jöhet 😊.

Ulvar
Esetleg egy Streamet valaki?

Hamilton lebontotta az autót.
Mersant
irigylem oket...

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Hockenheimben esik........

bakkerman
biztod úgy van mint koncerteken,elõvételben fix áras,helyszínen meg rádobnak 20-30%-ot

Dietrich
Wéberrõl tudom õ legalább megnézi a dolgokat, ha nem tud vagy megkérdezi tõlem 😉
a többirõl ezt nem feltételezem..

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

a.carkey
Mivel olvassák az SG fórumot, tudni fogják. 😄

A medve nem játék.

kabel15
Igen csak azt hittem van egy honlap ahol meg lehet venni.
Egyébként bolt és bolt között is lehet ár külömbség? Vagy ezek egységárasok? És a helyszinen is meg lehet venni pl vasárnapi futamra meg tudom venni futam elõtt a jegyet?

BattleTag: kabel15#2672

Ulvar
Miért USF1nél és a többinél nem? 😄.

Smici1985
Van alapja a Stefan GP-nek, mert lehetet jelentkezni hozzájuk munkára, sõt interjura is kellett menni. Ez fix. Tapasztalatból.

\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/

Dietrich
Danny Sullivan lesz a hétvégén az F-1 versenyzõi sportfelügyelõje, vagyis Mansell után zsinórban a második '88 C.A.R.T. bajnok, és Fittipaldival együtt az idén már összességében a harmadik.

Kiváncsi leszek Wéberen kivûl fogja tudni bárki is ki õ a stúdióban? 😉
Vagy egyáltalán mutatja a kamera majd...

megas
Szerintem itt magyar honban akárhol veszed meg a jegyet, mindenhol Forinttal fogsz fizetni!

Don\'t worry, be HOPI!