FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
Megint csak fékezni kell a pályabejáráson 😄
A többi része a pályának nem fontos <#idiota>#idiota>
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Köszi!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
nem fekszik neki a kocsi még most se, ez van
ennél már csak jobb lehet 😊
#hhwnd
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |
Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci
Jelenleg elég sok kanyarban áll a víz és rendesen be is van borulva 😄
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
"Stefanovic elmondta, hogy számukra nem pusztán a részvétel a fontos, jól is akarnak szerepelni. "Négy motorgyártóval tárgyaltunk, de úgy gondoljuk, hogy közülük leginkább a Cosworth tud olyan terméket biztosítani, amellyel az élen harcolhatunk."
hátul esetleg!
persze mert a sok maki a brawn GPbõl indul ki hogy hoppá teljesen új csapat és nézd VBt nyertek!! persze! induljunk mi is mi is nyerni fogunk!
☢ HARDSTYLE ☢ SCANTRAXX RECORDZ ☢
A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.
a többirõl ezt nem feltételezem..
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Egyébként bolt és bolt között is lehet ár külömbség? Vagy ezek egységárasok? És a helyszinen is meg lehet venni pl vasárnapi futamra meg tudom venni futam elõtt a jegyet?
BattleTag: kabel15#2672
\"A seb beforr a fájdalom elmúlik, a dicsőség örökre megmarad.\" http://endurancehirek.blog.hu/
Kiváncsi leszek Wéberen kivûl fogja tudni bárki is ki õ a stúdióban? 😉
Vagy egyáltalán mutatja a kamera majd...