182279
  • Carlos
    Én NASCAR-os voltam...
  • Dietrich
    pedig most jobb..Séb alig fér be a 10-be ;)van hogy oda se.
  • Dietrich
    ja a motogp...ott van laguna Seca..a motogp miatt lett átlakítva a pálya.
    az se jó az F1-nek? vagy a corkscrew-n fenn akadna a RB?
  • Totti5
    Csak a Bourdais "dominancia" éveiben követtem a sorozatot, de akkor minden versenyt láttam, imádtam. Aztán ahogy megszűnt abban a formájában, már annyira nem érdekelt.
  • Dietrich
    a srác aki szerkeszti tőlünk kérdezi a dolgokat. elötte egy teljesen rossz wiki volt ő legalább ráncba szedte.
  • G_ArchAngel #115209
    Soxor elmondtak mar pl. Tilkeek, hogy uj palyat csak ugy erdemes (leginkabb gazdasagosabb) tervezni, ha szinte minden sportra alkalmas.
    A motorok miatt pedig nagyobb bukoterek kellenek, ez teszi az F1-et tulbiztositotta. Nem ok a beszariak, hanem a motorosoknak kell hely kicsuszni az eseseket.
  • Dietrich
    2008-ban egyesült a kettő és újra Indycar a név.
    A többit megtudhatod innen

Egyébként Mario még mindig aktív! :)
    Ő vezeti a kétülésest egy vip vendéggel minden rajt elötti bemelegítő körön. és élvezi ha odaléphet 70 éves kor felett :)
  • Carlos
    Úgy tűnik igen.
    De ez milyen már:
    Indy Car Series wikipedia
    Meg van határozva, hogy milyen kaszni, milyen méret, milyen motor (mint a NASCAR). Itt télleg az győz aki jó pilóta és nem az akinek több pénze van vasra, fejlesztésre.
  • Totti5
    Champcar volt talán a legközelebb hozzá.
  • Carlos
    hehe...
    Az az igazság, hogy nemtom, hogy hogy hívják éppen most az "amerikai forma 1-et". Régen ugye Indy Car volt, aztán lett Cart. Most nemtom milyen néven fut, régóta nem követem.
  • Carlos
    Ez igaz!
  • kifli
    komolyan az ugrott be, hogy mario cart :D
  • Norbi1990
    *Watkins
  • Norbi1990
    Watkin Glent is mondhatnám. Ezt a helyszínt meg minden F1es rajongó ismeri a régebbi időkből.
  • Totti5
    Én csak feltételezek, mert nem értek hozzá és csak az zinternet mögül ugatok a nagyvilágba:)

Ezekre gondolok... persze nyilván emögött politika, rengeteg pénz, lobby és minden egyéb van amiről mi sosem tudunk meg semmit.

Egy új pályát könnyebb eladni, reklámozni, bevezetni a köztudatba mint egy Elkhart Lake-ét.
  • Dietrich
    jobb az aszfalt nem ezen múlik (most a nagy pördülésekre gondolj)..csak ne tepsi legyen a pálya alá Bahrein módra.
  • Dietrich
    akik esetleg keresték már egy ideje a myp2p oldalt és nem találták..
    "a FOX Sports felnyomta őket Google-nál, akinek meg kellett szüntetnie a domaint....
    Nagy baj nincs viszont, mert új címen élnek tovább:"
    http://myp2p.bz/index.php?part=sports
  • Norbi1990
    Két szóval beszari banda :D
    Egyébként jobb is hogy nem mennek ide mert csak elcsesznék a pályát a sok aszfaltos bukótérrel.

Ha hibázik valaki akkor ne jöjjön már vissza a pályára mintha nem történt volna semmi. Régebben jobb volt a homokágy szerintem.
  • Dietrich
    vagy csak egyszerűen így sokan jobban kijönnek a dologból..anyagilag
    viszont az a pálya ami vagy megépül vagy nem darázsfészek lesz Ecclestonnak a Hungaroringhez képest. ott nem fog sem az állam sem a megyei hatóság beszállni az adófizetők pénzéből..
  • Carlos
    ha cart-nak jó, akkor a proli f1-nek nem? fura...
  • Totti5
    Egy modern, maximálisan biztonságos pályát és létesítményt szeretnének, ami amúgy nem kizárólag az F1re készül, hanem a MotoGP-re is.

Rengeteg remek pálya a világon, csak nem biztos hogy a biztonság, felszereltésg amit az FIA előír megfelelő nekik, vagy annyi pénz lenne az átalakítás hogy nem érné meg nekik.
  • Carlos
  • Dietrich
    mert Webber zrityóját rázza ha 250 felett száguldozik
  • Dietrich
    nyílván az teljesen más rendszer..
  • Norbi1990
    Ezeken pályákon simán ellehetne képzelni 1 amerikai nagydíjat. Nem tudom miért kell egy új pályát csinálni.

• Totti5
    Nem értem, mert itt nem észleltem semmi féle hibát, mondjuk nekem iptv van, ami lehet számít...
  • Dietrich
    úgy látom nem értetted meg hol a hiba és miben nyilvánul meg

1 full hd tuneres monitorom van
    2 digi bejegyzése facebookon:
    DIGI
    Sziasztok,

Az RTL Klub-os átállás kapcsán műsorszolgáltató oldali hiba lépett fel, ezáltal nem a megfelelő formátumot kapjuk, hanem a 4:3-as "letter box"-ot.

A probléma megoldása már folyamatban van, azonban ez nem rajtunk múlik.

Ennek ellenére természetesen minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy minél gyorsabban lezárjon ez a folyamat.

Megértéseteket köszönjük!

Üdvözlettel,
    DIGI

3. kábeltv-m van és még pár hónapig analóg Panasonic TV. A Retek klub ezen is nézhetetlen.
    Nem egyes műsorokról van szó hanem az összesről!
  • Totti5
    A saját műsorok mind 16:9en mennek. Régebbi sorozatok, filmek vagy felvételek nem... ez meg nem az RTL hibája. Majd lassan ezek kikopnak és minden egységes lesz, amúgy meg ha régi TVd van akkor mindegy, ha HDtv, akkor pedig fogod magad és állítasz a képen és máris teljes kép lesz.

F1 nyilván 16:9 lesz azon nyomban, akkor is ha holnap lenne a futam.
  • Ulvar
    3 éve nem nézek TVt igazából... :). De leírtam...hanyagoljuk a témát mert nem topic... ezt érthetően leírtam, megvan a véleményem de nem írom le lépjünk tovább...
  • Carlos
    Akkor magyarázd el.
    Mi bajod van abból, ha a tv2 zsidó. Vagy ha a CNN, vagy a Cartoon Network, vagy akármelyik?

Ha most azzal jössz, hogy a híradót manipulálják, akkor megérdemled, mert a tévének csak a hülyék hisznek.
  • Dietrich
    mikor indult a csatorna az erős kék háttér láttán nem is kellett találgatni sokat ;)
  • 5m0k3sh0w
    ennyi erővel akkor ne használj áramot, menj ki kapálni minden nap vagy akármi. mert régen nagyobb dolog volt megélni. most meg szar puhos mindenki.
  • Ulvar

Picit off.... xDDD de rohadt nagy xDDD
  • Ulvar
    Az baj ha nem érted, de ez mondjuk nem ide való téma inkább hanyagoljátok.
  • Carlos
    nem látom át a tel-aviv és a tv2 összefüggését. Ezzel az erővel lehetne mondjuk Termál-Vízér is...
    no comment.
  • Master91
    off
    Áhá! Tel_Aviv! Fúj!
    on
  • Dietrich
    engem speciel nem érdekel azon része melyik csatorna mit lop a másiktól, de az tény a retek képtelen megoldani a 16:9-t napok óta a telaviv2 meg elsőre. a többi csak duma mellé..
    az a szerencséjük, hogy ezen a hétvégén nem lesz F1..
  • Carlos
    énsem tom...
  • Master91
    mi a tv2 rövidítése? :D én nem tom..:D
  • Totti5
    Ez tény. TV2 az RTL árnyéka...