FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Totti5
Nincs tévéd? :o

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
a próféta szóljon belõled 😊 Én egy ilyen eredménynek örülnék:
-Alonso (ugye õ idén már nem lesz V😎
-Hamilton/Button
-Vettel

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Freedom88
RTL Klub lemondhat, h streamet nem dobja ki nyilvánosra...vicc ez az adó de nagyon😞

T.T.

Merci gyönyörûen elszúrta neki azt a futamot...Kobayashi elõtt volna olyan 5. vagy 6. helyre jó lehetett volna, ha tartja a tempót mondjuk Button elõtt...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Hányadik is lett? néztem a rajtot, szép volt, de más is rajtol ilyeneket a darálóban versenyrõl versenyre, csak nem hordozzuk körbe hogy bizonygassuk a dolgokat.

idén bizonyította többször ha nincs a Mercinél taktikai hiba akkor elõl végez...nézd vissza a Valenciai rajtját egyszerûen zseniális...edzésen kéne még javulnia

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

desigo
"A negyedik helyet megszerzõ Mark Webbert is kis híján megbüntették, ugyanis a Red Bull pilótája túllépte a megengedett maximális idõhatárt a két biztonsági autós vonal között a szombati idõmérõ edzésen. Webber ezzel a Sportszabályzat 30.13-as cikkelyét sértette meg. Ám õ egy egyszerû figyelmeztetéssel megúszta az esetet."
bigapó
késõbb kiderült, hogy az idõmérõ-szerkezettel volt valami gond, állitásuk szerint megtalálták és azután nem is volt ilyen, egészen pár évvvel ezelõttig, ahol szintén volt egy kettõs ezredmásodpercre azonos idõ. érdekes, újabb hiba a rendszerben ? 😊

The Matrix has you...

Totti5
Hát ha meg akarja szerezni a 9-10. helyet akkor 120% is elkél neki.

allock
szerintem holnap MS kinyomja a mercinek a szemét 😊
felnyomja a kocsi teljesítményét 110%-ra 😉

#hhwnd

zseniális😄

mcmoha
<#eljen>

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
lál😄😄

desigo
1997 Jerez Frentzen, Villeneuve, és Schumi voltak a résztvevõk 😊

Dietrich
jaja és asszem úgy döntötték el a sorrendet ki mikor futotta meg.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

2 ezred..😄 ha jol lattam a celegyenesben alonso huzott befele a fal fele ahogy szokta😄 lehet ez lett a veszte...mert manapsag a legrovidebb ut az egyenes. holnap a rajtnal akarmi lehet. Azert szepet fejlodott a ferrari. Izgalmas volt az idomero.

mcmoha
Sok evvel ezelott harman ezredre ugyanazt az idot futottak. Sajnos nem emlekszem mikor es hol tortent.😞

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Totti5
A Meki egyet alszik és lesz 6 tized hátránya?😊 ha jövõhéten is jók lesznek akkor fejlõdtek, ha nem akkor csak a pálya specifikáció és az idõjárási körülmények kedvezõek nekik. Alonso most odatette magát, Massa jó alaposan elmaradt tõle, a verseny pedig hosszú lesz holnap és ott kell jól végig menni. Neház ügy lesz, mert a versenyeken Hamilton gyors szokott lenni, még ha a kvalin rosszabul is megy mint ami elvárható, és Webber is rajtolt már parádésan idén. Massa szerintem nem lesz dobogós.

sztem a Ferrari egyszer csettint és máris behoznak mindenkit akkora pénz van ott...viszont a szakértõi, mérnöki gárda elég gáz...Domenicali emberei<#levele>

DeerHunter01

\"Erről van szó!\"

állítólag kipróbálták már õk is azt az idõmérõs cuccot amit a red bull használ már év eleje óta.

bigapó
mit újitottak Ferrari-nál, hogy ilyen jól mentek? vagy a német pálya fekszik nekik ennyire?

The Matrix has you...

Dietrich
én is ezért emlékeztem rá 😊

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

volt már ennél szorosabb idõmérõ?

Jacek
ez komoly volt nagyon... ezt eloben lattam a TV-ben😊

Nem elég, hogy balesetet szenvedett, még az ajtót is lelopták <#buck><#idiota>
Máté94
Mármint a nagyok kiesnének, és csak az újak maradnának😄
Dietrich
Kristensen biztos tudna mesélni...3 éve történt

Máté94
Megnézném, hogy ha az összes kis csapat kiesne akkor a kiscsapatok hogy versenyeznének😄
remeljuk, sima Hispania gyozelmet varok...<#zavart1>

http://gaborszantai.co.uk/

simán...sztem zúzda és esõ lesz...

Ulvar
vagy nem 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
elmondom mi lesz holnap...

Amíg a Ferrarisok,Red-Bullosok egymást ütik vágják addig Button csak nyugisan körözget és a végén begyûjti a sok pontot
nem én mondtam, hogy az évszázad futama...

Senna korszakban is akár a 90-es évek Williams korszakában is tele volt akcióval a Hungaroring...itt tûnt el Damon Hill, és több nagy világbajnok is itt ünnepelte a vb címet (Mansell, Schumacher) utóbbi években szinte mindig új gyõztest avattak itt sztem érdekes pálya

Freedom88
az esõ miatt volt csak jó. Évszázad futama? LOL😊

T.T.

nem nem tipikus mivel 1986-os kreálmány...Berni pedig 2016-ig meghosszabbította a szerzõdésünket lát fantáziáz a pályában...állítom h a tündöklõ Valenciánál, Szingapúrnál sokkal jobb pálya

ahhoz képest az egyik legjobb futamok voltak ott a múltban😄😄😄
2006-ban az volt a legjobb futam sõt akkoriban az évszázad futamának választották...

Freedom88
hát a jelenlegi F1 pályák közül az egyik leggyengébb...tipikusan magyar...

T.T.

szép volt Vettel, Alonsonak is grat kíváncsi leszek a futamon😊

Ulvar
Nananananaaa azért annyira nem szar, úgy fogalmaznék hogy ezekkel a verdákkal szinte lehetetlen elõzni.

Freedom88
nem kell törni zúzni, hogy izgalom legyen. Jó kis test-test elleni csaták melyek korrektek, fûszerezve egy kis taktikaival.
De mondjuk ja, szokott néha lenni balhé, de hát mindegyik pályán az elején nagy a tumultus. Kivéve a Ring, mert az ritka sz@r pálya.

T.T.

LaszloLedzenyi
2 ezred basszameg ááááááááá na majd ringen 2 tizedet kap vettel<#mf1><#mf1><#idiota><#idiota><#idiota>

\"Életemet mindig egyedül a másodpercekért való harc töltötte be,és szívesen vállaltam az áldozatos,nélkülözéssel teli éveket,hogy megtanuljak vezetni,gyorsan vezetni,és még gyorsabban vezetni!\"

múltkor kuplungproblémája volt, de tény ha nem rajtolják le vettelt akkor szerintem nyerni fog.

Nezzel Stefan Raab roncsderbyt evente egyszer a pro7-en.. Garantalt tores-zuzas, vegig akcio.. <#crazya> Amugy arra utaltam, hogy ezen a palyan az elso 4 kanyarban start utan szinte mindig tortenik valami, olyan a karakterisztikaja... Ebben a mufajban a DTM-esek kulonosen jok szoktak lenni.. Mondjuk attol felek, amilyen atok van Massan, Webber majd felokleli...

Freedom88
100körbõl az elsõ 4 kanyar lesz izgalmas...mindenképp meg fogom nézni a futamot😊

T.T.

Firerock
Alonso biztos elrontja,úgy mint múltkor,manapság nem megy neki a rajt...

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Durva lesz ez holnap.. A 2 Ferrari, foleg Massa nagyon jol szokott rajtolni.. Az elso 4 kanyar, a hosszu egyenes vegeig nagyon meredek lesz...<#csodalk>

Firerock
ezt az egész szánalom Rtl-es teamet le kéne cserélni a picsába!
SZÁNALOM AMIT MÛVELNEK
Vettel és Schumachet az Isten és ALonso meg Massa a leggyengébb pilóta a mezõnyben(Szerintük)
köpködném le mindet
Kivétel Talán a Balázs gyereket,az a legnormálisabb

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Ulvar
Mondom één 😄.