FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bakkerman
persze,nem tudja megtagadni sajátmagát,kb mintha egy focistának azt mondod,ebben a szezonban csak játszogass,jövõre mehetsz nagyobb csapatba,ilyet nem lehet elmondani egy sportembernek

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

b-type
ááá...ezt ezen a szinten nem tudja, tizedes különbségeket nem tud megmagyarázni egy versenyzõnek.
A versenyzõ vezeti az autót, õ tartja kézben a gumi mûködését, a mérnök látja a féket és lát sok mindent, de azt nem tudja mi a 100% az autóból.
Azt is hozzávetõlegesen tudja ha a versenyzõ 100%-n használja, azaz látja hogy minden részegység határon van..már amit lát.
De azt nem tudja hogy ez mennyire relatív, azaz tizedes különbségeket nem lát meg.

Alonso sztem legalább annyira használta az akkori Renault mint most a Ferrari-t, van abban valami amit az arc mond, tuti hogy nem volt elszánt az autón kívül, de vezetés közben nem tud kibújni a bõrébõl...Alonso szvsz ilyen típus, nem vezet félseggel....és ezt sokszor kívülrõl is látni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Sztem meg sokkal jobban rendben van egy jó poén, mint warezoldal reklámozása 😊

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Palinko
jó jó szép meg jó a viccelés de 4 etek közül valaki igazán beszúrhatta volna a linket valahogy így:
link
ScarY MAN
epic! <#banplz>

...

Máté94
<#nevetes2>
MR ME
<#idiota><#idiota><#idiota>

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

passatgt

sziasztok
lemaradtam a 2010-es magyar nagydíjról, segítsetek hogy tudnám megnézni.
kösz
bardocz
De azt csak tudja a mérnök, hogy adott beállításnál hány G-vel lehet elfordulni, és ha még van egy tized G a kocsiban, akkor szól, hogy próbálja gyorsabban.
errõl szól az egész😊 amúgy te biztosan gokartos vagy azt is tudom...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Telemetria önmagában sokat nem ér. Arra jó hogy a mással összehasonlítsad a körödet és ha ott van eltérés akkor lehet javítani. A mérnök nem fogja neked kitalálni hogy azt a kanyart már pedig neked 150 helyett 180al kell venned, mert honnan is tudhatná? azt csak a pilóta tudja és érzi, de ha a csapattárs tudja 190el is venni akkor mehet a találgatás és a görbék tanulmányozása hogy miért nincs meg neki az a sebesség és lehet rajta javítani. Arra meg nem lehet alapozni hogy a másik csapat hogy veszi amikor ugyan azt a kanyart az RB simán beveszi, de egy Sauber már keresztbe állna annál a sebességénél, vagy a gázadási pontnál, mert nincs meg hozzá a kellõ tapadása.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

kifli
amennyiben ez 100%-ig így lenne, a csapattársaknak közel azonos idõket kellene futniuk, elvégre megmondják nekik hogy mit kell csinálniuk.
***volt**tavaly félévtõl

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Grosjean volt az egyik ilyen õ ott van mellette

bardocz
Telemetriából is meg lehet mondani. Tudja a mérnök, hogy az adott kanyarban nem csak félgázzal lehet átmenni, hanem mondjuk háromnegyed gázon, és ezt a pilótának el kell hinnie, és meg kell csinálnia.
kifli
de azt eleve honnan tudnák megmondani hogy kihoz-e mindent a kocsiból ami benne van?
Egyedül a pilóta érzi mit lehet és mit nem, telemetriából nem lehet megmondani, max ha van valaki, aku ugyanezzel a kocsival jobban megy, akkor meg lehet mondani, hogy ezen meg ezen a részen gyorsabban be lejhet menni a kanyarba, vagy hamarabb kigyorsítani, de így ez teljesen alaptalan védekezés, szar volt a kocsi és kész.
Freedom88
2005 végén Alo tudta h 2007be megy a McLarenbe, 2006ban mégis világbajnok lett...ilyeneket nem kéne elfelejteni.

T.T.

persze Alonso így is jobb volt, csak mondom, hogy akik azt mondták róla, hogy mindig minden pillanatban kihozza a maxot, erre mondanám h ez baromság, mert a végén ellazáskodta a dolgokat ami tökmind1...ráadásul amit még mindig nem tudunk, természetesen ki tudja, hogy benne volt e szingapúri esetben...

bakkerman
na még India is...kéne már lassan egy orosz pálya is,dõl a lé Ecclestonenak...

kifli
már nemazért de ez baromság, csak azért végigszenved valaki egy évet, mert úgyis elmegy? 😄
Az meg hogy a csapattársát így is szarrá verte...
Szerintem csak mentegetõzés a renault részérõl.

Nem alonsot védem, csak szerintem ez hatalmas baromság akárki másról is lehetne szó...
Totti5
"Alonso a McLarentõl visszatért a Renault-hoz úgy, hogy közben aláírt a Ferrarihoz"

Van még kérdés?

Totti5
Így is szinte egész évben megy a verseny. Ennyi bõven elég.

Mert tulorapenzt kene fizetni a pilotaknak..<#hehe>

nonicks
miért nem akarnak 20 nál több pályát?

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

desigo
Az elõzetes versenynaptár – 2011:

Március 13. – Bahrain (Sakhir)
Március 27. – Ausztrália (Melbourne)
Április 3. – Malajzia (Sepang)
Április 17. – Kína (Sanghaj)
Április 24. – Korea (Yeongam)
Május 15. – Spanyolország (Barcelona)
Május 29. – Monaco (Monte Carlo)
Június 12. – Kanada (Montreal)
Június 26. – Törökország (Isztambul)
Július 10. – Nagy Britannia (Silverstone)
Július 24. – Németország (Nürburgring)
Július 31. – Magyarország (Budapest)
Augusztus 21. – Belgium (Spa-Francorchamps)
Augusztus 28. – Európa (Valencia)
Szeptember 11. – Olaszország (Monza)
Szeptember 25. – Szingapúr (Szingapúr)
Október 9. – India
Október 23. – Japán (Suzuka)
Október 30. – Brazília (Interlagos)
November 13. – Abu Dhabi (Yas Marina)
bakkerman
igaz igaz,én is csak ettõl a szezontól tudom követni a wtcc-t

Norbi1990
De van amikor csak Eurosport2-n megy, az meg nem sok mindenkinek van.
bakkerman
megy az ojrón a wtcc,ott még a wórm ápot is leadják

wtcc t leadja eurosport

Norbi1990
F1 szabadezdés, WTCC futamok <#nyes>
Falkon
Akkor valahol meglelhetem a közvetítést?

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

http://gaborszantai.co.uk/

bakkerman
omg...

Mersant
itt egy szavazas indexrol, ugyan a foci VB-rol szol, de van 1 kerdes hogy milyen musorokat neznenk naluk szivesen online. toljuk mar tele azzal hogy F1 szabadedzes. lehet lenne 1 normalis streamunk, es nem kene ossze-vissza kutakodni, ugyeskedni.

A te urad békét és megbocsátást tanít, az enyém véres bosszút és a hatalom igazát.

Rosberg nagy fazon õt ne bántsd😄

elhiheted, hogy nem a szokesbarna csajjal van gondom😊

desigo
igen
desigo
F1-es pilóta mellett pózolva még te is megszépülnél <#hehe>
buntitopicba, vagy tedd linkbe, nem fogok aludni<#szomoru1>

bardocz
A 3. az Di Grasi?
desigo
jah undorító

Magyar GP afterparty

Ulvar
Ezt de gyûlölöm, miért nem hagyják õket békén :S. Gyûlölöm a bulvárt.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
Vettel tényleg elment szabira xD

képek

deszép is a tiniszerelem xD
nonicks
KORRIGÁLÁS!
tényleg 1986-tól már közvetítette az M1, és 2001 -tõl az RTL

Falkon
Az jó! 😄

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

nonicks
de hát ha nem készült magyarul akkor hogy lehetne?😄
(legalább is én úgy tudom hogy a 90-es évek elejétõl az M1 csinált közvetítéseket)

desigo
Los MiniDrivers - Gran Premio de Hungría

Falkon
Értem, sajna nekem magyarul kéne!