FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szvsz megnyerheti...minden ellene szól ami kapcsolatban van a pénzzel, valóban.
Mégis megnyerheti..Webber gyors, és kemény,...szvsz csak a csapata tudja megverni idén.
Vettel is nagyon gyors, de én már elbizonytalanodtam benne erõsen,..és még pár hiba, pláne ha nem tudja behúzni ezt a VB-t, és a csapat is elbizonytalanodik benne.
Ez fokozottan igaz akkor ha valóban be van támogatva csapaton belül Webber ellenében, mert Webber-bõl már valóban nem lehet 'sztár' (pedig de, csak hát a nagy tömeg a fiatal titán címre bukik sajnos).
Szal Webber megverheti Vettel-t, mert Vettel sebezhetõ és Mark-nak meg nem adhat a csapata 1mp-vel lassabb autót.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Vettel- az új suminak kikiáltott német cukigyerek,mellesleg a szponzora se szar...
Hamilton- a forma 1 huligánja,megvesznek érte a nõk európa szerte,és már világbajnok
Webber- öreg,nincsenek sztárallûrjei,nem lehet belõle sztárt faragni
Button- fiatalabb ugyan mint Webber,világbajnok is,de azt a stílust,amit õ képvisel nem lehet eladni
érzitek a mondanivalóm lényegét? Gondoljatok bele: idén a FOCI VB dél afrikában volt,mert azt diktálta az ÜZLET,hogy vigyék el oda az eseményt,holott mehettek volna Franciaországba is,de az olyan uncsi,nincs benne rizikó,show,újdonság! F1-ben is "az nyer",AZZAL NYERETNEK,akiben hosszútávon pénz van,vonzza a nézõket,nyíltnapokra járkálnak,MÉDIASZEMÉLYISÉGEK. ÉS ebbõl persze ki más profitálna...Bernie. 2007-ben Hamilton kapta ezt a címet,hogy majd belõle csinálják az aranybányát,csak a bányászuk elbaszta...2008-ban MÁR NEM.
Ki mondom,hogy kire gondolok: Vettel! Õ fogja megnyerni idén a bajnokságot,egyszerûen más nem nyerheti meg,ha a realitásokat nézzük,mert a Mekik lassabbak az RB-nél.
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Vettel-t Monza-ban megette volna Hamilton egy az egyben, és ezzel nem Vettel érdemeit csökkenteném...ott Hamilton a 15. helyrõl rajtolt és úgy rágta át magát mindenki vízfüggönyén.
Ezért történt meg az hogy bár Vettel nagy dolgot vitt véghez a Toro-val és az elsõ gyõzelmével...mégis Hamilton vittel el a hátán a futamot..mert hideg gumin Kubica-t, sikán és a lesmo közt Kimi-t, vagy éppen Alonso a célvégi sikánra, szal mert 13 kör alatt jött fel 9 pozíciót, míg mindeközben a 6. helyrõl rajtoló nagy sanszot kapott Massa (Kimi a 14., Hamilton a 15. helyrõl rajtolt) bejött Hamilton elõtt 1 mp-vel a leintéskor....
Glock: Könnyû azt mondani hogy csak nyomni kellett volna...hát de nem tudta vazz...az utolsó kanyar és a célvonal között Glock közel 6 másodpercet bukott, vagy amíg az utolsó elõtti körben 2.5 mp-vel volt lassabb, addig az utolsó körben 18.5(!) másodpercet kapott a gumijai miatt...Trulli pedig 19,8-t (!!!)
Csak Trulli és Glock maradtak kint száraz gumin, és a 70. körben Glock még a 4. Trulli pedig a 7. helyen ment.
Eredmény az utolsó körben?
-Glock-t megelõzte a már lekörözött Nakano, Kubica és Rosberg, valamint az azonos körben lévõ Vettel és Hamilton,
-Trulli-t pedig megette a lekörözött Bourdais és Fisichella, valamint az azonos körben lévõ Kovalainen
...szal csak nyomni kellett volna??! ..vízen száraz gumival...
Én csípem Glock-t, oda nem adta volna a 4. helyet 18mp-t és 2 pozíciót bukva..
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Szerintem itt hagyjuk abba...
Ment volna a falba amikor nem tudja bevenni a kanyart sima gumin?!
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
massanak mar beszoltak hogy megvan a vb,aztan hogy megse,szegenyt sajnaltam<#szomoru1>#szomoru1>
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
1. Vettel vagy Webber logikusan köztük dõl el a cím és meg is érdemelnék, csak nehogy megismétlõdjön 2007 a végén...
2. Hamilton rengeteg figyelmeztetésben részesült, ha 3x megbüntetik normálisan a szezonban egy szót sem szólhat, ha mondjuk még Button és Alonso mögött van a pontversenyben.
3. Alonso régi 2005-ös hiszti énje ismét elõjött, õt ne büntessék meg Valenciában, ám mégis õ legyen, aki úgy nyerjen futamot, hogy egy elbaltázott csapatutasítással, szépen alázza meg Massát és még ferdítsen is a nyilatkozatain...kizárt dolog h vb-t érdemeljen
4. Rosberg és Kubica, és Schumi...bárcsak ott lennének elõl, de majd jövõre😞
5. Massa kár, hogy rossz passzban volt a Maláj futamtól kezdve
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Alonso pedig nem érdemel VB-t, pláne így, hogy a csapattársának már az év felétõl csicskáznia kell neki. Épp elég ajándék volt neki a sorstól a 2005-2006-os, mindkettõt úgy nyerte meg, hogy kihullottak elõle õ meg bekocsikázott.
Ez a 7. hely lehet nem 7. volt, lehet roszul emlékszem, és nincs most kedvem keresgélni.
2008-ban mindket pilota megerdemelte volna, mindketten szivtak eleget. Massa-t a csapata hatraltatta, Hamilton nevetseges bunteteseket kapott.
http://gaborszantai.co.uk/
Button biztos hogy nem érdemelne idén vb-t, nyert már egyáltalán futamot? Annyira látványtalanul megy nem is emlékszem 😄
Webber végig szívott igen, de nem is annyira tehetséges pilóta szerintem mint egy-két másik ember körülötte. (Nem azt mondom, hogy rossz pilóta)
Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun
bar 1 hami-vettel parost megneznek 1 csapatnal😄
Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM
Durva lesz, ha megint kiesik mindenki elole vagy hatra parancsoljak...
Na pont õk nem érdemelnék meg.
...vagy nem<#idiota>#idiota>
E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
most volt a rajt Kiss Pál Tamásnak akit érdekel
A tabellát 19 pontos elõnnyel (239.p) továbbra is vezeti.
Grat Tomi!!!
engem is megdöbbent mire nem képes....új alkatrészek tesztelésére, egy szimulátor.
De akkor is csak a gép fut az adatok után. Nem tud tökéletes kört futni, mert mindenki tudja hogy olyan nincs..szvsz kb .egy-másfél másodperc van egy gép által kalkulált köridõ között...és amit egy versenyzõ kiautózik egy átlag pályán.
Rengeteg mindennel tud számolni egy gép, idõjárási adatokkal, felgumizással, aszfalt változással is talán, ha valahol újraaszfaltozás történt, korábbi adatok alapján elemzéssel sok minden megoldható,...de ahogy a gép nem képes tudatos tapadásvesztésre, felülkormányzásra, úgy nincs 'segge' ahhoz hogy reagáljon, vagy elébe menjen dolgoknak.
Nagyon is sokat számít a versenyzõ, elég Hamilton-t és Button-t megnézni, az egyik ott kovácsol elõnyt ami a másiknak hátránya....Button nagyon másként éri el a köridejeit mint Hamilton, talán még nem is tudta megelõzni pályán, mégis nyílvánvaló hogy van valami olyan tudása ami nem sajátja Hamilton-nak (még).
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
2-4 tized a középmezõny elejét és végét is jelentheti, ha pedig belegondolsz mi fél másodperc is 4 km-re lebontva, akkor az nem 160 helyett 130 egy kanyarban, egyetlen egy féktávban mérve is tizen méter....azt még talán ki is szúrja, de ezt a tizenpár métert 8 féktávban 7 kigyorsban, 2 sikánban 4 közepesen gyors kanyarban, két padlón meg nem találja.
...a csapattárs adatai meg pont még 3 tizeddel lassabbak (Grosjean mondjuk), azon nem lát meg még 6 tizedes gyorsulást Alonso-nak, hogy összeségében Alonso gyorsabb legyen önmagánál 3 tizeddel.
A medve nem játék.
Marpedig sejtesem szerint a Renaultsok jobban ereztek Alonso hozzaallasat, mint barmelyik forumozo.
Masreszt a szimulaciok olyan komoly hatasfokon mukodnek, hogy fejlesztesnel teljesen elethuen tudjak szimulalni az adott pilota stilusat es azt, hogy ez mikent hat az autora. Ha a szamitogep azt mondja, hogy ilyen beallitasok mellett es amolyan palyaviszonyoknak megfeleloen Alonso bevesz egy kanyart 160-nal, ellenben a telemetria csak 130-at mutat, akkor ott a pilota nem autozott hataron. Bizonyara semmi sem halalpontos, van elteres a szamitott es valos ertekek kozott, de nem mindegy milyen nagysagrendu.
Az igazsagot nem fogjuk megtudni, eselyes, hogy ez a kampany inkabb csak Kubica fele iranyul, hogy erezze megjobban magat a franciaknak, eszebe se jusson elmenni.