FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Webber 😊
Szvsz megnyerheti...minden ellene szól ami kapcsolatban van a pénzzel, valóban.
Mégis megnyerheti..Webber gyors, és kemény,...szvsz csak a csapata tudja megverni idén.
Vettel is nagyon gyors, de én már elbizonytalanodtam benne erõsen,..és még pár hiba, pláne ha nem tudja behúzni ezt a VB-t, és a csapat is elbizonytalanodik benne.
Ez fokozottan igaz akkor ha valóban be van támogatva csapaton belül Webber ellenében, mert Webber-bõl már valóban nem lehet 'sztár' (pedig de, csak hát a nagy tömeg a fiatal titán címre bukik sajnos).
Szal Webber megverheti Vettel-t, mert Vettel sebezhetõ és Mark-nak meg nem adhat a csapata 1mp-vel lassabb autót.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bakkerman
szerintem az idei VB gyõztes a Vettel-Hamilton kettõsbõl kerülhet majd ki. csak bele kell gondolni abba,hogy.:
Vettel- az új suminak kikiáltott német cukigyerek,mellesleg a szponzora se szar...
Hamilton- a forma 1 huligánja,megvesznek érte a nõk európa szerte,és már világbajnok

Webber- öreg,nincsenek sztárallûrjei,nem lehet belõle sztárt faragni
Button- fiatalabb ugyan mint Webber,világbajnok is,de azt a stílust,amit õ képvisel nem lehet eladni

érzitek a mondanivalóm lényegét? Gondoljatok bele: idén a FOCI VB dél afrikában volt,mert azt diktálta az ÜZLET,hogy vigyék el oda az eseményt,holott mehettek volna Franciaországba is,de az olyan uncsi,nincs benne rizikó,show,újdonság! F1-ben is "az nyer",AZZAL NYERETNEK,akiben hosszútávon pénz van,vonzza a nézõket,nyíltnapokra járkálnak,MÉDIASZEMÉLYISÉGEK. ÉS ebbõl persze ki más profitálna...Bernie. 2007-ben Hamilton kapta ezt a címet,hogy majd belõle csinálják az aranybányát,csak a bányászuk elbaszta...2008-ban MÁR NEM.
Ki mondom,hogy kire gondolok: Vettel! Õ fogja megnyerni idén a bajnokságot,egyszerûen más nem nyerheti meg,ha a realitásokat nézzük,mert a Mekik lassabbak az RB-nél.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

b-type
Azt még hozzáteszem, hogy ha Trulli elõzését nem rontja és nem kell visszaengednie maga elé és újra megelõzni. akkor komoly sansszal elkapja Vettel-t a kiállása elõtt.:

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
??!
Vettel-t Monza-ban megette volna Hamilton egy az egyben, és ezzel nem Vettel érdemeit csökkenteném...ott Hamilton a 15. helyrõl rajtolt és úgy rágta át magát mindenki vízfüggönyén.
Ezért történt meg az hogy bár Vettel nagy dolgot vitt véghez a Toro-val és az elsõ gyõzelmével...mégis Hamilton vittel el a hátán a futamot..mert hideg gumin Kubica-t, sikán és a lesmo közt Kimi-t, vagy éppen Alonso a célvégi sikánra, szal mert 13 kör alatt jött fel 9 pozíciót, míg mindeközben a 6. helyrõl rajtoló nagy sanszot kapott Massa (Kimi a 14., Hamilton a 15. helyrõl rajtolt) bejött Hamilton elõtt 1 mp-vel a leintéskor....

Glock: Könnyû azt mondani hogy csak nyomni kellett volna...hát de nem tudta vazz...az utolsó kanyar és a célvonal között Glock közel 6 másodpercet bukott, vagy amíg az utolsó elõtti körben 2.5 mp-vel volt lassabb, addig az utolsó körben 18.5(!) másodpercet kapott a gumijai miatt...Trulli pedig 19,8-t (!!!)
Csak Trulli és Glock maradtak kint száraz gumin, és a 70. körben Glock még a 4. Trulli pedig a 7. helyen ment.
Eredmény az utolsó körben?
-Glock-t megelõzte a már lekörözött Nakano, Kubica és Rosberg, valamint az azonos körben lévõ Vettel és Hamilton,
-Trulli-t pedig megette a lekörözött Bourdais és Fisichella, valamint az azonos körben lévõ Kovalainen
...szal csak nyomni kellett volna??! ..vízen száraz gumival...
Én csípem Glock-t, oda nem adta volna a 4. helyet 18mp-t és 2 pozíciót bukva..

kifli
jaja, ott vettel nagyott ment, pedik hami is jó esõben, mégis kikapott egy gyengébb autótól...
Bárhogy is történt a dolog a nézõpontunkból, azon a futamon egy gyáva nyuszi volt a Hamilton 5. helyre ment és bárcsak megszívta volna az akkori nagy pofájával...Vettel le is hagyta a gyengébb Toro Rossoval micsoda pillanat volt röhögtem, ahogy kifért...a végén sztem sokan dühösek voltak😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Kit--Kat
Mindenkit elengedett, jól van...😊 Még intett is talán...
Szerintem itt hagyjuk abba...
Ment volna a falba amikor nem tudja bevenni a kanyart sima gumin?!

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Barny
jah emlekszek ra😊
massanak mar beszoltak hogy megvan a vb,aztan hogy megse,szegenyt sajnaltam<#szomoru1>

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

5. hely volt és akkor volt h "véletlenül" Glock az utolsó 2 kanyart nem bírta...elengedett mindenkit a marhája, amúgy elhiszem, hogy szegény jégen csúszott, de csak nyomnia kellett volna tényleg 1 nehezebb kanyar volt és erre elengedi Hamiltont...szép befejezés, dehát ekkor mázli nem létezik

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

arra akartam kilyukadni, hogy simán érdemelne vb címet õ is...

1. Vettel vagy Webber logikusan köztük dõl el a cím és meg is érdemelnék, csak nehogy megismétlõdjön 2007 a végén...

2. Hamilton rengeteg figyelmeztetésben részesült, ha 3x megbüntetik normálisan a szezonban egy szót sem szólhat, ha mondjuk még Button és Alonso mögött van a pontversenyben.

3. Alonso régi 2005-ös hiszti énje ismét elõjött, õt ne büntessék meg Valenciában, ám mégis õ legyen, aki úgy nyerjen futamot, hogy egy elbaltázott csapatutasítással, szépen alázza meg Massát és még ferdítsen is a nyilatkozatain...kizárt dolog h vb-t érdemeljen

4. Rosberg és Kubica, és Schumi...bárcsak ott lennének elõl, de majd jövõre😞

5. Massa kár, hogy rossz passzban volt a Maláj futamtól kezdve

Kit--Kat
Massának meg egy pontszerzõ Angliában. A kocsi képes volt rá, legalábbis a másik pilóta a gyõzelemért ment amíg a csapat bele nem nyúlt.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Kit--Kat
Ezen már túljuthatnánk. Glock pont azért jutott Hamilton elé, amiért le is tudta hagyni Lewis. Amikor elkezdett esni nem állt ki esõs gumikért, míg a többiek kimentek, így egy rakat pilóta elé került, de miután sima gumin egyre kilátástalanabb lett az autó irányítása így Lewis és a többiek vissza elõzték. De így is nyert egy csomó pozíciót.

Alonso pedig nem érdemel VB-t, pláne így, hogy a csapattársának már az év felétõl csicskáznia kell neki. Épp elég ajándék volt neki a sorstól a 2005-2006-os, mindkettõt úgy nyerte meg, hogy kihullottak elõle õ meg bekocsikázott.

Button megnyerte az esõs Ausztrál és az esõs kínai nagydíjat...mindkettõt aggyal és szerencsével nyerte meg...e mellett volt 1-2 bravúros dobogója, pl a Török, a Brit és a kanadai futam...amúgy bizonyította már h gyorsabb tud lenni Haminél pl Hockenheimben csak ott speciel pont a rajtot szúrta el...

kifli
Igen, 7-nek kelett min lennie, hogy megnyerje a wb-t, ez egy világbajnoktol simán elvárható lenne, de neki majdnem ez sem jött össze. Szóval ne úgy állítsuk be, mintha az lett volna, hogy amelyik pilóta nyer az nyeri a vb-t. Egy 7. hely azzal az autóval simán kellett volna hogy menyen.

Ez a 7. hely lehet nem 7. volt, lehet roszul emlékszem, és nincs most kedvem keresgélni.
Miert makolt volna? Mert egesz evben szopatta a FIA?
2008-ban mindket pilota megerdemelte volna, mindketten szivtak eleget. Massa-t a csapata hatraltatta, Hamilton nevetseges bunteteseket kapott.

http://gaborszantai.co.uk/

kifli
aki vb címet mákolt az Hamilton volt, õ elõle estek ki emlékezeteim szerint az utolsó futam utolsó körében, az utolsó kanyarban, na az mák volt. Úgyanúgy mák mit hogy elsõ évbe mehetett mekibe. A nézõpontod szerintem neked az: mindenki csak ne alonso, ami azért elég szánalmas, azért drukkolni, hogy csak nehogy vb címet szerezzen, és csak mert neked nem szimpatikus. De lehet gyerekesnek is mondani. 1x néztünk ismerõsékkel kocsmába f1-ert még régen, ott azért szurkoltak, hogy schumi essen ki. Hát meg is volt a véleményünk...

Button biztos hogy nem érdemelne idén vb-t, nyert már egyáltalán futamot? Annyira látványtalanul megy nem is emlékszem 😄

Webber végig szívott igen, de nem is annyira tehetséges pilóta szerintem mint egy-két másik ember körülötte. (Nem azt mondom, hogy rossz pilóta)
JGTC
webber végig szívott pár évet sõt majdhogynem az eddigi egész karrierjét, szal absz nincs semmi gond azzal h most neki is van egy kis szerencséje, már rég megérdemelte h leessen neki vmi

Ne feledd, ha valaki felbosszant, az arcodon 42 izom rándul össze. De csupán négy izom kell ahhoz, hogy kinyújtsd a kezed, és pofán vágd vele az ilyen alakokat. PS3 ID: JGTC-hun

Barny
kozuluk is hamilton a leggyorsabb,mar sokszor bizonyitotta😊
bar 1 hami-vettel parost megneznek 1 csapatnal😄

Pentium Dual Core E6500 @ 4,01 GHz 1,34v,AC Freezer 7 Pro,4 GB DDR2,Asus P5QLD PRO,SAGA2 400W MSI HD4830 OC (700/2200) 512MB GDDR3,SAMSUNG 500GB F3,2xLG DVD RW H55L,Benq 19\' Windows 7 x64 RTM

Mondjuk en meg Vettelt is elviselem, Alonso mar bemakolta 2005-ot, ujabbat nem kellene...
Durva lesz, ha megint kiesik mindenki elole vagy hatra parancsoljak...

Hamilton inkább ne...

kifli
button mázlista, hami folyton figyelmeztetést kap, webber meg öreg, és eddig neki is szerencséje volt az elsõ helyekkel.

Na pont õk nem érdemelnék meg.
passatgt
hát az is 50-50

Button, Hamilton, Webber nyerhet, a ket hisztis majom nelkul jobb lenne az F1...

Ma dugok Eva Mendes-sel...

...vagy nem<#idiota>

shumika
inkább mint seba

E34M5 Owner volt amig neki nem adta pixxelnek! BMW S1000RR. BMW-s szív, BMW-s lélek, BMW-s leszek amíg élek!

Picar77
remélhetõleg vagy nem 😄

()() (^^)

passatgt
Alonso: Ötven százalék esélyem van a vb-címre

végülis igaza van, vagy megnyeri, vagy nem😄

bakkerman
ha szezon végéig nem nyúlnának a jelenlegi autóhoz,akkor is RB pole lenne minden futamon...

Barny
remelem a redbull nem fejleszt egy darabig<#mf1><#idiota>

Dietrich
Newey baleset részese volt majd kórházba vitték

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

b-type
szép volt az utolsó elõzés...tudta hogy megindul a hátulja, de azt is hogy meg tud támaszkodni.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

passatgt
miért nem nyert?

Dietrich
7. lett és 7 pontra csökkent az elõnye.

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Dietrich
2. futam

Dietrich
http://www.justin.tv/tubs_again
most volt a rajt Kiss Pál Tamásnak akit érdekel

Black Ghost
Kis Pál Tomi 4. lett a Formula Renault UK 11. futamán Snettertonban.
A tabellát 19 pontos elõnnyel (239.p) továbbra is vezeti.

Grat Tomi!!!
b-type
Nem is...valószínûleg önállóan futni tudó adathalmaz 😊
engem is megdöbbent mire nem képes....új alkatrészek tesztelésére, egy szimulátor.
De akkor is csak a gép fut az adatok után. Nem tud tökéletes kört futni, mert mindenki tudja hogy olyan nincs..szvsz kb .egy-másfél másodperc van egy gép által kalkulált köridõ között...és amit egy versenyzõ kiautózik egy átlag pályán.
Rengeteg mindennel tud számolni egy gép, idõjárási adatokkal, felgumizással, aszfalt változással is talán, ha valahol újraaszfaltozás történt, korábbi adatok alapján elemzéssel sok minden megoldható,...de ahogy a gép nem képes tudatos tapadásvesztésre, felülkormányzásra, úgy nincs 'segge' ahhoz hogy reagáljon, vagy elébe menjen dolgoknak.
Nagyon is sokat számít a versenyzõ, elég Hamilton-t és Button-t megnézni, az egyik ott kovácsol elõnyt ami a másiknak hátránya....Button nagyon másként éri el a köridejeit mint Hamilton, talán még nem is tudta megelõzni pályán, mégis nyílvánvaló hogy van valami olyan tudása ami nem sajátja Hamilton-nak (még).

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Legyel ovatos azert.. Miota a teszttilalmat bevezettek, a csapatok iszonyu energiaval atalltak a kulonfele szamitogepes szimulaciok hasznalatara mint a tervezesben, mint egyes elemek kiteszteleseben, es a pilotak felkesziteseben.. Silverstoneban pl. miutan a McLaren bebukta az uj elemeket elso probalkozasra, es ezert nem volt adatuk a regi elemekkel a beallitasokhoz, a tesztpilota egesz ejjel a szimulatorban szaguldozott, hogy eloalitsanak egy jo beallitasi alapot, a maradek szombat delelotti edzesre.. Szoval mar nagyon trukkos dolgokat tudnak muvelni.. Foleg, hogy szerintem a palyarol nyert telemetriai adatokat frissiben beviszik a szimulatorukba, es a gep mar ezekbol dolgozik.. Szoval ezeket senki se az otthoni a pc-n futo szimulator programokhoz hasonlitsa..

bardocz
20 pont lemaradás az most olyan, mint a régi pontrendszerben a 8 pont, szóval tényleg van esélye.
Ulvar
Na mond el ezzel mi bajod.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bakkerman

bakkerman
<#idiota><#fejvakaras><#falbav>

Ulvar

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

b-type
Nem vesznek észre 2-4 tizedet egy 4 km-s pályán...nincs az a mérnõk aki meglátná, ráadásul nulla összehasonlítási alap, hiszen a köridõk köszönõ viszonyban sincsenek az elõzõ évvel már egy ideje...a slick és az aero, meg most az agyontankolt autók.
2-4 tized a középmezõny elejét és végét is jelentheti, ha pedig belegondolsz mi fél másodperc is 4 km-re lebontva, akkor az nem 160 helyett 130 egy kanyarban, egyetlen egy féktávban mérve is tizen méter....azt még talán ki is szúrja, de ezt a tizenpár métert 8 féktávban 7 kigyorsban, 2 sikánban 4 közepesen gyors kanyarban, két padlón meg nem találja.
...a csapattárs adatai meg pont még 3 tizeddel lassabbak (Grosjean mondjuk), azon nem lát meg még 6 tizedes gyorsulást Alonso-nak, hogy összeségében Alonso gyorsabb legyen önmagánál 3 tizeddel.

a.carkey
Mondjuk, itt van az RTL csili vili "most" oldala, aztán pont a F1et nem lehet megnézni. 😊

A medve nem játék.

kifli
TESS

amúgy ezen a néven van neten: Formula1.2010.12.Hungary.GP.Futam.RTL.Klub-Tvday
hihi

Egyreszt a Reanult-nak van ket VB cime Alonsoval, ergo tisztaban voltak vele, hogy mit tud es mit nem - ha 2008-09-ben nem azt lattak, mint amit 2007 elott kaptak tole, akkor ertheto a velemenyuk.
Marpedig sejtesem szerint a Renaultsok jobban ereztek Alonso hozzaallasat, mint barmelyik forumozo.

Masreszt a szimulaciok olyan komoly hatasfokon mukodnek, hogy fejlesztesnel teljesen elethuen tudjak szimulalni az adott pilota stilusat es azt, hogy ez mikent hat az autora. Ha a szamitogep azt mondja, hogy ilyen beallitasok mellett es amolyan palyaviszonyoknak megfeleloen Alonso bevesz egy kanyart 160-nal, ellenben a telemetria csak 130-at mutat, akkor ott a pilota nem autozott hataron. Bizonyara semmi sem halalpontos, van elteres a szamitott es valos ertekek kozott, de nem mindegy milyen nagysagrendu.

Az igazsagot nem fogjuk megtudni, eselyes, hogy ez a kampany inkabb csak Kubica fele iranyul, hogy erezze megjobban magat a franciaknak, eszebe se jusson elmenni.

köszi a linket, de nem tudnátok adni egyet magyar kommentárral, mert nem tudok angolul 😞