FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
735 megás angol nyelvû van
Falkon
Valakinek nincs meg a Magyar Nagydíj 1986-ból? Magyarul kéne.
Elõre is köszönöm.

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

ez igen, respect neki<#eljen>

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Barrichello, Kubica és Alonsoé állat😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar
Szegényt nem tudom miért csesztetik. Nem is csinált még bajt.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Palinko
nekem ez jön be legjobban:
Robert Kubica: „Azt vettem észre, hogy az autó jobban megy, mint az rFactorban.”
gabi89
Yamamotos a legjobb <#nyes><#nyes>

„Imádom a dodzsemeket. Csak bedobod a zsetont, és már megy is.”

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

nearo
Nekem bari meg alonso mondata tetszik 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bakkerman
Yamamotos ottvan 😄

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

😄DD
"Vitantonio Liuzzi: „Nem tudom, hogy meddig vagyok még itt.”"
meg a dodzsemes üt de nagyot 😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Jacek
szerintem meg pont kisebb lesz a lemaradasa a Mercinek persze, de kiderul😊

Totti5
Spaban nagyobb lesz a lemaradása, mert hosszú pálya. Valahol a Lotusok, Virginek környékérõl fog rajtolni, hacsak nem jut be a Q3ba, mert a 17. helyhez a 7 helyen kellene végeznie.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

bakkerman
hát,szerintem olyan 17.-18. helyrõl indulhat majd,persze Belgiumban is voltak már érdekes futamok,és idõmérõk 😊)

nearo
Ha idõmérõt megnyeri, akkor 11. helyrõl még esélye is lenne a gyõzelemre... 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

bakkerman
értem,akkor Spaban sem fog sok sót megenni az öreg

10 helyet vissza

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

bakkerman
am sumák mit kapott büntetésül?

nem is lett volna semmi baj amugy, HA NINCS OTT A FAL. es schumacher is tudta hogy ott az akurva fal.

Jacek
igen azok parharcok voltak, ez meg gyilkossagi kiserlet😄😄😄

igen sajna...😊

szabalyt a hamiltonos eset utan valtoztattak, lasd 40.14.

ez a cikkely mar benne volt amikor a monacoi eset tortent. az hogy zold flaget kaptak annyit jelent, hogy mar nincsen safety car, ettol fuggetlenul NEM ELOZHETNEK mar.

olvasd el megint az angol szoveget: will take the chequered flag as NORMAL without OVERTAKING.
normal= mintha sc nelkuli finish lett volna.

Magic Boy
Na ja csakhogy zöld volt, ami azt jelenti, hogy lehet és a zászlójelzések mindent fölülírnak.

Nem véletlen, hogy utána módosították a szabályt is.

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

tok mindegy atlepte vagy sem, szabaly ugy szol hogy ha utolso kort sc vezetesevel kezdik meg akkor MAR SEMMIKEPPEN SEM LEHET ELOZNI.

"40.13 If the safety car is still deployed at the beginning of the last lap, or is deployed during the last lap, it will enter the pit lane at the end of the lap and the cars will take the chequered flag as normal without
overtaking."

http://www.formula1.com/inside_f1/rules_and_regulations/sporting_regulations/8687/fia.html

fassssag ismet a sok elvakult schumaker fantol.

kifli
ja, csak mondjuk én az sc-t elég igazságtalannak érzem néha, és nem is szeretem ah a pályára megy. fõleg múltkor, mikor csak beküldték a tömegbe, ferkák szoptak, vettel nyert meg hami is, bár hami most is massa elé tudott keveredni, meg webber is alonso elé, azért egy versenyszituációbn izgibb lett volna 😊
akkor vak vagyok, de sztem átlépte a vonalat és aztán indította el az akciót...simán kivehetõ volt a videóból is

b-type
hááát szo-szo, mert az SC alkalom a támadásra az kétségtelen, egy olyan kihívás amit ki lehet és így ki is kell használni.
Márpedig egy versenyzõnek támadni muszáj ha lehetõséget kap rá. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

kifli
sc nem arra van, hogy utánna felboruljon a sorrend, hanem hogy biztonságos tempóban haladjanak, az más kérdés, hogy sc-nél úgyis borul a sorrend 😊
b-type
"..mert az SC vonal után már aztán tényleg nem lehet elõzni"...csak szabad (ez lemaradt)

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
régen régen volt most meg ma van...nekem is, meg sztem még sokaknak jóval szimpatikusabb volt az az idõszak amikor még az egyéniségek jobban meghatározták az F1-t, és kevéssé volt langyos víz. 😞
MS Monaco-i elõzése meg mint a 2006-s Interlagos..qva nagy volt, még akkor is, ha végül nem érte el a célját vele. Sztem aki szereti a sportot az igen méltányolta.
De tény, nem lépte át az SC vonalat, és hiába lengették a zöldet, neki nem volt az.
...egyébként elég sz@r helyre festették fel így utólag belegondolva, mert kinyírtak egy akciózásra alkalma helyet,..mert az SC vonal után már aztán tényleg nem lehet elõzni.

Magic Boy
Speciel én Schumacher elõzésére gondolok amikor a pályabírók hibájából szabad jelzést kapott és megelõzte Alonsot, erre megbüntették, pedig nem õ hibázott.

A mostani eset büntethetõ volt a mai szabályok szerint, de fekete zászlóval kiinteni?
Ez még kabarénak is gyenge.
Régen sokkal keményebb párharcok voltak és senkinek se lett baja, pedig a biztonsági intézkedések még gyerekcipõben jártak a mostanihoz képest.

kifli
régewn is erõszakos volt, most is az, sejthetõ volt, hogy nem fogja csak úgy elengedni
végre egy ember aki rajtam kívûl észrevette, h pont ez a két ember aki büntetlenül megúszik mindent😄

b-type
Persze..meg akkor Kubica is gondolom Montreal miatt.
Sztem ilyen nincs, ezeket a félreértéseket a szabályok nem ismerése, a bulvárhírekkel operáló oldalak, meg az egyéni elfogultság szüli.
Ezt a jelenlegi esetet azért lehetett büntetni, mert túl veszélyes lett...attól meg fáznak az F1 világában.

Magic Boy
Ezt nem csak én mondogatom. <#vigyor0>

Ha megfigyeled akkor páran (pl. Hamilton, Alonso) bármit csinálhatnak büntetlenül, mig másokat akkor is büntetnek, ha nem õ hibázik.

ja...

b-type
Ezt addig addig mondogatod míg elhiszed 😊

Magic Boy
Na ja, de ha mondjuk Hamiltonnak hívják akkor megússza egy ejnye bejnyével.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Most ebben mi a hasonlo az MS vs. Barrichello esethez?
Itt Webber mar pozicioban volt mikor Massa bevallalta a jobbrol elozest, aminek hatasara Webber visszavett, majd ujra akkor kezdett eroszakoskodni amikor veget ert a fal - itt mar 2 autonyi hely is volt, tehat a boxbol kijovo auto is elfert volna (ha tud reagalni idoben 😄 ) amig a hetvegi esetben Schumacher konstans tolta a fal fele Barrichellot.

http://gaborszantai.co.uk/

nem rég volt Magyarországon és asszem a Bochkor Gáborral interjúztak egyet...megkínálták valami itallal😄

gabi89
Hakkinen jó arc 😊 Mindig is nagyra tartottam pedig már amikor nagyokat csatáztak akkor is Schuminak szorítottam.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

passatgt
ez ua, csak itt ráadásul kétszer húzza rá webber😊

nearo
Á úgyis azt mondják rá, hogy itt Massa volt a hülye, mert mér nem balról elõzött...

Elso akcio.. Webber-Massa.. Nem emlekszem, hogy Webbert ki akartak volna vegezni emiatt.. Meg nyilatkozozz volna a sok brit expilota mint most, hogyhat mi volt ez...: http://www.youtube.com/watch?v=elyxIhMW_No

Tikal
és akkor már tudnia kellett hogy sumi majd jól ráhuzza a kormányt vagy mire akart kilyukadni? ...

''Egy probléma nem oldható meg azzal a gondolkodással, amely magát a problémát létrehozta''