182279
Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
madmanic #116334 de milyen igaza van 
-
IXEMGabeo #116333
ez hatalmas volt:D:D -
Gomb és apukája? :) -
-
Komolyan mondom, néha annyi felesleges dolgot csinálnak és rontanak el tök jól kinéző dolgokat ...
-
Hát bekövetkezett, a Red Bull 1-es számú autója világbajnok lett. Nagy gratuláció a tervezőgárdának, és egy soványabb gratuláció a kormányt tekergető német humán erőforrásnak.
-
Jó nagy suttyó vagy akkor hogy még ebbe is sikeresen beletudsz kötni :) :)))).
Egész Európa egy geci nagy suttyó kontinens mert egy Eurovíziós dalfesztiválon arra az országra szavaznak akivel leginkább jóban vannak, nem arra a számra amelyik éppen tetszik :). Hülye példa, de így van :). -
G_ArchAngel #116327 Ebbol mar csak az egyik fog rendezni a jovoben... -
Pimpula #116326 Látszik hogy két olyan hótsuttyó nemzet rendez F1 versenyt, akiknek azon egyszerű játék lényegét sem sikerült felfogni, hogy arra szavazz ami a legjobban tetszik. -
magyar és török magasan vezet, nekünk ígyis több mint 2x annyi van mint a törököknek :D
38264 :DDDDD
-
ehhez most tényleg ez a kép kellett? 
Várjál! Látod itt a bannerben a középső felső képet?
A FIA felirat előtt egy forma1-es autó sziluettje szerepel!
Na, mondtam újat?
-
Buttonnak milyen hosszú a bal keze... :D -
-
No no! A fogyatékkal élőknek is ugyan olyan joguk van f1 oldal címén irogatni!
-
IXEMGabeo #116320 meg is kapta a szidalmakat ne félj, főleg az irigy nem világbajnok britektől + Hilltől is...ennek ellenére Hami totálisan be van most csődölve és ez látszik. Én mondjuk nem bánom nem is csinálok belőle titkot -
Ki ez a román?
Valami fogyatékos honlapja lehet kár neki a reklámot csinálni. -
Az azért erős hogy elkente. Pontokban nincsenek messze egymástól. Nyert 2 futamot is, Button meg 3at. -
inkább itt egy kis gyűjtemény. 1950-2007 -
mondjuk azt elismerem,hogy idén Button nagyon elkeni(elkente) a száját,de teljesen más a két versenyző mentalitásban. -
adjon neki a meki egy jó autót,és akkor nem kell 4.-5.-6. helyekről felfele jönnie állat módjára,hogy ugyanmár legalább a 3. helyre odaférjek,és ne kapjak kört a két RB-től...megtesz mindent,ha összetör közben 3 autót,akkor összetöri őket,kapja a büntit,ennyi. Benne még megvan a versenyzési ösztön,néha persze ez át megy agresszióba,de azért engem is felbaszna az a tény,hogy 2007-ben majdnem VB lettem,2008-ban meg is nyertem,és azóta meg küzdök a dobogókért,mert a győzelemért nem tudok...mindenki szegény Massaval példálózik,ha valaki szerencsétlen,akkor szerencsétlen. Lejárt már a brazil ideje,az hogy most Hamilton ráfutott párszor,így járt. -
Jajj... Sumit annyira frusztrálja a Merci lassúsága hogy amióta visszatért tört, zúzott, leszorított, majdnem falra kent és lehetne sorolni a listát az elmúlt két évből... ez nem korral jár, s amúgy is Hamilton már bizonyította a higgadtságát eleget. Pár rosszul sikerült versenyből még nem kell ilyeneket leszűrni. Ez már nem fog változni, idén. Ő menni fog előre mint az úthenger, vagy bejön vagy nem alapon, mert nincs tétje számára, csak a futamgyőzelem, és a többiek elverése. -
Bullitt #116313 Itt a lényeg. Hamilton nagyon nincs rendbe fejben, frusztrált, mert nem nagyon tudott nyerni és ez idegesíti, túlságosan is. Mondom, egyszerűen túl nagy az egója, aztán most nehezen viseli, hogy szarrá verik a Red Bullok a mezőnyt. Alonso is pont ilyen volt, ő viszont hamar kilábalt ebből a kamaszkorra hajazó időszakából. -
WNW #116312 Tudod, ha egyszer-egyszer elofordul, benne van.. De Hami most mar folytatolagosan megy at uthengerbe, ha Massa kozelebe kerul.. Kicsit mar unalmas.. Amit az idomeron is csinalt ugyan itt, az teljes dekoncentraltsagra utal.. Valakinek helyre kene rakni, mert elobb-utobb valaki rajtaveszt.. -
Jó bement mellé összeértek, és?! Mit sír a kislány, semmi szabálytalan, vagy durva nem volt benne.
Egy S kanyarban csak azt lehet körbeautózni aki hagyja magát. Massa nagyon magából indult ki ezzel a gyermeteg próbálkozással. Aztán most meg sír egy verseny szitu miatt. Ez F1-es pilótához méltó szerinted? -
WNW #116310 Hamilton felebredt, vagy a fonokseg lemarta, a sokadik baki utan.. -
-.-"....néha elgondolkodom azon mi a fasznak járok ide -.-". A lényeget azt megragadtad...azt meg...Amúgy azt ugye vágod hogy az az ideális ív, ami tapad és rövidebbet tud fékezni...de ok...tudom ebből is ki lehet hozni hogy én vagyok a hülye már látom előre :D. -
Igazából a kettő együtt működik, nem véletlenül láttátok ezt bele. -
Kapásból mit akart külső íven az szerencsétlenség, azt hitte körbeautózhatja?! -
SRSLY?
-
akkor már ketten vagytok
-
lol :DDD nem csak te! -
Baszki... eddig én is azt hittem, hogy a piros rész az 1-es :OO
-
IXEMGabeo #116302 Magyar nagydíj után írtak erről, de sztem annyira lényegtelen ki, hogyan örül és mutogat. Komolyan már Vettelt is azért, mert mutogat kikiáltották diktátornak:S annyira hülyék az emberek, minden faszságról beszélniük kell -
Vettel ráhúzott Buttonra, de itt nem volt semmi ilyesmi, hiszen ott hagyta a helyet neki ahova Massa egész autóval bement. Érintőre vette ennyi. -
Fela #116300 Ha jol remlik egy regebbi bbc adasban volt ez hogy JB meg Jessica talalta ezt ki Vettel gyoztes mutogatasa utan es a jelentese egyszeruen csak az hogy "winner".
Remelem valaki megerositi ezt mert reg volt mar, az is lehet hogy rosszul emlekszek :-) -
IXEMGabeo #116299 Hamilton 4-5 futam óta idegbeteg, sosem hibás Totti szerint Schumi pedig hibázik Szingapúrban és beleszáll mindenkibe. Én márcsak röhögök, ha olvasom a kedves házigazdánkat:D -
Azért ráhúzott rendesen, onnan Massa már hova menjen? Füvön fékezzen? -
Visszanéztem, igazad van. Kiszorítás erős kifejezés rá azért. -
IXEMGabeo #116296 Perez keménnyel kezdett és az utolsó etapra neki maradt lágy gumija szinte azért történhetett ez. -
IXEMGabeo #116295 MSC-nek több műszaki hibája volt idén, mint Niconak...az tény h többet is hibázott, de mégis hamarosan beéri pontokban:)
na úgy látom h itt nem sokan keltünk fel megnézni reggel:)