FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ulvar
(és mielõtt szétesett az sg ezt írtam erre a kommentre).

Még mindig nem érted, Valentino Rossi miért olyan kiemelkedõ sportágában? Miért megy most a Ducattihoz? Honnan hozta fel anno a Benettont Schumaher 3 év alatt? Miért ment át Ferrariba ami hosszú éveken át szenvedett és õ vele többszörös világbajnok lett és a 2. évében már tényleg javában harcolt a címért. Nem utálatról van szó ember hát nem érted??? Eddig soha, nem volt ilyen az F1be mert nem errõl szólt! De ezt sokan soha se fogják felfogni mert nem voltak abban az idõszakban benne amikor a dicsõségért komoly árat fizettek a pilóták és rengeteg munkájukba telt mire eltudták érni.

Én ezeket tisztelni fogom sõt Villeneuvet is és még sorolhatnék jó pár száz pilótát, Hamiltont ezért nem fogom és mellette még sok más pilótát, bár F1ben nem volt ilyen versenyezõ még soha aki kapásból top csapattal kezdhette igazán és meg is nyerte volna majdnem a VBt. Az ilyet nem tudom valahogy kedvelni. Nem mondtam hogy szar vagy köcsög vagy valami bár azt is lehetne, de most kivételesen nem tettem. De ha a tényekkel vitázol legyen.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Ulvar
Te hülye vagy már ne haragudj meg én mikor mondtam most bármit rá? Mi rosszat mondtam? Az igazat mondtam el róla. Tényeket mondtam, nem fikáztam ember...

de áhh minek írok, USAban akkorát nõtt miatta a nézettség hogy ihaj. Angol pilóta...fõleg Texasban nõtt nagyot ugye? 😊. Fúú ember. Nem flém volt amit írtam csak normálisan vitáztunk te meg már lassan anyázol itt. Vegyél vissza légyszíves. Ja és keresd vissza most hogy hol mocskoltam hol fikáztam Hamiltont mutass egy idézetet.

azért írtam pont Rosberget, merthogy mekkora különbség van a két fater között tulajdonképpen mindkettejüknek a faterja egyengette a pályafutását...ráadásul együtt gokartoztak és a gp2-ben is együtt voltak Hamivel, hasonlók voltak, csak egyiküknek nagyobb mázlija volt. Ráadásul az sem tetszett h 2007-ben toljuk csak a feka újoncot, így meg úgy, mert mekkora szám, h a fehéreket "veri" egy feka. Ha elõre eldönti mondjuk az FIA a vb címet az úgy nem jó, de szerencsére a sors igazságot szolgáltatott 2007-ben és Kimi nyert...2008-at pedig hagyjuk mondjuk azt h visszakapott egy kis alamizsnát a sorstól...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nem ezt mondtam...én a viselkedésükre próbáltam utalni...Alonso is ezt csinálta amíg Renault volt csendbe volt, ahogy átkerül vb esélyes autóba jönnek a hisztijei és, az engedjetek el effektus, ha nem megy önerõbõl...Hamiltonnál azt elismerem marha jól elõz, legtöbbször szabálytalankodik is mellé mert ilyen a vére...csak ez is, h a bírák mennyire segítik õt egyszerûen röhej...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
te generálod a flémet,mert egy olyan embert fikázol,mocskolsz,aki semmit nem ártott se neked,se magának a Formula 1-nek,sõt,kiváncsi lennék kimutatásokra,hogy amióta õ benntvan az F1-ben,mekkorát nõtt az USA-ban a nézettség...jah,értem...azért flémelek én,mert itt 10 fórumozóbol 8 szívbõl utálja Hamilton,a 9. csak simán rasszista...értem!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

bakkerman
rosberg...hogy jön ide Rosberg?? két külön sors,két külön pályafutás. Most azért utáljam Hamiltont,mert szegény kicsi Rosberg még csak egy szar Williamset gyûrt,amikor Hamilton már világbajnoki címért ment?? Bocs,de nem fogom.

Ulvar
Célt értsd: F1 nem VB cím.

Ulvar
Itt nem érted a lényeget és a flémet generálsz és nem tudsz értelmesen írni le dolgokat. Majd ha képes leszel értelmesebben válaszolni és vitatkozni úgy mint a többiek akkor reagálok értelmesen erre a kommentre, addig fixen nem.

bakkerman
elhanyagolja,mert a bele fektetett pénze vissza is jött neki a VB címmel,sõt,még Dennis járt jól...

igencsak elszállt magától, igencsak köcsög lett igenis számít😄 ráadásul hazug is a mocsokja, ilyen pilótát akkor sem szeretnék, ha megdöntené akár Schumi rekordját...ráadásul az a mérhetetlen nagyképûség, hogy õ 8 vb címet fog nyerni (apja mondta) az is röhejes😄 Rosbergék azért nem ilyenek, diszkrétek és Rosberg alapból egyedül csinálta a dolgokat a faterja nélkül, annak nem volt szereplési vágya, de ennek a majomnak a teljes családját mutogatni kell minden futamon😄 undorító

bakkerman
mert te aztán kurvára tudod,hogy mit érdemelt meg,és mit nem...akkor nem érdemelte volna meg azt az ülést,ha 2007-ben,az akkori világbajnoki címvédõ mögött kullogott volna,és csak az árnyéka lett volna Alonsonak,de nem így lett,debütánsként partyzott a VB címért az utolsó pillanatig...nehogymár neki legyen lelkiismeret furdalása azért,mert Ron Dennis még sok-sok évvel ezelõtt felkarolta õt,és szponzorálta,NEM HIÁBA! Attól hogy Kimi,Alonso,vagy Vettel,vagy akárki alulról indult,azért miért kell csesztetni egy srácot,akinek volt szerencséje,hogy egybõl él autóba ülhetett??? ez olyan mintha valaki úgy születik,hogy alapból gazdag,és ezért utálják,holott õ "beleszületett" a gazdag közegbe...1. kérdés: ártott neked valamit Hamilton azzal,hogy alá lett rakva egy top autó? Kevesebb lettél te ettõl? Szarabb lett az életed? NEM

volt amikor Button gyorsabb volt, egyébként akkor pedig pont Buttonnak volt valami gond az autójával...megfigyeltem Hamilton alatt még sosem romlott el a vas egyszer volt talán fékhibája, számtalan defektje volt, talán az elsõ váltóhibája is most volt a Hungaroringen 4 év alatt

Ulvar
Ne már, üzletember vagy, 12-13 éve egy gyerekbe fektetted a dollár milliókat majd amikor eléri a célt akkor elhanyagolod mint csapatvezetõ? Ez annyira logikátlan...

Alonso volt a kedvezmenyezett, Monacoban ez kiderult, csak meg igy sem tudta lerazni Hamiltont es a magyar futamon elszakadt a cerna...

http://gaborszantai.co.uk/

valahol itt a lenyeg, a srac jott, 3 ev alatt mindig elol kuzdott, tobbet tett le, mint aktualis csapattarsai (igen, Alonsohoz kepest is, tudom pontszamban nem mutatkozott meg, de ne Hamiltonnak nem volt rutinja)

Ulvar
Hát persze, végülis Dennis bácsi hány éve tolja bele a pénzt, valószínû hogy Alonsoval foglalkoztak tényleg....ezt Alonso 1 évi munkássága a csapatnál is bizonyítja.

Totti5
Haminak volt talán a legnehezebb. Újoncként egy új közegben nyakán Alonsoval és tudott teljesíteni hiba nélkül jobban mint bárki más a mezõnyben. Nem értem mirõl beszélsz.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Norbi1990
De.
GP2be szarrá vert mindenkit 😄
De már régebben felfigyelt rá Ron Dennis és a McLaren támogatta a sorozatokba, hogy minél hamarabb felkerüljön a Forma-1be.
Azért került egybõl a mekibe.
Meg úgyis volt hely miután Kimi átment a Ferrarihoz, De La Rosa meg nem volt valami acélos ha jól emlékszem.
Mondjuk kezdhetett volna rosszabb autóval, de akkor év végén nem izgulhattunk volna az utolsó körben 😄
Ulvar
Figyelj te egy McLarenrõl beszélsz, eddig felfogtad? A Mclaren az elsõ vagy 2. legdominánsabb csapat az egész F1ben, aki már alapból ott kezdi az nem tudja megtanulni milyen árat kell fizetni egy F1 vbért, ahogy mai napig nem tudja! Hiába van meg neki, majdnem elsõ évében meglett ember gondolkozz már, attól, hogy 2009ben szar volt 2007, 2008ban Top verda volt. Tény nem ügyetlen, és melyik az a pilóta aki nem a maximumot hozza ki a verdából? Most azért mert szimpatikus azért mondom a másik meg nem arra meg nem mondom? Ilyen nincs egy versenyzõ legbelül mindent megtesz a jobb eredményért és mindent belead.

Totti5
Te láttad õt versenyezni F1 elõtt? ha nem akkor értem a kijelentésedet, ha igen akkor nem.

Totti5
Button össze vissza szenved Hamilton meg akkor is kihozta a maxot amikor az autó nem volt annyira jó mert rossz fele mentek el pl az utóbbi futamokon.

mondjuk gp 2-es bajnok volt, evvel az erõvel mást mondanánk, ha a Mclaren gyengus lett volna, de valóban rohadt nagy mázlija volt, érdekes, h se Rosbergnek, se Hülkenbergnek nem volt ekkora esélye és talán még Kubicának sem...

Kovalainen valóban gyengébb nála...evvel az erõvel Vettelt is meg lehetne említeni, aki nyert egy futamot 2008-ban Monzában a Toroval...sõt a nagy Hamiltont gyönyörûen lehagyta Brazíliában esõben...

Nem érted, nem érted. Semmit nem tett le az asztalra, nem érdemelte ki a Mclarenes ülést.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Totti5
Hamilton kihozza mindig a maximumt a vasból amikor gyenge akkor is, amikor a csapattársa FÉNYÉVEKRE volt tõle. Nos?

pont Hamiltonról ne dumálj amikor a legjobb csapatban kezdte pont 2007-ben...😊

Ulvar
Mert lépcsõfokok nagy részét megjárta, egy részt kihagyott... mit tud egy gyenge verdával F1ben kezdeni. Ettõl lett híres Schumaher, Kimi, Alonso, de MotoGPbõl Rossi. Mind mind ezért lettek híresek, nem azért mert alájuk lett rakva egy tökéletes verda, nem ezt õk fejlesztették jó formán a saját stílusukra. De ez már a modern F1 felfogás hibája is.

Ulvar

#99959 akkor csak a 3-4-5 top csapat versenyezzen 10 pilótával vagy 8al mert úgyis kit érdekel a 9. hely ugye?

Totti5
Miért nem?

Boldogult, de nem érdemelte ki, errõl beszélek.

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

Totti5
És Hamilton nem boldogult, vagy most mirõl is beszélsz?

<#idiota>

ossz = rossz

Na ez a rossz felfogás, hogy kit érdekel a 9. hely. Engem a 24. hely is ugyanúgy érdekel mint az 1. Régebben 6 pontszerzõ hely volt, de egy 7.-8.-9. helynek is értéke volt, és ez alapján is értékelték a pilótákat, és nem azt mondták, hogy ááá csak 8., ááá csak 12., akkor szar.

Igenes legyen ott és szerezze meg a tanulópénzt. Ha ott nem boldogul és ossz, akkor pedig sose volt érdemes egy VB-autóra.

Totti5
Nem a csapat szintje a lényeg hanem hogy mindketten harcolhattak a top 8ban vagyis pontokért amit nyilvántartanak és amire mindenki figyel. Kit érdekel ki a 9. ? a futottak még kategória ebbõl a szempontból.

Miért ne legyen. Na akkor újra. Miért szenvedjen végig 1-2 évet egy szar csapatnál? Rosberg alá simán lehetett volna rakni Vb esélyes autót, mert élt volna vele, de egy közepes csapatnál "szenvedett", és még most is.

Azért Kimi meg Hamilton kezdõ csapatát egy szintre rakni valami brutális tudatlanságra vall. Alonso pedig tudott villantani a Minardival, még ha ez a pontokon nem is látszódik. Vissza kellene térnie a régi rendszernek, egy újoncnak ne nagyon legyen a segge alá tolva VB-technika.

Totti5
Kimi nem a legszarabb csapatnál kezdett és pontokért harcolt "simán". Hamilon detto, de õ valami félelmetes amit mûvelt. Alonso esélytelen volt mindenre a messze a leglasabb autóval. Amint látható nem kellenek évek hogy egy pilóta beleszokjon, aki tehetséges azonnal tud teljesíteni.

Ulvar
Elvesztegetett? Hát nem mindenkinek van olyan háttere hogy kapásból top csapatba kerüljön ezt remélem tudod. Sõt eddig egyrõl tudok aki így kezdte a mai mezõnyben.

Totti5
És az mit tett hozzá a karrierjéhez? 1 év elvesztegetett idõt?

Ulvar
De legalább nem top csapatba kezdte kapásból hanem a legszarabból fedezték fel...khm...Minardi..khm..

Kit--Kat
Egyszer sem került veszélyes helyzetbe...

Egyszerûen szereti ha a segge alá tolják a széket és fel van háborodva, ha valaki nem engedi el a nagy fernit.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Firerock
Alonso szurkoló létemre imádom az utolsó videót😄 egyik kedvencem
amúgy meg ez benne van alonsóba de ha megnézed a 6db videóból 4db-ban lassan,gyakran lekörözött versenyzõ miatt szívott,került veszélyes helyzetbe

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Norbi1990
Hát szerintem az a 3év amit kihagyott az F1bõl az is pihenõnek számít 😄
DeerHunter01
Schumi kipihente magát és 1. lesz<#eljen><#hehe><#idiota>

\"Erről van szó!\"

azért az túlzás...😄
pont a jövõ év lesz a legfontosabb a Merci szempontjából szükségük van Schumira és tudom h Brawn nem küldi el...

bakkerman
megmondja az õszintét! <#eljen> vagy inkább az igazságot?!

Totti5
Vannak más újoncok is akik tized annyi F1es tapasztalattal sem rendelkeztek mégis fejlõdnek...

<#nyes><#pias><#eljen>

inkabb abbol tanuljon, hogy zuzza az autot, mint nyivakoljon a csapatelsosegert, mint egy furdosqrva...