FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
beleszólt mindenbe minden hülyeséget...az utóbbi idõben még Gyula is lekörözte hozzáértésben.
Jó volt Csaba...inkább közvetítsen egy versenyzõ mint egy bohóc...akinek egyébként is 5 futamon van egy poénja (már ami jó).

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

bardocz
Kurva színvonalas ám a 3 körön keresztül kifogyó benzin:ASD
Webbernel valamit eltaktikaztak, az a hirtelen gyorsulas amit ott a vegen produkalt Hulkenberg mogott, azt jelzi, hogy elotte leteket motorral ment.. Gyakorlatilag ott ment el a versenye Vettellel szemben.. Erdekes...
Buttonnak nem a diffuzorarol repult le valami szerintem, en ugy lattam szines elem volt, valami kis takaro, vagy legterelo elem lehetett..
Massa most neztem, tenyleg nem tudom hogy lat ki a kocsibol, gyakorlatilag alig van a bukosisakja teteje az oldalso vedoelem felett...
Apropo Button.. Jogyerek ez, szepen eldumalt a 2 Ferrarissal, Domival, azthittem elovesz egy hordozhato faszen sutot, es elkezd szalonnat sutogetni veluk..<#hehe>

eksy
Tölts le egy futamot, amit Õ közvetített, indítsd el, TV-rõl vedd le a hangot és <#taps>.
Kb. annyira jó lesz minden futamra, mint az aktuálisan közvetítettre.
"Palik is tõle tanulta meg a szakmát." Ez kicsit Palikosra sikerült. <#wink>

"...és...szerintem...bizony."

Bandee1987
Ezzel a hétvégével 99%-osan elégedett vagyok 😊 (1% levonás amiatt, mert Button lett a második és nem Felipe)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bardocz
4 gumi van, ide hozták a keményet, meg a második leglágyabbat, mert egyet mindig kihagynak, hogy ne hasonlítson annyira a két gumi.
Palinko
mondták hogy ez nem a lágy még ez a lágyabb.
kétségtelen , hogy voltak Paliknak jo pillanatai , de az utobbi idõk közvetítései joformán csak Gyula baszogatásaiból álltak.
értem én , elsõre , talán másodjára még vicces is volt ez az évõdés , utána már csak fárasztó és idegesítõ.<#idiota>

vagy emlékeztek még a SHELL MÉRNÖKEIre és az fantasztikus kenõanyagokra melyeket minden versenyen szóba kellett hozni , akár többször is?<#idiota><#eplus2>

szal Palikot egyáltalán nem sajnálom , egyedül Wéber Gábort , aki tényleg érti a dolgát.
de vele is az a baj hogy almositoan beszel(t).

jaszy
Mónika már nincs 😊

Palik mûsort csinált/csinál.Kelti a feszültséget, belemagyaráz mindenbe mindent...Errõl szól mai kereskedelmi televíziózás. De akinek ez kell, nézzen megasztárt, x-faktort, mónikát, meg hasonlókat...

Bocs az OFF-ért.

bardocz
Szánalmas ez a gumikeverék, lágy gumin lehet menni egy egész versenyt. Keményen ilyen erõvel futhatnának két versenyt is.
bardocz
FFFUUUUU de buta vagy.
passatgt
ez nem kérdés

nearo
Ha elolvasod még egyszer a kérdésem, akkor észreveheted, hogy a mai napra kérdeztem rá, azaz erre a közvetítésre.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Maszka: ostoba-e vagy?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun

MaSzKa
Idõs már, régen elég színvonalasan tudott közvetíteni.
Palik is tõle tanulta meg a szakmát.

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

MaSzKa
Ez egy közvetítéshez tartozik...

viszont david sandornal mindegyik jobb 😄

Firerock
yesssss😄
végre helyreállt a világ rendje😄

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

MaSzKa
Wéber Gabi-val az talán a baj, hogy nem tudja annyira magát beleélni, mint Gyula vagy Palik. Nem annyira indulatos.

Palik szórakoztatóan tudott közvetíteni (lehet, hogy mondott hülyeségeket is) ami semmiképp se unalmas és ez a lényeg

nearo
100727
100734
100736
100744
100747
Tehát ezen az oldalon gyakorlatilag az összes. Észrevehetnéd magad.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

ja akkor mar inkabb weber, ezt a walter sajnos nem valo erre a szerepre, hiaba mond jokat.

jaj nem kell ez a hulye duma, hogy nem kotelezo nezni... ennyi erovel elni se kotelezo nem? nezni AKAROM es palik kozvetitese emeli az elvezeti faktorat a kozvetitesnek, pedig mondom magat az embert utalom. de a " hova lett damon hill" es tarsai felkialtasok hianyoznak. na meg o azert osztotta kemenyen ezt a balfasz gyulat is.

MaSzKa
Már hogy ne lett volna

Egyébként érdekelne, hol és mikor minõsítettem még a közvetítést?

nem kell ide Palik sztem , amekkora blõdségeket beszélt mostanában , ugy tunik belefáradt.

De könyörgöm , miért nem volt jo Wéber Gabi? Õt szerettem hallgatni.
Totti5
Nem kötelezõ nézni... a versenyen sem volt semmi extra, ez unalmas volt most.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nearo
Volt ma már olyan kommented, amiben esetleg nem a közvetítést minõsíted, hanem a versenyrõl is írsz valamit? Kezd egy kicsit unalmas lenni... elsõre is megértettük ám.
Btw egyetértek, na de akkoris...

MaSzKa
Az RTL-Klub chat rovatában is elég sokan jegyezték meg azt amit írtam és értettek velem egyet.

pedig igaza van. amennyrie utalom palikot annyival elvezetesebb egy futam ha o kozvetit.

MaSzKa
Igazat beszélsz <#kacsint>

RTL-Klub-nak gratulálok a dög unalmas, erõsen színvonaltalan közvetítésért.

Elgondolkozhatnak Palik visszavételén.

Olaszoknak eleg szarok a csajok, talan iden eddig a legszarabb a felhozatal😞((

http://gaborszantai.co.uk/

alonso!!!<#eljen>

Webber mielott nyavajog majd, kicsit beulhetne a szimulatorba a rajtot gyakorolni<#gonosz2>

nearo
Ezek mirõl beszélnek, hogy nem figyelt webberre? Parkoljon le a box végén? Azért elég sok kellett volna...

Norbi1990
Ez milyen buziság. Lágy keveréken megy végig az egész versenyt <#violent>
Norbi1990
Kell 1 kör szerintem.
nearo
Vettel befejezheti boxban a versenyt, vagy mennie kell egy kört?

Totti5
Csodálatosak ezek a gumik... szedje a sátorfáját a B, mert ez botrányos.

Igencsak a seggebe volt, amig nem radioztak neki, hogy allitsa sarga valamire a valamit (nem ertettem).
Utana azonnal visszaesett. Mondjuk azt nem ertem, hogy a diffuzorbol az a fel negyzetmeteres darab hogy repulhetett le a rajtnal...

MaSzKa
taknyos kis gyerek bármit mondhat...

nem értem az összefüggést, magyarázd el ha tudod!

Totti5
Alo gyorsabb volt végig, megelõzte és ennyi volt... nincs értelme és nem is tudná támadni.

Hihetetlen, hogy azonnal visszavetettek Buttonnal a teljesitmenyt, miutan megelozte Alonso.
Nem ertem en ezt a McLaren-t sem...😞

buta vagy, bár ez nem újdonság :/

Totti5
Fejezd már be...

MaSzKa
A Kommentátoroknak átéléssel kell közvetíteniük Lajhárka hallottál már Murray Walker-rõl?? Hallgasd meg õ egy színvonal!

Drága Gyulám, lassan mondom, hogy megértsd. Azzonal hívd vissza Palik Lacit, mert így ti ketten nagyon gyengécskék vagytok.

Totti5
Rosberg naqyot megy megint.

Punker
jól megy

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

MaSzKa
Azért volt ott a mentõ drága Gyulám, mert az egyik szerelõ a ti kommentálásotokat hallgatta és mélyálomba zuhant!

Button nem semmit muvel ezzel a serult autoval.