FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Apropo.. Kozben eszembe jutott valami... Gyulus mondta, hogy Massa brazil/olasz kettos allampolgar.. Ennel cifrabb a helyzet, az egyik nagyapja olasz kivandorlo...

gercse
Haraszti Ádámra gondolsz sztem

b-type
akkor téged elszórakoztatna ha közben szólna az irigy mirigy...vagy mittomén.
Szal akinek nem sok köze van a lényeghez.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

b-type
Az elfékezés az még nem szabályszegés...elvileg 3 alkalommal vághat, elõnyt akkor is szerezhet ha elõtte mögötte nincs senki és vág.
Mark nem támadta igazán, mert azt hitte megúszhatja olcsón is.
Hulkenberg meg kûzdött...azért a Williams oké hogy most gyors volt, de tuti meg volt az ára...szal azért nem egy Red Bull ami eddig mindenhol veszett jól ment.
Persze hogy nem ment egyszerûen a védekezés, Mark meg kicsit bekényelmeskedte...aztán Vettel jól orrba is verte ezért :)

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

MaSzKa
Szántó Dávid is egész tûrhetõen közvetítette régebben az M1-en a MotoGP-t

Én szórakozni ülök le a TV elé, nem unalmas, monoton közvetítésre vágyok

Palik Youtube

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

jogosan volt felháborodva amúgy...Hülkenberg nem egyszer játszotta el a sikánosdit utána meg még be is tartott Webbernek...az oké lett volna az a fajta védekezés, na de levágás után tart be Webbernek és nem is egyszer én ezt elõnyszerzésnek ítélem meg, de az FIA-n nem kell csodálkozni...jelentõsége így sincsen, mert Webber nagy nehezen csak megelõzte Hulkot

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Mert mákja van!:)

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

hedonist
Alonso újra a világbajnoki gyõzelem közelében!:)

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

vagy a politika :D

ezt teszi a család az emberrel...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

palik megmondta hogy már nem érdekli..

ja ez igy korrekt, tehat akkor konkluzio: kerjuk vissza palikot a sotet gyula helyere :) melle mehet weber vagy walter :)

nekem van egy ötletem, hívjuk fel Léderert, remélem letelt az eltiltása xDDDD

így van<#eljen>

gyerekkoromba is bírtam Palikot, most sincs vele baj, néha félrebeszél dehát Istenem...vicces kommentátor mellé mindig kell egy okoska...Palik - Wéber páros nem lenne rossz, de nekem evvel a Walter Csabával sincs bajom, engem inkább az elvakult Gyula idegesít, aki ráadásul még buta is

b-type
engem nem gyõzöl meg...én hallgattam eleget unalmasakat is, meg Palik-t is...
Én hozzáértõ embereket akarok...akiktõl még akár belsõ, vagy hasznos infókat is kaphatok,..nem hülyeséget, Palik hülyeségeket beszélt sokszor, full hülyeségeket, aztán persze sokan meg tükrözik vissza a szakértéseit.

számomra a motorversenyek közvetítéseinél is Harmati Árpi volt a legjobb, mert (aki hallotta már tudja) hiába fura a hangja, és nincs kimunkálva..sokszor elvitték az érzelmei. DE értett hozzá, nem beszélt hülyeséget...több lett általa az amit néztem.
...az -ott van a seggében- ott van a seggében- kiáltása meg azóta is a kedvencem :D

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

O nem kozvetit.. O a szakmai dolgokat mondja el, amit egy versenyzo, illetve ebben a vilagban elo tud, es lat.. Szerintem sokkal jobb volt ebben a szerepben, mint Weber Gabi, mert nala sokszor erezni kit kedvel, kit nem szeret.. Elso probalkozasra nekem tetszett.. A showt a masik fickonak kell nyujtania a kozvetitesben, mert neki ez a szakmaja.. Azaz ujsagiro, riporter, kommentator, amit akartok.. Ez jelen esetben Gyula, avagy Palik....

ezt mondhatnad arra is aki nem csipte palik kozvetiteset:P

Botond
Rajt elõtti pillanat nincs meg vkinek? Az elsõ sorról egy kép? Múltkor Massa elõrébbrõl indult, de most mintha Button indult volna elõrébbrõl, azért rajtolta le Alonsot, nem?
Csaba and Palik ennél a felállásnál is lenne problémád? nem igaz h a Magyar embernek manapság semmi nem jó, nekem nem volt gondom a sráccal igaz h hibázott néha, de rögtön ki is javította magát, nem úgy mint a Gyuláék sokszor:D

MaSzKa
Palik László & Wéber Gábor kommentátorpárosra egy szavazat a részemrõl<#eljen>

MaSzKa
Csaba hiába jó versenyzõ, ha a futam közvetítésre nem alkalmas
Nem a szakértelmével van a baj, hanem, hogy unalmasan indulatok nélkül közvetít. Sokan nem szeretik az ilyen forma monotonságot.

Képzeld el például egy foci közvetítés milyen unalmas lenne ha így közvetítené valaki.

Kit--Kat
Azért fettelke milyet ment ma. Rám az õ teljesítménye volt a legnagyob benyomással.

Button gyõzelmée Alonso darálásán és a boxutcába ment el, ahol lassúak voltak a szerelõk. Õ is hatalmasat ment a lassabb mekivel.

\"akkor még bámultam a felnõtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

b-type
Nem tudhatták...Kubica tényleg gyorsabb volt a friss keményen...és egyébként Alonso is (szinte mindenki csak Button nem).
A legjobbat akarták húzni, a csapat szvsz jól döntött...akkor, utólag már persze...de a gumi Button alatt nem mûködött ez a helyzet.

A futam zsenije az Vettel volt szvsz....nagyon megcsinálta a saját futamát <#eljen>

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

"alonsonak csak annyi kelett h uresben tudja a sajat tempojat autozni. Ma gyorsabb volt mint button."

az volt a csoda, h Button mily sokáig tudta tartani Alonsoékat...Ferrari ezen a pályán sokkal jobb volt, mint a Mclaren...Button viszont sztem az Ausztrál futam óta a legjobbját mente

<#ravasz1><#ravasz1>

A gumi az vicc de ez mar regota latszik. Semmi jelentoseguk nincs taktikaban, nem is ertem buttont minek hoztak ki alonso elott. Bar lehet nem is azon mulott...alonsonak csak annyi kelett h uresben tudja a sajat tempojat autozni. Ma gyorsabb volt mint button.
Jah sztem is kell palik meg a hulyesegei:D Ne legyen mar olyan a kozvetitest mint eurosporton a moto gp. Palik weber kombo volt mar valaha? Weber nyomna a szakzsargont palik meg adna neki egy kis izt:D En meg mindig a faxopo gyulai balitol okadok..ahogy belevag a tobbiek szavaba meg marhasagokat kerdez osszefuggestelenul...egy baseball utot megerdemelne az arcaba a gyoker. Barna sokkal alkalmasabb erre a celra.

Biztos megzavarodott hirtelen, es eltekert valamit a kormanyon.. Fel kor utan meg eszebe jutott, hogy melyik bigyo mit is csinal... <#miaz><#nyes>

szerintem jó futam volt, sokkal jobb, mint a tavalyi Monzai futam...voltak azért akciók annak ellenére, hogy szenvednek a szélárnyék mögött...

ezért is haragudtam a médiára, hogy egy nagyképû köcsögként állította be...egyáltalán nem az

Webbernek annyit mondtak, hogy figyeljen a gumikra, ezt egybol az elejen. Gondolom aggodtak, hiszen Vettel egy komplett futamont birt vegigmenni a lagyon:)

http://gaborszantai.co.uk/

nekem inkább az az érdekes mi volt Vettelnél az a hirtelen "motorhiba" <#fejvakaras><#rolleyes>

b-type

(thx FC)

jó futam volt, Button megérdemelte volna, hogy megnyerje fõleg a rajtja után...a Bullok szenvedtek, de ezt meg is mondták, h ez az a pálya, ami nagyon nem fekszik nekik, a Ferrari pedig most szépen ment végig õk voltak a leggyorsabbak, Hamilton pedig most butaságot csinált, ha nyugiba marad Massa mögött így is sztem 4. lehetett volna simán...ez van a vb cím nyitott, külön kiemelem Rosberget és Hülkenberget nagyot mentek ma, Kubica már nem is meglepetés, szinte alázza Petrovot...

b-type
beleszólt mindenbe minden hülyeséget...az utóbbi idõben még Gyula is lekörözte hozzáértésben.
Jó volt Csaba...inkább közvetítsen egy versenyzõ mint egy bohóc...akinek egyébként is 5 futamon van egy poénja (már ami jó).

bardocz
Kurva színvonalas ám a 3 körön keresztül kifogyó benzin:ASD
Webbernel valamit eltaktikaztak, az a hirtelen gyorsulas amit ott a vegen produkalt Hulkenberg mogott, azt jelzi, hogy elotte leteket motorral ment.. Gyakorlatilag ott ment el a versenye Vettellel szemben.. Erdekes...
Buttonnak nem a diffuzorarol repult le valami szerintem, en ugy lattam szines elem volt, valami kis takaro, vagy legterelo elem lehetett..
Massa most neztem, tenyleg nem tudom hogy lat ki a kocsibol, gyakorlatilag alig van a bukosisakja teteje az oldalso vedoelem felett...
Apropo Button.. Jogyerek ez, szepen eldumalt a 2 Ferrarissal, Domival, azthittem elovesz egy hordozhato faszen sutot, es elkezd szalonnat sutogetni veluk..<#hehe>

eksy
Tölts le egy futamot, amit Õ közvetített, indítsd el, TV-rõl vedd le a hangot és <#taps>.
Kb. annyira jó lesz minden futamra, mint az aktuálisan közvetítettre.
"Palik is tõle tanulta meg a szakmát." Ez kicsit Palikosra sikerült. <#wink>

"...és...szerintem...bizony."

Bandee1987
Ezzel a hétvégével 99%-osan elégedett vagyok :) (1% levonás amiatt, mert Button lett a második és nem Felipe)

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bardocz
4 gumi van, ide hozták a keményet, meg a második leglágyabbat, mert egyet mindig kihagynak, hogy ne hasonlítson annyira a két gumi.
Palinko
mondták hogy ez nem a lágy még ez a lágyabb.
kétségtelen , hogy voltak Paliknak jo pillanatai , de az utobbi idõk közvetítései joformán csak Gyula baszogatásaiból álltak.
értem én , elsõre , talán másodjára még vicces is volt ez az évõdés , utána már csak fárasztó és idegesítõ.<#idiota>

vagy emlékeztek még a SHELL MÉRNÖKEIre és az fantasztikus kenõanyagokra melyeket minden versenyen szóba kellett hozni , akár többször is?<#idiota><#eplus2>

szal Palikot egyáltalán nem sajnálom , egyedül Wéber Gábort , aki tényleg érti a dolgát.
de vele is az a baj hogy almositoan beszel(t).

jaszy
Mónika már nincs :)

Palik mûsort csinált/csinál.Kelti a feszültséget, belemagyaráz mindenbe mindent...Errõl szól mai kereskedelmi televíziózás. De akinek ez kell, nézzen megasztárt, x-faktort, mónikát, meg hasonlókat...

Bocs az OFF-ért.

bardocz
Szánalmas ez a gumikeverék, lágy gumin lehet menni egy egész versenyt. Keményen ilyen erõvel futhatnának két versenyt is.
bardocz
FFFUUUUU de buta vagy.
passatgt
ez nem kérdés

nearo
Ha elolvasod még egyszer a kérdésem, akkor észreveheted, hogy a mai napra kérdeztem rá, azaz erre a közvetítésre.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Maszka: ostoba-e vagy?

Ég veled, jó volt a végbeled! Antichrist-Premium Quality \"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lõni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség!\" by Matyashun