FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nearo
Fifikás elengedés 😄
De redbullok nagyon szenvednek... ráadásul webber még el is batyta a rajtot.

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Fabio Capello
Na ez most vagy egy nagyon fifikás elengedés volt Vetteltõl, vagy elpatkolt a rönómotor 😄

button sárga zászló alatt futott gyors kört vagyis döntõtte meg a legjobb idõt!

lajost elég hamar kibannolták és nem vette le a sisakot mikor jött vissza a boxba!!<#eplus2><#eplus2><#eplus2>

massa meg képtelen velük menni ott van mögöttük te szerencsétlen czolner
Totti5
Nem kötelezõ nézni.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

<#wow2>

Norbi1990
Hülkenberg jól megy!
MaSzKa
Értem de ne közvetítsen!

Jelentõsen romlott a hazai F1 közvetítések színvonala, rohadt unalmas és idegesítõ is.
Valaki megírhatná Bernie Ecclestone sajtóreferensének
és az RTL Klub-nak is, hogy ez így nagyon nem jó, nem vagyunk megelégedve

Gyulay Zsolt leszerepelt, rúgják ki azonnal!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

dumáltam már élõbe párszor Csabával, én már megszoktam ahogy beszél 😄

õ legalább ért is ahhoz amit mond 😊

MaSzKa
Az elég nagy baj, mert jó szar közvetítések lesznek az RTL-en

<#falbav>

Punker
lottót inkább ne vegyél 😛

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

valószínûleg már nem lesz többet <#eljen>

passatgt
utóbbi

chrissparduc
Hamilton hülyesége volt szerintem!

No, asszongya, ez vagy Ferka hazai összeesküvése, vagy Lajcsika szokásosbecsukomaszemésottelõzök aholnemlehet eksönje volt?

Nem kérek s nem adok kegyelmet. Lehet, hogy bunkón hangzik, de ez van:) Smile and drive longer.

chrissparduc
Igen igen! <#mf1>

MaSzKa
Hol a francba van Palik?

irritál ez a közvetítés, de nagyon

Totti5
látom nagy az öröm...

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Norbi1990
Button <#taps>
tommygear
<#eljen><#eljen><#taps><#taps>
K.O. <#eplus2><#eljen>

RelakS
Hamilton <#taps>

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

nearo
hami owned!

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Norbi1990
Walter Kommentál újra <#taps><#eljen>
értelek😊, de remélem jó a stream...nem akadozik

jó neked, hogy az ELTE-n vagy😄

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

ez kurva jo volt, a BBC-s kommentator (Ferrari), Lewis (McLaren) es Nick Hamilton (Red Bull) versenyzett egymas ellen szimulatorral😊

http://gaborszantai.co.uk/

Fabio Capello
most költeztem el másfél hete, és az új lakásban még nincs tévé :]

ha nem tortenik valami varatlan vagy nem fog esni, akkor masfel ora vonatozast josolok az elso 6-nak...

b-type
Annak Button úgy örülne hogy elkopna a 'egge a sok földhöz csapkodástól...az egyik legtöbb leszorítással megy, ami egyenesben a 3. leggyatrább a mezõnyben, esõben viszont nagyot ütne.
Hamilton-nak mindengy...õ csúszkálni fog így is úgy is 😄

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

valahogy a Red Bullt nem érzem esélyesnek a futamon, de Webber formáját nézve bármi lehet...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ha Button nem elozi meg a spanyolt, akkor kotelezo nyernie. Hamilton nem fog konnyen tamadopozicioba kerulni, Button meg inkabb matekozni fog, ami vagy bejon vagy nem.

Esonek van eselye?

ott az RTL minek stream?😊

amúgy kíváncsi leszek, nem várok nagy futamot, de azért remélhetõleg teli lesz akciókkal😉 most Buttonnak kellene nyernie, de majd meglátjuk

hedonist
Na Alonso ma bizonyíthat😊

Kutattam streamekért, de nem találtam semmi értelmezhetõt, ha valaki tud megköszönném.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Fabio Capello
Stream akad mára esetleg?

Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

Dietrich
juró2
GP3 2. futam- Monza most lesz a rajt

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

bakkerman
az RB annyira hajszolta Vettelt,hogy már pedig neki bajnoknak kell nyernie,és ezen begörcsölt tini fejjel...ennyi,még érnie kell

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Kit--Kat
Ott is hátulról kellett feljönnie Vettelnek azért kérdeztem, hogy emlékszel-e rá.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

rossz és balszerencsés csapatdöntés volt, tudod ez volt ahol Alonso kiugrott a rajtnál a 2 Red Bull a SC-ig elõl voltak...elbaltázta a csapat ezt ott úgy érzem...

Kit--Kat
Kína?

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Bahrein: 1. helyrõl lett 4. az olaja miatt
Ausztrália: 1. helyrõl fékhiba
Kína: eltaktikázta a csapat esõben
Barcelona: ha jól emlékszem a padlólemeze volt hibás
Montreal: csapat elszúrta az idõmérõt a keménykeverékû gumival a versenyen is hátrébb csúsztak emiatt a taktika miatt Webberrel együtt, asszem itt 4. lett
Isztambul: buta, felesleges hiba
Hungaroring: 1. helyrõl, SC-nál a 4 autónyi helyet nem figyelte vagy direkt csinálta, megint oltári butaság így 3. lett
Spa: egy biztosnak tûnõ 2-3. helyet dob el és nekimegy Buttonnak

*Silverstone: elszúrta a rajtot, viszont nagyon szépen feljött pontszerzõre, az egyetlen futam eddig, ahol láttam tõle küzdést és szép elõzéseket

ezek között volt balszerencse is, Webber volt, hogy elpáholta, na meg a felesleges hibái miatt sem vezetheti a tabellát...ezektõl persze, ha eltekintünk Vettel simán vb éllovas LEHETNE, de, úgy tûnik, hogy mégse véletlenül nem vezeti a vb tabellát, szeretem Vettelt, de be kell látni érnie kell...

vettel ha holnap i volt nem lesz webber és hamilton elõtt akkor ennyi volt neki ez az év...

nem semmi 13 futamból vettelnek nem kettõ futamot kellett volna megnyerni ha nem legalább 7:S
jövõre nem lesz szerintem olyan h csak õk lesznek ott az edzéseken meg a futamokon is...

lehet, hogy unalom, de észben megint túlszárnyalta csapattársát...azt sajnálom, hogy a múltkor Vettel kiütötte, mer az 100, hogy Button azonnal bejött volna esõgumikért amikor rákezdett

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Count Adyn
azabaj webber meg egy ausztrál paraszt, button meg siman unalom, nem lesz ennek jó vége sehogy😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

pedig milyen rosszul kezdett...4-5 futamból ment 14 kört asszem😄 aztán azóta Valenciában és a Hungaroringen se ment rosszul a srác

bakkerman
(Y) Kobayashi nagyon szimpatikus srác nekem,és rohadt jól megy idén!!

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Hja, meg KubiKa kellene oda: Button-nal osztozzanak a dobogon, Kobayashi mellett

Palik + Walter Csaba én örülnék ennek a párosnak...

amúgy most grat Alonsonak nagyot ment...Buttonnak pedig különösen grat h elverte a ***Hamiltont

ja ez az ember nem mondott butaságot végre...normálisan közvetített