FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Szal alonso nemhiszem hogy hisztizni fog emiatt 😊
akoor hisztizhetne, ha massa azt mondta volna, hogy jövõre alonso fog neki segíteni 😊
Kíváncsi leszek alonso hogy reagál az utolsó mondatra...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
http://gaborszantai.co.uk/
Hozteszem sztem(!) hülyeség volt, de mindegy már így utólag.
A lélegzetnyi idõ egy autóhossz volt..és valamennyi még 😊) ...mert elfért mögötte mikor balról jobbra vágott és kifékezte.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
2:A Renault nem pálya Kimi-nek az RBR-nek való megmutatásban...na bumm mi van akkor ha odamegy?
A Red Bull üzleti fordulatait nem hasonlítanám egy barátok közt-ben tapasztalható szinte iskolás szintû -ha nem kellek neked akkor majd azt nézd meg kinek kellek- 'fondorlathoz'
😊
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
mivan ha simán csak blöff miatt ment kimi ügynöke a rönóhoz 1. mert jól jött a rönónak hogy többet kérjen petrovtól (lásd a hír szerinti kormányzati szerepvállalást oroszország részérõl) 2. mert kimiék megakarták mutatni a rb-nak hogy van nélkülük is élet ami lehet bejött és mostmár nyugodtan küldheti el a rönót a picskuba 😊)
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nincs itt tévedés...a cikk arról szólt hogy Kimi menedzsere megkereste a Renault-t, és ez ebben a cikkben is elismerésre került.
annyit vágok le hogy egy hír ezek szerint akkor nem búlvár, ha téged szolgál 😊) ...de az hogy nem jön a Renault-hoz még simán lehet attól is hogy a Renault Petrov mellett (illetve a pénze mellett) tette le a voksát.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
persze...én is olvastam a hírt egyértelmûen úgy írta le Hamilton Schumit, hogy mivel nincsenek egy autó szinten nem élvezi a vele való versenyzést, meghogy õ 2007-ben mennyire szeretett volna a nagy bajnokkal versenyezni, annyit mondott, hogy így nem kihívás neki...címet elferdíthették picit, mert a címben ez volt "Már nem nagy szám Schumi legyõzése" egy picit az újságírók ferdítettek...egyébként jobban tette volna Hami, ha csöndbe marad, nem az elsõ ilyen gyanús lenézõ dumája...
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Hol volt Hamilton szélárnyékban Spa-ban??! ...állítólag szimeztél..vagy legalább is rémlik ilyesmi, ha igen nem lenne szabad ekkora hülyeséget mondanod.
Hamilton keresztezte Kimi melegszelét, de aki látott már milyen az amikor megszippant a szélárnyék, az tudja hogy az a villanás amikor Hamilton áttette az autót balról jobbra az kb. nulla a szélárnyékhoz.
Itt a videó:
videa
Én nem tudom hol olvastad az MS leszólását, de az nem hiszem hogy õ volt...hiszen õ ki is emelte hogy élvezte a vele való csatát az idény egyik elsõ futamán...
Valaki beszólt MS-nek így a napokban (a média szerint legalábbis), de az vagy Sutil, vagy Koba' lehetett...vagy más mert rémlik valami..de az ziher hogy nem Hamilton, mert az megbökte volna a szemem.
Aztán...addig amíg nagyobb tempót megy mint a csapattársa/csapattársai...addig elmondhatja hogy kiautózta amit lehetett.
...más így nem ugrik be, de a kémügyben Alonso réintett volt hisz a Ferrari fékelosztásáról méleztek Pedro-val....ez nyílvánosságra lett hozva.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Trulli nem nyert volna Vb címet, kettõt meg pláne nem ezt kár tovább ragozni... jó pilóta kedvelem, de csak akkor jön össze neki kiemelkedõ amikor minden klappol aznap. Alonso, Hamilton, Vettel, Button ( még ha Hamihoz képest idén egyes versenyeken nagyon bizonytalan a szereplése ) pedig egész évben, minden pályán a toppon vannak. Fisco vizhordónak sem volt elég jó! ( csak úgy mint Kova Hamilton mellett ).
vincent: azon agyaltál, hogy Briatore hogyan támogathatta a kis nagyszájú sunyi spanyolt, amikor ott volt egy talán fénykorában versenyzõ Trulli és egy Fisichella aki érdekes módon pont akkor volt leblokkolva a Renaultnál miután kapásból megnyerte 1. futamát ott...érdekes módon állandóan az õ autója romlott el, Alonso mindig megúszta én ezt sem tartom véletlennek...Briatoreban én nem bízok mocskos digo tudok mikor hiszem el, hogy nem Alonso seggét tolta