FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
olvass már utána könyörgöm, ki lopta ki a ferkától az adatokat...
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Kimi féle alig lassítok vissza máris elõzök(spa).Webber hajmeresztõ kiszorzása(monza) cikázás Petrov elõtt(malaysia). Csak hirtelen pár megmozdulása eszembe jutott...
Mert aztán nem egy Mclarenes félnek lettek átadva azok az adatok<#felkialtas>#felkialtas>(ironia)
Ott sosincs csapatutasítás.(hát persze) Ezzel még nem is lenne baj ha nem õk lennének mindig az elsõk a sárdobálásban.(ha valami éppen nem sikerül)2:kb a mezõny legsunyibb csapatában ül a legsunyibb pilóta.(Hamilton)
Ezek alapján én továbbra is azt mondom szapulhatod sok mindennel Alonsot csak éppen hogy egy dologgal nem: CSALÁSSAL Nálam ezzel verted ki a biztosítékot. A vitában egyik félnek sincs joga ezzel szapulni a másikat mert tény hogy Alonso is benne volt már sok mindenben meg a Mclaren is meg Hamilton is.
Én ezt a vitát itt befejeztem.
Szerintem tényleg értelmetlen ezt folytatni.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Egy fair világban Alonso-nak, De La Rosa-nak már nem lenne super license-e. De a McLaren is kizárást kaphatott volna, akár évekre.
De az F1 soha nem volt fair és sportnak is egyre kevésbé lehet nevezni.
http://gaborszantai.co.uk/
Árulkodott, cserébe mindent megúszott.
Maxnak amúgy is Dennis kellett, évek óta rá vadászott.
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Nigel Stepney a Ferrari embere volt, Õ lopta el az adatokat és Monaco elõtt fehér port szórt az autók tankjába, ezzel akarta szabotálni Kimi és Massa versenyét. Õ jutatta el Mike Coughlan-nak a dokumentumokat, hogy ezáltal kapjon állást a wokingi csapatnál. Couglan felesége egy olyan helyen akarta másoltatni a dokumentumokat, ahol szerencsétlenségükre az alkalmazott nem volt hülye az F1-hez, felismerte a Ferrari terveit és értesítette a maranellói csapatot.
Egyébként ha elém oda állna Briatore Piqével hogy majd a falnak megy és úgy gyõzök én azt mondanám: rendeben fiúk csináljatok amit akartok engem hagyatok ki belõle nem az én saram megteszem amit lehet és kész.<#smile>#smile> Biztos nem saraznám össze a saját munkaadóm,nem tolnék ki magammal, igazából nem is értem egyesek mit várnak tõle.
Szerintem ezt szimplán kitaláltad, linket vagy megsem történt.
"FIA irataiban fehéren-feketén, hogy Alonos birtokolta és használta is a lopott adatokat."
Sõt eszembejutott, hogy Alonso a telemetria adatok átadásáért volt mérges fõként, egyszer beszélték, hogy ezt ms sem szerette megosztani anno a (a telemetriát azért õ produkálta nem?)
De! értem a logikát.Akkor szerintem mindenki söprögessen a saját háza elõtt.
ha te tudnád az ötösön a heti nyerõszámot, te nem játszanád meg á nem
#hhwnd
"Úgy tûnik, az egyetlen kérdés már csak az, ki adta a fülest az FIA-nek az Alonso és de la Rosa közötti e-mail-váltásról. A fentiek alapján felmerül Briatore neve, hiszen Alonsóval jelenleg is remek a viszonya, míg a rivális csapatvezetõk közül egy valakit nem kedvel: Ron Dennist."
- Hola Fernando, poénból kipróbáltam a Ferrari beállításait, napokig teszteltem, átállítottam mindent a McLaren-en, sõt még a gumik légnyomását is be tudjuk állítani a Ferraritól másolt adatok alapján.
- Hola Pedro, de ez csalás, tök jó, hogy kipróbáltad, de én nem akarom használni...
- Igazad van, akkor nem is küldöm át emailen így a FIA vizsgálóbizottsága sem fogja megtalálni.
- Köszi Pedro, remélem nincs meg az email címem, légyszíves NE felejtsd el NEM átküldeni...
Szal így meg pláne meg kellett volna pakolnia, hisz Hamilton egy nem szája ize szerint beállított autót kellett vezessen.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
...ez a teteje, márpedig a nyeréshez mindig jó teljesítményt kell nyújtani, amit nem lehet rossz autóban, rossz érzésekkel..stb.
Kimi-nek voltak gondjai,..nem tudta kezelni a gumikat, ahogy Heidfeld is birkózott ezzel. De a lényeg hogy át lehet nyergelni simán egy autóról egy másikra szezonváltáskor.
Hamilton-nak egyáltalán nem volt könnyebb dolga, amikor egy jóval kisebb teljesítményû autóval...amit más stílusban kell vezetni, fellép a prototípus osztályba, az autó uralásának megtanulásán kívûl meg kell birkoznia a jóval sokrétûbb beállítási lehetõségekkel...az F1-ben már nem csak azt várják e a mérnökök hogy pontos beszámolókat tarts, tudnod kell hol keressék a javítási lehetõséget...mindezt elõzetes tapasztalatok nélkül, át kell váltani a fejed, hogy több összefüggésben gondolkodj....ahol eddig csak a szárnyakkal variálhattál, és himbás egy rugótagos elsõfelfüggesztésben, ott most autóegyensúlyban kell gondolkodni ezernyi beállítás módosítási lehetõség közt.
Alonso elvesztését azért is fájlaltam, mert így a jövõ évi autó fejlesztése is az újonc nyakában volt...akinek vajmi kevés fogalma lehetett, és még tanulnia kellene. De egy év után már õ lett a zászlóshajó, és Kova' mellette a tesztember...mert másra nem volt jó sajnos mint kiderült.
Alonso egy jóval tapasztaltabb versenyzõ volt, aki már letett az asztalra dolgokat, megjárt sokféle helyzetet, és rutinja van.
Én azért szerzõdtettem volna le, mert ezekre akarok támaszkodni, nem bízom rá a komoly presztizsû csapatomat egy újoncra, és pláne nem vele akarom fejlesztetni a következõ évi autómat, mert annak hibája tenger pénzt és a középmezõnybe való visszaesést jelenthetné.
Amiért itt még is megváltoztak a dolgok, az Alonso volt, õ a valóban nagy tapasztalata ellenére elkövette azt az óriásinak mondható hibát hogy nem volt stabilan gyors, ..és pláne nem volt stabilan gyorsabb mint Hamilton.
Ezek után már a zsarolás, és a rossz hangulat csak egy kiugrási lehetõség volt a szerzõdésébõl.
Alonso-nak ezt kellett volna helyén kezelnie,..ott megmutatni a rutinját ahol kell, a pályán ellentmondást nem tûrõen megverni az újonc csapattársat.
Az nem lehet kifogás hogy neki egy teljesen új technikát kellett megszoknia, egy megszokottól eltérõt....mert azt ebben az évben is sikeresen tudta produkálni az elsõ futamon...és mások is.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
ez mekkora komolyan néz ezzel a festéssel<#wow2>#wow2>
2002-ben zsinórban 7 pole pozíciót szerzett, de a Ferrari verseny fölénye és a túlzott agresszivitása miatt olykor sokszor ütközött MSCH-el, egyébként itt pl Spa-ban ment nagyot, 2003-ban Monacoban és még számtalan szép manõvere volt és Kimi csapattársaként is nyert futamokat...
de nincsenek olyan futamok amikre azt tudnám mondani hogy kiemelkedõ volt...
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"