FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

atila4
én itt nézem

ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com

sracok, hol van BBC stream?

Mo.-on vagyok es innen nem lehet nezni a hivatalos oldalon keresztul:(

http://gaborszantai.co.uk/

Tyler1
arra meg már nincs mûsoridõ.

stream vkinek, h hol lehet nézni élõbe?

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Totti5
Nem fogják, ez nem így megy... Gyula mondta hogy 2tõl lesz ha megtartották ( sztem nem lesz ).

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

lolSL
stream nincs az esõrõl addig is? :D

sumi
ez ok..de akkor ha elinditják,kapcsolják élõbe....

Totti5
Nem lesz itt kvali, addig amíg el nem áll, 2 órán át meg nem fognak a semmirõl beszélni.

Ulvar
Elszóltad...

na mind1 streamet valaki? Ja ... b*zi ertéel :).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

kabel15
A kölyökklub sokkal fontosabb mint az F1??? <#falbav><#falbav><#falbav>

BattleTag: kabel15#2672

Egy kis alafestes a reggeli idomerohoz.. Dedikalvas Haminak, es Kovanak..: The Raceeeeeee

<#worship>

Count Adyn
Lajos máris töri az autókat, meg se várja már a versenyt<#idiota>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

kifli
Kicsit ingerült vagyok ma mert kaptam egy mikuláscsomagot, kicsit tovább parkoltam mint kéne, szóval lehet elõbb írok, mint olvasok...
Ulvar
ez van

kifli
fail XD
sry
Totti5
:D:D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D::DD::D:D:D:D:D

jaja, Ulvar annyit írt, hogy szerinte nem Hamiltonnak kellene izgulnia, hanem Alonsonak és Webbernek:D a rosszindulatú az én voltam nem õ xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

hehe, milyen jól áll rajta:D másodállásban sztem már fel is vették parancsnoknak xD

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Ulvar

Olvasd el újra azt amire írtam és gondolkodj el újra mit jelent...

kifli
grat, igazi szurkoló vagy <#taps>
Szerintem elég nagy geciség, azt kívánni, hogy valaki balesetet szenvedjen...
Minstrel

http://topgearhungary.blogspot.com/

desigo
Hamilton új kasznit kap a versenyre
most lehet mentegetõzni:D inkább majd edzésen törje össze kicsit sem vagyok rosszindulatú <#zavart1><#idiota>

Totti5
Hát ez nagyon nem akart ott befordulni. Megesik az ilyen.

Ulvar
Webbernek meg Alonak kéne nem neki...

Izgul a srác.
Igen ez az..

Ulvar
http://www.youtube.com/v/huQv59WV6Ds

?

Massa autója is remekül muzsikált Monzában tehát a Ferrari alapból versenyképes lett a szezon végére én így értettem. Lerajtolta Monzában Button, a boxkiállással nyerte meg, de elsülhetett volna fordítva is, most Szingapúrban jól ment, de megint ott volt, hogy SC után hibázott és éppenhogy Vettel nem elõzött be neki...érdekes módon Massa kocsija meg leállt a Q1-ben ugyanúgy Alonsoé is leállhatott volna, de ez mindent meg szokott úszni:D ennek ellenére sztem még mindig a Red Bull a legjobb autó a mezõnyben, Alonsonak pedig pont kijött a lépés, nem hiszem hogy õ lesz a világbajnok.

Most neztem veletlenul a DSF-en egy SuperLeague Formula verseny osszefoglalot.. Kinaban belso mongoliaban mentek egy palyan.. Ordos a neve.. Ugy nem nez ki rosszul, de a celegyenes ugy volt kikatyuzva, mint nalunk a pesti utak, es volt egy shikan, ahol gyakorlatilag egy bukkanon atmenve 20 centit dobbantottak a levegobe.... Durva, hogy mar hol nincsenek versenypalyak...

Jacek
hm elrontja a rajtokat, benazik:) es alonso csodalkozna ha 1-2 pontal lemaradna a VB-rol,mert massa nem vett el pontokat a tobbiektol, utanna ezt a nyilatkozatot oda adnam neki:D

Totti5
Dehogy õ fejlesztette az autót:DD

Nightt
ennyi erovel webber es hamilton se lenne sehol, ha nem fejleszt a csapatuk jo autot... lol...

\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"

ennyit érdekes módon nem cikkeztek róla nyár elején, amikor majdnem biztossá vált, hogy kiszáll a vb címben folyó küzdelembõl...mázlista egyrészrõl, hogy a Ferrari befejlesztett sehol se lenne

Totti5
A cím mindig provokatívabb mint maga a nyilatkozat. Neki a saját dolgaira kell összpontosítani, Massa nyilván most már csak segíteni fogja, vagyis a Ferrari arra utasíthatja amire akarj, hogy Alo VBt nyerjen nekik idén, ha már a semmibõl sikerült visszahoznia.

Alonso drukkerként annyit tudok írni hogy bizonyos szinten igaza van, de azé ez kicsit durva.

A korabbi evekben is voltak olyanok, hogy egy-egy akar top pilot kuszkudott a kocsijaval, mig a tarsanak semmi problemaja nem volt.. Mindenki mashogy vezet, mas kocsiban erzi jol magat.. Ez van.. Vannak ilyen emberi tenyezok, amitol szep a dolog.. Ok se robotok...

Totti5
Oké, és akik kis kategóriákból jöttek fel idén? nekik még egy F1es autó trillió beállítási lehetõsége is arconcsapás volt, nem hogy a gumik, a lóerõk, a tapadás, a sokkal precízebb vezethetõség stb... egyszerûen nem értem a problémát, vagyis elfogadom hogy nem érzi úgy ahogy kellene, de ezzel messze nincs egyedül, és neki azért van pár év tapasztalata és a Forma 1 legeredményesebb, és egyik leggyorsabb versenyzõje.

Azert valoszinuleg a gumiknak (+kocsiknak)az uttobbi 3 evben volt egy evolucioja, amiben a tobbiek reszt vettek, aztan volt egy ugras idenre.. Schumi 3 evvel ezelott teljesen mas kocsikat es gumikat hagyott itt.. Ugytunik annyira rogzult a vezetesi stilusa, hogy nehezen tud atallni.. Massa is szenvedett, foleg az elejen, mikozben O is atvaltott menet kozben egy mas vezetesi stilusra.. De meg mindig az van, hogy palya, idojaras, es keverek fuggoen hol kisebb, hol nagyobb a hatranya Alonsohoz kepest.. Pl. Monzaban a puhan 2 kort kiveve, ahol hibazott, siman tartotta Alonso tempojat... Aztan csereltek neki a kemenyebbre, es maris nyilt az ollo... Button is szenved, foleg idomeron.. A versenyen azzal, hogy simabban vezet, es kimeli a gumikat, jobban tartja magat.. De ugytunik egyes versenyzok stilusahoz jobb a gumi+kocsi osszhang, masok meg csak szenvednek vele... Jovore megint erdekes lesz, megint megkeveredheznek a kartyat..

kifli
Szerintem alonso sem várná el, hogy egy massa tapasztaltságú versenyõ másodszámú pilóta legyen melett, ha nincs köztük nagy különbség. Az egy dolog, hogy az idei év massának elment, és ilyenkor bizony a csapattársat kell segíteni. Év elején még nem volt 1-es és 2-es pilóta...

Szal alonso nemhiszem hogy hisztizni fog emiatt :)
akoor hisztizhetne, ha massa azt mondta volna, hogy jövõre alonso fog neki segíteni :)
Totti5
Értem én, de Sumi nem a derült égbõl jött mint a villámcsapás. Nick ezzekkel a gumikkal nem ment egy métert sem, de Sumi az évad elõtt szarrá tesztelhette, mint ahogy mindenki, és mindenkinek meg kellett szokni az adott keverékeket és a viselkedésüket.

Jacek
Ez a peto intezetes meg mindig itt van?:)

ScarY MAN
hát hogy?:D elkezd sírni és toporzékolni mint egy kisfiú :D ...

...

http://f1.blog.hu/2010/10/06/massa_nem_leszek_barrichello

Kíváncsi leszek alonso hogy reagál az utolsó mondatra...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Firerock
ez jó volt:)
(komolyan:))

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"