FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
Azért éri meg mert egy gyors versenyzõt még mindig jobb a csapatodban tudni mint az ellenfélnél.
Ez alap gondolat. ...és aztán persze lehetnek problémák is talán, de azokat kezelni kell tudni, illetve ebben bízni.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
Már miért érné meg egy talán Alonsonal is gyorsabb és jó pilótát odaszerzõdtetni akivel nem lehet szórakozni sé a BMW-nél is odamondott ha valami nem tetszett?

Ha nem akarnak meki 2007-et a Ferrarinal akkor Massától megszabadulhatnak, de Kubicat nem szerzõdtetik oda, mert lepofozhatja Alot egyrészt, másrészt nem fogja elengedni az év közepén/elején/végén csak mert fásztördenjú, meg whatmó áj hevtudú és rödikilösz van.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Palinko
jah 😄 szerintem feltûnési viszketegsége volt 😄
Láttátok azt az embert aki Kova elõl kocogott át a boxon? xD az hatalmas jelenet volt nem zavartatta magát...képet!!!

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

b-type
Nem szaladna fel a szemöldököm ha már jövõre a Ferrari-ban látnánk....ennek sztem csak egy akadálya lehet, ha Massa nem talál jó ülést valahol.
Sztem Massa-ban is megért a gondolat hogy elhagyja a Ferrari-t, és hajlandó legyen kilépni a szerzõdésébõl.
...és a Ferrari is Kubica-t tenné a másik autóba.
..egyszerû, kell találni Massa-nak egy ülést...lehet hogy a háttérben már megy az egyezkedés a Renault-tal egy cserérõl..

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Ez egyszerû. Hol volt a Rönó az elmúlt év évben? Aloval tudtak nyerni 2 futamot, de nagyon nyögvenyelõsen mentek és kb azt hozza Kubica mint amit Alonso, a Rönó pedig nem gyári csapatként mûködik idén, vagyis a pénz messze nem annyi mint volt és ez a fejlesztésekre nagyon ki tud hatni. Kubica baromi jó pilóta, de eddig csak jó autóval tudott menni, mert a BMW az volt és a Rönó is az, viszont nyerõképes vassal még nem, de ami késik talán nem múlik. Kár lenne ha nem küzdhetne a VBért, vagy nem próbálhatná meg egy Merciba, Ferkába vagy Mekiba esetleg RBbe.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

nearo
Azért annyira nem megy rosszul Petrov... bár Kubicát meg sem közelíti. Meg mondjuk azt sem tudjuk, hogy Kubica megy e marhajól a rönóval, vagy Petrov megy gyengén 😊

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

Kit--Kat
Jahh nem kell félni, az ilyen élõ reklám posztereknek addig biztos a helyük amíg tejel a szponzor.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Petrovnak van elég szponzora szerintem hogy maradjon jövõre is.

Dietrich
sebaj jön majd Aleshin a helyére aki épp az elöbb nyerte meg az idei WSR 3.5-öt 😉

Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."

Totti5
Petrovot +baszták 5 rajthellyel, de miért kellett??

Nathan66
mi lett kubicának a hátsó kerekével? <#nemtudom>

jó futam volt Kobának hatalmas respect😊 olyan gyorsan elment az egész futam, és az elején elaludtam azér mer hajnalban láttam az idõmérõt így nem láttam a baleseteket😄 na majd az ismétlést meg kell nézzem

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

nearo
Kobayashi mekkorát ment <#eljen>
<#worship>

az előző aláírásom szánalmas volt, se nem szellemes, se nem logikus, és még rosszul is volt begépelve, így inkább kiszedtem :(

szabii98
Oké 😄

I met God. She's black

kabel15
Szavazzunk 😄

BattleTag: kabel15#2672

szabii98
😄

I met God. She's black

a.carkey
Apropó, új puna kell majd a bannerbe, mert ugye még koreai futam nem volt. 😊
Akár ...

A medve nem játék.

kabel15
De utálom ezt a várakozást 1 futam 1 hét szünet megint futam megint szünt.

Minstrel
ha lenne akkor a koreaiak bajban lennének <#nevetes1>

http://topgearhungary.blogspot.com/

kabel15
Nem azt mondták hogy jövõhéten futam?

Punker
jaja a srác mentette meg a futamot 😄

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

desigo

ÁjjLe BoBBi
KOBAYASHI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

HÁT ÁLLLLLAAAATTT :S_A?D_A:S?D😄😄
többitakarodikna.

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

kabel15
Ja igen kicsit rosszul írtam le. <#nyes>

Fél percig nem esett le, hogy mirõl beszélsz. Aztán rájöttem, hogy az RTL nyereményjátékról van szó. 😄

kabel15
Ez durva! A nyerteseink mondja hogy következõ játékosunk nyert de nevet nem írja ki 😄

b-type
off:
?
A bálna Mergával ez már réges-régen megszûnt szvsz, aztán még egy két coupe...de inkább a középkategóriára élnek...ami az õ esetükben felsõközép kategória.
A bímer megehetné õket ha akarná, de nem akarja...valszeg mert nem lát benne nyereséget...szintén a középmezõnyre gyúrnak.
Sztem felsõ vagy prémiumkategóriában azért nincs verseny, mert qva sok pénz presztizsgyõzelmet szerezni amibõl aztán lehetne alibizni pár évig....egyértelmûen a középkategória ahol ütni kell....ráadásul a Bímer-nek arculatot kellene módosítania ehhez, ami látható a Merga A osztályos bevezetésénél hogy micsoda veszéllyel járhat.

On:
Koba' nagyon állat volt 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Mercedes is csak parasztlimuzinokat gyártott. És a többi is. 😄

Totti5
Mercédeszben SLK, SLS a többi említésre sem méltó... pedig régen... BMWnél pedig egy autót sem tudok mondani most ami ne lenne gáz, de ott meg ez az Xes széria a menõ ami egy katasztrófa. Audi még talán, de azok meg sosem tetszettek. Egy Lexus mint ezek a mára már a tömegesen gyártott korcs luxus presztizs népautók, persze az a technika ami bennük vana z brutális és most is elõremutató az autógyártásban, mert ebben a németek verhetetlenek.

a.carkey
Azért a BMW nem parasztlimuzin. (Az AUDI talán.)

A medve nem játék.

az a baj, hogy a Mercedes az utcai autokkal is kezd erre a szintre esni, ezert esett a nyakukra a parasztlimuzinokat gyarto BMW es Audi...

http://gaborszantai.co.uk/

a.carkey
-És Kubica?
-Ha lesz kereke, akkor Kubica is ott lesz ... 😄

A medve nem játék.

Direkt volt, mert folyamatosan Massa mozgasara reagalt, de benne van.. Nekem azzal van bajom, hogy ebbol Weber Massanak osztott ki nagyvonaluan par ezer dollar buntit... LOL....

kobayashi!! istenvolt 😄

Totti5
Megérte felkelni😊, Kobayasi maru nagyon adta! sokar fogja még vinni, csak maradjon meg a lendület.

Kiemelném még Heifeldet aki kiválóan ment, Sumi is magához képest.

Rosberget nagyon sajnálom, ahogy Hamiltont is hogy buktak pontokat önhibájukon kívül.

Webber higgadtan behozta ahogy várható volt, ezt kell neki csinálni, persze kellene egy futamot nyerni mindenkép még és a többin dogobgón lenni, hacsak a többiek nem hibáznak.

Máté94
Kobayashi nagyon jó volt!<#eljen>
Ulvar
<#eljen> Hát kész ez a srác...messze a legjobbak fölött van az egyéni teljesítménye.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

desigo
Nélküle dögunalmas verseny lett volna.
Ulvar
versenybaleset, nem direkt húzta rá, nem láttam ki volt, de hogy nem direkt tette az fix. Massa is agresszív volt elõre akart menni többiek is még helyezkedtek ...ez van ez benne van.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Kobayashi arnyekaban pont nem erdekes az elso pilotak vonatozasa...<#worship>

Hát én is szívesebben nézném a BBC-t. 😊

Sutil meg egy barom....

desigo
Kobayashit de megnézném egy komolyabb autóban...
Hianyzott nekem ez a magyar kozvetites nagyon, igy legalabb erzem mennyire szerencses vagyok a BBC-vel...

Weber mar megint hulye.. Massa azert kerult a fure, mert ahogy el akart az elotte levo mellett bujni, az eloszor rahuzta balra, aztan Massa atment jobbra a belsore, akkor megint ralegyezett a ficko, ennek a vege lett a fu.. Na, ha ebbol Massa kap buntit, mar mas miatt fure kerult, es ebbol eltalalta Liuzzit, akkor gratulalok nekik...

desigo
WTF Kubica????
Renault csomagolhat.
ye weber

sumi
nem tom..de jóóó... de tényleg...<#nemtudom>

desigo
Rég volt már komolyabb rajtbaleset,túl simán eljönnek mindig.
Ma lehetne egy kis aprítás...
szabii98
Amúgy télleg....9 perc és elrajtolnak 😛

I met God. She's black