FORMA1

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

b-type
azt kell csinálnia amit akar...a siker nem lehet mérce, a siker hiánya pedig nem lehet figyelmeztetõ tábla..szerintem.
..vagy elhivatott vagy nem, ha megfordul a fejében hogy nem elég jó akkor már nem elég jó....persze mindenkinek vannak sz@r napjai, de ez a gondolat nem fészkelheti be magát a fejébe.
Erre kell mennem hát erre megyek..és megy.
Nehéz ezt írni, sztem nagyon szerencsés ember az aki csak a nehézségekkel kûzd nem önmagával...mert az fekete-fehér, viszont a belsõ vívódás az megesz.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Falcon83
Jó nem is azért mondta a Norbis dolgot, mert õt tartanám a legjobbnak, csak azt mondta, hogy volt egy célja amit el is ért, mert mindenhol ahol indult el tudott érni kiemelkedõ eredményeket, és azt hogy róla beszéljenek. KPT hiába vezette a bajnokságot, nem igazán tartották õt nagy tehetségnek. Így nehéz lesz tovább lépnie, mert mint mondtam már párszor ez csak az elsõ lépcsõ lett volna egy hosszú úton. Lehet hogy lesz még lehetõsége, de egyet már biztosan elbaltázott. Nem azt mondom, hogy most adja fel az álmait, csak most elkéne azon gondolkozni, hogy megéri-e azt a sok energiát és pénzt beleölnie abban hogy egy olyan álmot kergessen aminek elésére jelentõsen csökkent az esélye. Lehet hogy most szét kéne nézni hogy milyen lehetõségek kínálkoznak és kihasználni õket. És akkor lehet hogy nem az F1-ben de talál egy olyan helyet ahol jól érzi magát és még sikeres is lehet.

b-type
Mert nem választod szét,...van akinek ideák kellenek, vagy olyanok akikre felnéznek..ezt tudják az F1-ben is ezért aztán jófejnek kell(ene) lenniük,...és egyébként nem is annyira rosszak, mert azt csinálják amit szeretnek, és az valami különleges és egyedi érzés...a világ elitjéhez tartoznak, mert nagyon kevesek jutnak oda ahova õk, és ez a sport sokszázmilliókat érdekel.
Jó életük van, jó csajuk...szal nagyon nincs miért rossz embernek lenniük, de amíg ide el jutnak, és a helyüket be nem biztosítják addig ezek nem léteznek csak a meló és a kûzdés.
Az igazán fanatikusokat meg a jó élet sem érdekli, csak a meló...de ez régebben nagyobb varázslat volt, a mostani autók már érzelmileg nem annyira megfoghatóak szvsz.

”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Totti5
Aki feljut a MotoGpbe az már majdnem biztos hogy elõtte szerzett VB címet 125 vagy 250ben, aztán onnan meg csak visszafele vezet az út mert túl nagy falat és nincs benne annyi fantázia.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

b-type
hááát ez van..😊
Sztem nem, Alonso fura alak, de ott van benne a lényeg.
Kubica meg gyors...és talán nehéz megelõzni, de nálam kb. ennyi sok helyzetet ég nem élt meg, amit már Alonso igen.
Kubica az én fejemben egy gyors versenyzõ, egy kis sötétséggel..vagy sötét lóval kinek hogy tetszik 😊 ...de ott van benne a -Motel- sötétsége az ziher.
Alonso-t én egy szélesebb spektrummal bíró versenyzõnek tartom.

Lehet, hogy aki itt nyert, kategoriat ugorva nem megy semmire.. Van aki vegigver minden kategoriat, aztan az F1-ben meg orrabukik, van aki egyikben csak az elmezonyben van, egy erosebben meg arat, vagy epp hogy csak felvergodik az F1-ig, ott meg jol szerepel... Ez nagyon sok mindenen mulik... Ebbol meg minden lehet meg.. De sok munka, hatter, es szerencse... A tobbi meg kiderul..

Kit--Kat
Ugyan már El Banco mellett legyen akárki, csak kettes lehet. Ezért nem fog odamenni egy toppilóta sem, mert ez tudja.
Alo nem azért ment a Ferrarihoz, hogy megint házon belül pofozzák le, ezt a hibát nem követi el újból és errõl gondoskodik a Santander és Domenicali is.

Egyébként mindenkinek mások a pilóta ideálja. Én azokat favorizálom akik nem sunyiskodással, meg "dörzsöltséggel" kerülnek a másik elé, hanem a pályán a teljesítményükkel.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

Jacek
b-type
Ezzel azért nem állok le vitázni, mert bármennyire is elhiszem hogy Michelisz Norbi nagyon jó versenyzõ, és szeretem is nézni, számomra mindkét másik, Kiss Norbi és Wéber Gabi is jobb.
Ez a helyzet, nem kell vele egyetérteni, ennek a véleményemnek sok összetevõje van.
De nem minden a siker, ahogy mondják a hozzá vezetõ út a legfontosabb, lehet valaki egynyári világbajnok mert kijött a lépés, de el fog veszni.
A motorozás világából sok nevet tudnék mondani akik 'meg lettek csinálva', vagy csak simán piszok jól kijött a lépés...aztán elmaradtak mint szürke a ködben.

az én véleményem pedig az, hogy Alonso lazán kikapna Kubicától, és bizony õ nem menne oda kettesszámúnak, ráadásul nagy haverok is...

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Hat jedinek nem neveznem.. Inkabb Dolt Vodor reinkarnacioja, Briatore nagyur hu tanitvanya....<#nyes><#nevetes2>

Falcon83
Azért Norbit ne keverjük ide. Az teljesen más világ, hozzáteszem azért Norbi az alsóbb kategóriákban elég meggyõzõ volt, és sorra jöttek neki a jóeredmények. Most a WTCC-ben van ami valamilyen szinten az európai túraautózás csúcsa, márha lehet ilynerõl beszélni Európában, szóval õ már feljutott oda ahová szeretett volna. És ha megnézed hogy sikerült neki? Szinte mindenhol nyert ahol indult. KPT-nek is vernie kellett volna a szupertehetségnek tartott versenyzõket, hogy felhívja magára a figyelmet. Ez most nem sikerült neki. És ennél csak nehezebb lesz mert a GP3 mezõnyének fele kb ilyen képességû versenyzõ mint Blomqvisték. Szóval sokat kell még fejlõdnie ha valamit el akar érni, de sztem az F1 már most elúszott.

b-type
Nem kell 'kettes'-nek odavinni,...ez az egész nem ilyen egyszerû, a 'kettes' az több idõ....egy ideig a versenyzõ meg tudja magyarázni miért gyorsabb a másik, jobban ismeri az autót, esetleg rá fejlesztették...három lába van..mittomén.
De eljön az idõ amikor tudja..még senki más sem, de õ már igen hogy a másik jobb, és akkor elverõdik fejben.
Ezért jó ha egy versenyzõ nem jó ember 😊) ...önzõ, akarnok, kutya magabiztos, domináns, és akár piszkos is lehet kicsit...annál könnyebb dolga van.
Egy versenyzõ ha fejben meg van verve akkor már csak a technikában bízhat, azaz más autót kell keresnie.

Kubica meg akarja verni Alonso-t, Alonso meg akarja verni Kubica-t....nagyon helyes, senki nem lesz 'kettes'....majd meglátjuk ki lesz azzá.
Sztem Alonso elbír Kubica-val...de ez az én személyes véleményem. Kubica-ban is van erõ, de Alonso kifinomultabb jedi.

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

grat neki, szerintem szép eredmény...😊

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Totti5
Dehogynem. Amíg van rá lehetõsége versenyezzen, mert ezzel csak fejlõdik, akár F2, akár más. Attól hogy valaki nem jut el az F1ig még lehet sikeres pilóta máshol.

b-type
De ugye ez nem egyszerû 😊
Nem egyszerû egy bajnokságot megnyerni..sokszor nem elég a gyorsaság, mert jöhetnek problémák, és jöttek is....de ésszel, pénzzel, és mindig, de mindig tanulva egyre erõsebb lesz bárhova is kerül.
Qvára nem egyszerû megnyerni egy nevelõszéria bajnokságát, ott van alapból a sok tehetség...mert nagy a világ, aztán ott vannak akik a háttérben figyelnek, és kicsit irányítanak..nagyon nem tudnak beleszólni, de a média figyelmét, kicsit nagyobb felhajtást-hajcihõt tudnak..lélektanilag nyomást tudnak helyezni az ellenfelekre...sok szr dolog van.
Mint mondtam nézd meg M. Norbi-t....azt gondolod nem nyomták meg kicsit fejben? Tarquini, Müller nyilatkozatai, a lökdösések a pályán, és még kis fricskák mittomén.
Ezt bírni kell, ha nem bírja ne csinálja...ha bírja és a mindent a maga hasznára fordít, mindenbõl tanul, akkor bármi lehet..kis szerencsével. 😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Kit--Kat
De Kubicát nem lehetne odavinni kettesnek, erõs jellem és tudja magáról, hogy milyen jó. Alonso csak a ketteseket tûri meg maga mellett. Ebbõl 2007 lenne megint. Miért érné meg? Ha mAssát nem bolondítják be 2008-ban akkor most könnyebben elfogadta volna a bankos leosztást.
Így viszont már nem nyeli le a békát jogosan.

Azért MAssa sem olyan rossz, ha nem érezné, hogy szarnak a fejére csapat VB-kre jó lenne Alonso mellett, ha úgy hozná a helyzet.

\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"

hat nem volt nagy durranas ez a verseny sem, megint rosszkor esett az eso😊 Massat en felmentenem, latszodik h odaer rosberg moge, aki zarta a belso ivet, de aztan kicsit elkezd befele huzni , nemi helyet hagyva massanak, aki ugy gondolta ott bebujhat es kifekezi...csak aztan rosberg meggondolta magat, vagy masik versenyzo arra kenyszeritette h megint kifele induljon es massa mar melette volt, nem tehett sokat, ez versenybaleset volt. Petrov meg rosszul merte fel hulkenberg helyzetét.
Kobayashi a nap sztarja.. lesz o meg nagy csapatnal ugy erzem😊

Falcon83
Azt mondta valamelyik nyilatkozatában, hogy a GP3 a célja jövõre, de így nem lesz egyszerû. Komolyabb csapat nem valószínû, hogy leszerzõdteti, ha meg befizeti a Hell egy kisebb csapathoz, ott meg nem egyszerû kiemelkedõt teljesíteni, ráadásul a mezõny is elég sûrû. Szóval nem egyszerû a helyzet, ha megy elmegy valami F2 vagy hasonló sorozatba, az meg elpazarolt idõ, mert szinte semmit nem érnek.

Totti5
F1hez jó eredmények, pénz és szerencse kell. Amúgy a GP2bõl a legszansosabb a feljutás, mert legtöbben onnan jönnek, azt kellene Tamásnak megcélozni, de ez sem könnyû dolog. Amit elért figyelemre méltó és kiváló, akár 1 lett volna akár 3.

Falcon83
Nem ezen múlik általában, de a külföldi sajtó egész évben Blomqvistról meg Williamsonról áradoztak, hogy mekkora tehetségek. Még akkor is amikor KPT vezette a bajnokságot. Innentõl elég nagy dolog lett volna ha megveri õket. Azért azt figyelembe kell venni, hogy ez az elsõ lépcsõ az F1 felé, innen csak a legjobbak jutnak feljebb, és alig van néhány versenyzõ aki bekerül az F1-be. Szóval ha már az elsõ lépcsõt sem tudja teljesíteni és egy ilyen mezõnyben sem tartják nagy tehetségnek, akkor elég kevés az esélye arra, hogy valaha is eljusson odáig.

Nem ezen fog mulni, hogy F1-es versenyzo lesz, avagy nem... A 3. hely jo.. Az, hogy valaki megnyer egy ilyet, meg nem lesz egybol hely neki az F1-ben.. Meg kellenek eredmenyek erosebb bajnoksagokban, penzugyi hatter, es iszonyu szerencse.........

Az a helyzet, jopar verseny elment neki ugy, hogy nekimentek, muszaki hiba volt, ami hulyeseg lehetett, azt osszeszedte... Abban a pillanatban, hogy labra allhatna, jon valami szar, amin elmegy a verseny.. A nemeteknel vegre kaphatott volna egy loketet lelkileg, erre meg lattuk mi volt.. Braziliaban megint az lesz, hogy barhogy is megy, Alonsonak kelleni fog a pont... Paszz...

Falcon83
Szép eredmény ahhoz képest, hogy magyar, meg minden, de ha komolyan gondolja azt, hogy egyszer az F1-ben szeretne versenyezni, akkor ez az eredmény kevés.

b-type
Azért szép eredmény....ez hasonló M.Norbi-hoz a WTCC-ben,...Nem minden megy könnyen, de erõltetni kell és akkor menni fog.

Falcon83
KPT a hétvégi szezonzárón egy 12. és egy 14. helyet szerzett. Ezzel harmadik helyen végzett a bajnokságban. Na asszem az F1-es álmainak lõttek.

Totti5
Alonsoval egy olyan társat kapott akivel szembe nem fog tudni érvényesülni, ráadásul ebben az évben meg mint ha nem is lenne Massa, annyira jelentéktelen a szereplése. Nem feltétlenül a baleset lehet az oka, hanem olyan közeg veszi körül ( Alonso, Vettel, Webber, Hamilton, Button , Kubica ) akik közt eltünik... a Brazil nagydíjat azért húzza majd be, drukkolok neki!

b-type
Massa szerintem is túl optimista volt, minek megy bele ilyen szituba nem értem...gyors kanyar sok versenyezõ.
Nagyobb baj is lehetett volna.
Kobayashi meg azon kívül hgoy ismeri a pályát, hihetetlen gyönyörûeket fékezett...és úgy egyáltalán nagyon gyors volt, de ezek az ultra rövid fékek végig ellenõrzés alatt voltak, egyáltalán nem öngyilkos akciók voltak...távolról sem.

Ulvar!!!
készítheted a söröm, már csak két pont kell Nick-nek hogy beérje La Rosa-t!!!
😊))

Palinko
sokat tolta f1 2010 az lesz itt a gond.
ÁjjLe BoBBi
a kobayashi overtakeseket valaki linkelje valahonnan pls! mennek a kedvencekbe...😄

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Totti5
Massa mit akart ott? Rosberg mellett is voltak, persze ha azt gondolta hogy a füvön elõz akkor nincs ezzel gond, talán majd legközelebb.

Igy van, latod, hogy hazahoztad....<#bee1>

Mert nincs eleg loerejuk azert...😊 Nyomatek... Ok ebben jok, csak a Red Bull ezt nem hirdeti...

Igazad van, bocsanat, nem neztem a nicked, igazad van. Mindig!

http://gaborszantai.co.uk/

Ugytunik angliabol hazahoztad a kodot, hogy nem latsz... Rosberg beallt a palya es a feher vonal kozti terulet kozepere, Massa elindult a palya kozepe fele, Rosberg reagalt, es ele sasszezott.. Massa valtott mogotte, elindult a belso ivre, mar felig mellette volt, mikor Rosberg ugy gondolta nincs ott senki, es finoman elindult O is a belso ivre.. Aminek a kanyar ivbol kovetkezoen az lett volna a vege, hogy Massa oldalbakapja... De ahogy nezem nem is a fu volt a gond, hanem ahogy kezdodott a razoko, az dobta meg... Pech...

kifli
Amúgy érdekes, hogy mindkét renault kilõtt a rajtnál mint valami rakéta 😊
nem értem mit fújja fel Massa rajtbaleset volt nem fért el, de ettõl még nem Rosberg a hibás inkább lassított volna le...pont ott volt Liuzzi ez pech úgyhogy innentõl ezen nincs mit beszélni

Petrov pedig jogtalanul kapott büntetést, Wurz is benne volt a döntésben, tehát mégegy ok, hogy az egykori pilóták azt se tudják mire föl büntetgetnek...régen ilyen nem volt

kifli
szerintem nem volt hibás senki, az egy dolog hogy Roseberg terelte ki a fûre, de nemtudott mást csinálni õsem, erre kell számítani, ha valaki csak a 12. helyet szerzi meg...
Lehet csapatutasitas volt😊

Kurvara birom, hogy maskor falra kenik fel egymast, akkor ejnye-bejnye, most ott volt a hely, egybol szemet Rosberg...
Legkozlelebb mit csinaljon, ha meglatja Voros Kettesket? Szalljon ki az autobol?

ok könnyen dumálsz te kint élsz nekem nincs rá keretem, hogy kimenjek és nem voltak túl jó tanáraim se, ráadásul baromira meguntam az angolt most mit csináljak ezért nem kell kioktatni látványosan...nem mindenki olyan pro mint te

kifli
nyilvánvaló, direkt ment ki, amúgy elfért volna <#wilting>
angol alapfok, egy mondat - fel ora?

Massara meg csak ra sem legyezett Rosberg, mar elindult magatol a fure...

Raadasul mindezt a kerekveton. Tenyleg nem neki valo az F1 a balesete ota😞

nonicks

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

nem szeretem a nyelvtanát sajnálom...lényeg benne van...nem fogok most agyalni fél órát milyen angol szöveggel kellett volna beírni

ez valami új angol szleng <#idiota>

WILL LIKE TO BRING???

Szeretni fogjuk Robertet hozni???<#fejvakaras>

eszembejutott:

-Dyer: Fernando, we'll like to bring Robert to the Ferrari for the next season

-Fernando A: "I dont want to hear that" xDDD

I dont want to hear that xDDD