FORMA1
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a felvezetõkörben már 1 db virgin a gumifalba...totálkár...<#wow1>#wow1><#nemtudom>#nemtudom>
kubica meg az isten egyszeruen 😄
massa meg....tuti hogy könnycseppek hullottak a kocsijára -.-
...
Kubica nem gyenge, Ferka fostos ezen a pályán.. :S.
War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC
Megy a Bathurst 1000... Ausztrália... mi megy a pályán keresztbe? Kenguru.... xDDD
Majdnem elcsapták majd lazán kiugrott a pályáról xDDD
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
0135: If you're just coming in from a big night out, you lucky things, or have just set the alarm very early, a very warm welcome to you. Saturday was certainly miserable at Suzuka but I've got some breaking news for you... IT'S NOT RAINING! The sun is out and it looks a fantastic day in Japan. Yippee!
😄
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
http://f1-live.hu/hirek/legfrissebb_hirek/23360/32/japan_nagydij_idomero__0300_elokep__/
http://de.justin.tv/brettcarroll#/w/454092128
V8 supercars!!!! Bathurst verseny most kezd!!
pedig jók az idõmérõk általában, voltak idõszakok tavaly, mikor a futamoknál simán jobbak/izgalmasabbak voltak...sõt 2003 elõtti rendszer nekem nagyon bejött amikor 1 óráig annyiszor mehettél ki ahányszor akartál és általában még az utolsó másodpercben is izgalom volt...nem rossz ez a Q1, Q2, Q3 rendszer se, de sztem az volt a legjobb, Montoya, Ralf, Coulthard, Hakkinen és Schumi nagyokat mentek abban az idõben😄
Ez a fajta idõmérõ edzés még mindig jobb, mint a 2004-tõl tartó kimegy körözni 1 autó a szabadedzés alapján sorban futnak kemény 1 gyors kört utána várják ki megy gyorsabbat, majdnem a gutaütés kerülgetett, hogy hogy elbaszták az idõmérõt akkoriban tartott vagy 2006 ig az a fajta edzés, aztán végül méltóztattak változtatni szerencsére...
http://gaborszantai.co.uk/
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
161 kör a táv vagy 7 óra max.
gyõztesek ideje órában az utóbbi években:
2009 - 06:40:02:4884
2008 - nem találtam pontos idõt
2007 - 06:29:10.1985
2006 - 06:59:53.5852 (Mark Porter az egyik szabad edzésen szenvedett halálos balesetet)
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Riberio:"Aztán létezik a V8 Supercars Ausztráliában, ahol ugyan vannak gyártók, de privát csapatok versenyeznek, és szerintem a földkerekség legjobb túraautó sorozata."
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!